Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.9.2010 13:24:42
|
|
|
|
anity_1
|
davorjeva pikica, mogoče res pametno tako.. Hja, glede tašč.. Moja je tudi HB vredu, včasih pa ima take bedne fore, ki jih očitno samo ona razume, in se sama sebi smeji.. Pa zeeelooo rada se dela norca z vseh in njej je to všeč.. Če pa se kdaj kaj pohecamo na njen račun, pa je skoraj ogenj v hiši.. Midve se dobro razumeva, nikoli še ni prišlo do kakšnega konflikta.. Res da sva sedaj z mojim malo bolj na svojem, ampak še vedno večkrat prideta tašča in tast k nama, tako da sta skoraj polovico tedna pri nama.. Takrat pač se je treba prilagajat.. Tast je pa zakon! Čez njega pa res nimam kaj- super je! Upam pa, da se bova s taščo še boljše razumeli - kot sem rekla, saj se dobro razumeva, ampak jaz bi rada še boljše :) Če bo pa tako, pa bo tut kar ok..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.9.2010 18:57:25
|
|
|
|
zaljubljena23
|
egleria, žal je veliko takšnih stvari na policah, ki kupce dobesedno zavajajo
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 10.9.2010 21:54:50
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 egleria, žal je veliko takšnih stvari na policah, ki kupce dobesedno zavajajo res je.. vedno več je tega
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.9.2010 19:07:19
|
|
|
|
**erika**
|
zivjo.. js bi se vam tudi pridruzila stara sen 23 let in imam fantka roj.5.3.2006 in puncko roj.3.11.2007..in ta mesec sva zacela delati na tretji pikici..upam da je ne dobim 18.9..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.9.2010 19:24:23
|
|
|
|
BabyKitty
|
pinky86 s šolo za starše začneva v sredo... bomo vidl kaj bodo kej lepga povedal davorjeva pikica dobra odločitev **erika** si pa pridna... svaka čast seveda dobrodošla med nami in seveda se priporočamo za kakšen nasvet Glede tašč pa jst nimam komentarja sploh... moja gre iz ene skrajnosti v drugo in to celo v istem dnevu... na srečo živi 100km stran od naju in jo vidim 3x letno bolj se mi smili moj najdražji s svojo taščo, torej mojo mamo... ker to je pa katastrofa Pa še to povem.. zgleda, da je dieta začela učinkovati, saj se ne redim več... zatekam pa še vedno... tko da upam, da se še to porihta pa smo zmagal S hrano pa zavajajo na vsakem koraku... ko že misliš kako je nekaj zdravo, potem pa ugotoviš na katerih točkah vse si se motil
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.9.2010 19:59:26
|
|
|
|
**erika**
|
hvala babykitty.. sm misla da vem kako bo z zanositvijo pa ubistvu nic ne vem,sem spet vsa cudna in in berem po forumih kako pa kj. ..nic mi ni vec jasno in ne morem docakat dneva da bom vidla ce nama je ratalo..se prejsni mesec sem rekla da mam dost dva otroka in je moj izrazil zeljo po tretjem in sm bla tako za..zj se pa spet vse vraca tisti obcutek a bo a ne bo ..pocutim se tako kot bi bilo vse prvic zame..
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.9.2010 20:32:17
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: **erika** hvala babykitty.. sm misla da vem kako bo z zanositvijo pa ubistvu nic ne vem,sem spet vsa cudna in in berem po forumih kako pa kj. ..nic mi ni vec jasno in ne morem docakat dneva da bom vidla ce nama je ratalo..se prejsni mesec sem rekla da mam dost dva otroka in je moj izrazil zeljo po tretjem in sm bla tako za..zj se pa spet vse vraca tisti obcutek a bo a ne bo ..pocutim se tako kot bi bilo vse prvic zame.. dobrodošla.. upam da čimprej zagledaš tretji plusek.. ma pridna pa pogumna sta! js ne vem kako bi zmogla.. ah lepo odmisli zadevo. pač uživajta z dragim pa bo
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.9.2010 20:40:05
|
|
|
|
**erika**
|
hvala egleria js tudi upam..sicer nama je obakrat takoj ratalo zanosit in upam da bo v tretje tudi.. zj se nevem tocno koliko punc tukaj bi radi da jim rata zato zelim vsem ki se trudijo da cimprej ugledajo ..zj grem tamaledva ustimat in dat spat pa pridem pol se pokukat.
