misar
|
jutro kuham pozno kavico danes imam doma oba,ker je frčafelca nekaj čudna (poln nos, vneto grlo, kašlja, vročina na meji), tako, da je nisem vlačila v varstvo. posledično imam full house 1. maj...mislim, da gremo na morje v izolo v naš flat. še prej bo treba it kej dol preluftat mal prah obrisat, spucat. to bova kak vikend z dragim, bova čez noč pustila mularijo pri moji mami, midva pa se najprej oreng naspala, dopoldan pretelovadila in potem pospravila flat, kolikor bo časa ostalo (praksa še iz prejšnjih let) naraščanje teže: mislim, da smo bolj med okroglimi, tam okoli 9 kg že mora imet, mamo pa drug teden posvetovalnico pa da vidimo igrače: nekako še v mejah normale, ker sorodnikom prepovemo kupovanje nefunkcionalnih igrač, zato imajo vsi navado vprašat kaj želimo in jaz ob RD naštudiram katera igrača bi bila kaj primerna. če se mi zdi predraga jo kupim sama ali pa rečem, da naj kak bon za BC prinesejo in potem s tem kaj kupimo tricikel: ga bo podedoval od frčafelce. je delno roza, ampak za to koliko bo prišel v poštev se ne sekiram senčnik: men je boljš kot peppeny (al kva je že ), ker tistega pa res ne moreš naštimat, če direkt v voz sveti, ker pol mali nič ne vidijo ven(tko sem viela pri kolegici) hoja/stanje: a vaši tud non stop stojijo. men se bo zmešalo. mali vstaja ob vsem in potem ga skipa, včasih na rit, dostikrat pa s celega na hrbet pa hodi ob opori, in pleza na vse živo. pri frčafelci tega nisem bila vajena, ker ona praktično ni nič stala do 13. meseca (je skoz puzala), potem je bila pa ful stabilna in v roku 1meseca tud shodila. ta trotek pa skoz na nogah, puza pa en čas po riti pa mal po kolenih, pa ko gosenica , mislim, ni da ni zdaj pa moram it, mali je že pripravljen na spanje