|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
19.10.2010 16:22:30   
Lineta
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

pinky86 jst mislm vzet kasetni koš... ker 50 EUR za eno plastiko se mi zdi too much... ta kasetni pa stane praktično toliko kot navaden koš... vrečke je treba pa v vsakem primeru kopovat...

Drugače sem pa ravnokar stopila na tehtnico in me je skoraj kap... tako da moram spet fino začet merkat kaj bom jedla... pa že tako ali tako se mi zdi, da ful merkam, pa so mi šle kile zdele v parih dneh močno gor... bleeeehuser posted image

sej grejo baje po porodu tako tudi dol - za tolažbo user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
19.10.2010 16:44:20   
Eva19
no men so šle po porodu samo še bolj gor, namesto dol. no ampak sem zdaj kar pridna in aktivna in gredo spet v drugo smer, tja kamor je prav user posted image

am ogled..ne vem, bila sta navdušena, ampak sta povedala tako kot je, da si gresta nekaj stanovanje še ogledat, sta za oglede že dogovorjena in da morta nato čez vse, se pogovort,pa se bosta potem odločila. sej je težko kar takoj rečt, tud midva sva se odločala med parimi hišami kar nekaj časa user posted image pridejo pa jutri spet eni na ogled in še v četrtek, tko da mogoče se bo pa kakšen res odločil tudi za nakup. pustimo se presenetit. jaz samo upam da če se bova selila, da bi se še pred ta hudo zimo user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
19.10.2010 18:52:27   
BabyKitty
Lineta jst se ne bi zanašala na to, da gredo po porodu takoj dol user posted image meni je to blazno zoprn občutek ko se redim, ker ful zgubljam na samozavesti, se čedalje bolj počutim kot ogromen čevap user posted image

Eva19 vso srečo, da se vama uspe preseliti že čez zimo... pri nama je od nakupa stanovanja pa do vselitve trajalo skoraj eno leto... ni tako enostavno kot se sliši user posted image zima je pa že pred vrati...

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
19.10.2010 19:30:45   
Eva19
ja hiška v katero se bova po vsej verjetnosti selila je že vseljiva, komplet vsa oprema ostane tam, tko da...za prenovit ni, ker je nova, oziroma adaptirana in bova vsaj na začetku pustila tako kot je,potem pa bova sčasoma urejala stvari, če se nama bo zdelo kako drugače bolj fino. lastnik te hiše zaenkrat še vedno čaka na naju, problem je samo prodaja stanovanja. živiva v bloku-3 sobno stanovanje, če katera kupi user posted image sicer je res slab mesec odkar sva to javno dala oglas, tko da itak vem, da tako hitro to ne gre. meni se niti ne mudi tok, sam moj bi šu pa kr jutri tja user posted image opremo bova pa tud midva vso pustila tukaj, razen osebnih stvari in Liine otroške sobice, pa jogiji pa take reči. pohištvo pa pustiva tukaj, ker itak ni novo, to so še njegovi starši opremljali in nimava želje nosit s sabo, razen kot sem že napisala Liine sobice-bivša moja sobica user posted image tko da mislim da bo pri nama selitev kar hitro potekala, samo kupca bo treba najdt user posted image

sem drugače res ful vesela, ker sem sama prej živela v hiši in mi blok res ne ustreza, sploh pa z majhnim otrokm je pa sploh mal bl tko. pa še okrog nikjer nobene travce...če hočem bit zunaj z njo, morva vedno nekam extra hodt, tko da to mi je res ql, da bomo šli. ampak gremo pa cca 20, 25 min stran-po avtocesti od tukaj kjer smo zdaj. tam v bližini-5 min stran živi sicer moja prijateljica, ampak ostali bojo pa vsi tako daleeeč. sicer vem da 20 min ni veliko, pa vsejen, se bom mogla kr navadt. pa upam da tam hitro navežem stike s kakimi domačini, da bo malo lažje. otrok je tam veliko, tko da Lia bo imela družbo, mami si jo bo mogla pa tud poiskat user posted image mogoče bom pa še tukaj na forumu potem kakšno spoznala ki je iz tistih krajev, ko bo tako daleč prišlo da se bomo selili user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
20.10.2010 12:49:44   
Lineta
Eva v kateri kraj se pa seliš če ni skrivnost?

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
20.10.2010 13:05:39   
Eva19
čemšenik, zagorje ob savi user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
21.10.2010 17:01:01   
egleria
eva upam da čimprej prodate stanovanje.. kje se pa nahajate sedaj?

