Sonček in poletje
|
ozzy - od enega vnosa še ne moreš sklepat, da gre za alergijo, ta se pojavi, najprej pri drugem vnosu. Je pa čebula bolj ostra in mogoče ima to kaj veze, ali pa nekaj čisto tretjega. Počakaj nekaj časa in poskusi znova pa boš videla. Pri nas je bila noč katastrofa, prej je bilo pa par dni SUPER in sem se kar malo razvadila, se mi je od 1:30 pa do 4:15 kar naprej zbujal in jokal in jamral, pol me je moj prosil naj ga dam na joško, pa tut te ni z veseljem sprejel, pol sem ga pa komaj pomirila in je spal do šestih, pol pa itak vsane. Ga je prevzela moja tašča, da sem se jaz lahko naspala. Posledično mali zdejle spi že četrto ˝dnevno˝ rundo. vlažilec - pri nas res pomaga, da bolje spi. Ampak mislim, da zato ker se je navadil na zvok in ne na vlažnost. Ker se še kar zbuja ob tistih svojih urah, ampak zaspi nazaj, ker ga zvok pomiri. No naša mala pošast, kot mu pravim po novem , stika za vsem kar ni zanj, posledično smo umaknili vse rože in lonce na nedosegljiva mesta. Tko, da pri nas ne deluje, če mu rečem, da ne sme in ga odnesem stran. Je pa hiter, ko strela in kjer ima možnost se postavi na noge, po novem se prestopa ob kavču in se potiska ob tambureju. Ah, kako gre hitro čas. Včeraj sem gledala slike, ko je bil še mali... Ne morem verjet kakšne spremembe. Mi je kar hudo, ko čas tako hitro teče. zobki - čim je š**** zunaj ste ta hudo dali skoz. Pol pa kar nekaj časa traja, da zobek zraste do konca. Ampak to jih pa ne boli več. spanje - po dnevi še kar zaspi samo na rokah. Ampak mislim, da bomo res morali nek drug sistem pogruntat, ker mu na rokah niti ni več udobno zaspat in preden najde položaj, da se umiri traja. No nikoli ne več kot 15 minut, ampak mislim, da bo vedno težje. Evo pa sem se še tukaj malo razpisala.