Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:06:05
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ja...itak. pa veliko tržaške na pici... njami... zakaj nisi moj sosed' You are reading my mind Pridi na košček, pa bo
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:15:01
|
|
|
|
Ženkica
|
Ponavadi nisem pussy, ampak zdele so mi pritekle solze na oči Tale Alen zares lepo poje, dejmo mu priznat
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:18:32
|
|
|
|
Colt
|
Okej...tudi tale bosonoga Jodlarka ima nice outfit, priznam....
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:21:12
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Okej...tudi tale bosonoga Jodlarka ima nice outfit, priznam.... moj je tle enakega mnenja... na twitterju so presenetljivo pozitivni komentarji... in ne, men alen ni dobro pel. sploh. za mal smeha: http://search.twitter.com/search?q=%23sit&result_type=recent
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:27:02
|
|
|
|
Raho
|
Mene je pa bosonoga jodlarka totalno presenetila . Je pravi šov naredila. Drugače pa je Sanja čisto OK pela - se mi je zdelo, da zaradi aplavza na začetku ni slišala glasbe. Samo ugibam. Ampak meni je tale Veseli Vogrinec čist mim
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:27:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica Ponavadi nisem pussy, ampak zdele so mi pritekle solze na oči Tale Alen zares lepo poje, dejmo mu priznat mene vedno gane ko zapoje....bi ga kar poslušala v nedogled))
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:28:26
|
|
|
|
nejcko
|
Fanika je fušala, da glava peče, Sanja, kaj pa vem, nekako mi ni danes potegnila, ni bilo ok slišat, pa sploh ne razumem, zakaj so vsi tok s to Vitni Hjuston obsedeni, ker za njene komade moraš biti pa res mojster glasu. Jodlarka je bila fenomenalna. Devilsi so razturali, prav tako Allthat. Alen sicer lepo poje, ampak povprečje, čisto povprečje. Gremo dalje
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:29:49
|
|
|
|
Rubin.
|
Ufff, sedaj bo pa kričanja. Plesalci so razturali, me zanima kaj so pripravili Maestro.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.6.2010 21:30:31 >
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:30:29
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Fanika je fušala, da glava peče, Sanja, kaj pa vem, nekako mi ni danes potegnila, ni bilo ok slišat, pa sploh ne razumem, zakaj so vsi tok s to Vitni Hjuston obsedeni, ker za njene komade moraš biti pa res mojster glasu. Bojda jih še Vitni sama več ne more zapeti
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:32:15
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Fanika je fušala, da glava peče, Men se je tudi zdelo, ampak žirija jo je pa pohvalila
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:33:51
|
|
|
|
Rubin.
|
Že druga avtorska pesem, za pohvalit. Samo mislim, da bo pri Vodetu prej minus kot plus, mogoče se pa motim?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:34:08
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Fanika je fušala, da glava peče, Sanja, kaj pa vem, nekako mi ni danes potegnila, ni bilo ok slišat, pa sploh ne razumem, zakaj so vsi tok s to Vitni Hjuston obsedeni, ker za njene komade moraš biti pa res mojster glasu. Jodlarka je bila fenomenalna. Devilsi so razturali, prav tako Allthat. Alen sicer lepo poje, ampak povprečje, čisto povprečje. Gremo dalje se strinjam z vsem
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:34:09
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Fanika je fušala, da glava peče, Men se je tudi zdelo, ampak žirija jo je pa pohvalila ja, men se je tud zdel, sam sm glih anteno prestavlala, pa sm misnla da narobe slišim :)) p.s.: Čao punce
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:34:47
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Fanika je fušala, da glava peče, Men se je tudi zdelo, ampak žirija jo je pa pohvalila ja, men se je tud zdel, sam sm glih anteno prestavlala, pa sm misnla da narobe slišim :)) p.s.: Čao punce OJ šarki
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:35:38
|
|
|
|
Ženkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Alen sicer lepo poje, ampak povprečje, čisto povprečje. No no, tole si pa totalno mimo udarla, sory Povprečje so bili ostali pevci danes; me pa prav zanima, kako bo zapela Maja. Jodlarka je tudi mene prav pozitivno presenetila.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:35:53
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Fanika je fušala, da glava peče, Men se je tudi zdelo, ampak žirija jo je pa pohvalila Žirija hvali VSE, še nisi porajtala?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:37:27
|
|
|
|
poli*
|
All that- vredu koreografija in ples, sam meni ne potegne plesanje po neki zgodbi. Fanika- katastrofa. Ma ste videli v posnetku od doma, kako je lepo sama hodila? D. devils- korekten nastop (kdo že tko pravi?). Alen- nič posebnega. Sanja- kar nekajkrat zafušala. P. Vode- nisem niti gledala, ker mi gre na živce Jodlarka- še najboljši pevski nastop danes. Komaj čakam maestro. Upam, da NE zmaga Lina. Edino to.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:38:52
|
|
|
|
Felicita
|
pa da vidmo princesko...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:40:09
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Fanika je fušala, da glava peče, Men se je tudi zdelo, ampak žirija jo je pa pohvalila ja, men se je tud zdel, sam sm glih anteno prestavlala, pa sm misnla da narobe slišim :)) p.s.: Čao punce OJ šarki OOOO Raho.. kaj pa ti kr sama tuki sm pršla mal gor pogledat, sm rekla da je tle zihr kakšna konstruktivna debata o talentih če ne kr destruktivna
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:41:27
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Fanika je fušala, da glava peče, Men se je tudi zdelo, ampak žirija jo je pa pohvalila Žirija hvali VSE, še nisi porajtala? Ja, ampak če ga tolk mimo sekaš . Oj šarki . Zdaj bodo pa fajhtne učke, le kaj je izbrala?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:41:29
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt No, moj zmagovalec nocoj bo Robert Deniro in TV Pika Pa morda morska pica Colt, ti si naš človk !!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:42:23
|
|
|
|
Rubin.
|
Ojej, spet slišim fušanje? Sam mam zih prisluhe, ker to je ja LINA.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.6.2010 21:43:17 >
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:43:19
|
|
|
|
Šarki
|
se mi zdi da ni prava pesem zanjo...
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:43:58
|
|
|
|
Felicita
|
and we have a winner... 7letnica poje i'm your lady... priceless.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:44:14
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki se mi zdi da ni prava pesem zanjo... Šarki, sej nobena do sedaj ni bila. 7-letnica ti poje o moči ljubezni, daj no.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?