|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
21.2.2011 22:29:23   
joli07
sem pozabila da gremo jutri na primorsko za kakšnih 10 dni ( vse je odvisno od vremena ), pa mu bo mogoče ta klima kaj koristila. Drugače se bom pa jaz ITAK NASPALAuser posted image user posted image user posted image , ker mi je moj obljubil, da če gremo na morje bo on tam imel vsak večer tamalga. Jaz bom pa v drugi spalnici spala pa nič slišala, ker bom vrata zaprlauser posted image . ALELUJAAAAAAAA.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
   RE: Junijčki 2010
22.2.2011 7:40:37   
Kiya
Dobro jutro kavica za vse user posted image

Spanje: ponoči ok, čez dan je pa umetnost, da zaspi za več kot 20min in posledično, zvečer samo padem v posteljo.

Skos jo moram imeti na očeh, ker se plazi in čim jo zgubim z vidnega polja, mi vleče vrečko iz koša za smeti ali kaj drugega kar ne bi smela user posted image

vlažilec zraka: ne uporabljamo, imamo že tako dovolj vlage v stanovanju


(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
   RE: Junijčki 2010
22.2.2011 8:01:53   
mamimo
ojla!

naše noči so trenutno zelo dobre, ampak se ne upam hvalit, da ne bom jutri spet tukaj jamrala user posted image

kako doseči, da otrok začne bolje spati? jaz mislim, da ni recepta, vsekakor ne enotnega. morda en majhen % otrok res slabo spi zaradi suhega zraka, ostali imajo pa druge razloge. najverjetneje bodo prej sami od sebe začeli "normalno" spati kot pa bomo vse pogruntale, kaj zbuja naše user posted image

sem pa staknila virozo in se počutim kot bi cela vlakovna kompozicija zapeljala čez mene user posted image zdaj samo čakam, da se loti še malega user posted image no, je že kihnil... na srečanje nas zato sigurno ne bo... res komaj čakam, da bo pomlad!!!!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
   RE: Junijčki 2010
22.2.2011 10:53:14   
ozzy
ojla, tudi nas so začeli zobki matratuser posted image user posted image
včeraj sem mu zatipala špičko tako, da zdaj samo čakam, da kaj prikuka ven. je pa siten pa ponoči se zbuja, premetava pojoka itd-na to smo pa že navajeniuser posted image user posted image user posted image
v kolikem času pa je potem zobek zunaj?
no odločamo se za nakup avtosedeža in je ožji izbor padel na romerja king plus od 9-18 kg. zdaj pa prosim tiste, ki ga imate kje se ga da najcenejše dobit, popusti, akcije, prednosti, slabosti itd.user posted image user posted image

aha pa še to!

ta sedež naj bi bil do otrokovega 4. leta a potem mu je že dovolj jahač al kako?user posted image

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
   RE: Junijčki 2010
22.2.2011 11:35:04   
Kiya
ozzy mislim, da je potem še sedež 18-36 user posted image , vsaj te sem zasledila, ko sem brskala po netu.

zobki smo še vedno brez tako, da nimam pojma kok časa rabi, da pokuka na plan user posted image

avtosedež vem, da so na FB punce govorile o naročilu iz nemčije naj bi bili tam cenejši, čeprav je še poštnina za plačati

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
   RE: Junijčki 2010
22.2.2011 15:40:48   
scarlett_
Mala je na dnevnem spancu, kumi verjamem, da mi je uspelo. Čez dan nikakor noče it spat, potem je pa zvečer tolk zmatrana, da use na kup leti!
Pralni stroj nama je crknu. Dans je moj zamenu vodno pumpo, ampak še ni ok, je reku, da ga bo jutr čist razdrl in pregledal. Zdej imam pa vse ostalo iz kopalnice v veži naloženo, plenic ne morem oprat, on je šu pa na šiht. user posted image
Zobki, ne vem točno, pri nas jo je ni več matral tisti zobek takoj, ko je š**** ven pogledala. Raste pa pomje še dans ..

