Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:00:48
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop jaz sem slišala edino tisto jodlarko, da NI fušala. vse ostalo pa ajme, ajme A Allthat in DD tudi?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:01:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Colt- o Petru mava pa isto mnenje (pa verjetno nisva edina). Meni je pač antipatičen. podpis
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:01:34
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer nisem vseh preposlušala, ampak men' je jodlarka tanarbolša do sedaj! Lina pa_leta gor ali dol, premlada ja ali ne... deklici se vidi, da uživa na odru, ni je strah, lep glas ima, verjamem, da bomo o njej še veliko slišali. če pa ne, bo pa veterinarka. pesem pa, se strinjam, so ji napačno izbrali. ampak jaz sem tako ali tako samo opazovalec. nisem ena izmed tistih, ki pritiska številke in odloča.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:03:08
|
|
|
|
Raho
|
ne vem, a sem čudna al ne, ampak meni je bila do sedaj jodlarka najboljša
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop jaz sem slišala edino tisto jodlarko, da NI fušala. vse ostalo pa ajme, ajme A Allthat in DD tudi? kdo pa je to? tolk pa ne gledam, da bi vedela, kdo je kdo IZVIRNO SPOROČILO: Raho ne vem, a sem čudna al ne, ampak meni je bila do sedaj jodlarka najboljša tudi meni
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:05:45
|
|
|
|
Colt
|
Okej, sedaj pa po resnici...kar se mene tiče so edini pravi talenti zame danes vojaški piloti helikopterja, ki so trikrat reševali v hribih in zadnjo akcijo zaključili v popolni temi. Tomika, nazaj grede so leteli skoraj čez tebe Če pa bi moral glasovati za tele klovne iz moje plazme, pa bi rekel da nekako golonoga gležnjarica ki zna jodlat Lady in Red Nice Legs
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:08:25
|
|
|
|
Felicita
|
(pol) profiji al ne, dans so maestro zažigal. noro. res. uber. ful hudo
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho ne vem, a sem čudna al ne, ampak meni je bila do sedaj jodlarka najboljša Raho, sva potem 2 čudni... a, pa še mizantrop! 3 torej. pa Coltu je tud všečna
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:08:46
|
|
|
|
maya2
|
Maestro: wauuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:10:40
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Raho ne vem, a sem čudna al ne, ampak meni je bila do sedaj jodlarka najboljša Raho, sva potem 2 čudni... a, pa še mizantrop! 3 torej. pa Coltu je tud všečna Mislim, da je vama blo všeč jodlanje...Coltu pa gležnji. Al cele noge...nisem ziher!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:11:14
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: maya2 Maestro: wauuuuuuuuuuuuuu mislm hudoooo............
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:11:37
|
|
|
|
Raho
|
No, ti fantje so pa res bili vauuuuuuuuuuuuuuuu Ampak - to je trdo delo, malo težko bi človek rekel, da je to talent. Ti fantje so za to točko garali ko nori
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:11:56
|
|
|
|
hektorina
|
Evo, zdaj pa pssssssssssssssssst....poje MAJA!!! P.s. Colt, tota ma tud lepe noge! Pa poslušaj jo tud!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:12:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Raho ne vem, a sem čudna al ne, ampak meni je bila do sedaj jodlarka najboljša Raho, sva potem 2 čudni... a, pa še mizantrop! 3 torej. pa Coltu je tud všečna Mislim, da je vama blo všeč jodlanje...Coltu pa gležnji. Al cele noge...nisem ziher! no; glasoval bi, karkoli mu je že bilo všeč
< Sporočilo je popravil k.tja -- 6.6.2010 22:13:02 >
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:13:38
|
|
|
|
Felicita
|
dejmo maja
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:13:59
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Raho ne vem, a sem čudna al ne, ampak meni je bila do sedaj jodlarka najboljša Raho, sva potem 2 čudni... a, pa še mizantrop! 3 torej. pa Coltu je tud všečna Mislim, da je vama blo všeč jodlanje...Coltu pa gležnji. Al cele noge...nisem ziher! no; glasoval bi, karkoli mu je že bilo všeč Ne, po moje nebi, ker je Gorenjc...glas pa ni zastonj!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Evo, zdaj pa pssssssssssssssssst....poje MAJA!!! P.s. Colt, tota ma tud lepe noge! Pa poslušaj jo tud!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Raho ne vem, a sem čudna al ne, ampak meni je bila do sedaj jodlarka najboljša Raho, sva potem 2 čudni... a, pa še mizantrop! 3 torej. pa Coltu je tud všečna Mislim, da je vama blo všeč jodlanje...Coltu pa gležnji. Al cele noge...nisem ziher! no; glasoval bi, karkoli mu je že bilo všeč Ne, po moje nebi, ker je Gorenjc...glas pa ni zastonj! a; bi morala napisati glasoval bi, če bi.... ampak, če gleda majo, si je verjetno že premislil.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:17:38
|
|
|
|
resnično srečna
|
khmmm padec, da dol padeš...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:18:22
|
|
|
|
Raho
|
In tudi maja Še ko je padla, je zgledalo oh
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:19:43
|
|
|
|
Felicita
|
všečno... zelo če ne bi bla škrt bi se težko odločla a pošljem glas za maestro al za majo. (pa sm škrt )
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:20:48
|
|
|
|
hektorina
|
Jaz sem taki baksuz...glih sem stran pogledala, ko je padla... E, moja sreča...vsi moji favoriti so slej ko prej na r.i.t.i. . Mi je pa falila z izbiro pesmi...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:21:47
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Jaz sem taki baksuz...glih sem stran pogledala, ko je padla... E, moja sreča...vsi moji favoriti so slej ko prej na r.i.t.i. . Mi je pa falila z izbiro pesmi... tut jest... pa sm pol na twitter pogledala in vidla komentarje torej, kdo bo zmagu?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:22:13
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Ne, po moje nebi, ker je Gorenjc...glas pa ni zastonj! Ni niti najmanjše variante da bi jaz potrošil počen groš za tovrstna glasovanja. Edino morda če bomo začeli zbirat za šnelkurz slovenščine za Licijko al kaj je že... Sicer pa, okej...notr v plazmi ima mojo naklonjenost jodlarka, na RRu Hektorina (komentarji vredni milf titule), v realnosti pa še vedno vojaški piloti ki so danes rešili kr nekaj življenj Grega
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 22:22:47
|
|
|
|
Raho
|
OK - bodimo odkriti - brez kiksa so izpeljali nastop Maestro, jodlarka in all that (pa še nastopi so bili kar spektakularni)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?