|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
31.8.2010 8:36:39   
Tringi
Pozdravljeni,

Prodam 240 plenic Huggies, št.3 (od 5 do 9 kg) Cena po dogovoru.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.8.2010 8:50:54   
misar
dobro jutro

ena kavicauser posted image

user posted image user posted image user posted image danes tamala vstala že ob 6:30. pa glih sem trotka mal prepričala, da še potegneva eno kiticouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj češ.

zdaj dva dni imam doma oba malčka sama. včeraj zjutraj se mi je že za zajtrk utrgalouser posted image user posted image user posted image , potem smo pa cel dan odlično vozili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes smo še okuser posted image

grem pa danes s tamalima v živalski vrt...komaj čakam, tamala frčafelca pa tudi user posted image upam, da ne bo dežja.

v soboto sva z dragim šla mal ven. začuda nisem bila preveč živčna, le , ko se je ura približevala 2. zjutraj sem vedno pogosteje gledala na telefon...potem sva pa odrajžala domov. bila sva v kinu pa na eni,dveh,treh pijačkah.sem spila dve juicevodki in sem bila že kar v rožicahuser posted image user posted image user posted image

komentirat nimam kaj dosti

honey26...če še ne greste na morje, sem od jutri dalje available za kofetkanje in španciruser posted image

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Tringi)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.8.2010 9:04:49   
meymey
Pozdravljena Misar...

Tudi jaz sem že poknci, s tem da hvalabogu moj dežura od 5h do 7h. Danes se je po jutranjem hranjenju mali zbudil (ob 5ih) in sem ga kr potisnila mojemu v roke ko je šel mimo iz WCja. Ko sem si črpala mleko (zdaj si ga ponoči črpam da imam za veče za dodajat - je lačen kot volk) sem slišala kako se mali reži v postelji. Le kaj delata sem si mislila... ko sem prišla v spalnico je mali v svoji postelji crkaval od smehi moj pa je zraven na pol spal in se jezil user posted image .

Evo, kava skuhana, sam še en zimski pulover si grem ogrnit pa bo...user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.8.2010 9:16:11   
Honey26
dobro jutro,

potem nisem edina že zjutraj prepričevala štruce nej še mal pospi user posted image . Je sicer spala od 21.30 do 2.30 (kar je mal v bistvu, me je preveč razvadla in mi je to zdej čist prekmal :), potem pa do 6-ih. Pa se previjat (je lepo še spustila rafal ravno ko sem umaknila plenico...user posted image ), pucat potem stene jasno, pa spet futrat... no sej pol je (nemirno) kao spala še urco in pol. Moj pa veselo spi dalje, jest pa spet zizo ven...

na, že preveč tuli za moje udobje...

misar: super, na morje gremo namreč 9-ga (nasledni četrtek), ti kr javi ko boste pokonc.user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.8.2010 15:22:17   
dvojčica6
helou!

prodajam enga otroka, kričečega, ženskega spola, se simnpatično smeje ma zelo redko, prevladuje jok... arijski videz... drugo bp... enibadi???? user posted image user posted image user posted image jaojao punce, moja kričačka sploh ne spi več čez dan... naredi 15 min al pa še manj in pol že jok nazaj...mami se bo strgalo, dobro d ma tatko glih dopust, sam tut on jo ne more umirit... Ponoči je sicer zakonuser posted image user posted image user posted image Spi od 22.00 (+/- pol ure) do 4.00 (+/- pol ure) in po futru k traja tam okoli 40 minuser posted image user posted image user posted image naredi še dve urci... ma to ni problem... čez dan je pa taka jokavčicauser posted image

a mi zna kdo povedat, če otroci jočejo da zaspijo? Ker moja še ni enkrat zaspala brez jokauser posted image

Zoja83 - srečno z diplomo!

misar - juicevodka mmmmmmmm... a to že smemo? js sm zaenkrat sam pr pivičkiuser posted image
pa user posted image za nightout s tvojim... js se ne vidim še... hm... kako leto?user posted image

vreme pa kar naenkrat jesenskouser posted image ... upam, da majo dopustnice boljše... evo, tata že pogleduje dej mama že enkrat nehi pisat in pridi uspavat kričačko... moram it!

