|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
6.9.2010 6:45:02   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: innes4
zdej pa nekej glede vozička...jest mam peg perego pliko switch, je drugač lep voziček, ampak me ful motijo majhna kolesa, lahko vozim samo po asvaltu user posted image in poj morm ful študirat kam grem lohk na sprehod, da nau makadam in sem poj ful omejena s sprehodi user posted image
Zdej pa mal razmišljam da bi kupila rabljenega peg perego gt3, pa me zanima tista ki ga ima (mislim da Zoja83 in še ena) kako se obnese, je res tako dober za po vseh poteh? In še mnenje vseh tistih ki imate kakšnega otročka od prej doma...kok je voziček kaj uporaben za čez zimo?. Ker ne vem a se mi ga splača menjat, al ne, glede na to, da je zima skor pred vrati, pa da nau poj voziček več al manj stal doma user posted image
a sm mal zakomplicirala vse, a? user posted image user posted image

Mi imamo GT3 še od Roka. Z vozičkom prilezem povsod, makadami, travniške poti, klanci... Ni, da ni! Napihljive in velike gume se res super obnesejo. user posted image Edina slabost je, da je res velik voziček tudi, ko se zloži, pa tudi kar težek za v prtljažnik dajat. Pri Roku smo imeli od vsega začetka kar športni del, pri Zari enako, ker se športni del lepo poleže. Tudi pozimi v snegu se voziček čisto fino obnese, sem ga tudi po celem snegu že vozila (če mi pač moje sprehajalne poti po vaških poteh nihče ne spluži user posted image ). Pa še komentar za Sonček in poletje, je lahko samo 1 voziček za 2 otroka, no, vsaj pri nas 1. voziček služi že 2. otroku. user posted image

Cepljenje - za rotavirus bomo cepili, je bil ta večji tudi. Pa zdaj je ta večji še v vrtcu in lahko komot kaj domov prinese... Za pnevmokok zaenkrat ne bomo cepili. Navadno se za to cepljenje odločijo šele, če je npr. otrok ful podvržen vnetim ušesom itd.

Položaj pri spanju - dam na bok, ampak se kmalu na hrbet obrne.

Obračanje - se še ne obrača kaj več kot iz hrbta na bok. Čeprav včasih kaže, da bi se rada na trebuh obrnila, ampak se še ne uspe preko roke prekotalit. user posted image Itak ima še čas.

Ležalnik
- kar uporabljamo in ji je všeč notri. Zdaj so ji tudi igračke na loku ful zanimive. V dnevni je navadno na igralnem centru, ležalnik pa uporabljam, če jo hočem imeti v kuhinji ali pa kje drugje.

Krstna oblačila - ta večji je bil oblečen čisto običajno in tudi ta mala bo. Rok je imel svetlo rjave žametne hlače na naramnice, belo majčko in smetanaste barve jopico. Ta mala bo imela bele žabice, belo majčko in eno rožasto kratko oblekico, če bo mrzlo, bomo pa še eno belo jopico nabavili. Ta večji je bil krščen oktobra, ta mala bo pa to soboto.

Za nami je pester vikend. Roku je začelo v soboto tečt iz nosa, včeraj je dobil še vročino nad 39°C, zvečer je vročina že padla, danes pa samo še čisto malo smrka. Vseeno danes še ne gre v vrtec, tako da se poskušam psihično pripravit za en pester dan. No, v soboto zvečer je Rok še padel s sedežne direktno na glavo in po 2 minutah še ful bruhal. Ker je bruhanje lahko znak za pretres možganov, smo dirjali v dežurno in potem bili še preventivno poslani v bolnico na kirurgijo. Tam so mu poleg enih testov naredili tudi rentgen glave. Testi in rentgen niso ničesar pokazali, ampak vseeno smo dobili podrobna navodila, na kakšne znake bit pozorni, pa še ponoči ga je bilo treba na 2 uri zbujat... No, očitno je res vse OK. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.9.2010 6:51:13 >

