zaljubljena23
|
punce ste se vrgle v debato..Sama sem bila več kot polovico nosečnosti kar aktivna, vlačila težke stvari, štrihala, brusila, trgala tapete dol, in še bi lahko naštevala...Res, da sem ob tem imela rahle problemčke ampak nisem polagala velike pažnje na tole...Ko je G rekel, da sem malo odprta in da imam kratek MV pa se je situacija malo vstavila...Ampak še zmeraj ne počivam strogo, sem še aktivna, ampak ko začutim, da moje telo ne prenese več tega, da mi dete začne pritiskat navzdol, se umirim..priznam, da sem prvih nekaj ur malo panike zagnala s tem mojim MV, ampak sem zdaj čist skulirana, prepričujem se v nasprotno, da bom ziher nosila čez rok... Hja, nošenje nizko...Spadam v to kategorijo, in tudi se ne obremenjujem, tudi G je dejal, da dokler je stanje z MV tako kot je, ni problema...A se naj zdaj vsaki dan sekiram, kaj se spodaj dogaja...V moji glavi je, da dete pred PDP-jem ne bo pokukalo na svet..Živim normalno, ko me telo opozori, da pretiravam, se umirim... Mimogrede, sem bila tudi na UZ, dete je po merah zaostajalo 8.tednov, verjamem, da bi tudi ve tisti trenutek zagnale paniko, tako kot sem jo jaz, ampak ko sem dobila potrditev, da je vse ok, da je prišlo do čudnega merjenje, sem se umirila in tole zadevico zaključila... Aja, še tole...A se naj celo N obremenjuje s tem, da je bilo tveganje pri NS 1:2xxx, pri nekaterih pa celo štirimestna cifra 1:13xx... in da bo z mojim otrokom nekaj narobe...Pol bi me lahko že zdavnaj poslali na kakšno psihiatrijo Vglavnem sem mišljenja, da res nekatere preveč paničarijo in kvasijo dobesedno neumnosti..Ampak kaj čemo, 100 ljudi, 100 čudi...