|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
19.9.2010 10:47:41   
zaljubljena23
witch, najlepša hvala za pikapoke...Tudi jaz si želim, da priguramo vsaj do decembra...Še lepše pa bi itak bilo, če do 23-egauser posted image

Eto, pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nazaj, da te v naslednjih nekaj dneh razveseli lep, težko pričakovan plusek

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 951
19.9.2010 11:37:10   
**erika**
zivjo punce..moje user posted image se ni..tko da jutri naredim test..upam da je tudi nebo..cist sm zivcnauser posted image

stefanio 5.3.2006 nadja 3.11.2007

http://www.facebook.com/erika.polanec

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 952
19.9.2010 12:04:05   
anity_1
**erika**, jaz verjamem, da je ne bo... Pa da boš zagledala user posted image . A ti pa že imaš dva otroka? Kolikor vidim pod tvojimi objavami..

(odgovor članu **erika**)
Neposredna povezava do sporočila: 953
19.9.2010 12:15:13   
**erika**
anity_1 js tud vrjamem da je nebo..ja imam ze dva navihancka in si zellimo se enega.user posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 954
20.9.2010 22:42:14   
BabyKitty
Kje so zdej novičke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 955
21.9.2010 7:05:39   
**erika**
dobro jutro.
moj test je bil danes negativen ampak user posted image pa mi zmuja ze tretji dan..dons poklicem ginekologinjo ker mi ni nic jasnouser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 956
21.9.2010 14:29:25   
zaljubljena23
erika, žal mi je za minus...A do zdaj pa si imela redne M? Mogoče je bil test narejen prehitro ali pa je prišlo do kakšne zmešnjave s hormoni...

Jaz sem danes imela pregled...Vglavnem vse ok..Vse štima tako kot bi moralo..G mi je naredil UZ, ponovil meritve, ki štimajo tednom N..Težki smo že približno kg...MV je dolg 30 mm, zaenkrat nič posebnega...Glavica je res malo nizko, ampak dokler je z MV vse ok, tudi tukaj ni panike...Tako, da se očitno stanje pri MV ne slabša, da ni tako kritično...Za spol pa se itak pozabila vprašat, ker se mi je motalo vse druga po glavi..Tako, da sem se že nekako sprijaznila, da ne bomo zvedeli do konca..Tisti namig pa sem tudi že odklopila...Vglavnem morala sem še dati vodo, sestra mi je 2x merila pritisk, ker je bil danes po dveh mesecih normalen user posted image user posted image user posted image , se vidi, da je bilo zgodaj in me še noben ni razjeziluser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 957
21.9.2010 15:43:51   
pinky86
Ooo zaljubljena, potem sva imeli pa isti dan pregled user posted image Tudi pri meni vse OK...UZ je nardila zelo na hitrco, sem samo malo glavice videla user posted image Zdaj moram pa še do splošne zdr., da se zmenive glede bolniške...to je to...prej sem malo zadremala na kavču in sem zdaj čist user posted image Uživajte v sončku!

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

Neposredna povezava do sporočila: 958
21.9.2010 16:13:18   
zaljubljena23
pinky, ja...jaz sem se tudi bolj malo nagledala pikice, je G imel ekran k sebi obrnjen in opravljal meritve...Ampak važno, da sem videli vsaj srčka kako lepo bije

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.9.2010 16:51:39   
egleria
zaljubljena in pinky super da je vse vredu z otročkoma user posted image
erika lahko da je psiha kriva in ti pač zato M zamuja, al pa si nosečka pa test še ni pokazal ker je premalo hormona

Neposredna povezava do sporočila: 960
21.9.2010 16:57:48   
**erika**
do sedaj sem imela redne M,tko da nevem..dvomim pa da bi psiha tako mocno vplivala name,saj sem si obakrat zelela otrocka in je kuj ratalo in je blo res takrat prov psihicno naporono zame...zj sm oa itak rekla kar bo pa bo...
jutri ponovim test in sporocim novico..

