scarlett_
|
Čer! Sem našla skupino, tudi sprejeta sem že. Luštno, ni kaj, ampak za daljši romanček bom pa raje tukaj napisala .. Je pa super za predstavo, ko se še malo slikice vidijo .. Čeprav nimam pojma kako bi svojo spravila gor na zid, ampak bom že pogruntala .. No, sem dobila izvide, še vedno je C3. Pozitivno je, da se mi torej še ni nič spremenilo na slabše, mi je pa popolnoma odsvetoval nosečnost jo junija, ko imam naslednji bris, pa se bo potem verjetno odločil za odščip .. potem bomo pa videli. Sem imela pred Floro C2, tako da je res bolj tvegano ponovno, je bolje počakat kaj pokaže .. Flori je včeraj odpadel noht na nogici na mezinčku. Je pa spodaj že novi. Ne vem zdaj, a je to ok, se dogaja, ali je bolj nenavadno in bi mogla kaj "ukrepat"? A katera kaj ve? Midva še nisva znižala posteljnega dna, ker itak komaj dobro kravice pase, tko da imamo zgleda še čas .. naša je očitno počasi pa za ziher .. Ampak ne, saj ji kar gre, zdaj se že res na kolenčka upre, kot sem rekla včeraj .. joli07 važno, da je zdaj vse ok. Ne vem, če je to dobra tolažba, ampak vem, da je veliko primerov, ko otroček kam butne, enim celo pade s previjalne in tako .. pa nočem rečt, da je to pa zdaj nekaj normalnega (!), ampak pač se dogaja, ker gre tukaj res za sekunde, ko se mamica obrne .. Dvojno cartanje danes za tvojega ! Lp
|