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
   RE: Junijčki 2010
23.2.2011 8:44:18   
Zoja83
zobki prva dva sta v dveh dneh pogledala ven (štejem čas, ko je blo res ekstra hudo, pa ni hotu spat, pa jest, pa se je res videlo, da ga boli). zdej tretji je bil en dan (oziroma noč) res hudo, četrti pa še leze ven...res je, da rabijo čas, se mi pa zdi da je z vsakim zobom lažje, ker dojenček že "ve", kaj je bolečina...
spanje dans pa lahk rečem, da je bil čisti pornič (zame celo hardcore) user posted image se je zbudil samo ob enih, pojedel, nato pa spal pri meni do pol sedmih user posted image
včeraj pa smo bedeli vsi trije od 12-2:30, pol je eno uro spal pa spet eno uro pokonc. mislim pa, da je krv četrti zob, ker je imel zvečer prvič vročino, pa še mal driske...



(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
   RE: Junijčki 2010
23.2.2011 9:14:23   
ozzy
hej punce-včeraj sem svojemu dala prvič govedino dušeno na čebuli in popoldne sem opazila rdeče pikice po prsih in zjutraj črn drekecuser posted image
a je to alergija al kajuser posted image
je imela katgera podobne stvariuser posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
   RE: Junijčki 2010
23.2.2011 18:30:22   
Sonček in poletje
ozzy - od enega vnosa še ne moreš sklepat, da gre za alergijo, ta se pojavi, najprej pri drugem vnosu. Je pa čebula bolj ostra in mogoče ima to kaj veze, ali pa nekaj čisto tretjega. Počakaj nekaj časa in poskusi znova pa boš videla.

Pri nas je bila noč katastrofa, prej je bilo pa par dni SUPER in sem se kar malo razvadila, se mi je od 1:30 pa do 4:15 kar naprej zbujal in jokal in jamral, pol me je moj prosil naj ga dam na joško, pa tut te ni z veseljem sprejel, pol sem ga pa komaj pomirila in je spal do šestih, pol pa itak vsane. Ga je prevzela moja tašča, da sem se jaz lahko naspala. Posledično mali zdejle spi že četrto ˝dnevno˝ rundo.

vlažilec - pri nas res pomaga, da bolje spi. Ampak mislim, da zato ker se je navadil na zvok in ne na vlažnost. Ker se še kar zbuja ob tistih svojih urah, ampak zaspi nazaj, ker ga zvok pomiri.

No naša mala pošast, kot mu pravim po novem user posted image , stika za vsem kar ni zanj, posledično smo umaknili vse rože in lonce na nedosegljiva mesta. Tko, da pri nas ne deluje, če mu rečem, da ne sme in ga odnesem stran. Je pa hiter, ko strela in kjer ima možnost se postavi na noge, po novem se prestopa ob kavču in se potiska ob tambureju. Ah, kako gre hitro čas. Včeraj sem gledala slike, ko je bil še mali... Ne morem verjet kakšne spremembe. Mi je kar hudo, ko čas tako hitro teče.

zobki - čim je š**** zunaj ste ta hudo dali skoz. Pol pa kar nekaj časa traja, da zobek zraste do konca. Ampak to jih pa ne boli več.

spanje - po dnevi še kar zaspi samo na rokah. Ampak mislim, da bomo res morali nek drug sistem pogruntat, ker mu na rokah niti ni več udobno zaspat in preden najde položaj, da se umiri traja. No nikoli ne več kot 15 minut, ampak mislim, da bo vedno težje.

Evo pa sem se še tukaj malo razpisala.


_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
   RE: Junijčki 2010
24.2.2011 18:50:42   
katka katy
vlažilec: razmišljam da bi ga kupila, vse drugo smo že probal to pa še ne, kakšne so kaj vaše izkušnje?
zobki: čakamo na tretjega
spanje: ponoči super, čez dan pa tako tako, jaz mislim da bo treba orng črto potegent in ponovno začeti navajati na spanje brez mamine pomoči.

moja mala je čez dan (sploh popoldne in proti večeru) grozno jokava in tečkasta, karkoli ji dam sploh ni zadovoljna, zaspati noče in potem se matramo in matramo, in zvečer kar padem v posteljo. zdaj sem pa še eno viriozo staknila, user posted image ful me zebe, vročina, pa sama sem popoldne doma s tremi razbojniki.. komaj čakam da grem spat


