|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
28.7.2010 12:56:09   
šebela
Hoj, hoj!!!!!
Pridem dopusta in kot da to ni že dovolj velik šok (realnost), ste me uspela še zbrisat s seznama.....user posted image No saj predvidevam, da ni bilo namerno, ker res ne vem komu bi se lahko zamerila s tistimi dvemi posti, ki sem jih do zdaj napisala. No pa sem se dodala sama še enkrat in našla tudi pikepoke pod več smeškov.
Drugače vse po starem, še zmeraj malo slabosti in tu in tam kak rjavkast izcedek... tamali pa neumorno rase in moj trebuh počasi tudi.
Uživajte, pa brez črnih misli....

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.7.2010 13:22:32   
vipercat
punce najlepša hvala za dobrodošlico user posted image

mišyka hvala ti za razlago glede tickerjev. vidim da nekaj  nimam dobro naštimano...bom šla popravit, pa kakšen drug avatar moram najt

sex v nosečnosti? v času slabosti SIGURNO NE. pa kaj si ti nor da bi me še šejku zdej, k da mi ni dost slabo...no potem v kanejših mesecih se je (v prvi nosečnosti) ppa ta potreba kar multiplicirala... še sanje sem mela bol pestre hahahaha

teyla če te lahko malo poskusim potolažiti... marsi katera bi dala vse na svetu, da bi partnerja vsaj malo skrbelo kaj poje in popije. res je lahko zoprno (mene tudi veno prašuje a ti je slabo? a si vzela tifol? a.....) ampak vseeno menim da smo med srečnicami, ker jih veliko poznam ko partnerja gladko briga  - zna pa bit včasih nadležno, sploh zdej ko smo še bol občutljive haha jest se kr zderem pol pa rečem ups hormoni user posted image user posted image user posted image

hayabusa - hvala da si me dodala na seznam

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.7.2010 14:23:15   
Teyla
No, saj ne rečem, saj je v redu da ga skrbi. AMpak on in njegovi nasveti so že dovolj, ne raibm sotalih "pametnjakovičev". Sama sem mnenja, da mi bo telo že samo povedalo ko kaj rabi. Saj je funkcioniralo do zdaj. Če se mi lušta določene hrane potem rabim nekaj kar ta hrana vsebuje itd. 
Kar me pa sedaj zanima pa je, če tiramisu res vsebuje surova jajca? user posted image Meni se zdi, da je krema prekuhana.

Drugače pa tudi meni trebušček raste. Ko nič ne jem se pozna kot da bi kosilo pojedla, ko pa pojem kosilo pa izgleda kot da bi pojedla celega piščanca ali purana. user posted image
Jap jap, definitivno nekaj raste tukaj notri. user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.7.2010 14:31:48   
Mišyka
Teyla doma narejen tiramisu definitivno vsebuje surova jajca. Probaj vzet to skrb za nekej pozitivnega, sigurno pa je samo dobronamerno. Če ti nebi pa nikol nč reku, pa spet nebi blo prov. Mal nas pa še hormončki spravijo ob živce.

Jst sem od včerej zgleda spet v puberteti, mi družbo dela en cel kup mozoljev. Me bodo mozolji izdali drugim da sem noseča, al kaj?!! user posted image

vipercat pri tickerju mora bit na začetku <a href in na koncu a>, potem boš pa vidla tudi svojega.

Kakšna prijetna temperatura je zunej user posted image , bi mogle mal pohvalit, ko smo se pritoževale nad vročino.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.7.2010 15:22:06   
Ribi Bibi
Zdravo punce!

Da se po dolgem času še jaz malo javim. Najprej za seznam: NS sem imela 20.7., bebonček veselo brca, ima vse prstke in vse je ok user posted image . Naslednji pregled je 10.8., pa še enega vražička mi prosim narište zraven, da ne bo moja mala užaljenauser posted image .

Sicer vas nisem kaj dost uspela prebrat, sem imela mal panike s svojim zdravjem, tako da sem pristala na urgenci (in tam tudi za nekaj časa obstala), naredili tisoč in eno preiskavo (med drugim tud NS), našli nič in po skoraj dveh tednih muk se je stanje samo izboljšalo. Tako da sem zdaj vsaj spet mobilna in "stara" jaz. V tem času so tudi slabosti skoraj povsem izginile in se res dobro počutim...je res, da je drugo trimesečje bolj luštno user posted image

Bom probala prebrat kaj vse se je dogajalo v tem času, da se vam lahko vsaj koristno pridružim pri čveku. Me tako razveseli, ko vidim kako dolg seznam že imamo user posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.7.2010 17:37:01   
DIANE
Dan,
spet pridem mal jamrat keda bo mim teh slabosti in se bom počutla bolje. sem rižoto se prisilila jesti pa me želodec zej boli pit pa mi nikakor ne gre. Ah dans sm sitna.