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
21.10.2010 20:08:41   
sa5i
Pozdravljene!

se vam po doooolgem času malo oglasim. jooj koliko vas je novih tu to je res lepo videti. vsem najčudovitejšo nosečnost user posted image pa zdrave user posted image

naša pupa pa je stara že 4 mesece, kam ta čas beži oh joj, pa če vam povem po resnici sem že začela pogrešati trebušček, bi ga kar spet imela pa vse te brcike. user posted image

prav zavidam vam, ker vem kako se počutite user posted image

Babykitty, kg grejo kar hitro dol jaz sem bila po treh tednih nazaj na svojih kg brez skrbi. sploh, če dojiš gre hitro dol. glede samozavesti pa je tako no meni so jo vzele strije, ker imam sedaj trebuh, iznakažen popolnoma in resno razmišljam, da bi šla makar v tujino, da mi jih odstranijo, res se ne morem sprejeti take kot sem sedaj. malo je boljše, ko se mi moj sonček nasmehne, ampak ker nisem le mama ampak tudi ženska me ta videz res uničuje. ah pa saj bo že mogoče se pa kdaj sprijaznim.

in drugače??  kaj pa katera pričakuje, če ni skrivnost? res se malo za luno na tem forumu, bom odslej večkrat prišla kaj uživajte user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
21.10.2010 20:36:37   
egleria
meni tudi strije uničujejo videz.. še posebi jezna sem pa zato ker sem jih dobila šele dva tedna pred porodom, največ pa potem po porodu ko se je koža krčila..  sicer pa zdaj pridno bledijo in ni več tako grozno za videt.. ko bo buši na svojem mestu (če bo kdaj) jih po mojem ne bo toliko za opazit (i hope so user posted image )

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
21.10.2010 21:16:40   
Eva19
hej...mi smo doma v Radomljah-bližina Kamnika in Domžal.tko da gremo potem res čist  v drug okoliš, ampak se bom že navadla.
jeeej midva sva pa ravnokar od dedija in babi dobila novo lcd televizijo, kar tako user posted image mata očitno preveč denarja user posted image škoda ker me nista prej vprašala, bi rajš zalogo plenic naročila, mi to bolš nuca, ker televizija je bla še čist fajna tista najina. no seveda smo pa tud nove vsekakor veseli.
sta me spet zališvala kaj kupit za rojstni dan...ma ne vem, kaj naj jima rečem? oblačil za Lio ne rabim, jih mam polno, igrač mam preveč...kaj potem pride v poštev, da je kaj uporabnega? mate kak predlog? ma čist nč se ne spomnim.

