anity_1
|
BabyKitty, ja čestitke za fantka!! Superca je to ja!! Pa si le izvedela .. Sem pa gledala enkrat eno tabelo, da je odvisno od starosti matere in časa oploditve, kateri spol bo.. Da so to že stari kitajci izračunali.. Ampak jaz nekako temu ne verjamem najbolj.. Hja, mogoče se pa le izkaže kot pravlna izračunica .. Drugače pa je pri nas tako, da se pridno trudimo, da bomo proti koncu oktobra nalulali .. Zdaj sem nekako po izračunih v času O, in me res nekaj špika in boli tam spodaj.. Sem pa imela včeraj tudi rjavkast izcedek po odnosu.. Hmm.. In se malo sprašuje, kaj bi to lahko bilo.. Mogoče je od ovulaije, je pa res,da sva ridna že od konca M, tako da bi to tudi lahko bila vgnezditvena? Ker lahko takoj po koncu M tudi zanosiš po neki teoriji? No, ne bom se preveč obremenjevala s tem,bomo videli.. Ker zanimivo pa mi je to, da rjavega izcedka med ciklom nisem imela že doolgo.. In takrat ko sem imela, sem potem zamenjala KT.. Zdaj pa KT pač ne jem, in ne vem, kaj si naj mislim, kaj bi naj ta izcedek pomenil.. Bomo videli.. Aja, BabyKitty, lepa in zanimiva je tale slikica. Je pa mali problem, da sem jo gledala in gledala in še jo gledam, pa nekako ne morem videt, kje bi bilo kaj Kaj šele, da bi luleka videla .. Morda pa jo gldam pri preveliki velikosti.. Jo grem še zmanjšat in pogledat..
|