Sonček in poletje
|
Evo, pa smo nazaj z dopusta. V bistvu smo bili že včeraj, ampak sem vas komaj uspela prebrati. Dopust je bil kar fajn, čeprav se mi zdi, da je za malega bilo malo stresno, ker mu po mojem mnenju ni bilo jasno, zakaj se selimo. Potem je bilo pa še toliko novih stvari, da prve 3 dni podnevi skoraj da ni spal, ponoči se je pa se je zbujal ob treh. Četrti dan je bil tako utrujen, da je prespal skoraj cel popoldan in ponoči lepo do petih, kot tudi doma. V petek je tudi veliko spal čez dan, ponoči tudi normalno. Včeraj pa smo bili še na praznovanju rojstnega dneva in spet polno nekih novih dražljajev in posledica - danes je čez dan spal komaj 2 uri, ob 19.00 sem ga nahecala, da je zaspal in je spal do 20.45, potem sva ga skopala in dala spat, mi je spal že na dojki. Upam, da bo ju3 bolje. položaj pri spanju - naš v glavnem spi na hrbtu (se sam prevali, jaz ga polagam na bok) in rokice ob glavi, čez dan včasih na trebuščku. ležalnik - mi ga imamo, pride prav še posebej, kadar noče spat v času kosila, ga ruknem notri in ga dam na mizo, da je v družbi in je potem zadovoljen. razvoj - naš je kar naenkrat ˝pobezljal˝, ful se odziva, prijema igračke, jih nosi v usta, obročke in žogice prijema z obema rokama, mamico cuka za lase . Igralni otok je zakon, na igralni blazini se igrava skupaj, mu devam igračke, ga obračam s trebuščka na hrbet (v obratni smeri zna že samŽ). Se mi zdi, da je postal full močan, ker drži tudi igračke, ki jih prej ni mogel, ker so bile pretežke. V glavem sem čisto ponosna nanj . temenca - smo se jih čisto znebili duda - še vedno je na mara voziček - na dopustu sva ga na zajtrk in večerjo vozila kar v lupinici, ker je tako firbčen, da sploh ni hotel bit v košari, sem ga probala dat v športni del, pa je občutno premajhen, je pa naš vožiček (Concord Neo) tako narejen, da se ga ne da zravnat. Razmišlam, da bi si od sestre sposodila GT3-ja, kjer se športni del lahko čisto zravna. Smo ga probali in je bilo malemu čisto všeč . Pri drugem otroku bom bolj pozorna kak voziček kupujem . Sej sva imela na začetku teorijo, da bo en za vse (načrtovane) 3 pa sedaj vidim, da 1 otrok 1 voziček oz. se mi zdi, da največ 2. Cepljenje - mi bomo dali samo obvezno Čim daljšo noč vam želim