sem imela pa danes ful slab dan, pa da razložim kaj je blo. prejšnji teden v ponedeljek sem imela prvič glavno vožnjo, ki je nisem naredila. ur nimam malo(35 je bila glavna vožnja) no in potem sem govorila s kolegicam, so vse rekle, da so potem odpelale kaki 2, 3 uri in jovo na novo, druga glavna vožnja. no mene pa kliče inštruktorca in mi pove urnik, kako mi je razporedila še 12 ur voženj user posted image s tem da mi je po prvi vožnji rekla da je tud ona mislila da bom naredila, ker res nisem pelajala slabo, po tolkih urah pa že nekak znam vozit no. itak pa pravjo, vsazga ki ga prijavijo na glavno, načeloma zna vozit, padeš pa pač ponavadi zaradi neumnosti ki jih povzroči trema in pritisk, vsekakor pa to ne pomeni da ne znaš vozit. no in jaz mojemu povem, kok ur hoče da odpeljem in itak reče da naj jo kar lepo pokličem, in povem da ne morem odpeljat tok ur. jo jaz potem res kličem, se javi in ji razložim situacijo, da je tud sama rekla najprej da bova odpeljali max 3 urce in da se mi ne zdi da rabim do naslednje glavne še tolk odpeljat. no nakar ona znori(dobesedno), se zdere name, da kaj si to mislm, kaj si to dovolm sploh rečt, in da itak ne bom nikol glavne vožnje naredila in tako neprej.... tok sem bla zmedena da sem itak gladko prekinla vezo, ker nisem vedla kaj naj ji sploh govorim. spravla me je v jok-ja sem oseba ki se za določene stvari preveč sekira in sem res hitro objokana. sploh me je pa prizadel, že tko imam tremo ker je pač druga glavna vožnja, itak bi rada nardila, pa kako hudiča bo človek naredil če še lastna inštruktorca ne vejame vame... oziroma vsaj tko je rekla da itak bom padla in da to ni prav, da kje sem to pobrala da tko vozijo ostali itd... no potem sem to prakso preverila še na parih avtošolah, so vsi rekli da res odpeljejo bolj malo ur, ker sse vsi smatrajo da drugače znajo vozit, pač narediš neumnost zaradi treme in odletiš. logično. no potem sem jo klicala nazaj in ji rekla da pač jaz plačujem ure in da ker me je že prijavila na glavno, to smatram kot da znam vozit, in da bom sama odločila koliko ur bom plačala. in da če v torek ne naredim, definitivno menjam avtošolo, ker potrebujem inštruktorja ki me spodbuja, ne pa nekoga ki mi samo zbija samozavest. no zdej peljem še 3 urce, potem pa imam v torek spet glavno vožnjo in močno upam da naredim da ji pokažem svoje. 
pa se mi vsekakor ne gre za denar, večino izpita sta mi itak plačala starša, gre se za en taprav odnos.. nism jst tm ena frklja na katero se lahko tkole dere, ampak sem njena stranka, zarad mene in ostalih takih ima ona plačo in to vsekakor ni ta prav odnos. vsaj men se tko zdi no. ne vem. čist sem bla šokirana in itak me je najbolj to, k sm na konc začela res tko razmišljat, da itak ne bom nikol naredila. na srečo me je pol moj k seb spravu, pa mami sem mal pojamrala. mah...sej sm preobčutljiva, sam me je res iz tira vrgl. sploh pa veste kako se je potem s takim inštruktorjem čudno vozit potem naslednjo uro user posted image čist nč ne bo luštno, ampak bom že.še vsi so naredil tud jaz bom. če pa ne zdej, bom pa v tretje, sem že klicala v drugo avtošolo, kjer se z družino tud poznamo, mi je rekel da komot pridem, me bo takoj na glavno spet prjavu, če v torek ne nardim,pa bom pri njih kakšno urco še odvozila. vsekakor rajši drugemu denar pustim, če je že tukaj tak odnos.

tamala ima pa spet začetek bronhitisa. jo imam spet doma, ni v varstvu, da ne zboli še bolj. morva bit veliko zunaj na zraku,  po napotkih zdravnika.

sm se razpisala...ma ja sej vem,sem sitna user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
21.10.2010 22:25:05   
BabyKitty
Eva19 glede izpita ti svetujem, da ne šparaš pri urah... če bi ti sama povedala kakšne kolobocije sem imela in probleme z inštruktorjem (od njegovega spolnega nadlegovanja, težav pri pristopu na izpit)... škoda besed... hočem ti rečt, da raje imej 50 ur in naredi izpit suvereno, kot pa da boš tako kot jaz, ki sem jih imela cca. 40, naredila v 2. sedaj pa že 4 leta ne vozim... razumem, da te je razjezil odnos, verjemi... ampak kaj pa naj jaz rečem, ko je moj inštruktor govoril o lupčkanju me hotel otipavati ipd. pa še sploh polnoletna nisem bila (začela sem delati izpit 4 mesece pred 18. rd)

Strije imam pa že sedaj user posted image ampak še iz časov pred porodom, s pubertete, ker so moji kg zelo nihali... in ker sem se v puberteti precej zredila in se potem tudi kar nekaj let matrala za normalno težo imam zdej še toliko večji strah, da bom spet tista debelušna deklica user posted image novih strih zaenkrat še nimam... upam, da jih tudi ne bo user posted image

Imam pa eno vprašanje za mamice... ste uporabljale tiste grozne modrčke za dojenje, nepodložene in fuj fej user posted image ker sama sem si zdej kupla tazga, da me vse ne tišči in moram rečt, da je GROZEN... moje prsi izgledajo pod majico katastrofalno, ven se ne prikažem taka user posted image je katera uporabljala tiste malo boljše, podložene? Ali je še kakšna druga rešitev?

sa5i
mi2 bova mela user posted image menda user posted image ti pa lahko povem par negativnih plati nosečnosti, da te mine navdušenost user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 21.10.2010 22:26:16 >

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
22.10.2010 8:34:25   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: Eva19

no nakar ona znori(dobesedno), se zdere name, da kaj si to mislm, kaj si to dovolm sploh rečt, in da itak ne bom nikol glavne vožnje naredila in tako neprej....

no potem sem jo klicala nazaj in ji rekla da pač jaz plačujem ure in da ker me je že prijavila na glavno, to smatram kot da znam vozit, in da bom sama odločila koliko ur bom plačala. in da če v torek ne naredim, definitivno menjam avtošolo, ker potrebujem inštruktorja ki me spodbuja, ne pa nekoga ki mi samo zbija samozavest.

