|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
27.7.2010 8:53:06   
samsara04
Dobro jutro vsem nosečkam,
čeprav sem zadnji dve noči precej slabo spala. Verjetno zaradi vpliva lune, zlasti pa zaradi pijanega folka, ki se je ponoči zgubljal po piranskih ulicah, grmenja in posledičnega lajanja najinih kužkov...kljub uporabi čepkov se zbujam zaradi takšnih stvari, kar me precej jezi user posted image

Zanima me pa nekaj drugega in sicer, kakšna je vaša želja po spolnosti sedaj. V sedmem, osmem in devetem tednu se mi je zaradi bolečin v jajčnikih in v spodnjem delu trebuha ter slabosti ta želja (na moje razočaranje) očitno zmanjšala. Po devetem tednu, ko bolečin skorajda ni več, tudi slabost je le občasna, pa spet uživam v spolnosti, da je kaj...in to vsak dan ali celo večkrat na dan user posted image Izgleda, da hormoni delajo svoje in tudi po moje user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.7.2010 9:07:33   
Teyla
samsara: glede želje po spolnosti- pri meni ni na vrhuncu, ampak je pa kar močna. Ampak imava prepoved zaradi krvavitev. user posted image

pilotgirl: midva sva oba bolj tehnična tipa, zato se nobenemu ne zdi pametno dat 200€ za pralni stroj, tak da bova verjetno kupila bosch al pa gorenje, ker so dobri in imajo malo komplikacij oz servisov. Tudi previjalne komode ne bova kupovala, ker je nimava kam dat, žal pa tudi nad pralnim strojem ni prostora, tako da bova verejtno kupila samo podlogo, previjalni prostor bo pa verjetno miza. user posted image

No, se mi je zdelo, da imaš nekaj veze z letalstvom. Meni je tudi mami nekaj govorila zakaj strojništvo, pa sem se vseeno vpisala. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 27.7.2010 9:08:07 >

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.7.2010 9:31:52   
maurica
jah, je res malo zakomlicirano glede služb. Seveda je potrebno razumeti tudi delodajalce, sploh če gre za neko manjšo, privat firmo. Mislim, da jih predvsem skrbi iskanje novega kadra, uvajanje in pa kasnejše bolniške. Pri nas je pa tako, če greš študirat in si zelo pridna ter diplomiraš pri 24, pa da takoj najdeš službo, najprej si eno leto za določen čas, pol ti dajo za ndč in imaš občutek, da ne moreš takoj na porodniško, pol je pa ženska stara naenkrat 30. Kar je, sploh če ne želiš samo enega otroka, kar malo pozno ... user posted image  tako da to je kar dobra ideja, da imaš prvega med faksom.

midva sva se ravno zato odločila, da ne bova več čakala (sploh glede na to, da nimava finančne stitske in lahko živiva od njegove plače) in da imava prvega čim prej. Vmes se bom verjetno vpisala na faks zaradi statusa. Ko bom na porodniški pa bom začela aktivno iskati službo in če mi rata, bom predčasno zaključila s porodniško (jo bo vzel moj mož namesto mene).

glede spolnosti: jaz imam ful veliko željo po spolnosti. na začetku sva imela težave, ker je mene ful peklo v nožnici, sedaj je pa kul in uživava. No, zdej ne, ko mojega ni doma user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.7.2010 9:36:19   
cukica
Vidim,da ste se pogovarjali glede služb.Jaz sem 5 let nazaj prišla na firmo in po 6 mesecih povedala direktorju,da pač nemorem imet otrok po naravni poti ampak,da bom morala na umetno oploditev. Razložila sem mu kako vse skupaj poteka in,da bom pač odsotna od postopka dalje do porodniške in naprej,...Mal sem se bala zaradi pogodbe vendar sem po 1 letu dobila za nedoločen čas in res lahko rečem vse lepo o direktorju,veseli se z mano,da nama je po 6 letih končno ratalo in naj ne skrbim,da je zdaj čas,da uživam,... Vem,da je malo takih ampak sem vesela,da je bil ravno ta tisti,ki je vse skupaj razumel,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.7.2010 12:03:46   
Anonimen
Teyla tudi sama sem zelo tehnični tip ženske. Midva sva kupila Gorenje, nimam kaj za pojamrati :) Servis vedno dostopen, kvarijo se pa tudi ne, kot se nekatere drage in znane znamke.