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.9.2010 8:12:21   
Zoja83
Jutro!
nikita* midva grema novembra, čeprav sem zdej vidla, da majo že oktobra razpisan en datum, sam nam zjutraj ne odgovarja. midva bova hodila proti večeru, da bo še oči lahk zravn hodil...
voziček GT3 je super, ne zamenjam za noben denar!!! je pa res težek...
temence nismo meli velik in sploh ne tretiramo posebej...vsake tolk časa ga z oljem namažem po glavi in to je vse.
ležalnik je bil pri nas ful uporaben, sam zdej pa ni več tako rad noter, je bolj v uporabi gugalnik
krstna oblačila naš je bil sred julija v sivih hlačah, "laibiču" in beli srajčki. sm ga pa šele pred cerkvijo oblekla, ker je bilo svinjsko vroče. smo pa zoknčke pozabli in se je župniku ful dopadel bosonogi krščenec...user posted image
položaj pri spanju dam na bok, pa se vedno sam prevali na hrbet.
cepljenje bomo dali samo obvezno...
gajka omg tole je blo pa kr hudo...upam, da bo vse vredu user posted image
LP

< Sporočilo je popravil Zoja83 -- 6.9.2010 8:13:42 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.9.2010 8:47:04   
meymey
Gajka, to pa ste imeli travmatičen vikend!!! Upam, da je vse OK!

Tudi jaz planiram plavanje, sam bomo videli, če bodo na FTH sploh dovolili to vrsto aktivnosti za Tomija. 

Cepili bomo samo obvezne zadeve.

Spanje enako kot pri večini. Bok in posledično hrbet.

Krstili mi HB ne bomo.

Za preživljanje prostega budnega časa je najpogosteje uporabljen igralni most. Ko pa mu dojadijo tla, pa gre še malo pogledat v ležalnik. Se ga trudim čim manj uporabljat.

Na morje gremo v soboto, še prej pa v ZG na žurko za diplomo. Kolegica je končno diplomirala arhitekturo! Upam, da bomo imeli lepo vreme. Sej mi ni tolko do kopanja, sam da ne bo kake burje, da ne bi mogli it ven na sprehod!!! user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.9.2010 9:25:22   
gajka
meymey - Rok je hodil na fizioterapijo, pa ni bilo nič narobe, da je tudi na plavanje hodil. Je bilo na plavalnem tečaju kar nekaj otrok, ki so takrat hodili tudi na NFTH.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.9.2010 9:42:06   
meymey
Ja, sam ma Tomi ekstenzijski vzorec, plavanje pa temu ravno ne koristi... bomo videli.. danes itak kliče,, da se naročim...

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

meymey - Rok je hodil na fizioterapijo, pa ni bilo nič narobe, da je tudi na plavanje hodil. Je bilo na plavalnem tečaju kar nekaj otrok, ki so takrat hodili tudi na NFTH.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
6.9.2010 13:24:31   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Ja, sam ma Tomi ekstenzijski vzorec, plavanje pa temu ravno ne koristi... bomo videli.. danes itak kliče,, da se naročim...

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Aja, Rok je bil pa hipotonček.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
6.9.2010 19:43:07   
dvojčica6
glih na hitro še jst... tamale še vedno nismo pogruntali... to spanje še vedno dela probleme, jutre pa gremo res po to knjigo.

gajka- upam, da je vse ok!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
6.9.2010 20:11:19   
Sonček in poletje
Meymey - kam pa boste hodili plavat? Če sem prav zasledila si iz Celja. Ker jaz bi našega tudi pelala plavat pa še kar iščem in se odločam kam. 

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
6.9.2010 21:41:08   
mumu
PP GT3 je zakon user posted image user posted image  je pa res zelo velik in težak, tako da kombiniram z vozičkom od Tie imela je PP P3  (marela sistem, zelo primerno za v avto in lahek)

Cepljenje: samo obvezno naslednje leto pa mogoče še proti klasični gripi in pnevmokok.

