BabyKitty
|
zaljubljena23 seveda, da štima vse pa seveda čestitke za uspešen pregled! pinky86 tud tebi čestitke za uspešen pregled! **erika** vi2 s svojim se imejta samo rada, pa bo otroček prišel sam po sebi ne se še preveč obremenjevat... saj veš da če je šlo do sedaj v prvo ni nujno, da bo tud zdej... odklopi misli, pa se prepusti toku... ker če ne te bo mučila menstruacija in seveda simptomi nosečnosti do konca witch maco sem jedla 3 mesece in točno po treh mesecih tudi zanosila... kakšne 10 tablet od 200ih sem mela še do konca paketka drugače sem pa vredu... me daje utrujenost zadnje dneve, ampak se bom pobrala kmal čakam na tvoj sa5i hitro mine čas madonca... glede faksa je pa vse odvisno od tega na kakšnem faksu si... in seveda kako popustljivi so profesorji... pri meni ne bo problema za večino zadev... Aja pa še to vam povem punce... včeraj sem bila na predavanju o epiduralni in so me popolnoma prepričal vglavnem v Sloveniji še ni bilo primera, da bi prišlo do hujših poškodb, razen če so ženske kaj zamolčale (npr. da jemljejo kakšno zdravilo, ki vpliva na poseg)... anastezija se daje daleč stran od hrbtenjače, uporabljajo jo zelo pogosto pri drugih posegih ne samo pri porodu, skratka veliko več plusov kot minusov... in vprašala sem kako je z mano, ker imam skoliozo in če to kaj vpliva... in je teta rekla, da se tako ali tako prej naredi UZ in se pogleda hrbtenico, če je slučajno kaj premaknjeno ali kaj ni čisto ok, potem raje ne delajo... ampak da je to večinoma samo, če je bila hrbtenica operirana... ultivo je pa bolj kot ne odsvetovala, saj pravi, da je premalo izkušenj in da je po njenem mnenju malo premočno, saj je ženska po njej "zadeta", medtem ko se epiduralno dela že 40 let in je narejenih miljone testiranj... pravi pa tudi, da je v zadnjih letih prišlo do velkih sprememb, da dajejo zelo manjše koncentracije, skratka, da so postopek precej izboljšali... zapleti so pa večinoma v Angliji ipd. zato so tudi beleženi, ker tam to anastezijo opravljajo celo sestre, študenti ipd. v času šolanja... v Sloveniji pa samo izkušeni anesteziologi...
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 23.9.2010 7:51:16 >
|