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.9.2010 21:53:26
|
|
|
|
zaljubljena23
|
erika, dobrodošla babykitty me veseli, da so se kg umirili
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.9.2010 23:46:26
|
|
|
|
donna22
|
**erika**, dobrodošla Držimo pesti za To pa je pogumna odločitev, ni kaj Fant je nekje isto star kot ti? Jaz si tudi predstavljam, da bom enkrat imela 3 ... Bomo vidli
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 13.9.2010 8:19:29
|
|
|
|
**erika**
|
hvala donna22..fant je star 31 in sva skupj ze 8 let.in si zeli povecati druzino js pa tudi..najboljs mi je
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.9.2010 16:49:30
|
|
|
|
BabyKitty
|
Punce ste spet zaspale več kot nas je slabše nam gredo debate Jaz sem pa danes vesela, saj se bom vpisala v zadnji letnik faksa, sedaj si moram samo še prakso predčasno priskrbeti pa bo... čeprav me kar malo skrbi kako bom v predzadnjem mesecu nosečnosti opravljala dokaj rizično prakso... ampak bomo že zrihtal, da vsaj polovico opravim, da bo potem ko bo dojenček manj dela... sem pa vesela tudi, ker se počasi zaključujejo dela v stanovanju in bom lahko končno brezskrbno opremljala sobico za dojenčka(čkico) Punce kaj veste kje bi dobila kakšno poceni pa lepo zibko... sem nameravala imeti košek, pa sem si premislila, ko sem videla da stane posteljnina po meri skoraj več kot nova zibka skupaj s posteljnino... zibko hočem pa zato, da bom dala ta velko posteljico v otroško sobo, zibko pa k nama v spalnico in da je po možnosti še na koleščkih da jo lahko vozim naokoli ker ta velka posteljica bi zasedla pol spalnice in bi bilo milo rečeno grdo Drugače pa za vse, ki jih zanima moj vampek, sem v album dodala slikico mojega bušija v 29. tednu še malo pa bo
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.9.2010 18:09:51
|
|
|
|
AinR
|
BabyKitty, si pogledala če imajo kaj v Ikei? tam je poceni...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.9.2010 18:11:48
|
|
|
|
BabyKitty
|
V ikeii sem bila v zadnjem mesecu 2x pa nimajo NIČ... samo tiste bolj cenene posteljice... škoda ker ne prodajajo nič podobenga
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.9.2010 20:03:55
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Babykitty, lip poljčane?
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.9.2010 20:13:42
|
|
|
|
AinR
|
ali pa na e-bayu...tam dobiš tudi vse mogoče za ful nizke cene. problem je samo to da moraš s kreditno kartico plačat...tega nism še probala. apak kar sem slišala je kar varno... jaz sem tam našla ful stvari ki bi si jih naročila - si morm en dan vzet čas da pogruntam kako deluje ves sistem tam
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.9.2010 21:28:17
|
|
|
|
AinR
|
mi je zanjimivo ker se ti tako resno ukvarjaš z izbiranjem stvari (seveda - saj se moraš)...jaz gledam vse tako na easy...kaj mi je všeč, kaj mi ni... ampak komaj čakam da bom v tvojem položaju me prav zanima kako bo, ko se bo treba odločit - ker jaz sem taka da si vsakih 14 dni premislim
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.9.2010 21:30:18
|
|
|
|
BabyKitty
|
AinR bodi vesela, da je na izi... to še nič ne stane potem k se zaveš koliko stvari moraš še kupiti in koliko to še vse stane... potem te pa zvije in rada se ubadam s tem, da odmislim vse te kozlarije od problemov, ki jih imam z drugimi zadevami
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.9.2010 22:26:40
|
|
|
|
egleria
|
babykitty baje da se na ebayu in podobnih straneh da zmenit da dostavijo tud v slovenijo.,. nekaj znank je že poskusilo in so potem dobile kaj pa kakšne rabljene? jaz sem mela kar svojo tk da gre iz roda v rod
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.9.2010 6:47:04
|
|
|
|
BabyKitty
|
egleria dostavijo že... ampak potni stroški so ful visoki pa potem še carina ipd... in se v končni fazi ne splača... bom še malo spremljala, da vidim če se bo kaj spremenilo tudi sama sem mislila imeti svoj košek... no ne samo moj... še od mojega očeta je bil ampak saj pravim... da mi naredijo posteljnino za ta košek bi prišlo cca. 100 EUR... Na strani, ki sem jo priložila prej je pa že zibka s posteljnino 89 EUR... Ampak si želim belo zibko sem gledala na bolhi pa imajo nekaj rabljenih, ampak se mi zdi cena za rabljeno previsoka... od lip poljčane je 80 EUR rabljena 110 EUR pa nova... skoraj ni razlike...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.9.2010 9:56:12
|
|
|
|
egleria
|
babykitty kaj znanke nimaš nobene ki bi znala šivat? ma smotani so s temi cenami zdej.. oprema za dojenčke je tak draga ker vejo da itak moremo kupit če nimamo kaj pa košek da bi kupila nov? do tega ti pa ni?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.9.2010 18:06:48
|
|
|
|
zaljubljena23
|
babykitty tista zibka s posteljnino je ugodna in lepa..Kar se pa zibk na bolhi tiče, rabljenih pa se popolnoma strinjam, da so predrage
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?