hel32
|
Hoj, čvekice, Naš mali, po 3 dneh, danes, HB, nima več vročine. Trenutno spančka, in imam malo časa. Moje slabosti se tu in tam še malo pojavljajo, ampak ni več tako hudo, mislim, pa da je najlepše 2 tromesečje, ko začutiš brce,..imaš več energije,..ja, komaj čakam na te tedne. Ribi Bibi, jaz sem v drugi nosečnosti bila konstantno utrujena, zaspana, sem kr spala, spala,..,v tretji, pa nekako nisem tako zelo utrujena, mi je dosti da se ponoči naspim, in funkcioniram potem kolk tolk normalno, čez dan, odvisno pač od ženske do ženske. Sicer pa jaz nosečnosti ne gledam kot bolezen, ampak kot normalno stanje ženske v rodni dobi, jaz delam vse, tudi malega nosim, pospravljam, imam vrt,... Si pa pridna, da študiraš zraven otročkov. Punce, jaz sicer imam trebuh, še od 2 tako, da lahk komot gdo misli, da sem v kakem 5 mesecu , ampak, men ni skor nič več prav, in bom mogla malo pogledat za nosečniškimi cunjami, baje so v H&M ful poceni, take, za zimo, poletne imam tak od lani še , a je katera mogoče že kaj nabavljala, ker meni je tako prehitro, apak, kaj hočem, tako je, pa če so znižane se splača. Ena je zadnjič pisala o starosti, da je 30 let veliko za otroke imet, no, ne bi rekla, jaz bom ko rodim, stara 34 let, pa se ne počutim tako zelo staro, tako, da tako je moje mnenje. Hrana, jaz se izogibam; suhomesnatim izdelkom, siru s plesnijo, školkam, tatarski biftek, zelo soleni hrani, konzervam. Se mi pa spet dogaja da ne morem vase spravit mesa, že v 2 je bilo tako, mi je kr slabo, ko vidim, meso, ne morem, raje pojem kak kos sira ali pa kuhano jajco, ali pa skuto, sam mesa NEEEEEE. Pa čestitke vsem za dobro opravljeno NS, jaz jo imam drug teden, in tudi komi čakam, da vidim malo pikico, in mogoče že izvem spol Tiramisu- lahko ga nardite na 10001 način, brez surovih jajc. Sicer je pa ogromno drugih sladic, sicer se jih sama izogibam, zaradi Nosečniškega diabetesa v 2 , in imam strah, da ga bom zdaj tudi fasala. Lep dan vsem srečkam