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.8.2010 16:55:25   
meymey

morda poskusiš s povijanjem... poglej na you tube - swaddling
V tem videu sicer reče, da je priporočljivo povijanje do 2 mesecev, dr. Karp, katerega DVD imam pa pravi da je povijanje NUJNO za dojenčke do 3 mesece in kasneje po potrebi.

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

helou!

prodajam enga otroka, kričečega, ženskega spola, se simnpatično smeje ma zelo redko, prevladuje jok... arijski videz... drugo bp... enibadi???? user posted image user posted image user posted image jaojao punce, moja kričačka sploh ne spi več čez dan... naredi 15 min al pa še manj in pol že jok nazaj...mami se bo strgalo, dobro d ma tatko glih dopust, sam tut on jo ne more umirit... Ponoči je sicer zakonuser posted image user posted image user posted image Spi od 22.00 (+/- pol ure) do 4.00 (+/- pol ure) in po futru k traja tam okoli 40 minuser posted image user posted image user posted image naredi še dve urci... ma to ni problem... čez dan je pa taka jokavčicauser posted image

a mi zna kdo povedat, če otroci jočejo da zaspijo? Ker moja še ni enkrat zaspala brez jokauser posted image

Zoja83 - srečno z diplomo!

misar - juicevodka mmmmmmmm... a to že smemo? js sm zaenkrat sam pr pivičkiuser posted image
pa user posted image za nightout s tvojim... js se ne vidim še... hm... kako leto?user posted image

vreme pa kar naenkrat jesenskouser posted image ... upam, da majo dopustnice boljše... evo, tata že pogleduje dej mama že enkrat nehi pisat in pridi uspavat kričačko... moram it!

< Sporočilo je popravil meymey -- 31.8.2010 17:02:17 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.8.2010 17:55:00   
innes4
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

jaojao punce, moja kričačka sploh ne spi več čez dan... naredi 15 min al pa še manj in pol že jok nazaj...mami se bo strgalo,

ej, a si ti ziher da svojo hčerko opisuješ, al mojga sina? user posted image user posted image user posted image tut moj mali je pravi jokec user posted image sem ga mela že pr dohtarju zard tega k tok joka....pa so se me hitro znebili, da so krčki....in jest točn vem, da niso...očitno je pač samo "mal" bolj tečen otrok user posted image pa je reku dohtar da bo kmal bolš, k bo 3mesce star...je biu 2dni nazaj, pa ni čist nič drugače user posted image user posted image matr lažejo dohtarji...same prazne obljube user posted image user posted image

dons sva bla z eno prjatlco na pijački, k ma 5mescel staro hčerko in je mala jedla frutek, sem dala Timu mal frutka na dudo, ma je tko vleku...ko pa ni blo več, pa dudo vn pa v jok user posted image pa sm mu spet mal dala, pa je spet dudlov user posted image

Jest mu bom kkšno žličko frutka dala že čez kkšne 14dni....pa ne me napast zdej...no tut lohk, če hočte user posted image user posted image . Ker mi je to ful fajn, da zgodej začnejo jest tut drugo hrano. Od te prjatlce hčerka je že meska in take "stvari". Pa je ful zadovoljna...jest k sm bla mejhna so mi tut pr treh dajal že frutke pa tko, pa sm čist zdrava punca...mi nč ne fali user posted image user posted image

drugač pa doma mam bombo....ni časa ma nič user posted image non stop rabi eno pozornost mali...no sej ne da se pritožujem, se ful rada ukvarjam z njim, še prehitr bojo zrastl, pa nas bojo sam še na vsake kvatre mal objel pa šibal naprej se igrat user posted image uh komej čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

nč zdej je zaspal (enga od svojih 15minutnih lepotnih spancov) na ramah od mojga, pa gre mami hitr mal pospravt...

