scarlett_
|
Živjo! Mala se trenutno sama igra, jaz se imam pa čas malo javit .. Igrače ima rada kar vse svoje, včasih jo opazujem, ko je v stajici in tako prime, pogleda in nese v usta vsako igračo posebej, ko jih pa zmanjka, pa protestira. Najraje ima pa tiste mehke knjigice. Drugače pa tudi pri nas pali vse drugo, najbolj kakšna kuhalnica (s tem, da jo paziva, ko se igra z njo). Sonček in poletje bravo!! Smo pa tudi mi danes dopolnili 8. mesecev. Zdaj se že nekaj časa upre na rokice, da pase kravice in kar nekaj časa zdrži v tem položaju. Nazadnje so nas v razvojni pohvalili. Aja, a katera že kuha hrano za dojenčka skupaj z ostalo hrano? Midva še vse kuhava posebej (tudi brez začimb) in sem začela sumit, da ji nima dobrega okusa, ker velikokrat dela "bbbbbb" medtem, ko je in sploh noče jest, samo vse ven spljuva. Če ima pa kupljeno kašico, ji je pa super! (Mislim pa to samo na kosilo, malice nam grejo super, hehe, saj so sladke). Sem pa malo tu po forumu pobrskala in skoraj vse mamice 8 mesečnikom kuhajo skupaj z ostalo hrano, tako da .. sem verjetno v zamudi! Mi smo tudi veliko na sončku, v torek smo bili na obali na izletu in je bilo prav luštno, samo zelo megleno. Meymey tudi jaz držim pesti za službo! Pa za uspavanje imate tudi luštno metodo. Midva ne vem kaj počneva, da tako spi. No, od začetka sva jo itak mogla budit, ker je premalo napredovala s težo, zdaj jo pa pustiva. Pomoje je samo bolj zaspanka. Edino česar se drživa je to, da ko se gre spat, se gre spat, kar za naju pomeni, da so ugasnjene luči in tišina okoli njene sobe. Prav tako nimava raznih zadev, ki se svetijo v temi, ker je moje mnjenje tako, da s tem sami otroka naučimo, da bi se mogel teme bat. Ampak to je samo moje mnenje in ga ne želim nobeni vsiljevat. Zdaj se greva pa kopat, najino sobotno rutino .. Bodite lepo in lepo nedeljo vam želim!!!
|