_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
   RE: Junijčki 2010
24.2.2011 21:40:39   
joli07
vlažilec: pri nas pomaga samo meni user posted image . Zdaj ko ga imam ga ne dam več vstran, ker je res full razlika. Ta centralna res izsuši prostor. Jaz sem sicer dajala mokre brisače na radiatorje ampak ni primerjave z vlažilcem.
zobki : joj, jaz tudi že kar dolgo čakam na tretjega

naš je pa sedaj že dva dni od kar smo na dopustu čez dan tudi full tečenuser posted image . Ponoč se pa zbuja prav s kriki, da ga moram obvezno vzeti iz posteljce, drugače se sploh ne umiriuser posted image .

scarlett : da ostaneš brez pralnega stroja je pa res kar zoprna zadeva. Upam, da ste zrihtal.

a ima še katera full težav pri hranjenju svojega user posted image . Naš me kar naprej vleče za rokave, pa žličko mi vzame, pa kar po roki me useka, da vsa hrana kar poletiuser posted image . Pa mu vedno dam v roke kašno žličko, pa igračo, pa se sploh ne da motit. Včasih mu sicer pustim žličko da si da sam hrano v usta, vendar to zgleda tako kot da bo še žličko zraven pojedeluser posted image . Če mu je pa ne pustim pa začne jokat. Tako se najino hranjenje včasih zavleče tudi po 45 min.

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
   RE: Junijčki 2010
25.2.2011 8:40:43   
meymey
Zdaj gremo v Banovce, se kaj javim od tam... LP Meymey user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
   RE: Junijčki 2010
25.2.2011 14:58:10   
Sonček in poletje
Mi gremo pa za 3 dni v Bernardin. Jaz bom pa uživala na polno in se javim, ko pridemo nazaj user posted image .

_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
   RE: Junijčki 2010
25.2.2011 16:49:51   
katka katy
IZVIRNO SPOROČILO: joli07
a ima še katera full težav pri hranjenju svojega user posted image . Naš me kar naprej vleče za rokave, pa žličko mi vzame, pa kar po roki me useka, da vsa hrana kar poletiuser posted image . Pa mu vedno dam v roke kašno žličko, pa igračo, pa se sploh ne da motit. Včasih mu sicer pustim žličko da si da sam hrano v usta, vendar to zgleda tako kot da bo še žličko zraven pojedeluser posted image . Če mu je pa ne pustim pa začne jokat. Tako se najino hranjenje včasih zavleče tudi po 45 min.




poznam te težave, me smo čist popackaneuser posted image , živa katastrofa. hranimo se v naročju v polležečem položaju, ker drugač še ne gre, jaz sem zaščitena z dvema plenicama ona je pokrita z tavelkim slinčkom in plenico, ampak verjemi da je hrane dovolj vsepovsod, napacana je po celi glavi, roke tlači v usta in se potem lepo obriše po laskih, opleta z rokami tolk da žlička kar poletiuser posted image , in jo moram nakoncu še fino umit, in to imamo za vsako hranjenje, mož pa temu pravi komedija na domuuser posted image



_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
   RE: Junijčki 2010
25.2.2011 20:08:44   
scarlett_
Jst diham že na škrge user posted image user posted image Dans me je čist izmučla .. noče zaspat čez dan, ampak utrujena je pa tako, da ji NIČ ni prav in sploh ne vem več kaj čem z njo .. potem je pač cel dan budna, zvečer pa komej preživi umivanje in poje večerjo .. mami pa pade v posteljo user posted image

Pralni stroj je popravljen, zdej pa povsod po stanovanju cunje obešene user posted image Uf, se mi je nabralo .. pa še Flori se je ritka unela u Pamperskah .. user posted image

Jutri gremo k mojim, mož ma rojstni dan, samo imava midva premalo stanovanje za tolk ljudi, pa greva kar midva k njim .. bom dala Floro mami in se zakopala na kavč user posted image user posted image

Aja, katka katy, ko si spraševala za vlažilec .. pri nas oba ful pomagata, tudi nama, ne samo Flori!