Upam da ste vi bl kul.

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
   [Brisano sporočilo]
28.7.2010 17:38:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu šebela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
28.7.2010 17:45:23   
majjci
Živjo punce tut jaz se pridružujem februarkam:) Rok mam pa 28.2.2011! Še dobr da ni prestopno letouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
28.7.2010 18:10:06   
šebela
Sem se komaj pribljižno prebila čez vse poste. Madona ste se načvekaleuser posted image
...pridne. Dobrodošle vse nove nosečke!!!
Moj pa je tako kul glede nosečnosti, da ga morem prav pohvalit. Enkrat mi je malo težil, čež kaj vse nebi smela delat in dvigovat in kako bi mogla počivat, ker ga je pač skrbel ta moj občasni rjav izcedek. Pa sem mu jaz par člankov našla o spontanem splavu in je bil spet tiho. Zdaj pa me še samo tolaži, da bo že in da mi tud slabo enkrat več ne bo. Skratka res ga mam rada....user posted image
Gled hrane pa jaz tudi nebi pretiravala z nekimi hudimi omejitvami, saj je vse pod razno kontrolo.... Tud jajca ki jih kupiš v trgovnini nimajo salmonele, ker so testiran. In mislim, da v vseh zglednih slo restavracijah se zelo težko zastrupiš. Bolj problematične so kakšne menze al pa zakotne restavracije in slaščičarne. Jaz jem vse tudi suhomesne izdelke preverjene kakovosti. Če mi le ni slabo...

(odgovor članu majjci)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
28.7.2010 18:14:14   
maurica
danes sem bila na NS. sem najbolj srečna na svetu :))) kako je lepo videt bitje, ki raste v tebi, se obrača, razteguje ... joj, sem se skoraj zjokala tam. je pa vse OK z mojim malim čmrljčkom. zdej sem mojemu po mailu poslala slikce in filmčke. škoda, ker ga ni bilo zraven ... je pa imel na glas telefon (pri njemu je bilo to sredi noči), da sem lahko poročala.

šebela, zgleda, da je prišlo do neke napake user posted image  kje pa si bila na dopustu? kaj pa ostale punce, kjer ste bile oz. kam greste na dopust?

teyla, surova jajca znajo  biti res opasna in se jih je potrebno izogibati. tudi v tiramisuju so. ah, saj bo, samo skrbi ga :) meni moj teži zaradi sladkarij user posted image  jaz imam nenormalno rada francosko solato, pa je ne smem jesti zaradi majoneze. u ja, pa tatarski biftek. mmmm, komaj čakam, da bom lahko spet to jedla. am, zakaj pa tuna ni OK?

živjo majjci. zaupaj nam še ostale podatke za na seznam.

(odgovor članu majjci)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.7.2010 19:41:46   
trsica
Joj, punce. Jaz se pa sploh ne omejujem glede hrane. Če ti paše, ti paše. Jaz imam trenutno najraje CocaColo. A jbga, najbolj mi paše. Čeprav vsebuje kofein. Pa tudi radler spijem. Pa kak deci vinčka-rdečega, ker je dober za kri. Tud limonco (v šnops namočene limone) sem pila. Tudi francoska solata mi je takooo zapasala. Tako, kot pravi šebela, kakšne nepreverjene restavracije bi znale biti problem. Za ostalo se pa čisto nič ne sekiram. user posted image  Joj, da ne omenjam sirov burek. V prvi nosečnosti mi ga je moj kupoval ob enajstih zvečer pri šiptarjih. Skoraj vsak drugi dan. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.7.2010 19:59:31   
ninchi9
Hej punce

Jaz tud jem, kar mi zapaše, ampak res kar doma sama naredim. Torej tatarski biftek, francosko, peciva, v glavnem kar naredim sama doma, in sem najbolj ziher, če so sestavine ok. Restavracij pa se na daleč izogibam, ker sem bila priča zastrupitvi tudi v eni izmed najbolj uglednih restavracij v MB. Tak da to ravno ni merilo, če je restavracija priznana.