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

Neposredna povezava do sporočila: 982
31.8.2010 18:58:02   
dvojčica6
hvala meymey za link! se tut js kar strinjam s tem dohtarjem... kler vidim kolk ji paše bit v slingu na primer... pa kr ne pali nobena pesmica ampak samo ššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš....user posted image user posted image user posted image user posted image ... jah bom tut povijanje probala...

innes4 ... js tut vem d nima krčkov... moj dragi vutrajno krivi krčki sam oln ni niti pol tolk cajta z njo kot sem jaz in vem, da jo to ne matra... dobro, kdaj pač prdne sam nikoli ni rdeča, niti ne joče krčevito... najbolj joče ko ne more zaspat.... eh, ja, tut meni neki vsi obljubljajo čzdeže pr 3 mesecih... bomo vidli - sej to bo hmali
user posted image

pa moja tut noče dude... tko da vam povem vsem tistim k vam cuzajo dudo - lohi ste srečne in zarad tega vam user posted image zihr manj jokajo

aja, meymey, tvoj Tomi ima že slavne 3 mesece - si opazla da je ratal bolj lep in priden?user posted image

ne me napadat zarad sylovničnih napak - pišem z eno roko k mam tamalo v slingu in takoj zavoha če se usedem al  neham zibatuser posted image user posted image user posted image user posted image jah, ki čmo...

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.8.2010 19:44:41   
Bonnie_RR
Kopiram iz ene druge teme...

Naša je bila tud 24. stara 3 mesece in je tale teden prava veselica.user posted image Prej je že mesec in pol spala celo noč (od nekje 21h do 6h), zdaj se pa par dni zbuja že okrog 3h in potem še ob 6h, podnevi spi še manj kot prej (torej max pol ure na dan, če seštejem vseh tistih parkrat po nekaj minut), kar naprej nekaj joka, nič ji ne paše. Včasih se tako dere in nič ne pomaga, da je kar težko. Za povrh je pa še duda njena najhujša sovražnica. user posted image

Js upam, da bo kmalu kaj bolje no. Vem pa ne kaj naredit. Sem pa ziher, da je glavni razlog ta, da je čist preveč utrujena, ker se čez dan sploh ne naspi, potem je pa skoz tečka.
Aja, se pa doji.

Torej, tud naša ima probleme za zaspat čez dan (redko je zmanjka brez vsaj jamranja), dude ne mara, zahteva ful pozornosti... Ni kaj, je ful bolj zahtevna kot je bil tavečji. Ob njem sem lahko naredila vse, joka se sploh ne spomnim, nošenja nonstop tud ne (itak je bil najraje na tleh), naspana sem bila...user posted image Še dobro, da tavečji sedaj ne komplicira in ni nič ljubosumen. Ne vem, če bi se lahko še s tem spopadala...

odnosi... Je bilo že boljše. Ni nobenih prepirov, napetosti in tega, le prevelika utrujenost (predvsem mene), ker se počutim zvečer popolnoma izžeta...user posted image
Komaj čakam, da bo tale 1. polovica septembra mimo (imamo ful enih stvari in obveznosti). Gre tamali spet v vrtec, zadeve v ustaljene tirnice in bo ziher malo bolje...

komarji...
Tamala niti ne, ostali pa ful...

kreme... Js je nisem nič mazala.

