lil_
|
uf, ste se pa nacvekale tut midva sva se mlada...pinky86...vidm da smo kr ista generacija...jst 86 ..sam jih mam zaenkrat se 23...moj je pa tut letos dopolnu 25. vs cist razumem, kako je s stanovanji. midva imava sicer namen met hisico in sva pocas zacela s papirji. drugac vs pa se kako razumem, da vsak evro gre. tut midva nisva te srece da bi bla otroka po poklicu... in da bi nama starsi kej financiral. sicer morm pohvalt mojo mami, k nama bo odstopla vsaj parcelo, ker brez tega pa res nevem kako bi. pa se jst sm studentka in ubistvu ziviva od ene place. je pa res, da nisva razspina in nama uspe, kljub eni placi se vedno kej prsparat, jit na dopust, al pa si prvosct kej. midva ziviva v stanovanju stare hise, stroskov nimava velik. je pa tut men skoda ulagat v to stanovanje, ce se mi zdi bolj pametno, da bi denar porabila, za svojo hiso. tko da kupva sam tist kar je nujno potrebno. tut jst sem mnenja da je najbolj fajn pridt v koncano, ze narejeno stanovanje. ampak glede na to da imava velik projekt, mislm, da se bova selila, cim se bova lahko in ne, ko bo vse gotovo. se mi zdi, da pr hisi itak nimas nikol cist vse dokoncan...sej pol se cev zivljenje kej prckas, pa rihtas, ce ne drugac pa okol hise bova pa tut midva vecino stvari nardila sama. mam sreco, da mam fanta, k je delov res ze skor vse. tut men se zdi, da pol vsako stvar velik bol cens, ce jo nardis sam. kar se pa tice odgovornosti...sej unim k jim starsi vse nardijo, kaj jim je pa hudga? oni sploh nevejo kasn je obcutek, zadovoljstva...tko da niso za nc prkrajsani. jst bi pa rajs sobe v ikei kupila, kuhno pa bi mela po merah...k so mi velike in lepe kuhne po merah res fuuul vsec. ena je vmes omenila, da ti da obcina ob rojstvu otroka nek znesek, kje pa bi lahko zvedla na katerih obcinah se dobi in koliko? imam problem ker sem prijavlena doma(lj) in sploh nevem, a nej pred porodom spremenim naslov, al pol, tok bo se enih papirjev za uredit. najbol me mori, ker bom mogla menjat vse dokumente, spet en kup letanja okrog in placevanja po nepotrebnem no debati o gelih in porodih, se nimam nobenga mnenja, k je se cist predelc. sm pa vedno mela v glavi da bom rodila cist naravno. bomo vidl kako bo. ja se cist strinjam, da je cim manj kompliciranja. jst sicer se ne vem, ce sem toksoplazmozo ze prebolela. ampak sem cev zivlenje zivela z mucki, jedla domace klobase, solato z vrta,... tut zdej ne kompliciram velik. zanc res nekje nism jedla domace majoneze, ostalo pa jem. mam pa sreco, da ze v splosnem nemaram kave, mehurckov,... eva19 ti se bos pa res potrudila. meni bi bilo darilo zelo vsec, ce pa pomislim na svojega pa morm priznat, da mu nebi pomenilo kej velik, zbrane fotografije ja, tisti dodatki zravn, pa ne kej prevec. sicer pa ma vsak svoje
|