mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya se pogavarjala s fizioterapevtko o airex blazinah, ima katera? Naj bi nam pripadala tako, da moram drug teden v RA vprašati, pa še žogo moram kupiti. Škoda, ker nisem prej vedla, ker je bila v Hoferju ali Lidlu par tednov nazaj. Jaz mam airex se od Filipa, ful ok stvar , samo draga. Misllim, da če jo naročiš po ebayu pride mal ceneje. Mi ga mamo kar na sred dnevne namest tepiha.Itak že neki cajta nimamo več mize ob kavču (tamal bi se že fental, glede na to kako se on iz kavča dol meče) Drugače pa pri nas tudi zelo pestre noči. Filipa odvajamo od dude - me je kar GROZA, da bomo to še enkrat čez dali pri LAri, ker mu je res ful ful hudo, še posebej ponoči zna dramatizirat, no Lara se pa tud ful neki zbuja (ona je prve tri mesce spala tkokot bcljkina Pika), ob 8 je šla spat pa se je do zdle že parkrat zbudila, in pol ji dam dudo in spi dalje - a ma kera tud tak primer in kaj pol delate?? mIslm, ker vstajam zarad obeh tud po 10x na noč, pa da se ti zmeša! PA trenutno sm se jaz nekje prehladila in Lara tud mam revica zaštofan nosek (samo to je le trenutni vzrok za zbujanje, se zbuja tudi drugače in je ne pomiri čisto nič razen joške, je kot kak jezen zmajček, če ji ne dam tist moment ko si ona to predstavlja)... kakanje - ene 3x na dan, pa vsak dan je vsaj eno od teh "bomba" in če se mi kam mudi se ziher tik pred odhodom userje ,da jo je treba vso preoblečt, no dobro da se ne tam, kamor gremo GH še nisemzačela...kar čakam, pa ma mala že ziher 7 kg.... uspavanje - podnevi isto kot ponočoi, počim jo v posteljco, z dudo in potem ji grem ene dvajkrat dudo popravit in voila, mala spi...včasih je pa to malo dlje časa trajajoč preoce, še posebej, če zamudim moment ko bi mogla it spat. Na rokah mi noče zapat, no way, se dere do onemoglosti : naša spi od 30 min do 2 ur, odvisno, pa ne vem od česa, 3x dnevno. mene bolj kot uspavanje moti nočno ubujanje, je na 3 ure + da se vmse še ene dvakrat za dudo zbudi... čeb Maja - a pa že kam pride al ke še na mestu, k naša to počne je še namestu, kake 10 cm, mogoče
|