Ja jaz sem specifično smer letalstva hotela, vendar v slo nimamo kaj iskati, tako da sem potem naredila kemiji naredila kem. ing., ker mi to ni bilo dovolj, sem se odločila na arhitekturo, kjer spet nisem našla svoje specifične smeri :) Tako, da se bol jasam izobražujem v tej smeri in konstruiram reči.

Ja pri meni je bila mižnost celo takrat še štipendiranja adrije, ker sem že takrat imela licenco oz. več licenc. Vendar je moja mama zelo trda ženska in doseže svoje, je proti temu obrnlila tudi očeta, ki je bil v jugo armiji vojaški pilot, češ ženske piloti, družina, to ne gre skupaj. user posted image Na srečo mam sedaj fanta, mi me prav veselo spodbuja, tako, da hodim zopet na tekmovanja, sicer v Slo niso znana user posted image Vedar, sedaj bo moralo za mojo počakati zaradi moje pikice, zaradi obremenitve telesa, kar so mi zdravniki odsvetovali. Drugače normalno letenje pa še vedno lahko upravljam, acro pa trenutno ne.

Kero smer strojništva pa študiraš oz. si?

Maurica ravno včeraj sva se s fantom pogovarjala, da pozna kar nekaj sodelovk in kolegic, ki so v času porodniške dobile ali menjale službico, tako, da ne obupati. Jaz sicer osebno mislim, da ni nič narobe, če ima ženska prvega pri 30 drugega pri 32 letih, že želi že tretjega pa 34. letih. Poznam kar nekaj primerov in so rodile prez komplikacij ali težav. Sicer ona se je odločila za tri, pozno poročila in je tretje dete povila pri 35. letih. Moramo se zavedati, da sedaj študiramo, nekatere se odločimo za mag. druge za doc. in da veliko težje se dobijo sližbe. Tako, da meni ni nič takega prvo dete pri 30. letih. Sloh, če si zdrav.

Če se ne motem je postalo kar povprečje, da je prvoroska pri oz. že presega 30.letih. Ne obremenjujte se z leti ;) Ker smo prav fletne neglede na starost, pa še redke smo v Sloveniji, tudi dekleta se poredkeje rojevajo ;)

Glede spolnosti, pa nimam želja, se mi zdi, da trenutno jo imam manj, verjetno zaradi bolečin, utrujenosti in slabosti.

Nekaj me zanima, koliko tednov je prvo trimesečje? Do kdaj, je najbolj nevarno, da pride do SS? Po forumih berem, da najpogosteje od 10-12 tedna, me je kar stisnilo user posted image Jaz se pa v tem času igram z lepili in lepim makere, profesorji pa nezastopijo, da nebi smela teh hlapov dihovati. Moram se pogovoriti z G, da nevem nekako opravici, samo, če bodo hoteli upoštevati.

Cukica, super podjetje in kolektiv imaš. Vesela sem, da so tudi taka podjetja.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 27.7.2010 12:06:43 >

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
27.7.2010 12:20:34   
Anonimen
Nekaj sem surfala in naletela na tole.

Za bodoče novopečene mamike oz. tiste, ki ste že malo pozabile user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
27.7.2010 12:53:29   
hayabusa
Madona kaj vse ste napisale in kakšne teme odprle, super nouser posted image

Jaz moram priznat da (na žalost) nimam službe za nedoločen čas in mislim da če bi na to čakala, da pred abrahamom ne bi imela otrok. Midva sva se dogovorila, da če ostanem brez službe, se bova že nekako znašla. Ni mi težko delat (skorjda karkoli) in bi že, hvala bogu zaenkrat še nimam te težave.

Bolečine v križu, zaenkrat jih še nimam, jih pa pričakujem. Večinoma je to posledica lege otroka, predvidevam da je to pri dvojičkih še bolj izrazito. V prejšnji nosečnosti mi je gospodična nekaj časa tako pritiskala na križ, da mi je v nogi "vleklo" živec in sem 2 meseca nosila kozmodisk, da je blo vsaj za odtenek bolje. Potem ko se je malo premaknila in prestavila višje je bilo pa v redu. Verjamem pa da bo vam ki nosite dvojčke težko tudi na koncu ker bo v trebuščku še večja teža kot če je samo eden.

