Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 13:51:24
|
|
|
|
BabyKitty
|
pikapolonči sej vem, da je šok, te razumem... ampak ko vidiš tisto malo bitjece prvič na UZ je vsega konec veš, da lahko narediš vse, da bo srečen in vesel... Glede faksa pa ti povem kar malo direkt ne mi zamerit prosim... ampak če že sedaj bolj "luftaš" in menjaš fakse, potem boš z otročkom zelo težko faks delala... Jaz ga delam že sedaj bolj z levo roko in mi otroček kakšne ogromne ovire ne predstavlja... Tako, da če si zadovoljna s svojo izobrazbo, pojdi na zavod in si išči delo, pa še neke dohodke dobiš in mogoče se celo najde kdo, ki te zaposli...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 13:57:02
|
|
|
|
BabyKitty
|
Pa da še tukaj malo poročam, ker sem imela danes morfologijo Pikica je zdrava in vesela... ginekologinja je pregledala vse organe... meni po pravici povedano, so bili samo eni flekci ker je zelo nerazločno... potem se je pa začel lov za spolom ki ga ni hotel razkriti... vidla se je ena palčka, ampak ni zihr kaj to pomeni pravi ginekologinja, da si ne upa nič rečt... Potem pa v šoping... sva naročila voziček in kupila posteljnino in ostale okraske za sobico, da bo cela v istem slogu (tapete, tepih, termometer...) Vglavnem, danes imam zelo lep dan Aja pa slikce so v albumu
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 14:11:25
|
|
|
|
pikapolonči
|
U, kako lepo Da razjasnim glede faksa.Prvi letnik sem naredila z 10 in sem se prepisala na ta faks, kjer sem opravila izpite, le 2x nisme mogla na vaje, kar me je zapečatilo.Drugače nisem lutalica v smislu da se ne bi učila. No, super, da sem končno dobila en konkreten nasvet. Moram pogledati voziček itd, me zanima kaj si nabavila
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 14:11:32
|
|
|
|
AinR
|
BabyKitty, kateri voziček si pa naročila?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 14:23:45
|
|
|
|
AinR
|
meni je tud všeč ta voziček, edino tisto da se lupinice ne pritrdi direkt na ogrodje ampak jo daš v športni del mi je malo čudno...no-važno da funkcionira. kakšna je pa pri nas cena? 200 funtov se mi res ne zdi veliko... lep je
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 14:38:48
|
|
|
|
BabyKitty
|
Lupinica gre direkt gor od maxi cosija... brez adapterjev... Športni del se spremeni v košaro... je taka 2v1 zraven spada še zimska vreča, dežna prevleka, neki povštrčki... vglavnem vse kar potebuješ... Cena je pa 440 EUR... 200 funtov je samo podvozje...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 14:58:51
|
|
|
|
zaljubljena23
|
pikapolonči, čestitke Babykitty, super za uspešno morfologijo in škoda, da niste točno videli spola...Aja, zdaj pa še moram pokukati v album Voziček pa je tudi luštkan..
