Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:22:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi nisem vidla padca
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:23:30
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita všečno... zelo če ne bi bla škrt bi se težko odločla a pošljem glas za maestro al za majo. (pa sm škrt ) Podpis. Čeprav težko primerjam ples in glas. Meni sta oba zmagovalca.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.6.2010 22:24:46 >
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:24:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Edino morda če bomo začeli zbirat za šnelkurz slovenščine za Licijko al kaj je že... težko rečem, da bi pomagal
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:24:38
|
|
|
|
Raho
|
Ah, jaz tud ne dam € za glasovanje. Vem pa, kaj bi morala zapiti Lina - Srečo na vrvici ali Prisluhni školjki
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:25:45
|
|
|
|
hektorina
|
Colt, vsak moj naslednji komentar (ta je izvzet) se zaračunava po veljavnem ceniku tvojega mobilnega operaterja
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:25:49
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ah, jaz tud ne dam € za glasovanje. Vem pa, kaj bi morala zapiti Lina - Srečo na vrvici ali Prisluhni školjki Eh, to je pela pri 6m, sedaj je že velika punca.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:26:31
|
|
|
|
marta82
|
Maestro in Maja
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:26:41
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho OK - bodimo odkriti - brez kiksa so izpeljali nastop Maestro, jodlarka in all that (pa še nastopi so bili kar spektakularni) Ja Raho...je bolje da je Maja padla, kot pa kakšen plesalec!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:27:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ah, jaz tud ne dam € za glasovanje. Vem pa, kaj bi morala zapiti Lina - Srečo na vrvici ali Prisluhni školjki Eh, to je pela pri 6m, sedaj je že velika punca. ja, prava lady.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:27:16
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ah, jaz tud ne dam € za glasovanje. Vem pa, kaj bi morala zapiti Lina - Srečo na vrvici ali Prisluhni školjki Eh, to je pela pri 6m, sedaj je že velika punca. Aja, ko bo zrasla bo pa tako ali tako veterinarka
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:27:45
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Colt, vsak moj naslednji komentar (ta je izvzet) se zaračunava po veljavnem ceniku tvojega mobilnega operaterja Mar mora res širna Slovenija vedet da sva na telefonskem kontaktu? Its a thin ice, my dear...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:27:53
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Raho OK - bodimo odkriti - brez kiksa so izpeljali nastop Maestro, jodlarka in all that (pa še nastopi so bili kar spektakularni) Ja Raho...je bolje da je Maja padla, kot pa kakšen plesalec! Če bi kak pleaslec padu, bi ga z nosili nesli iz prizorišča
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:28:00
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ah, jaz tud ne dam € za glasovanje. Vem pa, kaj bi morala zapiti Lina - Srečo na vrvici ali Prisluhni školjki Eh, to je pela pri 6m, sedaj je že velika punca. Aja, ko bo zrasla bo pa tako ali tako veterinarka Ja modrokrvna! Če pa je "princesa"!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem za jodlarko. ampak v krvi imam tudi jaz gorenjsko kri, tako da se vzdržim dejanskega glasovanja.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:28:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Colt, vsak moj naslednji komentar (ta je izvzet) se zaračunava po veljavnem ceniku tvojega mobilnega operaterja Mar mora res širna Slovenija vedet da sva na telefonskem kontaktu? Its a thin ice, my dear... no, okej, ZDEJ pa res vemo.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:28:57
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Colt, vsak moj naslednji komentar (ta je izvzet) se zaračunava po veljavnem ceniku tvojega mobilnega operaterja Mar mora res širna Slovenija vedet da sva na telefonskem kontaktu? Its a thin ice, my dear... So mi vrata od govorilnice zaštekala...tak, da nične bo...pa še glasovat ne morem!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:29:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Maestro in Maja Tut jaz ne vem kdo je moj favorit ... ma naj kar oboji zmagajo, ker ples pa petje se res težko primerja ....bravo šeenkrat za tadva!!!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:29:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ja...itak. pa veliko tržaške na pici... njami... zakaj nisi moj sosed' You are reading my mind Pridi na košček, pa bo si me zraj...u s to pico, da sem jo kar naročila... pa sem si prisegla, da po 18 uri ne jem....
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:29:50
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Colt, vsak moj naslednji komentar (ta je izvzet) se zaračunava po veljavnem ceniku tvojega mobilnega operaterja Mar mora res širna Slovenija vedet da sva na telefonskem kontaktu? Its a thin ice, my dear... no, okej, ZDEJ pa res vemo. Eh, TT to še ni nič...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:30:44
|
|
|
|
Raho
|
Evo, moja slabša polovica je izjavila: Edini talent zame je JODLANJE. To ali maš v sebi ali pa nimaš
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:31:30
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo, moja slabša polovica je izjavila: Edini talent zame je JODLANJE. To ali maš v sebi ali pa nimaš Ne kliči ga več slabša polovica...ded ve kaj govori!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:32:25
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo, moja slabša polovica je izjavila: Edini talent zame je JODLANJE. To ali maš v sebi ali pa nimaš Ne kliči ga več slabša polovica...ded ve kaj govori! Jaz sem večja polovica najinega zakona, zato mu lahko rečem samo še švoh polovica
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:32:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja... Alen=Werner... komad brez poante...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:33:18
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho In tudi maja Še ko je padla, je zgledalo oh a da je padla???
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:33:20
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja... Alen=Werner... komad brez poante... Sam Werner ni "naš" on je sosedov
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?