OBUPNA INSTRUKTORICA!!! Mislim ljudje se sploh ne znajo več obnašat...pri mladih pa sploh izkoristijo priliko, ker veliko bi jih bilo tiho in naredilo tako kot instruktor reče. Čist prav si naredila Eva, da si najprej odložila, ker gospa je bila očitno razburjena in s človekom v takem stanju se itak ne moreš nič zmenit. Zate je bil pa tko al tko šok. Jao, še kar ne morem verjet.

Drug klic, ko si se pa pomirila in uredila misli si pa super izpeljala. Čisto prav si ji povedala. Eva, valda da znaš vozit...sej se ponavadi sploh ne gre zato, še posebej če imaš eno glavno že za sabo. Tko kot si rekla, si pod stresom, nervozen...včasih (kot pri meni) se pa tudi zgodi, da padeš zaradi drugega voznika, ki te izsili in ker mora pač vsak voznik še predvidevati kaj bodo drugi storili, je seveda to padec user posted image

Pa sploh se ne gre zato, da bi nekaj šparala na urah vožnje, ampak ti itak sama najbolje veš, koliko si že pripravljena na samostojno vožnjo in ker si TI stranka, lahko seveda sama odločaš koliko ur meniš, da še rabiš, sploh če jih imaš že 35 za sabo (obvezni del si tako ali tako že odvozila). Med eno in drugo glavno je ponavadi najbolj zoprno čakanje. Jaz sem dobila termin za naslednjo čez slab mesec. Par dni pred glavno sem odpeljala še 2x po dve uri vožnje skupaj in to je bilo to. Tako, da sem na koncu skupaj nabrala 25 UR vožnje in opravila izpit. Imam se za odlično voznico & uživam v vožnji user posted image Itak je vse v tem, koliko si sproščen v vožnji in koliko zaupaš v svoje obvladovanje avtomobila...potem štejejo pa samo še kilometri in izkušnje.

Slišala sem pa tut že veliko slabih izkušenj, ali z neprimernim odnosom instruktorjev ali s tem, da so ti po nepotrebnem nabijali ure user posted image Tko da, če nisi zadovoljna oz. še posebej če se ob instruktorju počutiš neprijetno TAKOJ ZAMENJAT!! Jaz sploh ne bi nič čakala.

SREČNO V TOREK, misli samo na svoj cilj - da opraviš izpit.

Sa5i moj mož me pa včeraj boža po trebuščku in me pogleda in reče: "A potem pa kar ne bo več tega trebuščka?!" (pa čist žalosten) user posted image Res oba uživava v moji nosečnosti, je tako lepo obdobje.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
22.10.2010 9:09:06   
Eva19
uf ste me pa v dobro voljo voljo spravile, pinky prav lepo spodbudno si tole napisala...
babykitty itak, seveda da se ne špara na urah, meni se je šlo za odnos, če bi mi ona normalno rekla...veš eva jaz pa mislim da bi bilo zate boljš če bi odpeljala kakšno urco več, bi potem pač sklenili nek kompromis da bi bilo za obe ok, ampak na tak način pa niti slučajno... no sedaj mam tud jaz, 4 ure, ne treh, potem pa izpit. se bom potrudla maximalno.

glede modrčkov za dojenje...ma jaz mam že tko bore malo za pod modrčk spravt in sem imela potem kar moj modrc edin tiste blazinice sem dala spodi. kupila sem si sicer enega za dojenje, ampak sem ga imela samo tretji dan v porodnišnici, ko sem imela naval mleka in me je res vse tiščalo... potem ko se pa to uredi, in če se otrok normalno doji se pa itak stanje normalizira, vsaj pri meni se je in me ni čist nič več tiščalo, zato sem potem lahko uporabljala navadne modrčke.

strije.. so se mi začele delat čisto zadnji teden pred porodom in še potem po porodu...ma nimam jih nekaj ful veliko, ampak lih tam pod popkom kjer je trebušček bil največji se pa vidijo, samo sej sčasoma kar fino zbledijo, in niso več taka ovira. ma jaz to jemlejem pač čist tko, to paše zraven k otroku. res je da so ene srečnice, ki jih nimajo, ampak jih je zelo malo. je pa res da če se še ne vem kok mažeš, če si ti podvržen temu, ti bo težko katera krema pomagala, mogoče malo ublažila, to ja.