vreme... Brrrr! user posted image

Šibam s tamalim večerjat... Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 984
31.8.2010 21:05:15   
Zoja83
hehe, vidim da so vsi nekaj tečni...naš je od sobote naprej ful tečka (mu pravim odrenče malo/moje), pa mislim, da so tud zobki (kot pri meymey). Skoz si rokice not tiši in se drgne po dlesnih, pomaga tud če mu mi s prstom drgnemo al pa duda. se mu pa nič ne vidi, niti čuti, da bi kej vn blo user posted image sm šla v lekarno vprašat in je rekla, da je možno, da so že zobki in mi dala en gel (donogel al neki takega-se mi ne da it iskat) in je rekla, da tudi če niso zobi, ne bo nič narobe, če mu mažemo, ker je na neki zeliščni osnovi. no in fora je, da ta gel kratkotrajno pomaga (zdej me je rešil, da je takoj zaspal) user posted image
odnosi midva imama malo problemov zdej, ampak nič takega, kar ne bi znala rešit... problem je itak v mojem "nizkem libidu" in je bogi revež skoz v nizkem štartu, dokler se ga ne usmilim in rečem ajd, pa dejma user posted image mi sploh ni user posted image zdej mam itak preveč vsega v glavi, ker se tolk okrog te diplome trudim, pa fora je, da bo še trajalo preden bo vse napisano...jutri grem k mentorci, pa bomo vidli, kaj bo rekla za napisani del...user posted image
nič grem na čik, pa spat user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 985
31.8.2010 21:41:57   
Bubika26
Uf, že lep čas se nisem oglasila. Ampak, ker je tamali taka tečka zadnje tri dni, sem mogla it pogledat, kaj je vzrok temu. Ker to pa ni njegovo normalno stanje... Čez dan je skoz lepo spal in jedel, zdaj pa kar nekaj tečnari, nič več ga ne zanima, samo če ga nosim-a se umiri. Ponoči se zbudi več kot ponavadi. Sem pa danes opazla, ko se je drl, da ima na desni strani-spodnji dlesni, tako vse napeto in belo-al, pa se samo tolažim :-) Ja, tudi jaz sem dobila nek gel Donatal al kako in si dam na prst pa mu masiram dlesen, ker dude noče (čeprav jo je v času krčev vedno imel), tiste stvari za dlesni pa so še vse prevelike zanj...

U glavnem to vse ne bi bilo tako hudo, če ne bi imela jutri zagovora diplome. Samo jutri to zrihtam pol se mu pa maks. spet posvetim.

Lepo se imejte, si grem še enkrat prebrat diplomo in tudi enega skadit.

LP

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 986
31.8.2010 23:14:40   
Maxica
Še pri vas se mal oglasim, vidim, da nekaj jamrate. Jaz pa moram našo kar pohvaliti, še vedno pridna. Je, spi, gruli, se smeji, v glavnem, ena zlatka je. user posted image  Jutri peljemo našega prvošolčka v šolo, mož bo šel z njim še za ostali dve urici, midve se bova pa šli z našim srednjim malo sprehajati ta čas. Joj, kako hitro odraščajo tile naši otročički, se prav vsak dan opomnim, da je treba uživati z njimi zdaj in na polno, pa čeprav se kakšno noč malo slabše prespi ali kakšen dan joško malo večkrat na plano stegniti. user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 987
1.9.2010 8:10:40   
meymey
A kak je po 3. mesecu?
ma kr boljše, človeček je veliko bolj človeški. Je pa tudi pri Tomiju tak, da ful težko zdaj čez dan zaspi, se moram kr pregovarjat z njim da je zaspan... tudi vedno manj spi. Je pa zato od cca.2,5m priden ponoči. Spi od 7-9 ur v kosu.
Moram zdaj pojest do konca, pa še kave si nisem skuhala, se pol javim!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
1.9.2010 10:49:13   
honey*
No da pristavim svoj piskerček user posted image Naša mala je fuuuul pridkana, dobrovoljček in je nasploh res pravi mali sonček.
Tut spančka celo nočko (od cca 21., 22. ih pa do 5ih, 6ih)... tud čez dan kr neki časa prespi...  Ampaaak pri nas je problem pri USPAVANJU!!! kdaj zaspi na joški, kdaj ji to splooooh ne ustreza in se odriva, kriči...kdaj zaspi atiju na rokah, kdaj tut to ni ok... in pol zaspi po pol ure, uri enkrat tko, drugič spet drugače... dude pa itaaak noče! tko da ma katera kak praktičen nasvet kako naučit user posted image da zaspi u posteljici? sem prebrala knjigo otroško spanje, brez joka v sanje, pa ne vem se mi ne zdi nč konkretnega v njej...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 989
1.9.2010 15:48:01   
Bonnie_RR
Ravno je zaspala (upam, da za kaj dlje kot le par minutk), zato samo napišem še mere (v ponedeljek je imela posvetovalnico in cepljenje):