Spanje: vedno ga položim na bok v usta "zatlačim" dudo in obvezno mora objemat pleničko user posted image user posted image

Plavanje: tudi midva bova šla v Dol. Toplice, smo že s starejšo hodili in mi je blo luštno (pa čeprav nič posebnega).

Ležalnik: včasih imam občutek, da so v njem trni posuti user posted image user posted image user posted image , najraje je v vozičku in v zibki.

Gajka, kako dobro te razumem kako je ko se začneta dret kar oba naenkrat, men gredo kar lasje pokonci, potem pa se vzemem v roke in kar hitro oba poštimam (sej drugega itak nič ne ostane).

Dopust: letos ga nismo imeli nič user posted image , razen marca smo bili v KG na smučanju. Tako, da komaj čakam spet marec, da gemo spet v KG, konec aprila pa jo bomo mahnili v Srbijo user posted image user posted image user posted image .

Temenčkov nimamo več, vseeno pa mu glavico perem z Mustelino peno.

Tole je bilo eno ekspresno javljanje, lahko noč.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.9.2010 0:30:53   
bcljka
oj babe!

evo, mi smo nazaj z "dopusta" user posted image  ta teden je bil sicer mal bolj mraz ampak nč zato, vseen je blo fino user posted image  smo mal več okol hodil pa bli mal manj na plaži...
na hitr sm vas preletela ker sm v fazi razpakiravanja... user posted image

lih sm vidla da ste neki debatirale o temperaturi pr kopanju... no, mi nč kej dost ne pazmo user posted image  sicer pa res nikol ni bil nek drastičen mraz... na morju smo lih tok vrata zaprl k smo jo kopal... pa ubistvu je tam nisem zavijala v pleničko k sm jo dala z vode sm jo do previjalne odnesla kr nago... pa se tud ona nč ni prtožvala tko da user posted image
pa zasledila sem neki o uspavanju - sočustvujem z vami k mate take probleme... Pika že skos sama zaspi brez kakršnega koli uspavanja... zdej je ujela fenomenalen ritem... spanje od 22h do 8h zjutri! brez prebujanja! NORO! upam da tko tud ostane... da nau pol k bo mela 3.mesce cel raztur user posted image

sicer pa vse po starem... user posted image  seznamček bom jutr zrihtala...

pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.9.2010 7:59:32   
honey*
Jutro!
user posted image Punce vem, da je bla že debata o tem ampak useeno. KAKO pucate noske vašim user posted image ? Jst sm do zdej na vatirano palčko nanesla fiziološko pa ji ščistla. Sam to grejo sam smrklčki vn, sluz pa ne.Mam tut ročno pumpico, pa sem probala enkrat je blo fuuul dretje, pa še use skp ni šlo nč vn. Zdej ma pa od včeri precej zabasan nosek in ful hrope ko diha :/ No, kak nasvet bi prou prišel...
user posted image A ma katera blazino Angel Care? Kako se vam zdi? Je vredno nakupa? Namreč jst bi jo kr kupla, ker sm že parkrat opazla da mala lepo diha sicer, ampak vmes pa kr za cca. 5 sek. neha :/ Tut za to bi kak nasvet prou prišel ;)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.9.2010 11:48:37   
nikita*
Ojla,

kam ste se vse skrile v tem deževnem dnevu.

Mi smo to noč slbše spali, sem šla takoj na koledar pogleda in ja, sem imela prav jutri bo prazna luna user posted image user posted image . Tako, da zdaj spi že od 9h.

Tudi jaz pri kopanju gledam, da niso odprat kakšna vrata ali okna. Na morju, sem ga kopala kar na mizi pred prikolico, je bilo toplo, nič vetra in je mali full užival.

V ležalniku naš zdrži kratek čas, tako kot si rekla mumu k da so trni posuti user posted image .

bcljka: ko berem kako je tvoja pridna glede nočnega spanja je isto k da bi jaz govorila o svoji mični. Naša je tudi spala cele noči in naj te potolažim po 3. mesecih se ni nič spremnilo, kar se nočnega spanja tiče user posted image . Ker mali se mi še vedno zbuja 1x do 2x na noč. Je pa res, da on je samo dojen, mični pa sem tak čas že dodajala in jo je AM bolj nasitil.