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
22.10.2010 9:27:59   
egleria
eva prav si naredila. pa verjemi da ona ti ni hotela naložit še 12 ur ker ti nebi znala vozit , ampak ker je hotela pač očitno zaslužit. lahko da je glih ugotovila da ji ur manjka in jih more noter spravit. ti si ji pa čist prav povedala.. sam po takem kregu jaz nebi šla več k njej. ker vožnja ziher ne bo sproščena..

babykitty tisti modrčki pridejo prav ko dojiš. ker od začetka te bojo tak bradavice bolele da poštudirala ne boš na podložen modrček..

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
22.10.2010 9:28:41   
anity_1
Se spet po dolgem času malo javljamuser posted image
BabyKitty, koliko jaz poznam kakšne mamice, vem, da jih akr dosti uporablja ta nosečniški modrc in so z njim kar zadovoljne. Ker se pač takoj odpne tam in že maš prsa zunaj in že lahko dojiš:) Je pa res, da niso čisto nič podloženi, kolikor vem.
Eva19, ne bi se smeli tako obnašati.. Tukaj vidiš, da jim gre samo za denar.. jaz sem naredila izpitno vožnjo z 27.-imi urami in tudi uživam v vožnji in rada vozim.. Sem mnenja, da pa svoje naredijo izkušnje! Na izpitni vožnji je tako, da ti kdo vzame prednost ali pa kakšna druga stvar, s katero se nikoli prej nisi sreča v prometu, in pač zaradi drugih stvari šadeš, ne zaradi tega, da nen znaš vozit. No, čeprav sem naredila izpit z 27-imi urami, pa sm menila, da tudi, če bi imela 50 ur ali pa še več - samo da znam jaz dobro vozit (kot sem že rekla - izkušnje pač naredijo svoje) in da se znam sparkirat povsod, da znam voziti tudi nazaj.. To sem nekako znala, pa sma šla na izpitno..
Je pa brezveze, da se zaradi takšnih ljudi sekiraš.. Škoda tvoje lepote user posted image

Pri meni je pa tako, da bi morala 17.10 dobiti M, ki je pa še zdaj vedno ni.. V sredo sem delala test, ki pa je bil negativen.. Sestra od G je sicer rekla, da možno, da sem zanosila kasneje ali pa je tukaj vmes tudi kakšen stres.. Kakšnega stresa nisem imela,tako da ne vem, kaj je zdaj s tem.. Je pa res, da sem imela tudi močno glivično vnetje.
Zdaj M zamuja že 5 dni. Kot že rečeno, pa sem imela/imam glivično vnetje.. Sem pa šla v lekarno in po nasvetu sestre od G kupila Boreks - vaginalne globule.. Te so manj močne od Canestena.. čeprav mi je pa v lekarni rekla, da v času nosečnosti boljše čiiimmm manj vseh zdravil jemat, pa tudi če so za nosečnice primerne, če je le možno, seveda.. No in sva se tako odločili, da bom vzela kombinacijo teh boraks tablet (ki bi naj bolj ali manj razkužile nožnico) in canesten mazilo. In ko sem si prvi večer vstavila to globulo, me je tako malo peklo, ko se je pač raztopila in tekla ven.. Včeraj me je pa takoo groozno peklo, čutila sem, kot da bi me razžiralo. In tudi na hlačkah seveda kri.. Tako da sem se odločila, da tega ne vstavim več not. Res pa je, da me od glivic nič več ne srbi.. Je pa danes tudi vse boljše, niti ni več krvi na hlačkah.. Sem se torej odločila, da ne vstavljam tega not in da bom raje poskusila z tamponom, namočenim v navadni jogurt, zdaj ko sem si že malo podravila..
Vse to od včeraj me je pa tako srbelo in mojega tudi.. Tako da misliva, da tudi, če sem bila noseča, je po moje vse šlo.. [img]smileys/smiley13.gif[/img] Res da moramo biti optimistični, ampak tako kot je to peklo, je po moje not razkužilo in pobilo vse.. Če sem (bila) noseča, upam, da ni še pikeca razkužlo..
Še vedno upam na najboljše.. Ne vem pa sploh kdaj naj delam test, če M še vedno ne bo in ne bo..
danes napovedujejo sonček, tako da uživajmo v njem! user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
22.10.2010 10:24:20   
egleria
anity jaz sem v nosečnosti mela ful vnetij pa tudi temu primerna močna zdravila. pa ni bilo nič narobe z mojim otročkom.. canesten pa tudi ni neka ful močna zadeva - meni v nosečnosti ni nikoli uspelo pozdraviti vnetja s tem..

