Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.10.2010 10:31:17
|
|
|
|
Eva19
|
hej punce! danes je pa tak luštn sonček zunaj, samo počakam da se Lia zbudi, pa šibava vn. gremo k omi od mojega, pa še mal po nakupih potem, pa še en kolega ma rojstni dan, tko da bomo še tam popoldne. dolgčas nam res ne bo. sem se pa odločila da greva danes kupit za Lio tricikel, sem mislila da ga bom dobila od sestre, ker ima tudi majhnega fantka, pa vem da se nič not ne vozi, samo je pa neki pokvarjen in se sploh ne vodi lepo... ampak je pa tamala tko uživala notri, da ji ga grem danes takoj kupit. in se bomo namesto v vozičku v triciklu vozili okrog, dokler seveda ne zapade sneg. itak bo pa še drugo leto potem aktualen, tko da se mi zdi da je kar pameten nakup.
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.10.2010 21:17:06
|
|
|
|
anity_1
|
zaljubljena23 in BabyKitty, naj povem, da se jaz s temi položaji (še) ne obremenjujem Ampak pač.. v prvem krogu nama ni ratalo, kar priznam, da sem malo pričakovala, ampak vseeno malo pomisliš na to, kakšni položaji bi pa bili najboljši.. Itak pa ne mislim s tem obremenjevat mojega dragega.. Ker že dovolj o teh ovulacijah in menstruacijah in znaki študiram jaz, tako, da ne rabi še on.. Zdaj se nihče ne sekira, potem bi se pa oba.. Tega pa ne želim.. Je pa res, da me je kar malce "potrlo", ko sem slišala, da je kar nekaj mojih znank nosečih.. Pač, oblije te tisti občutek, ko bi pa ti tudi rad to.. Ampak verjamem, da nama bo uspelo..Pikec ali pa pikica že ve, kdaj naj pride
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 23.10.2010 22:29:59
|
|
|
|
egleria
|
babykitty sej mene je tudi nerviral v nosečnosti. potem pa ko vidiš da je to še najboljša rešitev ko te bradavice bolijo še pomisliš ne na tisti podložen modrček. seveda pa obstajajo izjeme, ki jih nič kaj ne boli oziroma se bradavice hitro pozdravijo. jaz sem ga tk al tk mela sam za ven če sem šla. notri sem bla tak sam v majčki ali pa topless ker sem mela kr hude probleme. ampak ne bom o tem da ne bom še katere prestrašila
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 25.10.2010 21:15:59
|
|
|
|
BabyKitty
|
egleria bodi raje tiho ja anity_1 sej veš, da sem jst kdaj malo tečna glede tega vi2 samo uživajta pa bo prišel... prej k se boš prepričala v to, lažje ti bo... verjemi meni, ki sem se obremenjevala in doktorat iz vrst neplodnosti nardila Pušenjakove odgovore znam že na pamet držim pesti, da se čimprej pojavi...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.10.2010 5:07:26
|
|
|
|
anity_1
|
BabyKitty, upam, da tudi jaz ne bom doktorirala iz tega.. Upam seveda, da nama uspe bolj hitro kot pa v enem letu.. Res upam.. AinR, kje se pa ti potikaš? Nič te ni za slišat.. kako si? Se kaj kaže?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.10.2010 12:45:27
|
|
|
|
Eva19
|
punce naredila sem izpit za avto
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.10.2010 15:02:13
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Eva, čestitke veliko prevoženih in predvsem varnih kilometrov ti želim
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.10.2010 15:49:45
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eva19 punce naredila sem izpit za avto bravooo! čestitke pa varno vožnjo ti želim
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.10.2010 16:46:48
|
|
|
|
Lineta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eva19 punce naredila sem izpit za avto čestitam mene se pa nekaj loteva...upam da ne bom bolana...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.10.2010 18:30:57
|
|
|
|
BabyKitty
|
Eva19 Lineta pazi nase... baje razsaja rota virus držim pesti da zmagaš nad boleznijo