5570g in 59cm pri 3m in 1 tednu

in grem zmešat karte - mali me izziva v Črnem Petru... user posted image  

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
1.9.2010 18:50:30   
pik ipoki
ŽIVJO PO DOOOOLLLGGGEEMMM ČASUUU!!

Kar nism našla časa za pisanje in tudi branje... tako da bom sam mal pokomentirala kako in kaj pri nas...

danes smo stari 3 mesece user posted image   smo se šli cepit in tudi za rotavirus, sva se kr odločla v zadnem trenutku.
mere: 58,1 cm, kr neki počasi raste user posted image sam da raste in da je zdrav user posted image 5430g in pa 39cm okoli glavice user posted image

mamo pa pester teden. v petek sem mela izpit (je narejen z 8 user posted image ) in kot naročeno ga mali sračka po noči, je spal že od 20h pa do 5h zjutri, čist sansko, to skor 3 tedne. prejšnji teden pa kar neki se začel zbujat na vsake 2 uri in pol po pol noči na pol ure... in sam tok da sem ga mal pobožala in obrnila nazaj na bok, kr tak prestrašen jok in naslednjo noč se zbujal še bolj pogosto in začel jest ob 23h in ob 2h in 5h in pol 7 že pokonc... mene bo pobral... čist divje!! danes sem vprašala pediatrinjo in pravi da je normalno in da je pri treh mesecih tak prehod... NO MEN NI ČIST NIČ VŠEČ... UPAM DA BO DANES BOLŠEuser posted image

lahko pa komentiram odnose: kaj je že to?? kar ne najdeva časa, če pa je čas sem pa tko zmatrana da se sploh ne spomen na telovadbo ampak počitekuser posted image sva se pa pogovarjala ja da bo treba to spet mal nazaj v akcijo spravit. v nedeljo 12. mava pa 1 leto poroke... tako da če ne prej pa takrat sigurno, se je babi za varstvo ponudila user posted image user posted image

NO ZDAJ SE BO PA NAŠA RUTINA ZAČELA. POČASI KOPANJE, HRANJENJE IN URA BO 8 IN MALI BO SPAL KOT DOJENČEK user posted image upam da pridn dojenčekuser posted image zvečer pa res nimam problema, kot klada zaspi ko je ura 8 user posted image

pridno pišite in se beremo user posted image
čaw

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 991
1.9.2010 20:19:12   
ninkica
hejla

tudi jaz se bolj po redko javlam med junijčki.Enostavno ni časa,takrat ko pa je se mi pa odkrito povedano ne ljubi it na računalnik.Sem delala seminarsko za faks imam v petek predstavitev in sem kar utrujena,..user posted image

Mi smo še vedno zlo pridni.Celo noč spimo potem se med 5 in 6 zjutraj podojimo in zaspimo nazaj do cca 9.30h-Čez dan je zlo pridna spi in je,kadar je pa budna se pa sama zamoti v posteljici s svojimi igračami tudi do 2 uriuser posted image joka skoraj ne poznamo razen kadar je zaspana ali pa lačnauser posted image Zvečer ko se umijemo jo da v posteljico ji navijem vrtiljak in dam dudo in v trenutku zaspi sama od sebeuser posted image