Ste pisale tudi o tem kako je ko pride otrok na svet. Res je da je enim tako romantično kot je ena napisala. Enim pa ni. Moja sodelavka je bila prav razočarana ko je rodila ker ni bila vzhičena in navdušena kot je pričakovala. Nekatere ki imajo težek porod tudi zaradi tega drugače reagirajo. Jaz sem bila navdušena nad mojo lepoto vendar pa se kaka 2-3 mesece nism počutila kot mama in nekako tako dolgo tudi noben od naju ni otroka klical po imenu ker nama je bilo to zelo čudno. Tako veliko ime za takšnega malčka. Tudi mene je bilo strah kako bom in kaj bom ko pride otrok na svet. Od prvega dneva sem se trudila biti mirna in zato je bil miren tudi otrok zato sva se hitro ujeli.

PilotGirl17- jaz pa popolnoma razumem teorijo tvojega dragega.Dokler nisem imela svojega otroka v rokah nisem želela držati otroka ki ni zmogel sam držati glavice ker me je bilo strah. Se previ da nisem imela v rokah otroka manjšega kot 3-4 mesece. Ko sem imela svojo od prvega dneva ni bilo težav.

Ne vem kako je s 7 otroki pri hiši ampak vem da če imaš 4 da si lahko nekaj let "gospodinja" in ti teče delovna doba in še nekae ugodnosti, ne vem pa kako dolgo. Ne vem če veste in tista ki ima točen podatek naj me popravi ampak mislim se da lahko prva 3 leta odločimo za 4 urni delavnik (kako delodajalec gleda na to in kako gre kateri skoz da dobi plačo samo z 4 ure je pa druga stvar).

Hel32- mene pa zanima ali si ti v drugi nosečnosti kdaj razmišljala kako bo imeti  2 (najlepša) otroka? Meni ni jasno (čeprav mi je normalno da to tako je) kako lahko imaš 2 (ali več) enako rad in še posebej mi ni jasno kako bo če dobimo fantka glede na to da imava zdaj punčko.

lil_- jaz sem prejšnjo nosečnost jedla folno ko sem se spomnila, pa imava zdravo punčko. Tudi mislim da nobena od naših mam ni jedla folne pa smo ok;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
27.7.2010 12:56:28   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Nekaj sem surfala in naletela na tole.

Za bodoče novopečene mamike oz. tiste, ki ste že malo pozabile user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Baby handling, pediatri in fizioterapevti močno priporočajo, tudi če otrok hodi v razvojno ambulanto ti pokažejo te prijeme. Priporočam jih od rojstva naprej ker ko se enkrat prijemov navadiš jih delaš že podzavestno. Je pa res, da jih moja mama ni delala in sem (baje user posted image ) ok izpadla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
27.7.2010 13:01:51   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Nekaj me zanima, koliko tednov je prvo trimesečje? Do kdaj, je najbolj nevarno, da pride do SS? Po forumih berem, da najpogosteje od 10-12 tedna, me je kar stisnilo user posted image Jaz se pa v tem času igram z lepili in lepim makere, profesorji pa nezastopijo, da nebi smela teh hlapov dihovati. Moram se pogovoriti z G, da nevem nekako opravici, samo, če bodo hoteli upoštevati.

Nekje zaslediš da je prvo trimesečje do konca 12, drugje do konca 13 tedna. Če se ne motim je meni G. v prejšnji nosečnosti rekel da je povečana možnost SS do 14 tedna. Je pa moja prijateljica delala v šolskem kemijskem laboratoriju prve 4 mesece (ker ni vedela da je noseča) pa je bilo s fantkom vse tipi topi. Znajo ti pa profesorji kljub opravičilu težit, da je to tvoj problem itd. ... V glavnem čim bolje zrihtaj ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
27.7.2010 13:16:27   
Mišyka
Nikol nisem rekla, da takoj, ko rodiš začutiš tisto vez med tabo in otrokom. Nisem mislila dobesedno.
Tud jst je nisem, še posebej, ker sem imela ful probleme z dojenjem. Pa mastitis...
Šele po recimo dveh tednih sem res imela tak občutek kot je treba, nekatere se pa še kr nekej časa iščejo.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
27.7.2010 13:25:49   
lil_
Vsem najlepsa hvala za odgovore o folni kislini.

Jst nimam neke hude zelje po spolnosti zaradi slabosti, sam upam da bojo slabosti hitro minile in bo zopet vse po starem.

