|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
10.9.2010 13:24:42   
anity_1
davorjeva pikica, mogoče res pametno tako..

Hja, glede tašč.. Moja je tudi HB vredu, včasih pa ima take bedne fore, ki jih očitno samo ona razume, in se sama sebi smeji.. Pa zeeelooo rada se dela norca z vseh in njej je to všeč.. Če pa se kdaj kaj pohecamo na njen račun, pa je skoraj ogenj v hiši.. Midve se dobro razumeva, nikoli še ni prišlo do kakšnega konflikta.. Res da sva sedaj z mojim malo bolj na svojem, ampak še vedno večkrat prideta tašča in tast k nama, tako da sta skoraj polovico tedna pri nama.. Takrat pač se je treba prilagajat.. Tast je pa zakon! Čez njega pa res nimam kaj- super je! user posted image Upam pa, da se bova s taščo še boljše razumeli - kot sem rekla, saj se dobro razumeva, ampak jaz bi rada še boljše :) Če bo pa tako, pa bo tut kar ok..

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 901
10.9.2010 18:57:25   
zaljubljena23
egleria, žal je veliko takšnih stvari na policah, ki kupce dobesedno zavajajouser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
10.9.2010 21:54:50   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

egleria, žal je veliko takšnih stvari na policah, ki kupce dobesedno zavajajouser posted image

res je.. vedno več je tega

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.9.2010 19:07:19   
**erika**
zivjo..
js bi se vam tudi pridruzila stara sen 23 let in imam fantka roj.5.3.2006 in puncko roj.3.11.2007..in ta mesec sva zacela delati na tretji pikici..upam da je ne dobim 18.9..

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.9.2010 19:24:23   
BabyKitty
pinky86 s šolo za starše začneva v sredo... bomo vidl kaj bodo kej lepga povedal user posted image

davorjeva pikica dobra odločitev user posted image

**erika** si pa pridna... svaka čast user posted image seveda dobrodošla med nami in seveda se priporočamo za kakšen nasvet user posted image

Glede tašč pa jst nimam komentarja sploh... moja gre iz ene skrajnosti v drugo in to celo v istem dnevu... na srečo živi 100km stran od naju in jo vidim 3x letno user posted image bolj se mi smili moj najdražji s svojo taščo, torej mojo mamo... ker to je pa katastrofa user posted image

Pa še to povem.. zgleda, da je dieta začela učinkovati, saj se ne redim več... zatekam pa še vedno... tko da upam, da se še to porihta pa smo zmagal user posted image

S hrano pa zavajajo na vsakem koraku... ko že misliš kako je nekaj zdravo, potem pa ugotoviš na katerih točkah vse si se motil user posted image user posted image

(odgovor članu **erika**)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.9.2010 19:59:26   
**erika**
hvala babykitty..
sm misla da vem kako bo z zanositvijo pa ubistvu nic ne vem,sem spet vsa cudna in in berem po forumih kako pa kj.user posted image ..nic mi ni vec jasno in ne morem docakat dneva da bom vidla ce nama je ratalo..se prejsni mesec sem rekla da mam dost dva otroka in je moj izrazil zeljo po tretjemuser posted image in sm bla tako za..zj se pa spet vse vraca tisti obcutek a bo a ne bouser posted image ..pocutim se tako kot bi bilo vse prvic zame..user posted image

stefanio 5.3.2006 nadja 3.11.2007

http://www.facebook.com/erika.polanec

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.9.2010 20:32:17   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: **erika**

hvala babykitty..
sm misla da vem kako bo z zanositvijo pa ubistvu nic ne vem,sem spet vsa cudna in in berem po forumih kako pa kj.user posted image ..nic mi ni vec jasno in ne morem docakat dneva da bom vidla ce nama je ratalo..se prejsni mesec sem rekla da mam dost dva otroka in je moj izrazil zeljo po tretjemuser posted image in sm bla tako za..zj se pa spet vse vraca tisti obcutek a bo a ne bouser posted image ..pocutim se tako kot bi bilo vse prvic zame..user posted image