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 961
22.9.2010 14:45:27   
witch
BabyKitty imam eno vprašanje.... Ti si jedla maco vse do pluska? Ali si nehala kaj prej? Aja pa daj povej mi kako si? user posted image

Zaljubljena samo da je s pikico vse ok user posted image user posted image

erika držim pesti, da je bil test opravljen prehitro in da pa bo plusek user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes 14 dni po O. BT je bila zjutraj še visoka, test mi je pa pokazal en velik NIČ user posted image tako da počakam še do konec tedna in če je nebo ponovim test. Drugače pa ni nobenih znakov ne za M in ne za N user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 962
22.9.2010 15:04:35   
zaljubljena23
witch, full močno stiskam pestke, da te razveseli plusek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 963
22.9.2010 19:23:32   
sa5i
pozdravljene!

vas mako pogledam po res dooolgem času. kot vidim pikice pridno rastejlo - lepo to. vsem ,ki se še trudite, res iz srca želim, da kar najhitreje uspe.user posted image user posted image

mi bomo pa 27 že 3 mesece stari user posted image jau kak to mine. punce obračam se na vas, če ve katera a se da na faksu zmeniti, da kjub bolonjcu bi optavljala le izpite letošnje leto, da mi nebi bilo potrebno pavzirati...

lepo se imejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 964
22.9.2010 21:46:23   
egleria
sa5i odvisno od fakultete. pri nas bi se dalo zmenit, sam ne pri vseh predmetih. to raje v referatu vprašaj - sej lahko kar pokličeš al pa mail napišeš user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 965
23.9.2010 7:32:10   
BabyKitty
zaljubljena23 seveda, da štima vse user posted image pa seveda čestitke za uspešen pregled!

pinky86 tud tebi čestitke za uspešen pregled!

**erika** vi2 s svojim se imejta samo rada, pa bo otroček prišel sam po sebi user posted image ne se še preveč obremenjevat... saj veš da če je šlo do sedaj v prvo ni nujno, da bo tud zdej... odklopi misli, pa se prepusti toku... ker če ne te bo mučila menstruacija in seveda simptomi nosečnosti do konca user posted image

witch maco sem jedla 3 mesece in točno po treh mesecih tudi zanosila... kakšne 10 tablet od 200ih sem mela še do konca paketka user posted image drugače sem pa vredu... me daje utrujenost zadnje dneve, ampak se bom pobrala kmal user posted image čakam na tvoj user posted image user posted image

sa5i hitro mine čas madonca... glede faksa je pa vse odvisno od tega na kakšnem faksu si... in seveda kako popustljivi so profesorji... pri meni ne bo problema za večino zadev...

Aja pa še to vam povem punce... včeraj sem bila na predavanju o epiduralni in so me popolnoma prepričal user posted image vglavnem v Sloveniji še ni bilo primera, da bi prišlo do hujših poškodb, razen če so ženske kaj zamolčale (npr. da jemljejo kakšno zdravilo, ki vpliva na poseg)... anastezija se daje daleč stran od hrbtenjače, uporabljajo jo zelo pogosto pri drugih posegih ne samo pri porodu, skratka veliko več plusov kot minusov... in vprašala sem kako je z mano, ker imam skoliozo in če to kaj vpliva... in je teta rekla, da se tako ali tako prej naredi UZ in se pogleda hrbtenico, če je slučajno kaj premaknjeno ali kaj ni čisto ok, potem raje ne delajo... ampak da je to večinoma samo, če je bila hrbtenica operirana... ultivo je pa bolj kot ne odsvetovala, saj pravi, da je premalo izkušenj in da je po njenem mnenju malo premočno, saj je ženska po njej "zadeta", medtem ko se epiduralno dela že 40 let in je narejenih miljone testiranj... pravi pa tudi, da je v zadnjih letih prišlo do velkih sprememb, da dajejo zelo manjše koncentracije, skratka, da so postopek precej izboljšali... zapleti so pa večinoma v Angliji ipd. zato so tudi beleženi, ker tam to anastezijo opravljajo celo sestre, študenti ipd. v času šolanja... v Sloveniji pa samo izkušeni anesteziologi...

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 23.9.2010 7:51:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 966
23.9.2010 8:02:10   
**erika**
babykitty tole si pa lepo napisala..user posted image zgleda da nama ni ratalo,ker imam malo rjavega izcedka,tko da bom se malo pocakala da vidim ce je to user posted image ...drugace pa sm se odlocila da sploh nebom vec misla na user posted image ,ko bo pa bo..user posted image cestitke vsem ki ste zagledaleuser posted image user posted image in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ki se cakate ali trudite..
grem malo delat nohtke,ceprov mi se ne da,amapk siht je siht..user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 967
23.9.2010 14:19:00   
zaljubljena23
babykitty, hvala za info o EA, torej si še bolj odločena, da jo vzameš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 968
23.9.2010 14:40:52   
Eva19
Hej!