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 17:16:43
|
|
|
|
egleria
|
jaz nisem vprašala za spol in je blo res lepo presenečenje na koncu. čeprav sem skos imela občutek da bo fantek pa tudi ime sva takoj za fantka izbrala, za punčko pa vsa kr naprej spreminjala.. v glavnem fajn je blo babykitty zelo lep voziček sta izbrala. čestitke tudi za lepo opravljeno morfologijo pikapolonči vse se da z otrokom. res je da med nosečnostjo gre vse malo težje če se slučajno slabo počutiš, pa prvo leto ko je otrok na svetu tudi. potem pa baje vse dobijo nek nov zagon in opravijo potem pa le sporoči odziv
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 18:28:40
|
|
|
|
lil_
|
se moj komentar k pikapolonci tut mene ne narobe razumet, je pac samo moje mnenje. jst si ze to ne predstavljam, da sta zate dve crtici sok...na to bi mogla mislt prej. ok mogoce se men ne zdi sok, ker je bil tok zazeljen. drugac sm pa tut jst studentka, sam sm o stvareh kako bom pol z otrockom vse sfurala misnla ze prej, predn sm se sploh odlocila za otroke. tolazba da so mele nekatere se slabsi polozaj je vsaj za mene slaba. jst vem, da hocm svojim otrockom najboljs. pa se v vlogi mamice sm se vidla velik predn sva se s fantom odlocla za otrocka. ze zdej ziviva na svoje in ze zdej je treba vse narest doma. k si enkrat na svoje vids, kok je v resnici dela. kje pa bosta zivela pol z otrockom? jst sm prej hotla vedt, kje bom zivela, ce mava dovolj prostora, dovolj financ in kako bom sfurala s faxom. no pa se k mas vse planiran te kdaj kej presenet, tko k sta mene . drugac pa tko k so ostale rekle, vse se da ce se hoce. ene o takih receh razmislamo predn se odlocmo za otroke ene pa med nosecnostjo
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 18:53:32
|
|
|
|
pikapolonči
|
Vse lepo prav, da se ti tako izteka.No, kot si mogoče prebrala imam probleme z ledvicami na splošno in antibiotiki so lahko edini krivec za zmanšanje kontracepcije.Drugače pa sama že poznam življenje na skoraj svojem, ker sem v najemu in sama delam za stroške in najemnino, tukaj nimam pomoči staršev. Torej, šok zato, ker nisem brala navodil dokler ni bilo dveh črtic.Načrtno pa se ne bi odločila za otroka v tem trenutku, izrecno zato,ker nimam redne zaposlitve.
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 20:30:33
|
|
|
|
BabyKitty
|
pikapolonči mislim, da skoraj nobena od nas na tej temi nima redne zaposlitve... in če bi vse čakale nanjo, bi trajalo... da dokončas fax si star cca. 24, potem iščeš službo eno leto, potem se zaposliš in ne moreš takoj na porodniško in se čas obrne in si stara 30 let... plodnost se ti zmanjša, zanosiš ponavadi ne takoj... potem imaš precej manj energije, večja tveganja.... vlgavnem čist lušno je biti mlad in noseč nič nam ne manjka... vse se da če se hoče!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 20:58:20
|
|
|
|
Lun1ca
|
Dober večer punce BabyKitty čudovite slikice iz morfologije Pa tudi voziček mi je všeč. In res je kar ugoden. Jaz že tut komaj čakam, da boma kaj takega nabavljala ampak kje je še to.. še do prvega pregleda se mi zdi cela večnost heh. pikapolonči hm.. ne vem kaj ti naj sploh v bistvu rečem. Mogoče bi blo bolše če nič, pa vendar.. pa ne mislit, da se kaj jezim ali mislim zlonamerno. Samo lepo povem začela bom s tem, da če si prišla nas sem vprašat al se naj odločiš za splav ali ne.. si zavila na napačno stran oz. temo, ker mislim, da smo tukaj same take, ki smo noseče ali že mamice po lastni želji. Ne samo to.. ene smo se še za to trudile celo večnost. Zakaj sem rekla, če razmišljaš o splavu?! Ker si sama rekla, da se ne vidiš v vlogi mamice. Sama sicer ciljaš na