dobrodošla.. upam da čimprej zagledaš tretji plusek.. ma pridna pa pogumna sta! js ne vem kako bi zmogla.. user posted image ah lepo odmisli zadevo. pač uživajta z dragim pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 907
12.9.2010 20:40:05   
**erika**
hvala egleria js tudi upam..sicer nama je obakrat takoj ratalo zanosit in upam da bo v tretje tudi..user posted image zj se nevem tocno koliko punc tukaj bi radi da jim ratauser posted image zato zelim vsem ki se trudijo da cimprej ugledajouser posted image user posted image ..zj grem tamaledva ustimat in dat spat pa pridem pol se pokukat.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 908
12.9.2010 21:53:26   
zaljubljena23
erika, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

babykitty me veseli, da so se kg umirili

Neposredna povezava do sporočila: 909
12.9.2010 23:46:26   
donna22
**erika**, dobrodošlauser posted image user posted image Držimo pesti za user posted image user posted image
To pa je pogumna odločitev, ni kajuser posted image Fant je nekje isto star kot ti?
Jaz si tudi predstavljam, da bom enkrat imela 3 ... Bomo vidliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
13.9.2010 8:19:29   
**erika**
hvala donna22..fant je star 31 in sva skupj ze 8 let.in si zeli povecati druzino js pa tudi..najboljs mi jeuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 911
14.9.2010 16:49:30   
BabyKitty
Punce ste spet zaspale user posted image več kot nas je slabše nam gredo debate user posted image

Jaz sem pa danes vesela, saj se bom vpisala v zadnji letnik faksa, sedaj si moram samo še prakso predčasno priskrbeti pa bo... čeprav me kar malo skrbi kako bom v predzadnjem mesecu nosečnosti opravljala dokaj rizično prakso... ampak bomo že zrihtal, da vsaj polovico opravim, da bo potem ko bo dojenček manj dela... sem pa vesela tudi, ker se počasi zaključujejo dela v stanovanju in bom lahko končno brezskrbno opremljala sobico za dojenčka(čkico) user posted image

Punce kaj veste kje bi dobila kakšno poceni pa lepo zibko... sem nameravala imeti košek, pa sem si premislila, ko sem videla da stane posteljnina po meri skoraj več kot nova zibka skupaj s posteljnino... zibko hočem pa zato, da bom dala ta velko posteljico v otroško sobo, zibko pa k nama v spalnico in da je po možnosti še na koleščkih da jo lahko vozim naokoli user posted image ker ta velka posteljica bi zasedla pol spalnice in bi bilo milo rečeno grdo user posted image

Drugače pa za vse, ki jih zanima moj vampek, sem v album dodala slikico mojega bušija v 29. tednu user posted image še malo pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
14.9.2010 18:09:51   
AinR
BabyKitty, si pogledala če imajo kaj v Ikei? tam je poceni...

Neposredna povezava do sporočila: 913
14.9.2010 18:11:48   
BabyKitty
V ikeii sem bila v zadnjem mesecu 2x pa nimajo NIČ... samo tiste bolj cenene posteljice... škoda ker ne prodajajo nič podobenga user posted image

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 914
14.9.2010 20:03:55   
zaljubljena23
Babykitty, lip poljčane?

Neposredna povezava do sporočila: 915
14.9.2010 20:13:42   
AinR
ali pa na e-bayu...tam dobiš tudi vse mogoče za ful nizke cene. problem je samo to da moraš s kreditno kartico plačat...tega nism še probala. apak kar sem slišala je kar varno... jaz sem tam našla ful stvari ki bi si jih naročila - si morm en dan vzet čas da pogruntam kako deluje ves sistem tam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 916
14.9.2010 21:06:14   
BabyKitty
zaljubljena23 lip poljčane ima relativno drago zibko...