Kako ste? Jaz se po dolgem času spet mal javljam, ma sej ni časa. Za šolo skos neki delam, drugač pa s tamalo uživava zadnje
dni, ko sva cel dan še skupaj, drug teden gre namreč v varstvo. Jaz pa si iščem službo, ma je tko težko kaj za delat dobit, še prek
študentskega servisa. No jutri ob enih imam razgovor za eno delovno mesto, tko da bom zelo vesela, če boste mal pesti držale
user posted image Sem mogla it včer še novo garderobo kupit, ker seveda tiste obleke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo mi še niso vse prav,
ostalo je pa itak vse neki razvlečeno. No pa sigurno se bom tud boljš počutila, bom bolj samozavestna. user posted image drugače pa nič
novega, drug teden greva prvič k zobozdravniku, me prav zanima kako bo. Imamo pa 4 zobke. Tud posvetovalnico imava drug
teden, vse na kupu. Aja pa še ena novica, s partnerjem sva začela prodajati stanovanje in če se kmalu najde kupec, se mogoče
še letos seliva v hišo, ki bo potem čisto in samo najina user posted image upam da kmalu najdemo kupca...no tok malo na hitro od mene,
poročam jutri, kako je šlo na razgovoru.
lepo se imejte, papa

Neposredna povezava do sporočila: 969
23.9.2010 15:49:42   
zaljubljena23
eva vso srečo jutri na razgovoruuser posted image user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 970
24.9.2010 15:13:37   
egleria
eva srečno na razgovoru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 971
25.9.2010 17:07:55   
witch
eva kako je šlo na razgovoru?

Da poročam... Moja M je danes prišla po treh dneh zamude user posted image user posted image tak da se selimo naprej. Zdaj oktobra bo 11. krog. Vendar mojega user posted image cel mesec nebo, tak da nimam kaj dosi upanja...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 972
25.9.2010 17:50:20   
pinky86
Heyla...Eva super vama gre, kar po planih ane?? user posted image
Witch
tole štetje krogov je pa res mučno  user posted image user posted image user posted image user posted image sam puncam tukaj gor je ratalo, tko da jaz sem čist optimistična, da bo vama tudi user posted image Kam gre tvoj dragi kar za en mesec? Jaz bi svojega ful pogrešala user posted image
Erika
user posted image zate, pa ful fajn da si taka dobrovoljka, potem bo zihr kmalu plusek user posted image
Babykitty
so te prepričali user posted image No, pa sej ti si bla že od začetka ZA epiduralno ane?! Jaz imam pa še kar pomisleke za to EP, pa sploh ne vem zakaj točno user posted image nič utemeljenega ubistvu...mah, jaz sem odločena, da bom rodila po naravni poti, saj sem še mlada pa zdrava pa pri močeh user posted image tko da sem čist optimistična...sem se pa odločila, da ne grem rodit v LJ, ampak v Trbovlje...ejjj, še malo pa bodo tukaj naši pikci uwiiii user posted image
Sa5i
hitro rastete, tko kot je treba user posted image Za faks se pa strinjam z ostalimi, da se obrni kar na referat, boš dobila najbolj točne informacije.
Jaz sem drugače super, mali se pa tut vedno bolj muva notri, tko da je akcija user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 973
26.9.2010 11:09:26   
zaljubljena23
witch, zelo mi je žal, da vama ni bilo spet namenjeno...Objemčke...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 974
26.9.2010 11:54:10   
AinR
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: AinR

Anity_1, a si že nehala s tabletkami? 

AinR, uh ja, sem že nehala.. Že kakšne tri mesece ne jem več, če ne celo več.. Ne štejem user posted image   Ravno zdaj v teh dneh pričakujem še zadnjo M, potem pa veselo v akcijo user posted image

kako pa je? user posted image mislim...m redna? kakšne težave s kožo? kakšne druge spremembe?

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?