|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
13.10.2010 18:15:21   
BabyKitty
pinky86 še malo pa bo konec user posted image potem bomo pa žalovale po časih nosečnosti user posted image ah ja teli zadnji dnevi tako hitro tečejo, da se mi zdi da bo mali 1,2,3 zunaj... priznam pa da mi čedalje bolj primanjkuje energije... kar ležala bi pa spala user posted image

lineta kaj je zdej? Te je premamilo, ali si zdržala user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.10.2010 10:49:16   
Lineta
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

pinky86 še malo pa bo konec user posted image potem bomo pa žalovale po časih nosečnosti user posted image ah ja teli zadnji dnevi tako hitro tečejo, da se mi zdi da bo mali 1,2,3 zunaj... priznam pa da mi čedalje bolj primanjkuje energije... kar ležala bi pa spala user posted image

lineta kaj je zdej? Te je premamilo, ali si zdržala user posted image

ha ha ha...itak da nism zdržala user posted image pol je bil pa seveda tudi rezultat logičen...čisti - . mogoče bom nrdila še enga v nedeljo al pa naslednji teden če ne bo m...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.10.2010 14:59:07   
BabyKitty
Lineta se mi je zdelo user posted image hehe... lumpa! user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.10.2010 16:47:57   
Lineta

sej vem...ne morm si pomagat user posted image user posted image user posted image več sreče prihodnjič user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.10.2010 20:07:12   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta

sej vem...ne morm si pomagat user posted image user posted image user posted image več sreče prihodnjič user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no zdej pa maš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
15.10.2010 9:50:05   
BabyKitty
Jst sm pa upala, da mi bodo nakazali dinarčke za pomoč ob rojstvu že ta mesec (odločbo sem dobila prejšnji teden), pa očitno ni bilo nič iz tega user posted image sem se že veselila enega večjega šopinga da zaključimo s tem... pa še v baby centru so ta vikend akcije... predvsem sem mislila it kupit cabriofix... no sej verjetno bom šla še vseeno v nabavo, sam ni isto, kot če veš, da imaš 270 EUR za zapravt za malega user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
15.10.2010 10:19:39   
zaljubljena23
Babykitty, se mi je zdelo...Na netu sem zasledila, da naj bi se nakazoval tisti mesec, ko imaš PDP in glede na to, da si ti v začetku decembra, ga boš dobila komaj novembra

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1057
15.10.2010 10:27:17   
BabyKitty
Pujšiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
15.10.2010 10:36:58   
egleria
jap babykitty novembra bo ziher.. jaz sem ga pa dobila en dan po porodu user posted image sam sem dala pa šele decembra vlogo..

Neposredna povezava do sporočila: 1059
15.10.2010 14:14:27   
Eva19
jst se pa niti ne spomnm kdaj sem dobila, vem pa da isti dan ko sem dobila nakazano, denarja ni blo več gor user posted image sm kr tekla v trgovino user posted image
je blo povn enih drobnarij še za kupit... no zdej ma pa tamala čez en mesec rojstni dan, pa pojma nimam kaj naj naročim, k me babice in dedki sprašujejo, ker bi radi kupili kaj večjega, pa pojma nimam, ker trenutno nič tazga ne rabi. kr naj nas presenetjo, pa mal domišljijo uporabjo user posted image
je pa luštno danes, k je sonček. mam tamalo doma, ker so tm v varstvu vsi neki bolni, pa sm jo kr doma obdržala. sem bla pa zjutraj na enem razgovoru za službo in bom skor gotov tam začela delat, čez pribl en teden user posted image sem tok vesela user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.10.2010 22:21:29   
egleria
eva čestitke za službo user posted image user posted image kaj boš pa delala?

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.10.2010 8:35:56   
BabyKitty
Eva19 upam, da ti res rata s službo user posted image

Jst sm pa včeraj skoraj dokončala sobico za mojega pikija user posted image sem tok vesela, ker je tok lepo user posted image tok mi je všeč user posted image zdej pa samo še čakam, da se gospodič prikaže user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.10.2010 11:11:55   
zaljubljena23
Eva, čestitke za službouser posted image user posted image

babyKitty, super...Pol imate zdaj vse sfiniširano, hja le kdaj se bom jaz spravila v nabavo in urejanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.10.2010 11:19:56   
BabyKitty
zaljubljena23 ni še sfiniširano user posted image rabim še podlogo za previjat, pa palčka zavijalčka, pa banco pa... še en kup enih drobnarij user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.10.2010 12:35:34   
egleria
kaj je to palček zavijalček?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.10.2010 16:22:18   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

kaj je to palček zavijalček?user posted image

Poseben koš za plenice: http://www.bolha.com/oglas383421825/slika0/kosi-za-plenice
Mi jih uporabljamo v vrtcu, za pokakane pleničke (je bolj higienično, pa še smrdi ne ven). Za doma ga pa jaz ne mislim kupovat.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.10.2010 16:31:56   
zaljubljena23
BabyKitty, a boš vzela kasetnega ali brez kaset? (palčka zavijalčka?)

