Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:47:01
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Če je pa na velikem odru Njen največji koncert do zdaj...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:47:13
|
|
|
|
muco
|
nobeden ni bil preveč uhljiv .
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:47:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Ampak oprosti... men je baba všeč....
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:47:43
|
|
|
|
Colt
|
Mi smo family, na RRu združeni vsi. Čakamo kdaj se zdani.. Potem še bolj veseli bomo mi..
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:48:00
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco nobeden ni bil preveč uhljiv . Očljiv!?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:48:07
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita ok, zadeva postaja joke. skupinsko fušanje al neki ooo, še zvončki... Je treba še čas nategnit - glasovanje pa to.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:48:53
|
|
|
|
Tanja55
|
A angleški ti bolj leži? . Ja velik bolj mi lezi, ja.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:49:02
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Mi smo family, na RRu združeni vsi. Čakamo kdaj se zdani.. Potem še bolj veseli bomo mi.. Ti si tudi čist not padu.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:49:11
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Ampak oprosti... men je baba všeč.... baba ti je všeč ... ej sori .... nisem vedel ,dasi ti ...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:49:23
|
|
|
|
Felicita
|
jest bom tv sam na mute dala vsak čas... nej rajš reklame dajo med tem časom
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:49:43
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Felicita ok, zadeva postaja joke. skupinsko fušanje al neki ooo, še zvončki... Je treba še čas nategnit - glasovanje pa to. Rubin, pazi na glagole...tu se ne bo dobro končalo z rabo glagola. Sta dva mulca tu okrog
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:49:50
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: muco nobeden ni bil preveč uhljiv . Očljiv!?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:50:01
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Felicita ok, zadeva postaja joke. skupinsko fušanje al neki ooo, še zvončki... Je treba še čas nategnit - glasovanje pa to.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:50:12
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja BB? Brižit Brdo.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:50:36
|
|
|
|
Colt
|
Rubin...kam (alpa na katero) bi jaz zares ''padel'' bom raje tiho Drgač pa mi je simpatično mal spremljat in komentirat
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:50:37
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Mi smo family, na RRu združeni vsi. Čakamo kdaj se zdani.. Potem še bolj veseli bomo mi..
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dejte mi samo povedat... za tole so prodajali karte?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:52:25
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Ampak oprosti... men je baba všeč.... Saj ga dobro seka, sam je čist notr padla
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:53:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Ampak oprosti... men je baba všeč.... baba ti je všeč ... ej sori .... nisem vedel ,dasi ti ... klinc če si me pa razzočaru...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:53:38
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dejte mi samo povedat... za tole so prodajali karte? bojda si jih lahko nekaj dobil tudi v kakšni nagradni igri Še sreča, da sem dobila karte za Gibonnija - mi je bolj očljiv in uhljiv. Pa še mojih let je . In moje višine
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:53:51
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dejte mi samo povedat... za tole so prodajali karte? ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:54:13
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dejte mi samo povedat... za tole so prodajali karte? ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:54:35
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita jest bom tv sam na mute dala vsak čas... nej rajš reklame dajo med tem časom Kdo bi si mislil, da se človek lahko reklam razveseli. Še malo pa bo.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:54:41
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Ampak oprosti... men je baba všeč.... baba ti je všeč ... ej sori .... nisem vedel ,dasi ti ... klinc če si me pa razzočaru... o to pa ne , nisi me hotela !!!!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 A angleški ti bolj leži? . Ja velik bolj mi lezi, ja. Tanja, učinek bi moral biti isti kot pri angleškem...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?