Anonimen
|
Pozdravček, pa sem se vrnila iz Toskane. Obupno vročino smo imeli, jaz sem mislila, da bo mene in pikico predvsem pikico pobralo :( Vročina od 38 do 40 stopinj. Vmes sem imela par stisk, ne da opisati. Vsak dan bolečine v trebuhu, da ne omenjam kako mi je bilo slabo in kako me dajala vsak dan otrujenost. Samo, da je zamano. Sem komaj se prebila čez vse poste, ste res bile aktivne. Pozdravček vsem novim . Dekleta ostale ne obupat Tudi jaz imam mračne misli Ivajnščica predvsem me daje faks in diploma, mi bo vse zneslo, pa vidim, da mi ne bo in da bom mogla ponavljati :( Tudi, jaz imam z mojim težave, sicer moram rečt, da dela v službi vendar v oporo pa mi ni najbolje, tako da še dobro da imamo forum :) Sicer, sva o tem govorila in sedaj je obljubil, da bo vsaj na NS šel z menoj, ker mi veliko pomeni to. Dekleta, poskusite z možem oz. fantom govoriti, povejte, kaj vas mori, daje, jaz mislim, da sedaj vse to opazimo še zaradi hormonov in nosecniskih tegob, ki nas matrajo. Jaz mislim, da se da vse pogovoriti, pa ne s prepirom začeti, tako kot sva midva prvič, da sva potem oba jokala. Sicer sva vse pogladila. ;) Tudi pri faksu, je edini, ki me podpira, čeprav njegovi in moji starši vsi jamrajo kako bom naredila faks, ko bo otrok. On me resnično tu podpira! Drugače bi tudi jaz na splav pristala, sem že nekajkrat pomislila. Ah ja pustmo te misli. Jaz sicer te mračne misli pozabljam tako, da veliko rišem, gledam kakšne oblekice za dojenčke, da se malo sprostim. Me pa ta teden zelo matra bolečina v trebuhu, sicer krvavitev nimam, vendar ste me zelo prestrasile s SS. Me je kar strah 29.7. k G jit. Kriza Za mamice študentke je pa takole, nevem, a sem prav vas zastopila, če se gre okoli statusa. Če ste kdaj ponavljale, se ne morate vpisati na UNI, če tega še niste koristile se lahko prepišete ne glede na to koliko ste stare! Leta nimajo več omejitve, študiraš lahko dokler si se pripravljen izobraževat. Imam veliko poznanih, ki so se vpisali v prvi letnik pri 45 letu ali družinski prijatelj celo pri 60. letih, sedaj je redni profesor na fakulteti. Še ena skrivnost, če ste že koristile vpis oz. menjavo študija ali ste ponavljale, se lahko vpišete Višjo šolo. Imate zopet pravico ponavljati ali menjati študij. Linki: http://vps.vss-ce.com/VPS/ http://www.mss.gov.si/si/delovna_podrocja/visje_strokovno_izobrazevanje/vpis_v_visjesolske_studijske_programe/ Sicer opozarjam, če se vpišete v 26 letu ali več na faks oz. višješolski zavod, vam štipendija ne pripada več. Se pravi menjati morate študij pred 25. letom z dovoljenjem štipenditorja, napišete prošnjo, da boste menjale študij in to je to, nobenemu še niso odklonili. Štipendijo do bivajo vsi izredni in redni študentje. Link: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/stipendije.asp To pri nas na našem faksu, majo fantje in dekleta že vse na študirano, tako, da so me vse informirale kako pa kaj. Če vas dekleta še kaj zanima me kar povprašajte, sem že enciklopedija postala, ker za sošolsko sprašujem, ki je v isti težavi in jo je narodno spraševati okoli.
|