pinky86
|
zaljubljena: haha sej drugače res še nisva nič kupovala sam vozičke skos ogledujeva pa sva rekla, če bo kakšna dobra prilika, ga bova pač kupila že zdaj. Ma ja, Speedy mi je bil na videz ful všeč - un ta pisan, svetlo zelen, turkizen, temno siv, potem pa berem da ja, otrok ne sedi lepo notri, skos na stran leze...pa da je strehica premajhna, da moraš nujno kupit še dežnik, pa varovala (tam kjer drži rokice) ni v kompletu, moraš kupit posebej, pa ko zlagaš voziček - kar je spet cela znanost baje, moraš snet tisto dol in se tut ful težko sname. Pa naslon se težko nastavlja gor in dol - je ena napisala, citiram: "Moram uporabiti obe roki, nogo in še glavo, da ga premaknem." haha Aja pa še naslonjalo se ne da niti čisto ležeče niti čisto pokonci, tko da sva rekla: ne, tale pa ne bo za naju. Uuuu mate pa kar malo starejše partnerje od sebe...moj dragi bo čez 10 dni star 25 juhej pa se s kolegi pogovarjajo, da zdaj so pa res že kar stari haha no tut 30 je men še čista mladost, da me ne bo katera narobe razumela Drugače bova imela pa prva otročka v naši družbi yei sva tut druge čist navdušila, čeprav imajo nekateri (predvsem punce) še kar nekaj šole za nardit, pa stanovanj še nimajo pa tko... Srček sva pa midva tut prvič slišala na nuhalni. Prej sem imela 2 UZ pa smo ga vedno tudi samo gledali - ga je tudi gledati zelo lepo, kako se krči - SAMO DA DELA!!! A od zdaj naprej ga bomo vedno poslušali, a katera ve?! A ste slišale za Angel Sounds - kakšno imate kaj mnenje o tej napravi?! Meni se zdi ideja dobra, sam je itak ful drag, pa še moj dragi pravi da je brez veze da ga bova itak kmalu lahko poslušala v živo.