Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:33:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo, moja slabša polovica je izjavila: Edini talent zame je JODLANJE. To ali maš v sebi ali pa nimaš Ne kliči ga več slabša polovica...ded ve kaj govori! Jaz sem večja polovica najinega zakona, zato mu lahko rečem samo še švoh polovica A po kilah???
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:33:37
|
|
|
|
Tanja55
|
pa kva sta to dva za ena 'talenta' od voditeljev?? ojoj no...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:33:50
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo, moja slabša polovica je izjavila: Edini talent zame je JODLANJE. To ali maš v sebi ali pa nimaš Ne kliči ga več slabša polovica...ded ve kaj govori! Jaz sem večja polovica najinega zakona, zato mu lahko rečem samo še švoh polovica Če je pol je pol Raho! Ni tu večje in manjše! Ponavljam: Ded ve kaj govori (pa mislim, da so ble tud malo noge krive... )
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:34:14
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss si me zraj... Je mar res še vprašanje kdo je pravi talent? Vpraši Hektorino
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:34:21
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo, moja slabša polovica je izjavila: Edini talent zame je JODLANJE. To ali maš v sebi ali pa nimaš Ne kliči ga več slabša polovica...ded ve kaj govori! Jaz sem večja polovica najinega zakona, zato mu lahko rečem samo še švoh polovica A po kilah??? Ne po kilah sem ga končno uspela skenslati, samo pa je moja višina malce v minusu. Saj ne, da imam preveč kg, sam malo premajhna sem
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:35:53
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss si me zraj... Je mar res še vprašanje kdo je pravi talent? Vpraši Hektorino Stari, ne želi si tega, da me katera koli vpraša...ker ne znam držat "gobca". To je moj edini in najboljši talent!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:36:27
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo, moja slabša polovica je izjavila: Edini talent zame je JODLANJE. To ali maš v sebi ali pa nimaš Ne kliči ga več slabša polovica...ded ve kaj govori! podpis
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:38:18
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Stari, ne želi si tega, da me katera koli vpraša...ker ne znam držat "gobca". To je moj edini in najboljši talent! To mi je všeč, ker če ženska ob nepravem času preveč zapre ''gobček'', pol zna zelo zelo boleti... Hm...zgleda si tut ti kr talentirana...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 pa kva sta to dva za ena 'talenta' od voditeljev?? ojoj no... temu se reče slovenski humor ... pa ravno sem se navadila nanju.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:40:02
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Stari, ne želi si tega, da me katera koli vpraša...ker ne znam držat "gobca". To je moj edini in najboljši talent! To mi je všeč, ker če ženska ob nepravem času preveč zapre ''gobček'', pol zna zelo zelo boleti... Hm...zgleda si tut ti kr talentirana... Jap, še kak zob manj, pa bom lahko še na nočni omarci...ugriznila (p.s. z odprtimi usti!) Pa reči, če to ni talent!!!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
No zdej se jim pa lahko kouca, ker so Faniko namesto Boštjana naprej spustili
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:40:25
|
|
|
|
Raho
|
Ampak ta BB pa je čist po mojem okusu - prijeten za uho in oko
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:42:22
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ampak ta BB pa je čist po mojem okusu - prijeten za uho in oko Ja Raho, se strinjam. Jaz ga vsako jutro na radiu poslušam in je tak "uhljiv" (prevod: gre v uho)
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:42:50
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 pa kva sta to dva za ena 'talenta' od voditeljev?? ojoj no... temu se reče slovenski humor ... pa ravno sem se navadila nanju. Na začetku sta meni tudi čudno delovala, sedaj pa sta mi prav simpatična . Te vipovce so se pa dobro spomnili.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
BB?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:43:47
|
|
|
|
Felicita
|
BB... meh. Maja Triler je fušala za umret (resno?! ), tale joe cocker (oz. po novem aki rahimovski) mi je bil pa že od avdicije všeč ajoj Lu... ne ne ne ne ne ne. ne. ne.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:44:08
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika No zdej se jim pa lahko kouca, ker so Faniko namesto Boštjana naprej spustili A nisi videla, da jih kar s stolov dviguje.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:44:53
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 pa kva sta to dva za ena 'talenta' od voditeljev?? ojoj no... temu se reče slovenski humor ... pa ravno sem se navadila nanju. Na začetku sta meni tudi čudno delovala, sedaj pa sta mi prav simpatična . Te vipovce so se pa dobro spomnili. ok, ocitno bo to razlog, da dons prvic gledam tole...'slovenski' humor mi pa itak nikol ni bil glih jasen, se manj vsec.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:45:01
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja BB? Boštjan nekaj na B
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:45:21
|
|
|
|
Rubin.
|
Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:45:30
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: k.tja BB? Boštjan nekaj na B Bračič.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:46:12
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Če je pa na velikem odru
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:46:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo, moja slabša polovica je izjavila: Edini talent zame je JODLANJE. To ali maš v sebi ali pa nimaš Ne kliči ga več slabša polovica...ded ve kaj govori! Jaz sem večja polovica najinega zakona, zato mu lahko rečem samo še švoh polovica A po kilah??? Ne po kilah sem ga končno uspela skenslati, samo pa je moja višina malce v minusu. Saj ne, da imam preveč kg, sam malo premajhna sem Tako se govori, baby....
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:46:37
|
|
|
|
Felicita
|
ok, zadeva postaja joke. skupinsko fušanje al neki ooo, še zvončki...
< Sporočilo je popravil Felicita -- 6.6.2010 22:47:40 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:46:51
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 pa kva sta to dva za ena 'talenta' od voditeljev?? ojoj no... temu se reče slovenski humor ... pa ravno sem se navadila nanju. Na začetku sta meni tudi čudno delovala, sedaj pa sta mi prav simpatična . Te vipovce so se pa dobro spomnili. ok, ocitno bo to razlog, da dons prvic gledam tole...'slovenski' humor mi pa itak nikol ni bil glih jasen, se manj vsec. A angleški ti bolj leži? . Ja se ju moraš navadit.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?