Bonnie_RR
|
Kopiram iz ene druge teme... Naša je bila tud 24. stara 3 mesece in je tale teden prava veselica. Prej je že mesec in pol spala celo noč (od nekje 21h do 6h), zdaj se pa par dni zbuja že okrog 3h in potem še ob 6h, podnevi spi še manj kot prej (torej max pol ure na dan, če seštejem vseh tistih parkrat po nekaj minut), kar naprej nekaj joka, nič ji ne paše. Včasih se tako dere in nič ne pomaga, da je kar težko. Za povrh je pa še duda njena najhujša sovražnica. Js upam, da bo kmalu kaj bolje no. Vem pa ne kaj naredit. Sem pa ziher, da je glavni razlog ta, da je čist preveč utrujena, ker se čez dan sploh ne naspi, potem je pa skoz tečka. Aja, se pa doji. Torej, tud naša ima probleme za zaspat čez dan (redko je zmanjka brez vsaj jamranja), dude ne mara, zahteva ful pozornosti... Ni kaj, je ful bolj zahtevna kot je bil tavečji. Ob njem sem lahko naredila vse, joka se sploh ne spomnim, nošenja nonstop tud ne (itak je bil najraje na tleh), naspana sem bila... Še dobro, da tavečji sedaj ne komplicira in ni nič ljubosumen. Ne vem, če bi se lahko še s tem spopadala... odnosi... Je bilo že boljše. Ni nobenih prepirov, napetosti in tega, le prevelika utrujenost (predvsem mene), ker se počutim zvečer popolnoma izžeta... Komaj čakam, da bo tale 1. polovica septembra mimo (imamo ful enih stvari in obveznosti). Gre tamali spet v vrtec, zadeve v ustaljene tirnice in bo ziher malo bolje... komarji... Tamala niti ne, ostali pa ful... kreme... Js je nisem nič mazala. vreme... Brrrr! Šibam s tamalim večerjat... Lp