to, da obdržiš, pa še načeloma sploh ne veš, če si tega želi tvoj partner. In če si ne želita tega oba.. pol mislim, da zna bit to velik problem. In vnaprej moreš tudi vedeti, da boš načeloma za otroka sposobna skrbeti, ga boš imela rada in mu lahko dala vse kar potrebuje. Mi2 z mojim najdražjim sma se za odločla po trdem premisleku. Imama redne dohodke, jaz še sicer študiram, vendar še imam 2 izpita in diplomo, tako da bom letos končala in tako kot večina tukaj imama tudi svoje stanovanje za katerega skrbima in imama sobico za katero že od začetka vema, da bo . Tako sma se potem odločla za naraščaj.. Ah deklice moje jaz vas zapuščam za 10 mogoče 12 dni. Z dragim ju3 zgodaj zjutraj šibama na morje. Čeprav kot sm že rekla, meni zdaj zaradi sploh ni prav za it. Ampak sej valda bo vse ok in ko se vrnem še sam 2 tedna pa 1. pregled Lepo se imejte pa ne preveč čvekat, ko pol ne bom mogla vsega za nazaj prebrat Pridne bodite! Lp
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 21:05:06
|
|
|
|
BabyKitty
|
Lun1ca uživaj še namesto mene, ki se bom topila v Sloveniji kaj bi dala zdele za en pošten dopust nekje daleččč... da skočim v morje in pozabim na vročino foušija me daje Do pregleda pa vem kako dolga je... jaz sem imela prvi UZ čele v 11. tednu... waaaaa
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.7.2010 21:17:45
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Lun1ca, uživajta
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 9:58:40
|
|
|
|
pikapolonči
|
Danes sem izvedela, da imam prvi uradni pregled naslednji četrtek.Drage moje, ni vse od mene odvisno.Sama na žalost otroka ne bi mogla preživljati, če se bova s fantom lepo pogovorila pa bo šlo. Bo moralo iti.Upam samo, da bo lahko šel zraven mene....
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 12:13:01
|
|
|
|
witch
|
Punce da še tukaj javim.... moja M je danes prišla točna kot ura malo sem žalostna, ampak tudi vesela, ker mi je končno uspelo urediti cikel Naseldnje ne pričakujem 18.8. bo pa to 7. krog, v 9ih mesecih. Uh če bi šlo v prvo bi bila tik pred porodom... Avgust je itak moj mesec in upam, da si bom za rojstni dan lahko podarila plusek
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 14:20:32
|
|
|
|
zaljubljena23
|
witch, navijam zate...sem pa vesela, da si si uredila ciklus
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 15:45:26
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Punce da še tukaj javim.... moja M je danes prišla točna kot ura malo sem žalostna, ampak tudi vesela, ker mi je končno uspelo urediti cikel Naseldnje ne pričakujem 18.8. bo pa to 7. krog, v 9ih mesecih. Uh če bi šlo v prvo bi bila tik pred porodom... Avgust je itak moj mesec in upam, da si bom za rojstni dan lahko podarila plusek Tudi jaz upam, da bo avgust tvoj mesec
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 18:53:42
|
|
|
|
BabyKitty
|
pikapolonči vse se bo zrihtal... brez skrbi witch potem pa ta mesec zihr bo mene je tudi presenetil v mesecu mojega rojstnega dne vidva sam uživejta in veselo izkoristi čas pred nosečnostjo če boš tako kot jaz boš prelena za
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 19:42:37
|
|
|
|
anity_1
|
