scorpiogirl
|
Dan No, današnja noč je bila pri nas tud katastrofa se že par dni zbudi okrog 5h (no, prej tud, sam takrat ma pol težave), pa kar ne zaspi nazaj ... ga imam pol kar pr sebi pa mi visi na joški Sam dons ga je pa kar sračkal ponoči, sploh ne vem, kolikokrat sem vstala sicer je bil zjutraj dragi ful prijazen, pa sem lahko še potegnila ... sam tole vstajanje je meni prov grozno. Sem pa lih zaradi tega tavečjemu (on se je pa od začetka že noro pogosto zbujal ) začela dodajat AM, pa ni bilo nič boljše ... tko da se očitno ne zbujajo zato, ker premalo dobijo za jest, ampak zarad česa drugega ... ma, zaenkrat bom čist vesela, če bo zbujanje spet na 3 ure, ne pa tkole krneki ... s tistimi, k se "hvalite", kolk vam ponoči spijo, se pa do nadaljnjega sploh ne pogovarjam več GH ... ma, meni se še ne da lih ukvarjat s tem sicer imamo 5. posvetovalnico, pa bom mal povprašala o tem, pol bomo pa vidli. No, dons je sicer pojedel par žličk čežane, k sem jo za tavečjega skuhala (pa zase tud ), pa je iz bio bio domačih jabolk (ne tko bio kot v trgovini ... to, kar se prodaja kot bio, je lih tko špricano, samo je lahko samo z enim škropivom, ne z večimi, kot ostalo ... je pa tisto škropivo ponavadi tolk bolj strupeno ). A so vaši že kar zakapirali hranjenje po žlički??? Naš to vse posesa sicer pol z veseljem poje pa ful se oblizuje, sam niti pod razno mu ni jasno, kaj naj z žličko dela žuranje ... lih danes grem po doooooooooolgem času na koncert mi je kupil karto za rd ... sicer ene tri tedne prezgodaj, ampak bo tole čist nepozaben koncert, tako da sem dobila darilo prej jst sem namreč en tak frik, k je mahnjen na Doorse in so danes njihovi tribute band pri nas; no, edini podoben koncert sem pred leti zamudila, tko da tega pač ne smem Je pa danes še tak fajn sonček, da komaj čakam, da se tamali zbudi, pa šibamo mal ven ... kuhali bomo že, k bomo doma aja, katera je že svetovala vožnjo po makadamu??? pr nas to nč kej ne pali sej se ne bom pritoževala, včasih tud zaspi v vozičku, ni kakšna mila jera ... samo veliko lepše spi, pa tudi prej zaspi, pa še dalj spi, če spi lepo v svojem košku v svoji sobi (smo ga pred približno enim mesecem preselili k tavečjemu v sobo, da se navadi, ker bo kmalu treba večjo posteljico, tiste pa pri nama nimam kam dat), pa mu pol to, če se le da, tud omogočim še tole, pol pa res neham bcljka ... če prav vem, je J. Anniston imela (al jo ima še) eno dieto s temi otroškimi kašicami pa bravo za maraton no, le uživajte na sončku ... naš tavečji je bil včeraj z dedkom in babico na morju na izletku in se je imel res krasno ... mami bi tud