Krst: se še ne pogovarjamo o njemu. Tako, da ne vem kako bo oblečen oz sploh ne vem kdaj bo, če bo.

Pri nas drugače vse po starem. Razen, da imam ta teden še kup stvari za naredit, ker se v soboto poroči moja sestra in bom pričauser posted image .  Tako, da smo vsi v pripravah.

Uživajte

< Sporočilo je popravil nikita* -- 7.9.2010 11:49:16 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.9.2010 12:52:25   
meymey
LP še od mene.

Mi se počasi spravljamo na morje. Jutri še prej v kino, danes na obiske... pestro, ni kaj :D.

Drugače pa nič novega pri nas. Ponoči super spimo, podnevi pa razgrajamo :D. Sej ni blazno težavno, sam še vedno ga moram prepričevat, da je zaspan in da mora na dnevni počitek. 

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.9.2010 13:12:25   
ninkica
Hojla
Se ne uspem kaj doszi javlat,smo skoz skupi in potem kar pozabim na računalnikuser posted image No se bom potrudila in bom bolj redno pisala na RRuser posted image

zobki Mi bomo 15.9 stari 2 meseca in sva včeraj z možem opazila,da ji greta 2 zobka venuser posted image user posted image Kar ne morem vtjet je pa res,da se je zadnji teden full penla in slinla in skoz ima rokice v ustih in skoz ima prstke tam kjer greta te dva zobka ven.

spanje mi smo tudi še vedno zelo pridni,spimo celo noč in čez dan sama zaspi v posteljici samo duduiko ji dam in navijem vrtiljakuser posted image

gajka upam,da je vse Ok z tavečim user posted image user posted image

meymey uživajte na dopustu user posted image

še glede vozička jaz imam Janeproslalom in sem z njim full zadovoljna,je bil v igri tudi GT3 ampak se nisva zato odločila,ker je kar težji od Jane,..

grem skuhat do konca
lep dan

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
7.9.2010 13:35:10   
gajka
Sonček in poletje - mi bomo hodili na plavanje v Velenje, če ti je slučajno kaj blizu... user posted image A še katera? 

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
7.9.2010 17:53:52   
Sonček in poletje
Gajka - Baje, da je nekdaj bilo tudi v Golovcu (v Ce) - začneje delat šele oktobra, na receciji se nihče ne javi in tako ne pridem do informacij- in po novem je tudi v Thermani Laško, pa tut v Zrečah, pa na nekem bazenu na Glaziji. Ampak sem malo skeptična glede plavanja v termalnih bazenih, sploh ker se tam ponavadi bolj namakajo starejši in je prisotnih več bakterij. Zato sem iskala bolj tak plavalni bazen.

Sem pa slišala tolko pozitivnih kritik glede plavanja z dojenčki, da bi sigurno rada šla.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
7.9.2010 20:13:34   
bcljka
mi smo se dons spet potepal... Pika je bla z mano na faksu pol smo šli pa še enmal šopingirat... zdej pa čakamo fuzbal in gledamo košarko... no Pika se zabava po svoje user posted image
nikita* - jupi user posted image  

nisem uspela učeri napisat kaj je naši Piki tko noro super zabavno da jo nč druzga ne zanima user posted image  helijevi baloni user posted image  fora je bla da že takrat k smo bli 5 dni v lj jo je vse 500x bolj zanimal k en mesec nazaj in je mala ful gledala 2 balona k sta bla še od najinega prihoda domov, tok jih je gledala da smo ji dal zravn in od takrat je munjena na njih... leži na hrbtu v vsaki roki drži po en štrikec in jih vleče dol pol pa gleda kako potujeta gor user posted image  svašta! igralni center trenutno sploh ne pride v poštev, balon balon balon... user posted image

pucanje noskov - aspirator na vdih, al pa tist na sesalc - ta mi je sicer bolš ampak se mi ne da trogat sesalca v njeno sobo, tko da takrat k je na urniku sesanje ma pol tud ona luksuz pr pucanju noska user posted image

krst - bomo mel šele spomlad... oblekco bom pa v mothercareu kupla k majo ponavad kkšne take, če jo pa ne bom dubla bom kje na netu zbrskla...