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.10.2010 19:47:00   
Eva19
hej...hvala za službo, upam da res začnem delat tam, v eni privat firmi, pisarniško delo, administracija, bom pa delala samo trikrat tedensko in bom kombinirala potem še z enim lokalom v domžalah, kjer ravn iščejo samo za 2 dni na teden. tko da bom imela potem lih prav delovnih dni user posted image

dons pa že cel dan pospravljam...jutri pride potencialni kupec najinega stanovanja user posted image držte pesti, ker če se odloči za nakup, pomeni da se v roku enega meseca seliva v najino krasno hiško, ki naju za enkrat še vedno čaka. user posted image je reku ta ki jo prodaja, da itak ni neki zanimanja dele, in da bo kr na naju počaku, če pa slučajno ne bo šlo s prodajo, se bomo pa začeli o menjavi pogovarjati. čeprav upam da ga nama uspe prodat.
plenice mam pa jaz kar lepo v košu za smeti, na balkonu, da ne smrdijo prostori, itak pa skos dol odnašava, tko da sploh ni panike.
je pa moja pikica danes stara 11 mesecev user posted image user posted image še en mesec pa bomo pihali prvo svečko user posted image kok je prehitro minil. se že pripravljamo, torto že vem kakšno bom naročila, trenutno pa izdelujem vabila za rojstni dan, bojo ročno izdelana in ne čisto običajna in mi vzame malo več časa, pa sem kar že začela user posted image
lep večer vam želim še naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.10.2010 21:17:56   
egleria
ajaaa... jaz sem tudi razmišljala na začetku o nakupu tega koša sam ga potem nisem kupila.. je verjetno fajn zadevica sam itak je treba sproti smeti dol odnašat tak da ni neke nujne potrebe po tem.. pa slišala sem da nekaterim tudi potem začne smrdeti ven..
jaz sem devala od začetka samo pokakane pleničke v male vrečkice in zavezala dol, zdej to delam tudi s polulanimi ker tudi te smrdijo.. user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.10.2010 22:00:12   
BabyKitty
zaljubljena23 pomoje, da bom kasetnega... imam tako kot pinky86 izkušnje glede tega iz vrtca... ravno zato sem se odločila, da ga vzamem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.10.2010 22:43:33   
zaljubljena23
UU eva, že eno leto bo kmalu?

BabyKitty, no midva tudi razmišljava o nakupu le tega, pa se nagibam bolj k tistemu brezkasetnemu, ki ga prodajajo v Pikapolonici..Sistem je itak podoben, le kaset ti ni treba kupovati

Neposredna povezava do sporočila: 1071
18.10.2010 9:13:46   
Eva19
ja še en mesec pa bo eno leto... čist prehitro mine... zato sva si pa oba to leto res vzela na izi in smo si ful več prvoščl, ker drugač smo mel v planu poln enih stvari v stanovanju narest, no pa sem zatežila da smo si rajš mal več oddihov privoščl... no zdej pa itak stanovanje prodajava tko da še dobr ubistvu da ga nisva preveč rihtala... joj od pospravljanja se mi kr meša že, tok mam še za narest do 6h, ko pride en moški na ogled... pa še tamalo mam doma, ni v varstvu, pa pol skos okrog skače user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
19.10.2010 9:54:12   
pinky86
Sej so res fajn te zavijalčki, samo a mislte da bomo pridelali res tok plenic, da ga bomo napolnili v enem dnevu?! Itak moraš pa tut ta košek redno praznit...tko da hoja do smetnjaka bo postala vsakdanje opravilo. Jaz se še nisem odločila kam točno bom metala plenice heh v kuhinjskega ne, ker je prevelik...mogoče nakup kakšnega manjšega kozmetičnega, ki se trdno zapre, da ne uhajajo vonjave ven...ker zdaj imava v kopalnici tistega z nihalnimi vratci, pa se mi ne zdi ravno primeren.

V brezkasetnega se daje potem navadne vrečke notri...pa sej to je isto kot navaden koš, a ni?! Ker cena tega zavijalčka je kar huh 50 € user posted image (predvidevam, da imamo vse klub kartico user posted image ) Punce, spet bodo mastno zaslužili na račun mladih mamic user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
19.10.2010 9:55:03   
pinky86
In Eva, je bil uspešen ogled?! Boste prodali?!?!

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
19.10.2010 15:24:02   
BabyKitty
pinky86 jst mislm vzet kasetni koš... ker 50 EUR za eno plastiko se mi zdi too much... ta kasetni pa stane praktično toliko kot navaden koš... vrečke je treba pa v vsakem primeru kopovat...

Drugače sem pa ravnokar stopila na tehtnico in me je skoraj kap... tako da moram spet fino začet merkat kaj bom jedla... pa že tako ali tako se mi zdi, da ful merkam, pa so mi šle kile zdele v parih dneh močno gor... bleeeehuser posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?