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
22.10.2010 11:36:23   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Eva19

sta me spet zališvala kaj kupit za rojstni dan...ma ne vem, kaj naj jima rečem? oblačil za Lio ne rabim, jih mam polno, igrač mam preveč...kaj potem pride v poštev, da je kaj uporabnega? mate kak predlog? ma čist nč se ne spomnim.

nekaj idej če še tega seveda nima: poganjalček, tricikel, rody ali pa reč naj kr kakšne bone kupijo

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
22.10.2010 11:45:27   
pinky86
Anity če boš kupovala jogurt, verjetno veš, da mora bit probiotičen. Laktobacili pomagajo, ki pa jih v čist navadnem jogurtu ni. Če pa ne bo M, si mogoče razmišljala, da bi šla kar v ZD na krvni test? Mislim, da je tam okol 5-10 €, pa še hitro izveš.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
22.10.2010 11:51:18   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Anity če boš kupovala jogurt, verjetno veš, da mora bit probiotičen. Laktobacili pomagajo, ki pa jih v čist navadnem jogurtu ni. Če pa ne bo M, si mogoče razmišljala, da bi šla kar v ZD na krvni test? Mislim, da je tam okol 5-10 €, pa še hitro izveš.

Ja, vem, da mora biti jogurt probiotičen.
Heh, ja, glede tega krvnega testa. Sem seveda takrat sestro pri G vrašala, da če M še vedno ni, da pa bom šla verjetno na krvni test. In je rekla, da se to več sedaj ne dela user posted image In da to v laboratorij na krvne teste da samo G med nosečnostjo, ko je treba kaj spremljat.. Msilim user posted image Ko pa vem, da hodijo punce v laboratorije na krvne teste. Ampak mi ni pustila verjeti to..

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
22.10.2010 11:57:35   
egleria
anity sej to lahko greš samoplačniško brez da bi G vedela.. v laboratoriju ti bojo dali še najbolj natančne podatke o tem..

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
22.10.2010 14:04:56   
anity_1
Hja, sploh ne bom rabila hodit do laboratorija, namreč M se je kar ulila.. Tako da upamo na naslednji mesec..

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
22.10.2010 14:22:51   
pinky86
Anity user posted image

Pri nas (v Litiji) greš direkt v laboratorij, kjer poveš kaj želiš, plačaš in počakaš na izvide. Tam imamo cel list samoplačniških preiskav in nosečniški je tudi med njimi. Mogoče te je res narobe razumela, pa je mislila, da želiš da te oni pošljejo. Sam tko kot je Egleria rekla, če greš samoplačniško itak nimajo oni nič veze s tem.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
23.10.2010 8:43:20   
anity_1
Ja, mogoče me je pa res narobe razumela..
Drugače pa mi gredo po mislih takšna vprašanja, pa morda bo katera znala odgovoriti, če ima položaj pri user posted image kaj vpliva pri zanositvi.. Najboljše je verjetno tako, da je ženska spodaj..

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
23.10.2010 8:46:10   
zaljubljena23
anity, jaz se s temi položaji sploh nisem obremenjevala...Tudi s tisto finto, ležanje po spolnem odnosu..Itak nima veze, najhitrejši tako ali tako pridejo pravočasno na svoje mesto...

Če pa razmišljamo logično, mogoče pasji položaj, se mi zdi, da je takrat moški ud najbolj prodoren v notranjost

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
23.10.2010 10:21:25   
BabyKitty
egleria samo mene ta nepodložen že zdej tok nervira, da si sploh ne predstavljam kako bo pol user posted image

anity_1
najprej user posted image pa še malo te moram kregat zraven user posted image ne obremenjuj se s položaji, obremenjuj se kvečjemu s kvaliteto vajinega user posted image kar boš najbolj dosegla če boš odmislila in če boš svojega dragega znala spraviti ob pamet... pomisli bolj logično z druge strani... če njemu pride do amena bo to veliko bolj efektivno in bo šprical k slap savica user posted image bo zadel vse kar mora zadet... če bo pa to povprečno obremenjeno user posted image bo pa efekt manjši... skratka uživajta... če veš kaj ga spravi ob pamet raje uporabi to, ne obremenjuj ga z ovulacijami pa tvojimi menstruacijami... to ni lih grozn sexi in daje nek pritisk na oba...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?