Me pa skrbi, ker ne morem jest mesa.. In to res prav nič!!! Enkrat na teden se prisilim, da pojem en mali zrezek, pa še to mi tak dviguje, da brezveze. Čokolade tudi še nisem niti povohala, odkar sem noseča.. A kaj ko mi sadne tortice pa odlično gredo v rit user posted image user posted image

Maurica - me veseli, da je vse ok s pikico.. Jaz tud mam NS v ponedeljek in komaj čakam, da vidim svojega sončka. Moj si je moral fraj vzet v službi, da lahko gre z mano. :)

Trsica - dobra si, da ti tekne alkohol.. Tudi jaz sem prej znala pri večerji zvrnit kakšen kozarček rujnega, pa mi zdaj niti približno ne paše. Mi pa žal zapaše še kakšen cigaret tu pa tam. No bolj TAM kot TU... user posted image user posted image

Nič, punce, uživajte, pa čim manj slabosti in glavobolov!!

LP, Nnchi

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.7.2010 21:09:27   
hayabusa
Šebela, seveda ni bilo namerno, verjetno se je kateri pripetilo ker smo se s tem seznamom malce še lovile, tud meni je moja hčerkica zginla s seznama pa smo popravli. Ti kar popravi kar smo pobiksale in jaqvi se še kaj da te slučajno ne pozabimo ;)

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.7.2010 21:18:57   
hayabusa
user posted image juhu za preglede in NS. Glavno da je vse tipi topi!

Ne razumem zakaj ne bi smele jesti tune? jaz sem jo v prvi nosečnosti jedla na tone. Tud jagode baje ne bi smela jesti ker potegnejo vse slabo na sebe pa sem jih tud na tone jedla. Sem se pa res izogibala surovim zadevam nekako se nisem mogla prepričati v to da bi kaj takega jedla. Meso - 12 let ga nisem jedla, prvih nekaj mesecev nosečnosti tudi ne, mi je smrdelo. Potem pa sem začela z vsem možnim klobase, meso, malo po malo kar se mi je zluštalo. Zdaj ga pa kar dalje jem ker mi je ok ;)
Joj ninchi9 - cigareti? tokrat ne tako, ampak v prejšni nosečnosti bi jih jedla kako so se mi luštali. Sem zmeraj upala da bom med tistimi srečnicami ki jih minejo cigareti med nosečnostjo, pa se ni zgodilo;

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.7.2010 21:26:45   
trsica
Punce, dajmo pomagat eni bodoči mamici, ki ne more imeti svojih otrok.

http://www.ringaraja.net/forum/m_5271390/mpage_11/key_/tm.htm

Na kratko zgodba: Želita posvojiti dvojčici iz Makedonije, pa so makedonski uradniki tako podkupljivi, da ju stalno zavirajo. Žalostno, prežalostno. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.7.2010 21:44:31   
Teyla
ribi bibi me veseli, da je vse v redu s čmrljem. user posted image

maurica in hayabusa  tuna ni ok ker vsebuje baje ful težkih kovin. Je ni priporočljivo jest veliko, in naj ib jo raje nadomestile z drugimi ribami, ki so bolj ok, predvsem sveže. Ampak to ne velja za vse nosečke, to je splošno pravilo. Sicer mi pa še vedno ni jasno zakaj ni dobro jesti surovih jajc. Predvidevam da zaradi zastrupitve, al kako? Samo, če se zastrupim s hrano, se to lahko zgodi kjerkoli, surova jajca niso ravno edini vzrok. A so lahko posledice na otroku, če se zastrupim? Saj telo je še vendo zmožno vse predelat oz se samo branit, ni tako? Ne me narobe razumet, ampak deloma ne razumem teh "opozoril". Al sem pa samo tečna, pa me hormoni dajejo.user posted image  
No, en tiramisu sem pojedla prejšnji teden, ampa to zato, ker še nisem vedela način priprave. (Ne vem zakaj imam v mislih, da je krema kuhana).

trsica, sem že podpisala. Upam, da jima bo uspelo. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 28.7.2010 21:46:15 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
29.7.2010 8:19:18   
sara1986
Dobro jutro punce , včeraj smo imeli NS in je hvala bogu vse tako kot mora biti! Nuhalno sem opravljala pri dr Lomšek in lahko jo samo pohvalim, ker je zelo prijazna in ti ves čas razlaga... Spol se ni videl, ker moj baby skos sedi :) Očitno ima gene od mojega, ki je črnogorec  user posted image  . Je pa enkraten občutek in neprecenljiv ko vidiš kako malo bitje raste v tebi .
Vsem skupaj želim lepo nosečnost! user posted image user posted image  

Presrečna mamica

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
29.7.2010 8:24:49   
hayabusa
Toliko se o tem presnetem tiramisuju pogovarjate, da se mi je zluštal!!!!!
Teyla - http://www.kulinarika.net/recepti/410/sladice/tiramisu/ krema se ne kuha, zatorej polemike o tiramisuju, ker je surovo jajce in ne kuhano. Glede surovega jajca pa je bilo govora zaradi salmonele.