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.10.2010 20:45:10
|
|
|
|
anity_1
|
Eva19, supeerrrr!! Varno vožnjo ti želim! Drugače pa Lineta, upam, da boš čimprej bolje.. Ampak mislim da rota virus ne more dobit odrasel človek, ampak samo neko trebušno gripo.. To sem slišala nekje, nisem pa rpeverjala..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.10.2010 21:21:18
|
|
|
|
Lineta
|
hvala za lepe želje sej ni tko hudo...samo grlo in glavo malo čutim, upam da se ne bo kaj razvilo...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.10.2010 9:31:52
|
|
|
|
pinky86
|
Eva ČESTITKE ;)) Rotavirus - čist vsako jesen...še posebej po vrtcih se razpase, ker je zelo odporen, pa še po zraku se širi Anity seveda ga lahko dobimo tudi odrasli, samo ni tako nevaren, kot pa npr. za otroke...pa ponavadi imamo odrasli blažjo obliko, čist odvisno no. Jaz se poskusim čuvat kokr se lahko...po moževi strani so trenutno vsi nekaj bolni, tako da nič tja ne hodim...še vedno pa lahko tut v trgovini kej dobiš oz. povsod kjer je zaprt prostor in več ljudi na kupu je bolj rizično
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.10.2010 9:49:01
|
|
|
|
Eva19
|
mi smo tud zdele vsi skos po mal prehlajeni. lia je zdej spet v varstvu, ker je velik boljš, upam da ne bo spet zbolela takoj. je pa danes tako mrazzzzz zunaj jaz morm pa še do domžal, ker je zadnji teden da oddam vlogo za otroški dodatek, drugač bom drug mesec brez...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 28.10.2010 9:53:22
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kje ste babnce? Nč lepga ne pridete povedat, pa kšno novičko o kšnmu Eva19 mrz je pa neki najlepšga ja jst sm tok srečna, ker sm zaklučla s svojo prakso na faksu, kar pomen, da sm že velik del zadnjega letnika nardila ampak najbolj sm pa vesela zato k mi ni treba vsak jutr kilometer pa pol prehodit po tem mrazu... zadne dni sm prihajala v službo k rudolf z zmrznjenim noskom
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.10.2010 9:09:07
|
|
|
|
Eva19
|
hej evo mene, tamalo oddala v varstvo, zdej se pa pridno učim od zjutri... je pa končno petek, pa še podaljšan vikend je, boste kej lepga počeli? no jaz upam da bomo vsi trije šli kam na lepše...so pa tko lepi popoldnevi dele, sva s tamalo popoldne skos zunaj prov uživa babnca v svojem triciklu še dobra dva tedna pa bomo imeli že prvo tortico, joj...sej za torto, ki jo bom naročila tu v bližini je dost, da jo en teden prej naročim ane... nimajo neke gužve, nikol še niso rekl da bi blo treba kej prej, tko da pomojem je to čist dost kmal. morva pa z mojim še v nabavo po pjačo, pa verjetno bom naredila kakšen narezek, obložene kruhke ali pa kar toaste...takrat, ko bova vabila prijatelje seveda. babice in dedke bomo vabili posebej, na tortico in kavico, tko mal bol u izi no da se pohvalim, se kar vsak dan pridno peljem, zdej ko imam izpit za avto. ker bi se rada tega avta čim prej navadla. v avtošoli sem vozila toyoto yaris, midva imava pa passata karavana. se morm navadt parkirat ga moj mi kr zaupa, mi skos govori, če dons pa ne bom nikamor šla. vsekakor je pa fino ker lahko stvari sama urejam, brez da moram nekoga fehtat da me kam pelje ko pa zaključim z učenjem, grem pa naprej se vržt v izdelavo vabil za rojstni dan punce lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.10.2010 9:20:03
|
|
|
|
BabyKitty
|
Eva19 dobra si da si že tok pogumna z avtom mene je pa strah, ker vem, da če karkoli na najinem avtu razbijem to pomeni 2000 EUR Glede praznovanja, ti pa lahko predlagam en recept za kruhke (če ga še ne poznaš), ki je super in enostaven in meni noro dober vglavnem šunko in sir naribaš, daš zraven še gobice in kakšno žlico ali dve kisle smetane, da nastane tak namaz, pa seveda še začimbe za pico... namažeš na polovico toastka (na trikotniček ) in daš v pečico za cca. 5-10 minut... super zadeva... pri nama to še za kosilo večkrat pade, ker je meni to noro dobr