Ste pisale o letih, k sm jst pr G povedala kok sm stara mu je bilo samoumevno da sm zanosila po nesreci, bol ko sem govorila da je bilo nacrtovano, bol me je G prepriceval, da se danes pari odlocijo za otroke pri 30.

Aja blo je se neki malga govora o dvojckih. Nism nek hud strokovnjak ker se se ne spoznam na to, lahko pa povem tako po " kmecko" kot so meni.
Mo-mo so dvojcki, ki imajo skupno posteljico in skupen ovoj.
Mo-bi pa imajo skupno posteljico in imata vsak svoj ovoj.
To so vse enojajcni dvojcki. Pri dvojajcnih pa je vse loceno.
Pri meni so mislili da sta mo-mo. Lahko pride do vecjih zapletov, do 12 tedna je en zelo pod vprasajem. Kar so povedali meni in kar mi je bilo najhujse je bilo to, da so lahko tudi siamski dvojcki, ker se pac lahko primeta skupaj.
Na kasnejsem UZ pa so opazili, da imata vsak svojo ovojnico. Tko da so rekl, da ni tko kriticno, sta pac dva.
Ko so mislili da sta mo-mo so mi rekl nej grem na nuhalno, pol ko so pa ugotovil da sta mo-bi so pa rekl, da ni nujno. Sam sm se itak sama ze prej odlocla da grem.

Aja zdej bi se pa rada sam se mal pohvalla da ze dva dni nism bruhala...bravo za ns :)

Aja kar ste mele pa debate o sluzbah, pa nemorm nc rect, sm se studentka, k zdej tut prek studenta ne smem delat. Tko da mam sreco, da mam saj fanta, k ma redno sluzbo. No brez tega se sploh nebi se odlocila za otroke, sam sva rekla, da enga bova pa ze sfolgala, zdej k sta pa dva, jih bova pa lih tko :)

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
27.7.2010 13:30:10   
sara1986
No, naj vam še jaz povem svojo zgodbo. Preko študenta sem delala v firmi eno leto. Nato sem junija zvedla da sem zanosila. Takoj sem po dveh tednih povedala direktorju, da sem zanosila in da si še vedno želim ostati v firmi, da bi v prihodnje rada sodelovala z njimi, ker sem bila z samim delom in odnosom  res prezadovoljna. Tudi moja šefica me je pohvalila pri direktorju in še isti mesec so mi dali pogodbo in me zaposlili.. Tako srečna sem bila, stara sem 24 let, dobila sem super službo, prihodnje leto se nameravam vpisati naprej na šolo. . Vse to je lepo, ampak najbolj srečna bom, ko bom zvedla da je z mojo pikico vse ok, da se rodi zdrav otrok... Vse ostalo ni pomembno, če tega nimaš.
Punce, samo pozitivne bodite, vse bo vredu!

Mi lahko katera pove, ste mogoče slišale kaj o dr Mili Lomšek, namreč jutri imam pri njej NS.

Lep sončen pozdravček,

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
27.7.2010 14:02:44   
vipercat
lepo pozdravljene

evo še ena februarčica. rok naj bi imela 23.2. no čeprav mi na prvi slikici iz ultrazvoka piše 1.3. (kar pa je rojstni dan moje pokojne sestrice).

no moram vam priznati, da sem se prvo nosečnost nekako našla na mamini čveklanici, sicer sem sem pa ke malo pogledala tudi sem, ampak sem tam redna članica. danes sem imela kar nekaj časa in nevem kako malo šla prebrskat tale portalček. moram priznati da sem začela brati od začetka in zbrale ste se tok fejst punce, da sem se odločila da se pofočkam še jaz

sem iz trebnjega - pred kratim preseljena sicer ljubljančanka. doma imamo že enega naspideranca, ki bo drug mesec star 3 leta. jaz bom v kratkem stara 32let.
medtem ko sem brala poste sem imela toliko stvari, ki sem jih hotela povedat, sedaj ...pa sem ostala brez besed. no nuhalno imam 7.8. - en dan pred dopustom, v lj-dravlje. tam sem imela že prvič, pa še ceneje je kot v nm.

dejte mi povedat, zzakaj jaz ne vidim vaših tickerjev????????????

toliko za enkrat, ko se še kaj spomnip pa spet napišel

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
27.7.2010 14:10:15   
Mišyka
Dobrodošla!!! Lepo da nas je vedno več... to bo gužva v porodnišnicah user posted image

Tud jst sem bila v prvi nosečnosti bolj na Mami, kjer so tickerji vedno vidni spodaj. Tukaj, na Ringaraji moraš pa it z miško na ime forumovke in potem se ti pojavi ticker.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
27.7.2010 16:32:25   
Teyla
vipercat pozdravljena med februarkami user posted image . To se bomo imele fajn, res nas je dosti in na forumu ni nikoli dolgčas.

pilotgirl tudi jaz sem na isti smeri - letalstvo. Samo še diplomco napišem, pa sem konc. Sem si pa izbrala neko ne preveč lahko zadevo, tako da bo še trajalo.

