Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:54:45
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Okej, sedaj pa po resnici...kar se mene tiče so edini pravi talenti zame danes vojaški piloti helikopterja, ki so trikrat reševali v hribih in zadnjo akcijo zaključili v popolni temi. Tomika, nazaj grede so leteli skoraj čez tebe Akcija pod Triglavom nekje? Moj fotr je ravno šel iskat nesrečnika.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dejte mi samo povedat... za tole so prodajali karte? ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke. jih je ona prodajala?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:55:52
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke. Samo čakam da se pojavi kot specialna gostja
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:56:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Ampak oprosti... men je baba všeč.... baba ti je všeč ... ej sori .... nisem vedel ,dasi ti ... klinc če si me pa razzočaru... o to pa ne , nisi me hotela !!!! kako veš???... MUCO... PUSTIL SI ME SAMO
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:56:54
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dejte mi samo povedat... za tole so prodajali karte? ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke. kaj ti ni jasno, draga?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:57:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke. Samo čakam da se pojavi kot specialna gostja vau to bo žur....
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Felicita jest bom tv sam na mute dala vsak čas... nej rajš reklame dajo med tem časom Kdo bi si mislil, da se človek lahko reklam razveseli. Še malo pa bo.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:57:51
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Ampak oprosti... men je baba všeč.... baba ti je všeč ... ej sori .... nisem vedel ,dasi ti ... klinc če si me pa razzočaru... o to pa ne , nisi me hotela !!!! kako veš???... MUCO... PUSTIL SI ME SAMO SORI ,lahko še popravim napako ???
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:57:58
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke. Samo čakam da se pojavi kot specialna gostja vau to bo žur.... Men ni nič jasn
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:58:08
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 A angleški ti bolj leži? . Ja velik bolj mi lezi, ja. Tanja, učinek bi moral biti isti kot pri angleškem... ja ja, to mi je kristalno jasno...in rezultat pac ni isti a ne? torej, mal ironije z moje strani...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:58:26
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* IZVIRNO SPOROČILO: Colt Okej, sedaj pa po resnici...kar se mene tiče so edini pravi talenti zame danes vojaški piloti helikopterja, ki so trikrat reševali v hribih in zadnjo akcijo zaključili v popolni temi. Tomika, nazaj grede so leteli skoraj čez tebe Akcija pod Triglavom nekje? Moj fotr je ravno šel iskat nesrečnika. Ja Poli, o tem govorim. Tvojega fotra verjetno poznam. Trikrat je bila danes akcija, je bil fotr v zadnji? No to je že mal off topic...ampak govorimo pa o malce drugačnih talentih kot so klovni v moji plazmi.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:59:52
|
|
|
|
Felicita
|
jest res upam al da je ozvočenje pokvarjeno al pa da je pr mojmu tv-ju kej narobe... tale zmagovalka spletnega talenta je... mja. ne najdem besed. upam da je ozvočenje.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:00:03
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: poli* IZVIRNO SPOROČILO: Colt Okej, sedaj pa po resnici...kar se mene tiče so edini pravi talenti zame danes vojaški piloti helikopterja, ki so trikrat reševali v hribih in zadnjo akcijo zaključili v popolni temi. Tomika, nazaj grede so leteli skoraj čez tebe Akcija pod Triglavom nekje? Moj fotr je ravno šel iskat nesrečnika. Ja Poli, o tem govorim. Tvojega fotra verjetno poznam. Trikrat je bila danes akcija, je bil fotr v zadnji? No to je že mal off topic...ampak govorimo pa o malce drugačnih talentih kot so klovni v moji plazmi. Če izklopiš plazmo, bo v njej odsev le še enega "klovna". Samo ta pa ma talent!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:00:04
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lu se je pa vživela. Zgleda misli, da ima ona koncert. Ampak oprosti... men je baba všeč.... baba ti je všeč ... ej sori .... nisem vedel ,dasi ti ... klinc če si me pa razzočaru... o to pa ne , nisi me hotela !!!! kako veš???... MUCO... PUSTIL SI ME SAMO SORI ,lahko še popravim napako ??? z.s., z.s.!!!!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:00:09
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke. Samo čakam da se pojavi kot specialna gostja vau to bo žur.... Men ni nič jasn Raho, joj kolk si mi cute ...Kerensa je na RR zbirala opcije kaj oblect za na finale, torej je tam in ona bo iz prve roke vedla, al ke blo karte treba kupit ali si jih dobil ko si se kam prijavil. Sem pomagala?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:00:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco SORI ,lahko še popravim napako ??? itak.... ampak kmalu!!!
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 ti bo Kerensa vse jutr povedala, iz prve roke. Samo čakam da se pojavi kot specialna gostja še manj razumem... čist ste mi prehitri! grem cunje obešat,...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:00:59
|
|
|
|
muco
|
kaj dela Kerensa tam , jaz tud nimam pojma ?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:01:01
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita jest res upam al da je ozvočenje pokvarjeno al pa da je pr mojmu tv-ju kej narobe... tale zmagovalka spletnega talenta je... mja. ne najdem besed. upam da je ozvočenje. Upanje...upam, da še vedno umre zadnje!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:01:47
|
|
|
|
Colt
|
Milfinica, one Hek of a comment
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:01:50
|
|
|
|
Rubin.
|
Še malo, še malo,....
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:02:10
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco kaj dela Kerensa tam , jaz tud nimam pojma ? Kerensa vsaj ne ugiba, če je z njenim TV kaj narobe
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa je na RR zbirala opcije kaj oblect za na finale, torej je tam ja?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:02:23
|
|
|
|
Onasiss
|
RUBIN... lepo prosim, če nama pustiš veselje.... pejt talente gledat... muco...torej...kdaj????
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:02:25
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Lina je men za kozlat, afna. Ampak bo po moje žal zmagala. Enako.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?