|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
15.9.2010 21:18:16   
BabyKitty
zaljubljena23 nevem kako lahko prodajajo tako drago zadeve... za 20% ceneje kot če bi bile nove, sveže user posted image dala bi za rabljeno max. 50 EUR... pa še to če bi bila zelo lepo ohranjena... no sej bomo vidl kaj mi pade v glavo do nabave... ampak intenzivno išče kakšne variante... najbolj bi bila pa vesela če bi našla kakšno trgovino v tujini kjer bi imeli vse... tudi kakšne stolčke, pa elektornsko črpalko za mleko pa te drobnarije, da bi vse naročila in imam potem mir... ker v tujini je res vse precej ceneje...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 926
15.9.2010 22:59:24   
anity_1
Hja, te zadeve.. O tem bom razmišljala kdaj kasneje.. Ker je očitno res veliko za nabavit takih stvari..

Kako pa kaj uporabljate te varnostne pasove v avtih za nosečnice? Baje, da so fajn.. pa cena je tudi fajna..

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 927
16.9.2010 6:47:29   
Lun1ca
Heh zaljubljena če si do zdaj bla brez.. pol se mi zdi skoraj mal brez veze ga zdaj kupovat.. Si kupiš npr. samo kak plišat nastavek za spodnji del pasa. No čeprav nikoli ne veš.. ampak ne kličimo hudiča.

Jaz ga uporabljam že nekaj časa. Imam tega Besafe in sem zadovoljna. Kupila sem ga zato, ker sem dejansko veliko na cesti in verjetno bom kmalu še več - šiht - za varnost je pa treba posrkbet user posted image .
Sem pa kupila rabljenega preko Bolhe in sem dala 20€ ali 25€. Se ne spomnim več točno user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 928
16.9.2010 8:28:41   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Punce kaj veste kje bi dobila kakšno poceni pa lepo zibko... sem nameravala imeti košek, pa sem si premislila, ko sem videla da stane posteljnina po meri skoraj več kot nova zibka skupaj s posteljnino...

A razmišljaš o rabljeni zadevi? Če ja, potem pokukaj na bolho. Tam jaz iščem košek, jih je nekaj gor, pa imajo zraven vso posteljnino+ jogi+obrobo... Ampak jaz ga še ne bom kupila. Spremljaj, mogoče se pa najde kaj. Za zibke pa ne vem, jo mamo doma, še od meneuser posted image , prebarvala jo bom na belo, mogoče bo kar ta prišla v poštev ja. Verjetno je večja kot košekuser posted image  Pa še guncam ga lahkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 929
16.9.2010 8:35:09   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Punce kaj veste kje bi dobila kakšno poceni pa lepo zibko... sem nameravala imeti košek, pa sem si premislila, ko sem videla da stane posteljnina po meri skoraj več kot nova zibka skupaj s posteljnino...

A razmišljaš o rabljeni zadevi? Če ja, potem pokukaj na bolho. Tam jaz iščem košek, jih je nekaj gor, pa imajo zraven vso posteljnino+ jogi+obrobo... Ampak jaz ga še ne bom kupila. Spremljaj, mogoče se pa najde kaj. Za zibke pa ne vem, jo mamo doma, še od meneuser posted image , prebarvala jo bom na belo, mogoče bo kar ta prišla v poštev ja. Verjetno je večja kot košekuser posted image  Pa še guncam ga lahkouser posted image

Ups, sem vidla, da si napisala, da so zibke drage. Nisem vedla, ker jih res nisem nič gledala. Gledala sem košeke, pa so bli z vsemi dodatki za 50€, kar se meni zdi poceni.  Za zibke pa res ne vemuser posted image  Sorryuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 930
16.9.2010 10:34:31   
AinR
Anity_1, a si že nehala s tabletkami? 

