scorpiogirl
|
Dobro jutro! Uf, že dolgo nisem nič bila v tej temi ... sem imela toliko dela, da se ven nisem videla malo sem si sama kriva, ker se spravim vse zadnji cajt delat (kaj čem, če je "prezgodaj", sploh ne spravim skupaj kakšnega normalnega stavka; rabim res tisti pritisk, da je nujno, da mi potem laufa ... pa lahko, če je treba, potem članek tudi v eni uri napišem ) ... sem pa ta mesec imela res precej dela. No, precej glede na to, da sem na porodniški. Drugače bi pa rabila tega ful, če bi hotela eno normalno plačo od tega imet annie ... moje sožalje moja babica je umrla pred slabima dvema mesecema ... je bila precej bolna, tako da smo pričakovali ... pa je vseeno hudo; najbolj mi je pa hudo, ker ne bo videla malih dveh, kako rasteta ... pa onadva nje ne bosta poznala ma, jaz sem takrat imela kar krizo ... sploh, ker je moja mami skoz ene pritiske izvajala, da bi skoraj morala bit cel dan na pokopališču (mali pa 2 meseca star), pa z otroki ... pa še moj je imel tisti dan, ko je bil pogreb, en pregled dopoldne, tako da res nisem mogla otrok dat nikamor ... je na vsak način hotela izsilit, da pridem tja z otroki (bi me tud iskat prišla, samo jaz imam avtosedeže - tudi lupinico - skoz v avtu, ki ga pa nisem imela, seveda; pa je kar silila, naj imam za tiste 20 minutk Lucijana kar v naročju ) ... ma, kriza ... no, zdaj sem se pa spihala še za nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: gajka Ekola, sem pravkar našo Zaro zalotila, da se je uspela s hrbta na trebuh obrniti tudi preko desnega boka (preko levega boka obvlada to že dolgo)! Samo se bo treba naučit še kontra obračat, da ne bo vedno pri pritoževanju mamica dežurni obračevalec. No, Lucijan se pa obrača (od prejšnjega tedna) s trebuha na hrbet ... obratno pa samo na bok, na trebuh še ne gre ma, sem hotela še pokomentirat, ker še nisem vsega prebrala ... pa je že alarm ... no, zvečer kaj več Lep dan, pa naj vas ne zebe