Lep večer, pa uživajte vse, ki ste na dopustih!! user posted image

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
   RE: Junijčki 2010
25.2.2011 21:43:24   
katka katy
vsi športate tudi jaz bi, pa žal še ne gre ampak itak bo kmal sonček in bolj toplo zunaj pa bom tudi jaz šla.

scarlett zdaj boš pa lahko prala, obešala, likala...... škoda k ne dajo zraven popravljenega stroja še kakšnega ki bi pomagal vse to naredit, mene še čaka ena gora cunj za zlikat iz zložit, same se najbrž ne bojo in čakajo vikend

vlažilc smo kupil, (ful je drag 65 evrov) o rezultatih kasneje.

lep večer še naprej


_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
   RE: Junijčki 2010
26.2.2011 12:24:40   
Kiya
škoda, da niste vlažilec vzele v šparu, ko so imeli dormeo na točke,ampak če pomaga cena ni pomembna.

hranjenje šele dobro smo prišli v stolček, ker prej fizioterapevtka ni dovolila, vsaj dokler približno ne sedi. Mi je pa hranjenje v naročju težko, sploh ker ustec ne vidim in gre ponavadi mimo user posted image smo prej prakticirali ležalnik ali pa jo je kdo drug imel v naročju, če je seveda bil kdo doma user posted image

1.RD
se že ubadamo s tem kako bomo praznovali in kaj ji bova kupili. Imava tricikel z ročko ogledan in bova po vsej vrjetnosti to kupila. Pa v ponedeljek ima Hofer peskovnik s strehco,  tako da mogoče tudi to kupiva, če seveda dobimo, ker gredo tam kar hitro stvari gredo.

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
   RE: Junijčki 2010
27.2.2011 20:39:05   
meymey
Evo mene, danes je poseben dan, ko prvič spim SAMA brez tamalega. Izkoristila ga bom za ležanje in gledanje TV s pirčkom v roki user posted image . Sem prišla nazaj, ker imam jutri razgovor za tisto službo k sem omenila, da sem poslala prošnjo... 2. krog... pa da vidimo!

Drugače pa me je čakalo doma veliko pšresenečenje, maček je bil dan in pol zaprt v stanovanju... ga nismo opazili, ko se je izmuznil nazaj... no sej, za pit je mel, je mel pač malo posta... je tak papal, ko sem mu dala za jest.

NIč grem jaz zdaj k mojemu pirčku... vam javim kak sem spalaaaa! user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
   RE: Junijčki 2010
28.2.2011 23:05:07   
nikcaa
Heii...

prisla s pijacke... bla z eno bivso sosolko... prav pasalo...
KIYA- že prvi rojstni dan.. bravouser posted image

vlazilec- super stvarca...user posted image

pustovanje- se malo.... komaj cakaaammm... nora sm na pust... juhejuser posted image

zobki- imamo 4

..no sei sploh ne vem kaj napisat...........................

nic, najbolje da grem k mojemu user posted image se mal pocartkatuser posted image (pred spanjem)



(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
   RE: Junijčki 2010
1.3.2011 7:34:07   
misar
dobro jutro

madonca, sem z dopusta...še bolj crknjena, kot sem šla user posted image user posted image user posted image  no itaquser posted image user posted image

bili smo na smučanju. je bilo tko fino. sem en dan mal bordala, jaoouser posted image  mam taka kolena, kot da sem en teden na koruzi klečalauser posted image  v glavnem bilo je super, sam otroke bi bilo treba doma pustit, da bi se naspaliuser posted image

drugače vse ok.

imamo 2 zobka....papca več kot starejša frčafelcauser posted image  (no ona res ni jedec) joške so res sam še za intermezzo, sploh niso več za poln obrok. ponoči mu poturim joške, da ni treba vstajat.
spanje je boljše, zbudi se okoli 1:30 in okoli 5h, spi pa zadnje dni skoraj do 7h- naj tako ostaneuser posted image user posted image user posted image . čez dan je eno undo spanja opustil, tako, da spi dopoldan 2 uri, popoldan 1 uro. če dopoldansko spanje ni tko dolgo, potem spi še vedno 3x čez dan.

v glavnem na srečanje me zih ne bo, ker bom pisala diplomo. ker je v zadnjih izdihljajih mislim, da jo bom ta teden končala.

lep dan vsemuser posted image

_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
   RE: Junijčki 2010
1.3.2011 9:17:52   
Zoja83
Eto mene, da me ne boste preveč pogrešale…

Včeraj sva imela pregled pri 9 mesecih: 78cm in 9720g. Čeprav o cm ne bo ravno, ker sm ga pri osmih mesecih merla in je imel 80cm, cotke pa že kr 86 kupujemo!?