vreme je ratalo zlo čudno in prav lovimo popoldne sončne žarke zato,ker rata ko gre sonce dol prav grdo mrzlouser posted image

tko grem večerjat potem gre pa Leja že spatuser posted image

lep večer

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 992
1.9.2010 22:36:58   
miki23
Se še jaz oglasim malo... Mi smo tut pridni spimo od 21-22 pa tja do 5-6 pol pa poje in nazaj do 9.30-10h. Pride dan k je tud sitn,pa se da prezivet... Drgac je pa pridn opazuje vse okol sebe,podnevi spi bolj malo,ma se tut sam zamoti. ga dam v posetljico pa vrtiljak navijem in se pol on pogovarja z njim in ga opazuje. Je pravi dobrovoljcek,skoz bi neki čebljal. Meni se bo pa zapletu jezik ker se non stop pogovarjam z njim pa pojem mu po cele dneve,skratka razmisljam da se posnamem user posted image user posted image ...
Dvojcica6 glede user posted image pa tut mene boli pa mi je ginek. neki razlagala da sluznica neki ni vec k prej pa da rab cas da pride h sebi,nekej takega BOOO.

Aja pa posvetovalnico smo meli pr 2m8d je imel 5380g in 60cm...
Pediatrinja je rekla da je vse ok,pa da se vid da je dobrovoljcek,prav "pogovarjal" se je z njo,je bla cisto navdusena... No grem tut jst spat k me glava tolk boli da komaj gledam...user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 993
2.9.2010 7:48:54   
miki23
JUTRO!!! danes častim jst eno user posted image ... Naspali smo se,mali zaspal ob 21.30 pa se ob 6.30 zbudu pojedu,pa nazaj zaspal in zaenkrat se spi. Ni lepsega k si naspan... zdej  bo pa mamii kej nrdila ker ko se zbudi bo akcija,ubistvu ga popakiram in gremo mal kofetkat user posted image Lep dan zelim vse,pr nas je en lep soncek (primorska)

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 994
2.9.2010 8:21:15   
meymey
Evo ena še od mene.user posted image

Glede nasvetov za dnevno spanje - v knjigi The baby whisperer sem prebrala, da moraš otroka pravi čas položiti k spanju - joka če je preutrujen. Ko prvič zazeha, mora takoj v posteljo, najkasneje pri tretjem zehanju... nama to bolj slabo uspeva, sam nekajkrat pa se je zdaj zgodilo, da je zaspal brez protestiranja. Definitivno ga vzamem vem le ob glasnem vreščečem joku. Sem pa vedno blizu, da mu dam dudko, ga pobožam ali zapojem pesmico.

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.9.2010 8:56:30   
gajka
Uf, ja, se javim za vso ponujeno  user posted image . Noč je bila bolj user posted image , pa ne zaradi ta male (ona se itak samo podoji in zaspi nazaj, vzame max. 20 minut časa), ampak zaradi ta večjega. Se je nekaj zbujal, pa potem hotel risanko gledat, pa potem spet novi poskusi uspavanja, pa spet zbujanje in spanje pri njemu... user posted image
Včeraj je začel z vrtcem, se je kar pogumno držal. Eno uro sem bila z njim, potem pa je bil sam do kosila, danes pa sva se že kar pri vratih poslovila in ga grem spet iskat po kosilu. S ta malo pa bova najbrž šli malo v šoping, ker rabimo kar nekaj trenirk in majic za ta večjega, ker je skoraj vse spomladanske cunje že prerastel. Pa za ta malo moram še ene bele žabice kupit za krst, ki ga bo imela naslednjo soboto. Me malo zanima, kakšno bo vreme, ker če bo takole hladno, bom naslednji teden še jopico zanjo iskala okrog... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.9.2010 8:57:43 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.9.2010 9:46:46   
honey*
Jutro!