Neposredna povezava do sporočila: 931
16.9.2010 16:30:16   
pinky86
Hey punce...
Uuuuu Babykitty kok imaš dela s tem koškom user posted image sej, nekaj časa imaš še, tko da upam da ti ga uspe najt - takega kot želiš user posted image Pa čestitam za vpis v zadnji letnik user posted image pri praksi pa le pazi nase, da bo vse ok!! IN?!?! Kako je bilo v šoli za starše?! Jaz pa začnem s 1. 10. - bo tut kmalu.
Mi2 imava pa zdaj kar dve posteljici, ker mi je še kolegica dala eno - tisto malo, ki se pritrdi na okvir zakonske postelje...je rekla da je ZAKON za prve mesece, ko res ful na pogosto dojiš...tko da sem bila ful vesela user posted image
Evo jaz sem pa uspešno odpisala zadnji izpit, tko da zdaj pa RES začnem s pisanjem diplomske user posted image
Anity jaz imam tudi BeSafe tko kot Lun1ca, pa tudi iz istega razloga, ker naredim kar nekaj km dnevno...sem pa zelo zadovoljna, sam cena je pa res mal pretirana. S člansko kartico je 33 EUR user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 932
16.9.2010 17:53:28   
zaljubljena23
pinky, super za uspešen izpit...

lunca, sem vseeno ugotovila, da bo potrebno kaj nabavit..Ker hodim že kot kakšen žakelj se mi zdi user posted image user posted image user posted image MI je že vse preveliko

Pa še moje današnje poročilo iz pregleda...Sem imela danes kontrolo v P v MB-ju in HB, da me več ne vidijouser posted image user posted image Načakala sva se ko nekakšna butca, vmes si je zdravnica privoščila še malico...Uro sva imela ob 11, ven iz bolnice pa sva prišla pol dveh user posted image
UZ, je bil danes sicer malo bolje narejen...Je bila bolj besedno navdarjena kot zadnjič...Srček, trebušček, ledvičke,...vse štima tako kot mora...Je vse ok...Težki smo že 825g in obrnjeni na glavico...Nama je tako lepo mahala, da se moj zeza, da je G kazala sredinski prst, ker je mamico pustila tako dolgo čakatuser posted image user posted image user posted image Vglavnem vse mere štimajo tednom N, edino glavica nas spet jezi...Moj G jo je zadnjič zmeril 56mm, tale danes pa samo 57mm, sicer je dejala, da jo bo zelo težko zmerila, ker je glavica full nizko user posted image ...Me je vprašala, če me kaj dol tišči, ampak me ne, razen takrat, ko res pretiravam in ne počivam...Aja, MV pa mi ni hotela zmerit, je rekla kakršen je, je user posted image user posted image Mam pa v torek svojega G, tako da bomo videli kako naprej..Kaj tale nizko ležeča glavica pomeni, ona mi ni znala odgovoriti na tole vprašanje user posted image ..Aja, vprašala sem še za spol, je šla gledat, pa se žal ni videlo....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 933
16.9.2010 20:27:54   
egleria
jaz nisem mela tega BeSafe-a pa sem mela tud nesrečo z avtom v nosečnosti in zaradi tega ni blo nič narobe.. to je verjetno sam bolj za udobje..user posted image pa zato da zaslužijo na nosečnicah.

Neposredna povezava do sporočila: 934
16.9.2010 21:21:41   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

...to je verjetno sam bolj za udobje..user posted image pa zato da zaslužijo na nosečnicah.

Se čist strinjam...ampak ker nikoli ne veš in ker mi je res bolj udobno, da me pas ne veže čez trebuh mi ni bilo škoda tistih dobrih 30 EUR. Bi bile pa lahko že ornk v minusu, če bi kupovale prav vsako stvar, ki jo reklamirajo, tko da po pameti user posted image
nočka

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 935
16.9.2010 22:45:06   
BabyKitty
pinky86 ja velik dela si nardim ja... ta posteljica za ob posteljo je pa zakon ja... ravno zato si želim zibko, ki bi imela tudi to funkcijo, da se jo da lahko ob posteljo user posted image materinska je pa še kr zanimiva... danes smo šli z babico skozi porod... je bla ena res ful simpatična babica in bi si zelo želela, da bi na njo naletela v porodni user posted image je razlagala dihanje, pa porodne dobe, pa kako vse skp gre... Včeraj je predavala patronažna o negi otročka... pa danes je bil še en dolgčas o zobeh user posted image tko da še ene parkrat gremo pa bo konc user posted image

zaljubljena23 to je pa naše zdravstvo ja... dokler ne pomahaš z evri čakaš k zmešan...