Zobki: štirje, bo lahko za pusta zajček, dva zgorja, dva spodaj…

Dopust: misar, sonček in poletje, meymey fauššš, ampak se tudi mi bližamo, gremo 18. v Moravske-komaj čakam….

Misar: midve boma kr istočasno diplomirale se mi zdi. Jst sm glih včeraj celo sprintala, pa nesem v četrtek mentorici-upam, da zadnjič.

Kiya: kolk gre hiter cajt! Jst ne vem, če mu bom letos kaj kupovala, ker ima mal pretegnjene sorodnike, pa bo itak ful dobil, kupila mu bom kaj kar bo rabil…

Dnevno spanje: UŽAS! Sem se zdej šla eno umiljeno različico Spi, dete, spi, ki ni palila. Je šlo že tako daleč, da je danes kričal, ko sem ga v posteljico nesla in sem naredila konec temu in se odločla ravnat točno tako kot je zapisano in je začuda zaspal v 10minutah! Varuško sem dala na najnižjo glasnost in še vedno skor jokala zravn. K njemu šla po minuti, pa dvakrat po treh…bogi revček pa zaspal v solzah…in zdej mi trka slaba vest, kako lahko pustim jokat otroka…

Morm pa še mal pozdravit novinke: scarlet in katy dobrodošle!

Eto dovolj (dans sm celo napisal roman v wordu, če ne bi že obupala)

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
   RE: Junijčki 2010
2.3.2011 7:42:09   
Kiya
Dobro jutro user posted image za neprespane

Včeraj sem imela že cel post spisan, pa se je potem tamala zbudila in ni bilo več časa za RR, na FB pa ne sodelujem saj se kar zgubim tam.

Spanje čez dan je porazno, ker nikakor noče spati. Smo pa tudi v mama fazi, tako da če me zgubi iz svojega zornega kot oz. me ne sliši se začne dret user posted image na momente zna biti naporno saj niti na WC ne morem normalno oz. brez dretja

Meymey si se naspala user posted image ? Kako je šlo pa na razgovoru?

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
   RE: Junijčki 2010
2.3.2011 12:32:13   
katka katy
še pri vas se moram pohvalt danes prazujemo mini roj. dan 9mesecevuser posted image user posted image težke smo 7600g in velike 68cmuser posted image



Zoja83 vse najboljše tudi vamauser posted image user posted image


spanje: hb nimam nobenih težav ponoči od pol devetih zvečer pa do osmih zjutrajuser posted image če z dan pa dvakrat prvič ob enajstih za dve uri in drugič ob pol petih za eno urouser posted image


< Sporočilo je popravil katka katy -- 2.3.2011 12:36:45 >


_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
   RE: Junijčki 2010
2.3.2011 21:34:08   
bubal
Ojla punce, najprej čestitke vsem malčkom za obmesečnice user posted image !

Mi smo ok. Oglašam se, ker se totalno nervozna..zakaj ker teta user posted image zamuuja! Do zdaj je bla redna ko urca..zdaj pa 1 teden zamuja user posted image .
Saj bo, a ne da bo pršla user posted image ... no, če do petka ne bo grem po test. Ufff paše, ko da človek iz sebe.

Držte pesti zame!

Bodite fajn in mirno noč želim user posted image .

< Sporočilo je popravil bubal -- 2.3.2011 21:35:49 >

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
   RE: Junijčki 2010
3.3.2011 13:54:23   
dvojčica6
ojla babe, long time, no seeuser posted image user posted image user posted image sm en cajt spremljala sam fb, sam mi ni tolk kul...prav pogrešam stare RR cajte...vidim tut da je par novih goruser posted image user posted image user posted image

kej novega...pouhno...vsak dan nekiuser posted image user posted image user posted image spimo čez dan ful različno, še vedno pa izlkjučno v vozičkuuser posted image user posted image user posted image vem, vem...zdej se moram lotit enega postopka učenjauser posted image

nabavli smo stajico, sam je madam zelo redko noter, ker se raje kobaca okol kabla za internet in grelcauser posted image user posted image user posted image jah, najbolj zanimivo seveda

bubal...js jo tut nimam...šeuser posted image user posted image user posted image držim pesti, da bi se izteklo po tvoje...

tolko zaenkrat, lep dan!



(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (14%)

lana (38%)

neža (46%)

vanesa (2%)


Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!