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.10.2010 10:34:49
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Glede praznovanja, ti pa lahko predlagam en recept za kruhke (če ga še ne poznaš), ki je super in enostaven in meni noro dober vglavnem šunko in sir naribaš, daš zraven še gobice in kakšno žlico ali dve kisle smetane, da nastane tak namaz, pa seveda še začimbe za pico... namažeš na polovico toastka (na trikotniček ) in daš v pečico za cca. 5-10 minut... super zadeva... pri nama to še za kosilo večkrat pade, ker je meni to noro dobr oo to more bit pa dobro. bom še jaz probala naredit. sam nakupit morem material ker pri nas drugače šunka ne gre v promet pa toast tud ne
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.10.2010 10:38:07
|
|
|
|
BabyKitty
|
egleria pozabila sem še na kečap to je tko če si noseč in lačen... ne moreš trezno mislit vglavnem vse kar bi drugače nametali na pico, tukaj zmešamo skupaj s kislo smetano in samo na kruhke namažeš... dela 10 minut... waaa sm lačna ratala... pišuka pa neslana dieta
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.10.2010 11:05:33
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty waaa sm lačna ratala... pišuka pa neslana dieta ja js tudi.. ti si kriva
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.10.2010 14:11:46
|
|
|
|
pinky86
|
Uuu obloženi kruhki hihi jaz jih pa že 100 let nisem delala... Recept je podoben kot tvoj Babykitty, samo da dam jaz v maso celo kislo smetano, pa še 1 jajce, pa žličko gorčice. Šunke oz. salam na splošno ne maram preveč, tako da dam za sebe (da ni skos samo sir) kdaj vmes še nariban korenček in bučko, za moža pa naribano poli salamo. Kečapa v maso ne dajem, ga potem po vrhu že popečenih kruhkov namaževa. Pa skleda solate zravn in je super večerja Drugače pa evo, jaz že stopam v 32. teden...v torek imam pregled - baje ne bo tok brzinski kot zadnje 2x, ampak bo celo kaj izmerila ga. G, pa na CTG me bodo prvič priklopili, tko da bomo mal srčka poslušali...in to je to. Pa papirje greva drug teden urejat na CSD. Imamo pa v službi eno novo nosečko, pa tudi v bloku še eno novo, tako da bo pestro
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.10.2010 18:29:12
|
|
|
|
BabyKitty
|
Babnce kje ste vse uživate na sončku? Jaz spet, že drugi večer zapored molim, da minejo popadki... pišuka nočm še v porodnišnico... Imam tok močne krče v trebuhu, pa bolečino v hrbtu, pa trebuh mi skoz otrdeva... madonca... še en teden mora mali zdržat, pol se bomo pa naprej pogovarjal
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.10.2010 18:55:32
|
|
|
|
anity_1
|
BabyKitty, a nisi ti decemberka? A ni to potem še malo prehitro za popadke?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.10.2010 19:26:40
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Babnce kje ste vse uživate na sončku? Jaz spet, že drugi večer zapored molim, da minejo popadki... pišuka nočm še v porodnišnico... Imam tok močne krče v trebuhu, pa bolečino v hrbtu, pa trebuh mi skoz otrdeva... madonca... še en teden mora mali zdržat, pol se bomo pa naprej pogovarjal ojej.. sej bo minilo.. Upam da zdrži še en teden .. evo pikepoke
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.10.2010 19:29:49
|
|
|
|
zaljubljena23
|
BabyKity, upam da se stanje umiri in da še zdržite malo v enem kosu...POčivat....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?