sa5i
|
Hejla mamice , nosečke in tiste, ki še to boste sem vas takole na hitrco prebrala in se vam moram kar opravičit, mi je res žal, da sem tako zgodaj šla pisat o svoji porodni zgodbi, ker danes bi vam jo predstavila malo drugače, saj je vse res kar sem napisala pa vseeno. sedaj je pozabljeno, nevem več prav opisati kako hudo je bilo nevem s čim bi primerjala bolečino niti kako huda je bila. ni ravno uživanje bom rekla, drugače pa ne bojte se te, ki se še pred tem. danes bi rekla, da grem še enkrat rodit. ne ravno tako zdaj, ker prvič nimam kaj roditi pa še šivi niso čisto celi ampak punce, to, da zdaj čuite brcike, takoj bi še enkrat šla skozi vse to, kaj vem mogoče pa če bo višja sila dala že drugo leto ja pa še epiduralna, takoj vzeti. če imate možnost, v tistih 4 urah bi lahko kartala, smejala sva se z mojim, ko so me pa po porodu vprašali kako se mi je epiduralna zdela sem rekla, da je SVETOVNA pa to ni ravno moja beseda ker je res in popadke čutiš, tudi pritisk čutiš, ko te začne na koncu dol pritiskat pa je več niti ne dobiš tako da finiš krepko čutiš popadke in kdaj je treba pritisniti, razen, če več popadkin ne primejo kot pri meni pa tudi ni bilo vakuma ali carskega in mala ima ok možgane in glavico, le par šivov in to je to. tako, da če je šansa kar. vse bo ok. tvegana je vsaka stvar v življenju. zdaj pa grem poskušat naložit slike, čeprav nevem kako bo. vam bom raje fb naslov dala da jo vidite :) sicer pa večina ga tako že ima. no lepo bodite aja pa tokosoplazmoza še je bila na tapeti, jaz je tudi nisemprebolela. in sem imela slabo vest predvsem ob božiču ko je ta biftek pa pršut in potem velika noč adijo pamet pa sem zmeraj malo jedla nisem mogla, da ne bi nisem se okužila, tako, da po mojem ni ravno taka kriza, res pa da domačih iz preventive nisem jedla, aja pa še to imamo 3 muce se slišimo kaj ja pa Lun1ca ne boj se
|