Tifol sem pa prenehala jemati že 2 tedna nazaj, ko mi je zmanjkalo tabletk. Tisti kanal se je itak zapiral že takrat ko sem jaz šele izvedela za nosečnost. Mislite, da je lahko kaj narobe? Ne bi zdaj rada jemala tifola do konca nosečnosti samo zato, ker je priporočljivo. Včasih so ženske brez teh dodatkov rojevale, pa je bilo vse ok. Je pa res, da je včasih hrana bila malce drugačna.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
27.7.2010 17:54:36   
hel32
En lep pozdrav

Na pregledu vse ok.,kg+1, ostali krvni in urinski testi tudi ok, maternica lepo raste, pikica tudiuser posted image

Smo pa doma zakuhali, ima mali že 2 dni vročino, 39-38, vidim, kako bo jutri, potem pa pokličem P.

Hayabusa, niti nisem posebej razmišljala o tem, otroka imaš pač rad, ne vam, kako to gre ampak, ko se rodi, ga vzljubiš, prav tako kot sem vzljubila 1., pa priznam, fantki so prave mamine mazeuser posted image user posted image , kr naprej mi je za petami.user posted image

Sexs, ne, niti malo mi ne diši, mi ni v nobeni nosečnostiuser posted image , žal, se pač prisilim, da dragi preveč ne trpi, drugače, v nenosečem stanju pa DA, zelo uživam, vsak danuser posted image

Folna- pri prvi nisem vedela, kaj to je, 2x sem, do enega 14 tedna, zdaj pa jo tudi, ene 4 mesece že, pa do 12 tedna.

naslednji pregled imam 23.8., 5 avg. pa NS, komi čakam, mogoče se že vidi spoluser posted image
tako, ne morem več pisat, malega držim v eni roki, z levo pa pišem!user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
27.7.2010 21:11:42   
d3lfink4
Aha, superca, hvala lil_ za pojasnila glede dvojčkov user posted image A ti potem že veš, da imaš enojajčne? Kak fajn!! Js bi tudi, hihi user posted image Pr men se je pa na 1. pregledu vidlo samo, da sta vsak v svojem ovoju (če je to tista gestacijska vrečka?!), sam se pa ni vidlo al mata eno al vsak svojo posteljico.
Vipercat, dobrodošla user posted image
Hel32, super, da je vse ok, upam, da tudi malemu vročina kmalu pade ...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
28.7.2010 9:55:01   
maurica
pilotegirl, sej ne, da je kaj takega, če imaš otrka pri 30ih, nisem tako mislila user posted image , samo hotela sem povedati, da grejo leta res hitro. priznam, da je mene tudi malo zaskrbelo, ker imamo trenutno v familiji kar 3 primere, ko punce ne morejo zanositi (oz. eni je ratalo po dolgem času), vse so stare čez 30 in se (so se) trudijo (trudile) kar nekaj let.
no, pomembno je, da nam bo nekako že uspelo s službami in finančno, a ne? user posted image

aja, še to, vaju res občudujem, da vaju zanima letalstvo in da sta pilotki. super, da imamo take punce pri nas!!! čestitam! meni se to zdi tako zakomplicirano ...

vipercat, pozdravljena v naši družbi. smo vesele vsake nove članice (no, bi bile tudi člana, pa ni nekega zanimanja z njihove strani user posted image )

hel32, upam, da se pozdravite čimprej. uh, poleti pa še nisem nikoli imela vročine. si sploh ne predstavljam ... user posted image

joj punce, jaz grem danes na NS. bom poročala ...