Glede tega BeSafe pasu pa.. sama sem ga nameravala kupiti pa sem si premislila, ker se mi je zdel predrag...  kupila pa sm si tisti plišek za okoli bušija pa se mi zdi lih tko vredu... nisem ravno veliko na cesti in tudi mislim, da je to spet ena marketing poteza, ki jo moraš nujno imet.... tako kot dianatal, pa vse žive vitaminske dodatke user posted image

Aja ko smo ravno pri dianatalu, če katero zanima je danes babica v MŠ rekla, da je to kr uredu zadeva, da večina hvali... ampak da bi kaj bistveno skrajšal porod in prereze presredkov, da se ji ne zdi... in tudi da skrajšanje poroda ni vedno najboljše... Tko da je zelo verjetno, da deluje zadeva malo psihološko... saj je mamica bolj sproščena ker se opira na gel user posted image je pa rekla, da je brez veze ga prej kupovati, ker se ga lahko kupi v porodnišnici ob porodu... če je potreba oz. če se odločiš ga pač vzameš...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 936
17.9.2010 10:23:46   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

pinky, super za uspešen izpit...

Hvala user posted image A to sta imela še eno morfologijo ane...ja kriza user posted image no samo da je bebika vredu, pa spet sta jo lahko videla yei user posted image
Babykitty ja FULLL dela si delaš user posted image no pa sej vidm, da kr uživaš ko brskaš in primerjaš cene ipd. user posted image MŠ - ej super, ja sej jaz tut pričakujem, da bo kaj zanimivega. Naslove posameznih predavanj sem dobila, tko da približno vem o čem bo tekla beseda...na katero more pa očka pridt?! Moj ne bo mogu na vse z mano, ker so samo dopoldne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 937
17.9.2010 10:25:27   
pinky86

...je pa rekla, da je brez veze ga prej kupovati, ker se ga lahko kupi v porodnišnici ob porodu... če je potreba oz. če se odločiš ga pač vzameš...

To je pa dobr vedt ja user posted image Čeprav jaz še kar nisem odločena ali ga bom kupila ali ne...zaenkrat se bolj nagibam k NE.

Neposredna povezava do sporočila: 938
17.9.2010 11:42:53   
egleria
glede dianatal gela je tud tako da pač raziskave kažejo da je manj prerezov presredka. ampak ker pač babico to vejo, podzavestno bolj varujejo presredek. lahko da je pri EA tudi ista finta - znano je da je več prerezov presredka in lahko da tako podzavestno babice sploh ne varujejo ampak kar prerežejo.. to je le ugibanje lahko pa da ni res user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 939
17.9.2010 12:54:15   
zaljubljena23
pinky, ja še enkrat je bila morfologija..Kontrola...Hja, malo me skrbi, ker je naša pikica tako nizko..Si ne želim kakšnega prezgodnjega prooda..Ne bi rada prehitela babykittyuser posted image user posted image user posted image

BeSafe pas...Ne
Diantal gel...Ne..se mi zdi, da so tole vse skupaj bolj marketinške poteze

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 940
17.9.2010 15:03:04   
davorjeva pikica
pinky86- čestitke za opravljen izpit!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 941
17.9.2010 16:57:18   
pinky86
Zaljubljena...ja, kar naj pikica ostane čim dalj v trebuščku!! Jaz si tut predstavljati ne morem, da bi se dojenček rodil že zdaj, tako majhen in krhek user posted image
Hvala davorjeva pikica user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 942
17.9.2010 17:18:42   
**erika**
ooj
no da se se js malo javim...jutri na bi prisla mojauser posted image ,ampak upam da je nebo...malo me ze zvija in spika ampak zacudeno me ta mesec nic prsi ne bolijo..bo ze..javim v nedeljo oz.najkasneje v ponedeljek...drzite pestke

stefanio 5.3.2006 nadja 3.11.2007

http://www.facebook.com/erika.polanec

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 943
17.9.2010 20:39:46   
BabyKitty
**erika** držim pesti za user posted image user posted image

