|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
2.10.2010 13:05:21   
bevcika
Pozdravljene bodoče mamice...

Upam, da boste tudi mene sprejele na tem forumu...tudi midva sva že v 5. mesecu načrtovanja user posted image ...pa še na žalost se nista prikazaliuser posted image ... ah bo že...
ta mesec bom pričela z maco...upam, da bo kaj učinka.

Kako ste kaj?

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
2.10.2010 13:56:03   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Anity, na slikici od Babykitty je samo obrazek od tamalega user posted image

Jaaa, hvala pinky86, zdaj sem pa videla!!! Jojjj, kak je lepi!! user posted image Ah, jaz smotka, jaz pa luleka iščem na sliki user posted image

Drugače pa bevcika, dobrodošla med nami!!

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
2.10.2010 15:55:56   
BabyKitty
anity_1 sam lulčki ti gredo po glav user posted image

bevcika dobrodošla in držim pesti za čimprejšnji user posted image če rabiš kakšen nasvet glede mace lahko vprašaš user posted image sem že diplomirala iz teh tem user posted image pa vozičkov pa zibk user posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
3.10.2010 14:03:47   
zaljubljena23
bevcika, dobrodošla

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
3.10.2010 16:16:39   
AinR
anity_1, midve sva pa čisto vsklajeni user posted image jst tudi user posted image ne pričakujem 20.10. in imamo sedaj O - vsaj tako se mi zdi glede na bolečine... user posted image   sicer mi še pazimo, ampak nikoli n veš... user posted image

bevcika - dobrodošla user posted image

BabyKitty, Zaljubljena23 - rastejo pridno trebuščki? user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
3.10.2010 17:53:33   
BabyKitty
AinR trebušček ne raste kej preveč... samo sinko notri user posted image

Moram vam pa povedat, da se danes zjutraj zbudim z mokro majco, tam okoli prsi... skratka zgleda, da se je sezona mleka pričela user posted image sem morala takoj v trgovino po tiste blazinice... madonca... nisem si misla, da to že toliko prej začne tečt... drugače sva pa danes vstopila v 32. teden... tako da čas se bliža user posted image

Tooooliko stvari moram še nabavit, denarja pa od nikjer user posted image to je pa šmorn pri temu, da si zaposlen pri samemu sebi in si odvisen od strank, kdaj bodo plačale... kupiti moram pa še čisto vse... razen oblekic za prvi mesec imam skoraj dovolj user posted image

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
3.10.2010 21:48:46   
egleria
babykitty nikamor se ti ne mudi. še maš čas. midva sva nekatere stvari celo nabavila po prihodu iz poronišnice. itak prva dva tedna skoraj nič ne rabiš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1007
3.10.2010 22:34:53   
zaljubljena23
AinR, počasi je začel rastiuser posted image ...Vi pa le pridno telovadite, da boste uspešni...

Hja, Babykitty, sva spet pri denarju...Najin kupček tudi fajn kopni, pa še najdražjih stvari sploh ni doma...Ampak bo že...Do decembra še je čas, prej pa itak ne smem roditiuser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.10.2010 11:09:53   
pinky86
Hey bevcika user posted image mi2 sva bila uspešna v 6. Je pa res, da sva bila aktivna, ko nama je pač pasalo...za kar pa trenutno ne moram rečt, ker mi je ful padel libido user posted image Mojga lubija pa toooook razganja user posted image
Babykitty...uhhh to pa verjamem, da je bilo presenečenje user posted image Dobro, da vem.
Mi2 imava pa doma res že vse...h kolegici morava le še po previjalno in lupinico in to je to user posted image Dobr, kozmetiko bom kupila zadnji mesec...pa oblekice moram še oprat, verjetno začnem konec novembra - zdaj imava sušilca, tko da računam, da bom kar hitro končala s pranjem in zlaganjem.
Babykitty kako pa kaj napreduje opremljanje stanovanja?!

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.10.2010 16:00:15   
BabyKitty
pinky86 ko boš naslednjič v trgovini kar vzemi kakšne blazinice... saj niso strošek (cca. 2 EUR) če te slučajno ujame tole kej prej, da si brez skrbi...
Opremljanje se pa zaključuje... kavč naj bi nama pripeljali čez cca. 2 meseca pa je že prišel... zdej je pa problem kako ga plačat in čakava da ga bova lahko prevzela user posted image ker sva si mal drgač zastavla zadeve... vbistvu čakava samo še kavč pa vrata za v otroško sobo... Potem je pa še par malenkosti (kakšne letvice ipd.) pa smo čist konc user posted image potem grem pa otroško sobico urejat user posted image kar pomeni tapetico dat gor, pa tepihk na tla ipd... te fineske pač... to pa komi čakam user posted image

zaljubljena23 jaz sem še skoraj en mesec pred tabo user posted image se lahko mali kumot že čez en mesc odloči vn pridt user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.10.2010 16:48:56   
zaljubljena23
user posted image Babykitty, pa december je tako fajn mesec

Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.10.2010 17:58:23   
Eva19
hej, kako smo?
joj babykitty, men je blo tko fajn sobico urejat za tamalo...prebelt, pa tapete dat, pa z nalepkicam polept, pa risat. uf to sm mela tok dela... pol pa zrase pa vse poriše user posted image
midve sva bili pa danes prvič na uvajanju v varstvo, sicer obe skupaj, dve uri. in je blo tamali čist fino fajn, enkrat samkrat je do mene mal pršla se pocrkljat. sem čist vesela. jutri greva spet skupaj. v četrtek jo bom pa ene dve uri sama pustila in če bo vse ok, bo v petk tam že do kosila in bo probala tud spat tam. ma sem tok vesela sem eno res uredu varuško dobila. zraven pa pazi še enega fantka in eno punčko, oba pol leta starejša od Lie, tko da sta že bolj samostojna.
kako ste pa ve drugače? kej novih nosečk? kej novih pregledov?
lepo se imejte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.10.2010 19:15:14   
SmInCa
Se vam lahko pridružim še jaz?
Sicer še nisem mamica, ampak z mojim user posted image se trudima in pridno delama na tem v upanju da kmalu zagledava tist magičen plusek....

