mkbk
|
Najprej mere: 1 posvetovalnica (6 tednov) 4550g in 56,5 2 posvetovalnica (16 tednov oz.3,5 mesca) 6370g in 63,5 cm bcljka - sm vidla fotke na fb, cestitam? naša zaenkrat nič ne potuje po posteljci...se samo obrača levo pa desno. Ponoči ko se zbudi in pridem do nje se mi pa vsakič na velko reži, jst pa čist zadeta , se pa tako kot od zoje v stolčku dvigne do sedenja, tu mač prezgodi. Ni pa še pogruntala kako se na trebuh obrnit, samo nazaj. Pa skoz trebušnjake dela...k bi bla vsaj še mama tko pridna Aja, pa kar jaz vem iz razvojne od prvega, da se kdaj lahko tud napačne mišice utrjujejo najprej in so potem otroci zategnjeni itd. Men je bilo rečeno, da na bi recimo se sami posedli preden ga daš sedet, ne s povštri podlagat itd, pri prvem sem se ful držala, zdaj pa je Lara tok zmuzljiva, mimgrede mi je v naročju sedečke. Ne vem, neke razloge že majo fizioterapevti, da so take smernice, čeprav ni rečeno, da ne bo čez par let pa vse drugač. Vem samo, da se je ta prvi nauču hodit brez pomoči mojih rok in mu je moj hrbet še danes neznasko hvaležen annie...tud moja babi je šla oktobra ...vem kako se počutiš . nikcaa...verjetno se je do zdaj že usral? aha, se je sem naknadno prebrala. kul. drgač sm pa jst danes ful zaspana, hodim prepozno spat, saj ni druzga. pa še odločla sem se, da je treba omarce v kuhni mal popucat z notranje strani, in že cel teden pomalem drgnem...saj če bi mela čas bi v enem dnevu bridget za nočni život...jst se kar ne spravim...mala se še doji tko da itak ne morm, pa jst sm se ponavad še kaj alkoholizirala, tko da zato zdej res ne bi in vem, da bom drug dan čisto crknjena... Mah sem mela rd, pa sem malo praznovala, pa mi je blo tja do enih glih prov. Drugače sem pa dubla ful nekih bonov za masaže in mislim, da si bom bolj to zdaj privoščla...in ja jast sem bila tud deležna cela 2 dneva tete s krvavca pol pa kr nč, pa še tist je blo čisto malo...me je pa en teden prej bolelo kot norca tam v jajčnikih. honey...kakšna je no cry sleep solution, naša se tud kakšne 4x zbudi, pa je potem 2x jošk in 2x duda... aha in še to, a če po 9. mesecu šele daješ gluten se tveganje za celiakijo spet poveča??? g[b]ajka...boga, držim pesti, da vama rata nazaj na joško it, ker tolko enega truda, se pa tud ne sem zavržt, ane? Luškana palčica. GH...naša tud kar krožnik grabi al pa banano je zadnč lizala, samo ji jst do 6. mesca ne bom dala, haha kruta sm, ampak se mi še ne da s tem ubadat, dokler ni treba. . Glede gh lahko povem, kako sem delala pri taprvem: Ko je bil ful lačen ni hotel jest al pa če je bil zaspan, tko da sem mu ponavadi dala kako uro pa pol po dojenju... nogice...Lara je danes zagrabla nogico, bolj po slučaju se mi zdi, drgač jih pa samo ful gleda Joj kok rastejo teli pižmovci, ane?
< Sporočilo je popravil mkbk -- 26.10.2010 13:16:31 >
|