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
28.7.2010 10:57:40   
Teyla
maurica fajn opravi, pa čim prej poročaj kako je bilo.  user posted image

Z mojim sem se včeraj skregala, oz mi je presedel. Zdaj mi ful teži, ko sem noseča, kaj naj jem. Je prebral, da rabim 1l mleka na dan, da pokrijem potrebe po kalciju, ker ravno zdaj pikici kosti rastejo, pa da je treba ribe jest. Večino cajta se heca in me sprašuje, če sem že spila liter mleka (ko dobro ve, da le redko spijem kak kozarec), pa tudi ribe mi smrdijo. Ampak včeraj mi je presedlo. Smo šli na palačinke, meni se je pa zaluštalo tiramisuja in oba s frendico, da ne smem ker so surova jajca notri. Dobro, razumem, zakaj ne smem jesti suhega mesa, pršuta, salam, tune in ne vem še česa. AMpak surova jajca. Edino, kar mi pade na pamet je salmonela. Pa saj jo lahko dobim tudi s sladoledom, tega mi pa nihče ne brani. Čisto na živce mi gre, da ko smo noseče se je pa treba odpovedati svojemu "normalnemu" življenju in popolnoma spremeniti življenjski slog. Saj mi konec koncev ni težko (čeprav mi je smotano, ker ne smem nič športat), ampak da me še drugi opominjajo kot da sems tara 5 let, mi je pa tud tumač. Pa da moram to, pa ne smem onega. Najbolje, da se zaprem v en ogromen mehur in med štiri stene. To je ziher zdravo, ja.  user posted image

Pardon, sem se malo "izpraznila", ampak me res jezi, ko so vsi tako pametni. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
28.7.2010 11:11:15   
Mišyka
Teyla čak da začne tašča, pol boš šele znorela user posted image
Jst mam že tko alergijo nanjo, ko pa odpre usta je pa konc.

Ko pa pride tamav na svet... takrat so pa sploh pametne, ker so tako zelo izkušene!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
28.7.2010 11:19:26   
DIANE
hehe teyla čist te štekam tut moj je tak kej nej jem bla bla bla me sili z mesom pa nevem čem če pa mi ne gre sm rekla a veš kaj bi dala da bi z užitkom kej pojedla pa ne gre...
Sreča da deci niso noseči tedaj bi šele nam trda predlauser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
28.7.2010 11:20:22   
MojaV
Teyla, te čisto razumem, tudi meni gre na jetra, ker toliko stvari ne smem in me kar naprej nekdo nekaj opominja.
Po drugi strani mi je pa tast zadnjič rekel, naj poskusim hrenovko, če je dovolj pečena, da se tamala (nečakinja) ne zastrupi :) WTF? user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
28.7.2010 12:37:03   
hayabusa

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 15.7., P: 11.8.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 28.7., P: 4.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 20.7., P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , NS:___, P: 28.7.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS: 15.7., P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image suzy29, 29, 4.user posted image , user posted image , user posted image
,NS___ P: 23.7.
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image ,  NS: 27.7., P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 10.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 2.8., P: 2.8.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 21.7., P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS:29.7, P:17.8.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, Miklavž, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 29.7.,P: ___

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 29.7. P: 10.8.
marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8., P: 16.7.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 23.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: 13.7.

15.2.
user posted image huda83, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS:___, P: 26.7.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P: 20.7.

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , NS: 9.8., P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, __, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8.; P:___

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8., P: 30.7.

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:4.8., P: ___.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 6.8., P: 29.7.

22.2.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: 3.8.
vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 15.7. 

25.2.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04
, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
28.7.2010 12:37:51   
hayabusa
ne  vem zakaj enkrat na seznam lahko dodam pikapolonice, drugič pa jih ni ;)

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
28.7.2010 12:49:06   
šebela

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 15.7., P: 11.8.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 28.7., P: 4.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 20.7., P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , NS:___, P: 28.7.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS: 15.7., P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image suzy29, 29, 4.user posted image , user posted image , user posted image
,NS___ P: 23.7.
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image ,  NS: 27.7., P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 10.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 2.8., P: 2.8.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 21.7., P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS:29.7, P:17.8.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, Miklavž, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 29.7.,P: ___

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 29.7. P: 10.8.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8., P: 16.7.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 23.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: 13.7.

15.2.
user posted image huda83, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS:___, P: 26.7.
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , NS:7.8., P:12.8.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P: 20.7.

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , NS: 9.8., P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, __, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8.; P:___

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8., P: 30.7.

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:4.8., P: ___.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 6.8., P: 29.7.

22.2.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: 3.8.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 15.7. 

25.2.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04
, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil šebela -- 28.7.2010 12:58:34 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?