witch super, da maš urejen ciklus Jaz tudi čakam mojo prvo M, še en teden.. pikapolonči tudi jaz mislim, da se bo vse uredilo. Tudi midva z moji bova delala septembra na , sicer sva pri njem, ampak sta tašča in tast skoraj vse dni v tednu zraven pri nama.. In potem pač tudi je skoraj cela njuna komanda - ampak se počasi izboljšuje.. Ker malo narediva po svoje, pa poveva, da je tako boljše - pač ker se nama tako zdi. In potem morata bit zadovoljna Pa tudi če bo bejbi, bomo mi trije v eni sobi, ker je pač zelo mala hiša.. Pa se bo že nekako uredilo, se bomo dogovorili -zdaj še ne morem spraševat, kako bi jaz imela, ko bo bejbi Je pa res, da sma se imeli s taščo kot neki tekmovalki - ampak je bil velik problem v meni. Ker je pač to njihovo, je pač tudi ona imela več besede - pa tudi zdaj jo še ima kar dosti.. In če je karkoli naredila, kar bi naj jaz, sem bila zelo jezna - sicer sem se ji zahvalila, ampak v sebi sem bila zeloo jezna. Zdaj pa sem začela gledati z druge strani - super, da mi pomaga, saj jaz njej tudi, če vidim kaj, pa lahko naredim.. In potem si pač pomagava.. Samo drugače sem morala začeti gledati Bomo videli, kako pa še bo Lun1ca uživaj, kolikor se le da, pa še za nas malo zaplavaj
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 20:54:24
|
|
|
|
pikapolonči
|
^^Pa misliš, da se kasneje ne bodo preveč vtikovali v vaju?Jaz imam za prvo možnost garsonjero, kjer sem zdaj, sčasoma bi se dalo prestaviti makar v najem, v kaj večjega. Vem pa, da k njegovim ne bi šla, ker nimajo niti prostora niti jaz nimam živcev da bi še kdaj bila tam. Resnično upam, da se bo fantu vse skupaj zdelo dobra stvar in da ne bo za tisto, kar jaz nočem da se zgodi.Ker res sama ne bi mogla, ne finančno, ne kakorkoli drugače. Kakorkoli, hvala za lepe misli in tudi majhne kritike.Jaz držim pesti, ker se počutim nemočno, ko ni vse od mene odvisno.
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 21:40:07
|
|
|
|
anity_1
|
pikapolonči veš da bo šlo.. Mogoče pa bo fant takoj za.. Sporoči.. Ja, se kar malo bojim, da bo preveč vtikovanja v nas, ampak se mi zdi, da če se bomo pomenli, da ne bo problema.. Pa še pomoč bo Res-na stvari je včasih treba gledat malo drugače.. Potem vidiš čist drugačno stran, morda je celo prav fajna, čeprav včasih kdaj zaškripa..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 23:07:47
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonči ^^Pa misliš, da se kasneje ne bodo preveč vtikovali v vaju?Jaz imam za prvo možnost garsonjero, kjer sem zdaj, sčasoma bi se dalo prestaviti makar v najem, v kaj večjega. Vem pa, da k njegovim ne bi šla, ker nimajo niti prostora niti jaz nimam živcev da bi še kdaj bila tam. Resnično upam, da se bo fantu vse skupaj zdelo dobra stvar in da ne bo za tisto, kar jaz nočem da se zgodi.Ker res sama ne bi mogla, ne finančno, ne kakorkoli drugače. Kakorkoli, hvala za lepe misli in tudi majhne kritike.Jaz držim pesti, ker se počutim nemočno, ko ni vse od mene odvisno. Torej če prav razumem, tvoj fant sploh ne ve, da si ? Pa sta se sploh kaj pogovarjala v tej smeri ali je to res čisto iznenada? In se boš na podlagi fantove reakcije odločila, ali obdržati ali ne? Želim ti veliko sreče , pa verjemi, da bosta zmogla, če se tako odločita
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 16.7.2010 23:12:42
|
|
|
|
pikapolonči
|
Ne, sem mu že povedala.Po dveh urah pogovora sva prišla do zaključka, da sva v tistem trenutku preveč raztresena za trezno razmišljanje.Jaz sem mu povedala, da bi mi bilo najbolje da se normalno, otroka obdrži in se življenje nadaljuje pač po teh tirih.Njegov odgovor pa je bil, da mora premisliti, ker ne ve če je dovolj odgovoren za to vlogo. Kakorkoli, v sredo se bo vse iz njegove strani razjasnilo. Pogovarjala sva se sicer nasplošno, da bo to prišlo po službi, skupni vselitvi itd.Zdaj pa je pač tako kot je. Zavedam pa se, da če bo vztrajal pri splavu, to le ne bo več moj fant.Evo,pa je nekaj zagotovo.Čeprav mu tega nisem dala vedeti, niti ga nisem silila oz pritiskala nanj.Mu bom pustila, da si vzame čas.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?