Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 19:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da bo Maja ... bojim pa se, da bo Lina ...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 19:22:27
|
|
|
|
Ribica **
|
Kdorkoli, samo da ne bo Alen, Peter in Lina.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 19:24:17
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Upam, da bo Maja ... bojim pa se, da bo Lina ... moje misli/strahovi. izpod tipk.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 19:41:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
navijam za majo
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 19:46:32
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Otika Upam, da bo Maja ... bojim pa se, da bo Lina ... moje misli/strahovi. izpod tipk. tudi moje. Navijam za Majo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 19:48:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 19:49:05
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Kaj mislite kdo bo veliki zmagovalec? Pojma nimam . Daleč najboljša je seveda Maja, ampak pri teh glasovanjih ljudskih množic nikoli me veš..............
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 19:51:13
|
|
|
|
štrumfek
|
Upam da Maja...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 19:56:42
|
|
|
|
Colt
|
No, moj zmagovalec nocoj bo Robert Deniro in TV Pika Pa morda morska pica
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:02:19
|
|
|
|
arabela*
|
Navijam za Alena...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:09:07
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Kdorkoli, samo da ne bo Alen, Peter in Lina.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:17:37
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt morska pica
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:31:40
|
|
|
|
Felicita
|
all that so bli dobri... fanika pa... seriously
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo res ... kolk je pa Fanika mim sekala zdajle
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:37:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita all that so bli dobri... fanika pa... seriously Se popolnoma strinjam.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:49:52
|
|
|
|
marta82
|
Devilsi so razturali.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:51:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Kdorkoli, samo da ne bo Alen, Peter in Lina. PODPIS
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:51:32
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Devilsi so razturali. meni so bili strašno všeč ... na splošno mi plesalci bolj potegnejo kot pevci
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:51:40
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Devilsi so razturali. se strinjam, sam je blo čist too much information... oni v rdečem, pa un ogenj zadi, pa dogajal se je na treh koncih... nis mel najboljše scene al kako bi rekla.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:52:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt No, moj zmagovalec nocoj bo Robert Deniro in TV Pika Pa morda morska pica Ja...itak. pa veliko tržaške na pici... njami... zakaj nisi moj sosed'
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:53:03
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Kdorkoli, samo da ne bo Alen, Peter in Lina.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:53:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Felicita all that so bli dobri... fanika pa... seriously Se popolnoma strinjam. Jaz sem tudi več pričakovala od nje....
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 20:59:43
|
|
|
|
Felicita
|
ajoj sanja... jo je trema zdelala zgleda?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:05:24
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita ajoj sanja... jo je trema zdelala zgleda? Meni pa je bila super
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?