No ja, podatek s tuno še vedno ne spremeni dejstva, da sem je jaz ogromno pojedla v nosečnosti in je tamala ok ;) nisem pa vedela tega, kaj ko pa je to edina riba ki jo jem, ker mi niso dobre.

Opozorila glede zastrupitve s hrano pa so zato ker ni vse tako rožnato kot si napisala. Zastrupitve kot je enodnevno bruhanje in driskanje so še kar ok, čeprav napenjanje in dehidracija telesa ni vredu za malčka v trebuhu. Zraven tega pa obstajajo še druge zatrupitve s hrano, ki jih telo ne more samo rešit in so otroku nevarne, da ne omenjamo "živalic" kot so salmonela, šegela, verjetno še kaj. 
Saj ni tako kritično vedar pač razmišljamo malo bolj na to. Jaz osebno nisem nikoli imela izkušnje z zastrupitvijo pa sem vseeno malo bolj pazila glede roka uporabe itd., za vsak slučaj. Malce kompliciramo kot tudi z drugimi stvarmi v nosečnosti, seveda ;)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
29.7.2010 9:19:39   
d3lfink4
Hej!
Kak fajn, čestitke vsem za uspešne preglede in NS, mene pa danes čakaaaaa, jeeeeeei user posted image
Ja, men je tud gin. odsvetovala tuno (in morskega psa recimo), ker so to ful velike ribe in dolgo živijo in se nanje veže zelo veliko nevarnih kovin (živo srebro ...)- sej se tud na ostale ribe, sam nimajo tega tolk, ker so manjše in ne živijo tko dolg. Je pa drugač morska hrana ful dobra zarad omega 3 mašč. kislin, ki pozitivno vplivajo na spomin otroka in bojda na višji IQ user posted image Naj bi na  teden pojedle do 350g takšne hrane.

Drugač pa ja, po mojem tud ni treba neki hudooo komplicirat, sam pretiravat pa tud ne smemo. V mejah normale pa bo vse ok user posted image user posted image   Glede zastrupitev - pa naše telo ni tko zlo ogroženo in se že nekako brani ... mali otroček v trebuhu pa vsega tega še ne zmore in nima teh "obrambnih mehanizmov" tko razvitih kot me ... in je zato panika.

Trsica, poslala tud jaz user posted image
Uživajte, papa

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
29.7.2010 9:22:39   
Ribi Bibi
No, pa sem vas prebrala, čveke user posted image

Najprej user posted image user posted image  N. M. in 5ri. Upam, da bosta jeseni ponovno srečki nosečki in da se bo vse lepo končalo.

Slabosti..oh..slabosti...res minejo:). Samo da so pri nas, ki imamo rok na začetku meseca že (skoraj) mimo, ostale pa počakajte še kakšen teden. Čeprav se strinjam, da je vsak dan odveč, ampak ko pa minejo je pa tako luštno, da mene kar razganja od dobre volje, da sem spet zdrava user posted image  Se z mojim hecava, ko trdim, da sem bolna, on pa meni nazaj: nosečnost ni bolezen...bi ga kdaj kar mal v rit nabrcalauser posted image  Sicer je pa super možek, jaz mu rečem kar zlatko-zakladko. Ob vsem slabem počutju in hormonih sem bla res neznosna v teh prvih mesecih (že v prvi nosečnosti), sitna, težka, kar naprej bi neki sitnarla. Pa kar stoično prenese vse, zrihta otroka in hišo, tako da sem samo hvaležna, da ga imam.