AinR ebay sem že pregledala ja... ampak večina ne dostavlja teh zadev k nam user posted image pujsi! Cene pa niti niso tako nizke...

Našla sem tole stran :

http://www.juniorjungle.com/epages/62036580.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62036580/Products/01-10-001

Tale pride zelo ugodno...

Ampak po drugi strani je pa potem že skoraj boljše tole slovensko:
http://www.otroska-trgovina.com/products/Otro%C5%A1ka-zibelka-v-kompletu-s-posteljnino-v-roza-beli-kombinaciji.html

Pa je že posteljnina v ceni...

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 917
14.9.2010 21:28:17   
AinR
mi je zanjimivo ker se ti tako resno ukvarjaš z izbiranjem stvari (seveda - saj se moraš)...jaz gledam vse tako na easy...kaj mi je všeč, kaj mi ni... user posted image ampak komaj čakam da bom v tvojem položaju user posted image me prav zanima kako bo, ko se bo treba odločit - ker jaz sem taka da si vsakih 14 dni premislim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 918
14.9.2010 21:30:18   
BabyKitty
AinR bodi vesela, da je na izi... to še nič ne stane user posted image potem k se zaveš koliko stvari moraš še kupiti in koliko to še vse stane... potem te pa zvije user posted image in rada se ubadam s tem, da odmislim vse te kozlarije od problemov, ki jih imam z drugimi zadevami user posted image

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 919
14.9.2010 22:26:40   
egleria
babykitty baje da se na ebayu in podobnih straneh da zmenit da dostavijo tud v slovenijo.,. nekaj znank je že poskusilo in so potem dobile  kaj pa kakšne rabljene? jaz sem mela kar svojo tk da  gre iz roda v rod 

Neposredna povezava do sporočila: 920
15.9.2010 6:47:04   
BabyKitty
egleria dostavijo že... ampak potni stroški so ful visoki pa potem še carina ipd... in se v končni fazi ne splača... bom še malo spremljala, da vidim če se bo kaj spremenilo user posted image tudi sama sem mislila imeti svoj košek... no ne samo moj... še od mojega očeta je bil user posted image ampak saj pravim... da mi naredijo posteljnino za ta košek bi prišlo cca. 100 EUR... Na strani, ki sem jo priložila prej je pa že zibka s posteljnino 89 EUR... Ampak si želim belo zibko user posted image sem gledala na bolhi pa imajo nekaj rabljenih, ampak se mi zdi cena za rabljeno previsoka... od lip poljčane je 80 EUR rabljena 110 EUR pa nova... skoraj ni razlike...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.9.2010 9:56:12   
egleria
babykitty kaj znanke nimaš nobene ki bi znala šivat? ma smotani so s temi cenami zdej.. oprema za dojenčke je tak draga ker vejo da itak moremo  kupit če nimamo user posted image
kaj pa košek da bi kupila nov? do tega ti pa ni?

Neposredna povezava do sporočila: 922
15.9.2010 10:07:00   
BabyKitty
egleria novi koški so precej dragi... edino kar gledam so te mojzesove košare... ampak so pa precej majhne... so pa relativno poceni in praktične saj so lepo prenosne...

Takole nekako izgledajo:

http://www.juniorjungle.com/epages/62036580.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62036580/Products/01-01-076

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 923
15.9.2010 15:36:23   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

egleria novi koški so precej dragi... edino kar gledam so te mojzesove košare... ampak so pa precej majhne... so pa relativno poceni in praktične saj so lepo prenosne...

Takole nekako izgledajo:

http://www.juniorjungle.com/epages/62036580.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62036580/Products/01-01-076

lepa zadevica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
15.9.2010 18:06:48   
zaljubljena23
babykitty tista zibka s posteljnino je ugodna in lepa..Kar se pa zibk na bolhi tiče, rabljenih pa se popolnoma strinjam, da so predrageuser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?