Noč je bila 1 A user posted image Spet smo spali skoraj do 6ih zjutraj v kosu, potem smo pojedli in spali do 8ih user posted image Smo pridni v glavnem (trkam, da tako ostane).
Drugače pa smo začeli se učiti zaspati v svoji posteljici, brez cincanja in joške, nam počasi ratuje- smo kr napredni glede na to da smo včeraj prvič poskusili... Je pa kar težko ker nočem da joka, nisem za te vrste učenja spanja...in pa ker noče dudice. Sem mislila da bi ji uvedla ninico (medja ali pa gazico) pa ne vem...A katera prakticira to ali kaj podobnega?
Ja, pravijo da je po 3. mesecu vse lažje, pa ko vas berem vidim da ni ravno tako... Prej obratno user posted image

Šibamo malo ven ko je tak lep sonček :)
Lp

< Sporočilo je popravil honey* -- 2.9.2010 9:47:18 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.9.2010 12:47:49   
čeb Maja
Toliko, da vas še jaz pozdravim pa malo pokomentiram.

Žiga danes praznuje 2 meseca user posted image in je že cel junak. Zadnjič sva ga malo ''provizoriš'' tehtala in je pokazalo čez 7 kg user posted image
Spimo super, zvečer od 20.00 - 5.00 (zadnje par dni, prej je bila budnica ob 3.00) potem po dojenju pa tam do 8.30, potem dopoldan 1 slaba ura, potem gre pa ob 12.30 na opoldansko spanje in potegne tudi do 3 ure. In še zvečer okoli 18.00 malo odrema za cca. 20 minut.
Ob 19.30 se nam začne rutina in ponavadi okoli 20.00 spi.
To rutino izvajamo že kar od 2 tedna njegove strosti in zaenkrat pali - samo čakam kdaj bo tega konc, upam pa da še doooolgoooo ne.

Morm rečt, da se pri nas res obnese to, da takoj ko vidim da začne zehat (pa po ušeskih se začne grabit), gre takooooj spat, ker drugač zna kdaj naredit celo dramo in se potem težko umiri.
Kdaj zaspi v ta veliki postelji čez dan, večino pa v svoji.

Mene pa zanima kako vi kopate svoje dojenčke - zdej je malo mrzlo ratalo (mi smo banjico nosil v spalnico k previjalki in sem ga kr tam okopala) in imamo v sobi 20 stopinj pa se bojim da ga bom prehladila... Kolk kej pazite na to???

Aja pa še... naš ima suho kožico, a jih vi s čim mažete? Jaz ga kdaj kr malo s tem bepanthenom k ga imam za joške?

Pa tolk je fajn k se je ohladil, zdej smo skoz zuni... Men je super, pa vidim da tut Žigatu bolj sede...

Še tolk sem mela za napisat pa vse pozabila user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.9.2010 13:05:25   
gajka
Kopanje izvajamo v kopalnici. Koliko stopinj je notri res ne vem. user posted image Je pa topleje kot v drugih prostorih.

Za suho kožo pa pomaga Bepanthen ali pa Ribodermin.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.9.2010 16:36:24   
dvojčica6
meymey mi ful gledamo, da jo damo spat samo  ne  zaspi brez joka - ma ne malo joka, je pravo kričanje... no, kdaj pa kdaj nam rata ulovit moment in samo malo zajoče, največkrat pa je prava muka to uspavanje... če bi vsaj malo podudalauser posted image najrajš bi na rokah spala, sam tut tam kriči preden zaspi...

ja js tut glede kopanja ne gledam kolk je temperatura, bolj pazim, da mam vse zaprto... da ni prepiha. Zdej k smo na vikendici in je noter okoli 19, 20 stopinj jo vseeno kopam... sej tistih par sekund preden gre v vodo in nazaj je naga...

suha koža - js tut uporabljam Bepanthen, za ušesi sem opazla, da ma malo suho...

evo, moram it, jo je tatko uspaval, zdej jo je treba sam še v košaro položit - držte pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?

Da (95%)

Ne (5%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!