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
7.9.2010 20:52:57   
čeb Maja
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

nisem uspela učeri napisat kaj je naši Piki tko noro super zabavno da jo nč druzga ne zanima user posted image  helijevi baloni user posted image  fora je bla da že takrat k smo bli 5 dni v lj jo je vse 500x bolj zanimal k en mesec nazaj in je mala ful gledala 2 balona k sta bla še od najinega prihoda domov, tok jih je gledala da smo ji dal zravn in od takrat je munjena na njih... leži na hrbtu v vsaki roki drži po en štrikec in jih vleče dol pol pa gleda kako potujeta gor user posted image  svašta! igralni center trenutno sploh ne pride v poštev, balon balon balon... user posted image

Hej,
bcljka - welcome back
zdej se mormo pa res z majkl zment en dan v Svetilniku...

Ej baloni so zakon tudi pri nas, babi mu je za 2-mesečni rojstni dan kupila balon kravo in se je zaljubil v njo user posted image user posted image user posted image Skoz bi jo gledal in ji govoril in se ji smejal... super zadeva!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
7.9.2010 21:05:00   
Zoja83
3.mesec: 6700g, 64,5cm in obseg glavice 41
dans smo meli posvetovalnico, je ful zrastu/se zredil. uglavnem sedet ne sme, razen če se sam dvigne (ko ga primemo za prstke, se že sam potegne v sedeči položaj-no, čist mal mu pomagamo), potem goste hrane pravi zdravnica, da ne bi dajali nič do 6.meseca-sam jst ne vem, če bomo tako dolgo zdržali...midva mu mal dajema različne okuse za probat-pire krompir, slive, čokolado, kak bonbon, ampak sam za polizat. itak nas pa požira z očmi, ko jemo in se slini zravn...pol za zobke ne vem- zadnjič je bla patronažna/babica pri nas, ker starega očeta previja-sm ji rekla, naj pogleda in je rekla, da se že čutijo in da je sam odvisno kolk trde dlesni ma, kdaj bojo vn pogledali, dans pa zdravnica, da se sploh nič ne vidi in da še nič ne bo...KR NEKI! ...
haha..balon je tud pri nas delal čudeže, se mu je ful smejal, pa se pogovarjal z njim user posted image
se slišimo jutri!