Nič nismo pridne s seznamčkom user posted image

Pa da povem še eno smešno prigodico od včeraj iz MŠ... je ravno razlagala babica kako so nekateri dojenčki v trebuščki zelo aktivni in butajo k boksarji, spet drugi pa se bolj opirajo in malo bolj močno odrivajo... točno to kar dela moj piki... in ravno v tistem trenutku začne moj mali kolcat user posted image k da bi vedu da ga teta opravlja user posted image user posted image

(odgovor članu **erika**)
Neposredna povezava do sporočila: 944
17.9.2010 21:59:27   
mladika
Punce,samo da se vam javim,da ne bote mislile da sem pozabila na vas!!
Mi smo še zmeraj v borbi za user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 945
18.9.2010 7:45:54   
zaljubljena23
user posted image user posted image babykitty, dobra fora..Naša mala pikica pa je zelo sramežljiva...Mene brca in brca, vzamem mojemu roku in jo položim na moj trebuh..Konec..Nič več brcikuser posted image user posted image user posted image Roka se umakne, ona pa spet v akcijo...

Mladika, želim  ti, da vama kmalu uspe

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 18.9.2010 7:46:25 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.9.2010 8:39:48   
BabyKitty
zaljubljena23 moj mali se pa zelo rad razteguje... sej tud brca... ampak ko brcne brnce ful pol se mu pa ne da več user posted image in moj dragi je zdej ugotovu, da ga lahko za nogco grab pa mu nagaja čez bušija user posted image in pol ga moj požoka v nogo mali ga pa brcne, da mu neha nagajat user posted image

mladika samo še malo pa bo... vajin lump se zmišljuje kdaj bi pršu na svet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
18.9.2010 10:46:07   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: AinR

Anity_1, a si že nehala s tabletkami? 

AinR, uh ja, sem že nehala.. Že kakšne tri mesece ne jem več, če ne celo več.. Ne štejem user posted image   Ravno zdaj v teh dneh pričakujem še zadnjo M, potem pa veselo v akcijo user posted image

heh, BabyKitty,zanimiva zgodba z MŠ, je moralo biti prav zanimivo user posted image

zaljubljena23, tvoja pikica je pa res prebrisana.. Tvoj ti verjetno tak ne verjame, da kaj brca user posted image

**erika** za tebe pa držimo pesti, da zagledaš user posted image !

mladika, vidva pa kar lepo user posted image , da bo hitro user posted image tu! user posted image Držimo pesti za vsako posebej, ki se trudimo!

Drugače pa sem jaz kar za ta varnostni pas.. Ko bom user posted image , bom najverjetneje to kar kupila, ker sem res veliko na cesti.. Se pa strinjam, da je vse to le marketinška poteza.. Saj vedo, da bomo naredil vse, da bi bilo nam in našim bejbijem lepo.. Za ta dianatal gel pa je tako, da mislim, da je morda res dobro, da ga uporabljajo.. Raziskave res kažejo, da je manj prerezov presredka.. Ampak če je to skoraj izključno zaradi psihe, potem je pa res kriza.. Potem pa je treba delati samo na psihi.. Psihi porodnic in babic..

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.9.2010 11:58:37   
egleria
anity v nosečnosti boš v marsikateri stvari drugačnega mnenja. ker boš na vsakem koraku slišala nekaj novega.. user posted image vsak dan si tk izmišljujejo nove stvari kako bi nam olajšali denarnice na račun naših bejbijev user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.9.2010 13:04:19   
witch
Da se še jaz malo javim user posted image

erika dobrodošla user posted image

babykitty in zaljubljena vaju pa zajebavaji ti vajini malčki user posted image user posted image saj je prav tako user posted image zaljubljena tebi pa kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ni nič narobe ker je pikica nizko user posted image naj ostane v trebuščku vse do božiča user posted image ker je itak 23 tvoja srečna številka user posted image user posted image

Pri meni ni še nič novega. BT si redno merim, in spet mi je ff zaznal O 18. dan. Tako da zdaj pa samo še čakamo teh par dni, da vidimo kaj smo pridelali.
Pijem pa še naprej rman in jemljen maco.
Močno držite pesti, da v naslednjem tednu zagledam plusek user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?