In ja, tudi sama sem imela "črne misli", na katere nisem ravno ponosna, ampak ko se res počutiš, da bi kar umrl, sem se spraševala, a nam je blo res tega treba. Pa je otrok zaželjen, vse postavke štimajo, tako da vrjemem, da je ekstra težko, če si študentka, imaš polno skrbi glede študija, službe, partnerja... Ampak punce, ko se ti enkrat tvoj otroček nasmehne in te objame in ti da lupčka, takega res mokregauser posted image , takrat spoznaš, da bi šla na vrh sveta in nazaj zanj. Vse tegobe so pozabljene in nikdar ne bi zamenjala. Tako da kar pogumno. Skrbi na stran, ne poslušat preveč tistih, ki skrbi le še podpihujejo namesto, da bi ti bili v oporo. Vse vam/nam bo poplačano. Čeprav mogoče res ne v prvih tednih po porodu ( jaz sem rabla kar kakšen mesec, da sem dojela, da imam dejansko rada mojo bejbiko in mi ni predstavljala le nenehnega dela in obveznosti). Ampak kot sem rekla....zdaj ne bi nikdar zamenjala.

Tudi kar se tiče študija in diplome. Sama sem sicer na podiplomcu, ki sem ga vpisala 4. mesece noseča in ga tudi z otrokom delam naprej. Sicer res vzame več energije, planiranja in odrekanja kot študij brez otroka, ampak z voljo in željo se vse da! Ne bo enostavno, to je jasno, ampak ni pa nemogoče! Res je, da skrbi ne moreš kar tako "izbrisat" ampak če lahko kakorkoli pomagam s svojo izkušnjo, upam, da sem vas uspela malo potolažit.

Pa še hrana...o tem je tudi precej govora user posted image . Jaz sem (ponovno) v "makaronarski" fazi user posted image  Sem imela že prvič eno obdobje, ko mi je pasala samo pašta na tisoč in en način. In ta teden sem jo jedla že trikrat...kaj pa vem...kar zapaše mi. Je pa res, da sem vsaj hujšat nehala na ta načinuser posted image .

Še eno vprašanje (da ne bom samo pametovala). Tiste, ki že imate kakšnega otročka doma, a ste drugo/tretjo nosečnost težje prenašale kot prvo? Meni se vse zdi težje..čeprav zdaj ko sem dobila nazaj energijo je kar luštno, ampak prvi meseci so me pa veliko bolj dotolkli kot prvič.

Pa še nekaj: če je bila slučajno katera na Korziki ali Sardiniji, bi jo prosila za par nasvetov.

Tako, zdaj sem nadoknadla za nazaj, ko me ni bilo, bom pa mogoče zdaj bolj redno pisala in raje malo krajše user posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
29.7.2010 9:36:28   
maurica
Samo še nekaj glede hrane o kateri se pogovarjamo: jaz imam ginekologa, ki drugače ful ne komplicira, ravno obratno, zmeraj govori, da folk preveč komplicira in bere razne stvari po netu, pol so pa vsi panični. Mi je pa izrecno naročil, naj se resno izogibam surovih jajc, surovih in suhih mesnatih izdelkov, školjk. Sej to je tako, okuži se 1 na toliko in toliko primerov. So punce, ki so vso nosečnost jedle vse našteto pa jim ni bilo nič, dovolj pa da enkrat naletiš na kaj pokvarjenega.

teyla - surovim jajcem se je potrebno izogibati zaradi salmonele. Moj brat jo je enkrat fasal in je bil cel teden tako bogi ... jaz resno verjamem, da je lahko izredno škodljivo za otroka.

En kulinarični nasvet: tiramisu se lahko naredi tudi brez jajc!

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
29.7.2010 10:05:45   
antoninap
Tudi mi smo uspešno prestali test nuhalne svetline! user posted image Pikica je velika 7 centimetrov in navdušena nad mahanjem z rokicami user posted image Najbolj smešno je bilo, ko se je ginekolog počasi premikal od oglave proti petam in se bližal "spolu", sem hitro dodala, da ni treba preverjeti, ker želiva, da je presenečenje, je bilo slišati tako olajšanje user posted image Je rekel, da mu je to najtežje, ker zdaj še ni tako vidno in potem noče, da bi na koncu ven prišlo nekaj drugega user posted image

Drugače imam pa rok po NS 31.1., isti dan kot partnerjeva sestrica. Njej se zdi totalno zakon user posted image

Zdaj si pa ne morem več pomagat in že veselo hodim po trgovinah in si ogledujem stvari. Vožiček je že skoraj izbran user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
29.7.2010 10:11:45   
hel32
Hoj, čvekice,

Naš mali, po 3 dneh, danes, HB, nima več vročine. Trenutno spančka, in imam malo časa.