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
8.9.2010 0:55:14   
bcljka

user posted image

nick
IME
DR (PDP)
mere ob rojstvu

Kiya
user posted image JULIJA
19.3.2010 (11.6.)
35 cm, 860g, 25 cm

2. mesec: 40 cm, 1610 g, 30.5 cm
3. mesec: 45 cm, 2510 g, 33 cm

4. mesec: 48 cm, 3200 g, 37 cm

meymey
user posted image TOMI
17.5.2010 (9.6.)
49 cm, 2850 g, 35 cm

1. mesec: 52.5 cm, 3260 g, 37 cm

3. mesec: 61 cm, 5540 g

mumu
user posted image TIT
20.5.2010 (4.6.)
3340 g, 51 cm, 36 cm

1. mesec: 4830 g, 53.5 cm, 38 cm

2. mesec: 5970 g, 56 cm, 39.5 cm

Bonnie_RR
user posted image VITA
24.5.2010 (17.6.)
48 cm, 2780 g, 34 cm

1.mesec: 53 cm, 4030 g, 37 cm
3. mesec: 59 cm, 5570 g

innes4
user posted image TIM
29.5.2010 (4.6.)
50 cm, 3170 g, 35 cm

1. mesec: 54 cm, 3800 g, 38 cm

pik ipoki
user posted image ŽIGA
1.6.2010 (11.6.)
50 cm, 3300 g, 34 cm

1. mesec: 52.7 cm, 4000 g, 36 cm

3. mesec: 58.1 cm, 5430 g, 39 cm 

Zoja83
user posted image ALJAŽ
3.6.2010 (6.6.)
54 cm, 3660 g, 34 cm

1. mesec: 58 cm, 4600 g, 36 cm

2. mesec: 62 cm, 5450 g
3. mesec: 64.5 cm, 6700 g, 41 cm

mkbk
user posted image  LARA INTI
5.6.2010 (4.6.)
51 cm, 3100 g, 33 cm

1.5 mesec: 56.5 cm, 4550 g, 36 cm

novakatja
user posted image TJAŠA
6.6.2010 (7.6.)
51 cm, 3440 g, 34 cm

1.mesec: 53 cm, 4330 g, 37 cm

bridget3
user posted image TIM
10.6.2010 (21.6.)
48 cm, 2870 g, 33 cm

1. mesec: 55 cm, 3655 g, 37 cm

Maxica
user posted image HANA
12.6.2010 (12.6.)
51 cm, 3410 g, 34 cm (ob odpustu 36.5 cm)

1. mesec: 54.5 cm, 4100 g, 38 cm

Sonček in poletje
user posted image STAŠ
12. 06. 2010 (30.5.)
57 cm, 5120 g, 40 cm

1. mesec: 63.5cm, 6780 g, 43 cm

Bubika26
user posted image ALEKSEJ
13.6.2010 (6.6.)
50 cm, 3490 g, 33 cm

gajka
user posted image ZARA
15.06.2010 (21.6.)
3850 g, 53 cm, 36.5 cm

1. mesec: 5550 g, 59 cm, 39 cm 
2. mesec: 6355 g, 61 cm

ninkica
user posted image LEJA
15.6.2010 (8.6.)
3400 g, 50 cm, 34 cm

1. mesec: 5020 g, 56 cm, 37.5 cm
2. mesec: 5520 g, 58cm

misar
user posted image NEJC
15.6.2010 (21.6.)
2860 g, 49 cm, 33 cm

1.5 mesec: 4700 g, 56 cm, 35 cm

majkl
user posted image JAN
18.6.2010 (13.6.)
55 cm, 4290 g, 37 cm

nikita*
user posted image NAL
20.06.2010 (15.6.)
3950 g, 54 cm, 37 cm

1. mesec: 4960 g, 58 cm, 40 cm

2. mesec: 5660 g, 62 cm

miki23
user posted image GABRIEL
21.6.2010 (19.6.)
52 cm, 3670 g, 35 cm

1. mesec: 54.5 cm, 4430 g, 36 cm
2. mesec: 60 cm, 5380 g

dvojčica6
user posted image AJDA
21.6.2010 (14.6.)
50 cm, 3380 g, 35 cm

1. mesec: 54 cm, 4460 g, 37 cm

honey*
user posted image BRINA
22.6.2010 (23.6.)
3380 g, 51 cm, 34 cm

1. mesec: 4350 g, 54 cm, 36 cm

naraščaj
user posted image AJDA
23.6.2010 (14.6.)
4050 g, 53 cm, 35.5 cm

1. mesec: 5270 g, 56.6 cm, 38 cm

Honey26
user posted image VIDA
24.6.2010 (21.6.)
50 cm, 3180 g, 34 cm

1.5 mesec: 57 cm, 5070 g, 37 cm

bcljka
user posted image PIKA
25.6.2010 (18.6.)
52 cm, 3640 g, 36 cm (35 cm)

1. mesec: 55 cm, 4340 g, 37.5 cm

nikcaa
user posted image ARNE
26.6.2010 (28.6.)
58 cm, 4660 g, 38 cm

1. mesec: 60 cm, 5750 g, 39 cm
2. mesec: 65 cm, 6350 g

Inika84
user posted image ANŽE
29.6.2010 (25.6.)
2600 g, 47 cm, 33 cm

1.mesec: 3680 g, 51 cm

annie
user posted image KLARA
2.7.2010 (24.6.)
50 cm, 3720 g, 34 cm

čeb Maja
user posted image ŽIGA
2.7.2010 (15.6.)
54 cm, 4370 g

1. mesec: 61 cm, 5600 g, 40 cm

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.9.2010 0:57:24   
bcljka
evo, seznamček je posodobljen... upam da nisem kej spustila... če sm, me opozorte! sicer pa kje so še ostale iz seznama?? javte se kej če nas berete user posted image  user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.9.2010 7:04:08   
gajka
Dobro jutro! Ekola, user posted image čaka, si jo kar postrezite!