Nothing takes the past away, like the future...Nothing makes the darkness go, like the light...

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.10.2010 19:22:26   
Lineta
IZVIRNO SPOROČILO: SmInCa

Se vam lahko pridružim še jaz?
Sicer še nisem mamica, ampak z mojim user posted image se trudima in pridno delama na tem v upanju da kmalu zagledava tist magičen plusek....

mi tudi user posted image prvi krog, user posted image pričakujemo okol 18.9.
a spada 23 še med mlade mamice? user posted image

(odgovor članu SmInCa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.10.2010 21:15:08   
zaljubljena23
lineta, sama sem stara 25, pe se imam še za mlado mamicouser posted image

Dobrodošli ;)

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.10.2010 21:38:24   
BabyKitty
Dobrodošle punce user posted image me veseli, da se je kšna nova bodoča mamica javila po dolgem času user posted image

Jst sm pa danes zrihtala vse na CSD-ju... moj je podpisal očetovstvo... to mu je blo bistveno, da mu ga zdej ne morm ukrast user posted image potem sva šla pa še v BabyCenter in kupila obposteljno posteljico za mojega mulčka... je bil danes cel dan tok vesel po bušiju... tko da zgleda, da ej zadovoljen z izbranim user posted image na koncu sem se le odločila za tole, čeprav je svinjsko draga user posted image :
http://www.troll.lv/eng/product_catalogue/cribs/bedside-crib-tm.html

Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.10.2010 22:02:10   
Lineta
BabyKitty ful je lepa, jst bi tud takšno (ko bo čas za to). kolk je pa bla?

Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.10.2010 22:45:12   
BabyKitty
Lineta posteljica sama je 139 EUR, potem pa še jogi 35... Meni se zdi OGROMNO... ampak nimaš kej... to sem si želela user posted image jo bom pa potem verjetno po pol leta uporabe prodala in upam, da bom vsaj kak euro nazaj dobila user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
7.10.2010 0:47:40   
Lineta
mogoče jo bom takrat pa jst kupovala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
7.10.2010 15:32:12   
egleria
babykitty zelo lepo in drago user posted image  

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
7.10.2010 17:07:40   
Lineta
a ste še študentke?
jaz počasi končujem in semi zdi da bi bilo kar praktično, da bi imela user posted image v absolventu - kasneje gotovo ne bom imela nikoli več toliko časa, ki bi mu ga lahko posvetila...

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
7.10.2010 17:09:18   
pinky86
Babykitty VAU kok je lepa posteljica...ful mi je všeč...pa kasneje je lahko klopica, kok fajn user posted image no, sam ti pravš da jo boš prodala naprej user posted image Jaz pa sploh ne vem kakšno sva dobila od kolegice, ker je še nisva dala ven iz škatle...sam takole zih ne user posted image
Jaz sem imela pa že 4 predavanja v MŠ in moram rečt, da mi je zdaj pa super - kar nekaj koristnih informacij sem izvedela. So pa "predavateljice" zelo realne in zagovornice "manj je več", kar mi je všeč.
Dobrodošle NOVE user posted image Jaz sem stara 24, pa se imam tudi za mlado mami user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
7.10.2010 17:12:31   
pinky86
Lineta jaz sem zadnje 3 leta študirala ob delu (sem že redno zaposlena) in zdaj pišem diplomo. Mali si je izbral ravno pravi čas user posted image Časa boš pa vedno imela, kolikor si ga boš vzela user posted image Četudi ga bo v kakšnem obdobju manj, jaz pravim, da se kot starš vsaj potrudiš, da ga kvalitetno preživiš z otrokom, to je največ vredno.

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.10.2010 17:46:31   
Lun1ca
No da se še jaz malo javim po dolgem cajtu user posted image

Danes sem ravno imela pregled. Na žalost brez UZ, smo pa poslušali srček, ki veselo bije. Pa maternico so mi zmerli. Smo pa že skor na koncu 18 tedna, tak da še malo pa bo polovička. No naslednji pregled pa imam čez 4 tedne in bo morfologija. 
Sicer me že takoj pomiri kak srčka slišim, ampak vseeno bi rada vidla mojga sončka user posted image  No pa da potrdijo, če je res sonček al je sončica.

Včeraj sem dobila od tete tak luškane zakvačkane rumene copateke za bebiko.. tok so lepi, čist preprosti, ampak to ko sm tak v rokah držala, tak mičkeno, pa še zdaj ta moja čustvenost in to.. sm se kr razjokala doma zvečer ko sm jih gledla.. sm zaspala z enim v roki user posted image  user posted image  Ampak res so ljubki user posted image

Pa dobrodošle vse nove user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.10.2010 18:35:32   
anity_1
Pridno vas berem, ampak nikoli nimam časa kaj napisat.. Zdaj sem se pa vsedla zraven user posted image Midva z mojim pa nisva bila zdaj ta teden nič kaj pridna.. Sva oba nekaj zbolela user posted image Pa ravno v času predvidene ovlulacije.. Sva se pa pogovarjala, ampak noben od naju ne ve odgovora - ali bi lahko bilo kaj narobe, če bi pač user posted image takrat, ko sva bolana?

joj,Lun1ca, verjamem, da je prav lepo držat v rokah takšne male copatke, veš kako bo šele lepo držat v rokah malo štručko, ko veš, da je tvoja? user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?