Moje slabosti se tu in tam še malo pojavljajo, ampak ni več tako hudo, mislim, pa da je najlepše 2 tromesečje, ko začutiš brce,..imaš več energije,..ja, komaj čakam na te tedne.

Ribi Bibi, jaz sem v drugi nosečnosti bila konstantno utrujena, zaspana, sem kr spala, spala,..,v tretji, pa nekako nisem tako zelo utrujena, mi je dosti da se ponoči naspim, in funkcioniram potem kolk tolk normalno, čez dan, odvisno pač od ženske do ženske.
Sicer pa jaz nosečnosti ne gledam kot bolezen, ampak kot normalno stanje ženske v rodni dobi, jaz delam vse, tudi malega nosim, pospravljam, imam vrt,...
Si pa pridna, da študiraš zraven otročkov.user posted image

Punce, jaz sicer imam trebuh, še od 2 user posted image tako, da lahk komot gdo misli, da sem v kakem 5 mesecuuser posted image , ampak, men ni skor nič več prav, in bom mogla malo pogledat za nosečniškimi cunjami, baje so v H&M ful poceni, take, za zimo, poletne imam tak od lani šeuser posted image , a je katera mogoče že kaj nabavljala, ker meni je tako prehitro, apak, kaj hočem, tako je, pa če so znižane se splača.

Ena je zadnjič pisala o starosti, da je 30 let veliko za otroke imet, no, ne bi rekla, jaz bom ko rodim, stara 34 let, pa se ne počutim tako zelo staro, tako, da tako je moje mnenje.

Hrana, jaz se izogibam; suhomesnatim izdelkom, siru s plesnijo, školkam, tatarski biftek, zelo soleni hrani, konzervam. Se mi pa spet dogaja da ne morem vase spravit mesa, že v 2 user posted image je bilo tako, mi je kr slabo, ko vidim, meso, ne morem, raje pojem kak kos sira ali pa kuhano jajco, ali pa skuto, sam mesa NEEEEEE.

Pa čestitke vsem za dobro opravljeno NS, jaz jo imam drug teden, in tudi komi čakam, da vidim malo pikico, in mogoče že izvem spoluser posted image

Tiramisu- lahko ga nardite na 10001 način, brez surovih jajc. Sicer je pa ogromno drugih sladic, sicer se jih sama izogibam, zaradi Nosečniškega diabetesa v 2 user posted image , in imam strah, da ga bom zdaj tudi fasala.

Lep dan vsem srečkam user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
29.7.2010 12:36:52   
šebela
Pozdravljene!
Jaz sem pa spet malo panična, ker sem imela danes zjutraj spet mal roza izcedka... Kako me to nervira, prav ne da se mi it spet k ginekologu, ker bo spet ista pesem, vse ok in nimajo pojma od kod, skoraj kot da mi ne verjemejo, da ga imam. Moram malo nekomu pojamrat.... ker drugače sem ful optimist, ampak to me pa čist podre. Pa sem mislila, da bo zdaj konec s tem.   user posted image Sem vzela kar 4ure dopusta in grem zdaj domov počivat.
Jaz sem že 11 tednov in dve dni, piše na ringaraja, da se možnost za spontani splav zmanjša na 2%.... držte mi prosim pesti, da ne spadam glih jaz v ta 2%....

user posted image Čestitke vsem za uspešno NS... vam kr malo zavidam, upam, da jo bom dočakala naslednji teden....

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
29.7.2010 12:41:05   
Mišyka
Če bi lahko, bi zdejle v službi v sekundi zaspala. Pa še tale vreme... kot nalašč za spanje.

Jst zdej, v drugi nosečnosti, veliko bolj občutim te nosečniške tegobe, kot sem jih v prvi. Prva je bla tudi tako dolgo in težko pričakovana, da mi ni bla odveč nobena težava povezana s tem. Pa tudi lažje si privoščiš počitek kadar ti zapaše, če nimaš doma že enega otroka, ki zahteva čas in energijo.
Meni je glavno, da so slabosti izgleda mimo. Glede utrujenosti in glavobolov je pa še enako, ampak mava z možem kr dogovor, da ma on tamalga popoldne čez, od 6h naprej, ko pač pride domov in pojemo kosilo. Jst pa si skor vsak dan privoščim urco spanja. Pa tud mali že razume za kaj gre in me pusti če grem počivat. Kadar sem pa z njim pa vse nadoknadi! Se vidi, da me pogreša.

Še mal, pa bomo žarele in prekipevale od energije user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.