Za nami ena tako-tako noč. Če bi upoštevali samo Zaro, bi bila super, ker je dete danes potegnilo skoraj do 5h zjutraj (zaspala okrog 22h), pa še zabasan nosek ima in sem bila pripravljena na najhuje (smo kar posteljico malo s knjigami podložili, da ima zdaj malo nagnjeno ležišče). Ker pa je treba upoštevat tudi ta večjega z njegovimi izpadi, ki nam ga je uprizoril tudi ponoči (jok nadgradi v kričanje kot da bi prašiča klali user posted image ), pa je to že druga pesem...

Nekaj je že bilo debate o tem, kako bodo ta mali oblečeni za krst. Takale bo v soboto naša:
user posted image

Zunaj bo imela še belo kapico in belo kratko "palerinco" (mah, ne vem, kako se reče user posted image , tako "okroglo" pleteno zadevo, ki nima posebej delanih rokavov, samo luknjo za glavo).

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.9.2010 7:05:03 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.9.2010 8:45:34   
nikita*
Ne vem, če je zame dobro jutro. Za nami je adio pamet nočuser posted image . Zaspal je mal pred osmo in se zbudil ob 00 nato ob 4h in ni zaspal do 5:45, no ob 6:30 je pa že spet žural v posteljci user posted image user posted image . Sedaj spi in me zanima koliko časa bo user posted image

Imam malo težav z dojenjem. Zadnje dni mi neprestano visi na joški in mi je na momente kar naporno. 20.9. bo star 3 mesece je možno, da ima poskok v rasti?? Ker je cel popoldan bil priklopljen se pred spanjem ni najedel in sem mu dala 70ml dodatka. Ena vem, da je pila čaj od patra ašiča pa me zanima, če je okuser posted image Čeprav glede na polulane in pokakane plenice imam mleka dovolj. Ima katera kakšen nasvet??

Gajka: tvoja deklica bo zelo lepa za krst. Tisti "palerinci" se reče pančo user posted image . Naj vam bo lepo v soboto.user posted image user posted image

Grem mal po dolgem, dokler žabica še spi

< Sporočilo je popravil nikita* -- 8.9.2010 8:46:57 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.9.2010 12:33:45   
ninkica
hojla

gajka full bo luškana Zarauser posted image mi še nismo šli še nič v trgovino za njo,bomo šli ta teden.Včeraj smo bli v trgovini SEEVIL in sva ji mal žabic nakupila in pa eno trenirkico ,ko bo mal večja.Sva pa na isti dan rodili le ,da imamo mi 19.9 krst na 1 leto porokeuser posted image

dojenje nikita ,če imaš občutek,da imaš premalo mleka pojdi pod vroč tuš in si dobro premasiraj prsa in masiraj toliko časa dokler zdržiš.Jaz si tako vsak večer naredim in pa pred tuširanjem spijem prav čaj za dojenje,ki sem ga kupila v Lekarni.Jaz imam mleka zaenkrat še dovolj ne uporabljamo nobenih dodatkov,..Pa pomembno je ,da dovolj piješ sa 2-3l na dan tekočine.Pa zelo pomaga počivanje.

bcljka user posted image za seznam

lp

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.9.2010 12:56:06   
ozzi
grem v nakup kengurujčka za našega lumpa pa me zanimajo vaše izkušnje.
Kakšne imate, kje ste jih nabavle in kako se obnesejo? kaj mi priporočate?

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!