|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
30.7.2010 21:39:26   
d3lfink4
Oj!
Hvala punce za čestitke ... user posted image Ja, mojmu se bo pa obrnal s tremi babncami v hiši user posted image user posted image
No, sej še ni to čist 100%, ampak vseen ...

Glede cotk - jaz sem dobila nekaj v H&M pa v TWO WAY imajo fuuul fajne hlače, kiklce ... ni prav za nosečnice, majo pa tak elastičen, šiok pas, isto kot da bi ble nosečniške, tko da je fajn. Sicer ne vem kolk še majo, po mojem je že kr prebrano (jst sm kupla 3 tedne nazaj), mogoče pa majo že kej jesenskega tud, ne vem.

Papa

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
31.7.2010 6:53:15   
cukica
Dobro jutro!
Mi nemoremo spat,pa smo mal prišli gor pokukat. Zunaj pada dež in moram priznat,da mi kr paše mal tako vreme. Včeraj sem kupila kapico,copatke in rokavičke  za našega otročka. Mi je blo tko všeč,da je moglo jit z menoj. Drugače nimam še nič in bomo šli v nabavo enkrat v oktobru. Se bomo zapeljali mal do Ike-je v italijo. Pravijo,da se dobi marsikaj pa še poceni. Pogledat ni greh jit. Drgač pa lupinico in sedežek bova kupila v Žiriju v trgovini Čenča (Recaro Young). Voziček še nimava nič v mislih,ker bi rada štiri kolesnik in ne tri,...Bo že

LP

user posted image

Pa še kavica za dobro jutro,...

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
31.7.2010 7:11:25   
mateyci
Dobro jutro
Cukica
kavica mikavno zgleda, sm paše mi pa čisto nič, že od začetka. Prej sem jih spila vsak dan, vsaj 2 skodelici.

Jaz ne spim že od četrte ure, imam krče v črevesju, ampak bo, mora bit. Do jutri, mora bit ok, ker greva na dopust za teden dni.

Po dopustu pa nuhalna, komaj čakam.

d3lfink4 s tvojim bo vse ok, tud če boste same punce, moj oče je z nami čist lepo shajal.user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
31.7.2010 8:16:59   
šebela
Jutro!!!
Ta kavica pa res fino zgleda, ampak sem glih eno spila, tko da bo dovolj. Zdaj mi je pa spet tako slabo, da bi najraje šla kr nazaj ležat.
Moj je pa zadnjič sanjal, da sem rodila punčko.... mogoče pa bo kaj na tem, pa še meni se zdi, da bi njemu res prav pasala punčka, bi bla prava atkotova razcartanka user posted image
Kar bo pa bo, samo, da je zdravo in da pride ven ob pravem času. Kliše, ampak to je trenutno res vse kar si želim...
Vam prav zavidam, ko kupujete že nosečniška oblačila in opremo za tamale, jaz si nič ne upam, da si nebi nesreče prinesla.... saj vem, sem malo preveč nervozna. Sem rekla da po nuhalni začnem z malo bolj konkretnimi stvarmi glede nosečnosti in bebe.
Uživajte vikend, jaz delam...pa če tudi nimam skoraj nič za delat in mi je skrajno tečno.

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
31.7.2010 9:05:04   
KLARA 1
jutro punce!
Kako kaj? Pri nas je bla tud nuhalna OK, tako da na dvojni hormonski test nism šla. A ve ste vse šle na oboje?
Želim vam lep vikend :)

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
31.7.2010 9:12:40   
lil_
Jst sm prsla spet mal pojamrat. Zdej mam pa jst crne misli. Komi cakam tork k mam pregled in upam da mi G nardi UZ, da se mal pomirim. Se bols pa bo nuhalna, k si res zelim da bi blo vse ok. No za kaj se sploh gre. Mam tezave s scitnico, sm se zdravla in je blo vse vredu. Zdej k sm bla pa na zadnm pregledu so me pa klical, da je vse narobe :( zdej morm pa takoj v pondelk po nova zdravila. Jst upam da je blo kontroliranje scitnicnih hormonov dost pogosto in da ni nc narobe. Ker sm mal pogooglala in bi biv drugac lahko zlo crn scenari. Jst mocno upam na najbols.

A mislte, k mam v tork G in ce mi slucajno nima namena narest UZ, da jo lahko prosim, ce ga nardi in da me je resnicno strah. A mislte da se me bo usmilla?

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
31.7.2010 10:21:39   
HoneybeeMaja
Jaz se tudi še komaj kontroliram in nazaj držim,ko gledam cotk za tamale,bi se pa res rada prej prepričala,da sta oba še tukaj,po NS pa bom tudi jaz zapravljala.Imam tudi posteljice že nagledane v Ikei (zelo zelo ugodno,posteljica+vzemtnica 90eur,so pa tudi cenejše,tako da priporočam),tudi posteljnine,brisače in podobno je precej ceneje kot pri nas,pa fuuuul lepo.Če si bo kateri dolgčas: http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18690/ .Samo ne vsega pokupit!! user posted image

lil_ črne misli nas kot kaže vse dajejo.Jaz poskušam čim bolj pozitivno razmišljat,pa se prepričujem da bo vse vredu (čeprav sem po naravi črnogleda..user posted image ),ti pa odsvetujem googlanje,ker boš samo še bolj prestrašena.Držim pesti,da bo vse vredu user posted image ,verjemi,da bo vse vredu,ginekologu pa kar povej kako te skrbi,pa upam,da ti bo naredil UZ,pa boš pomirjena,ko boš videla pikici.

< Sporočilo je popravil HoneybeeMaja -- 31.7.2010 10:25:08 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
   [Brisano sporočilo]
31.7.2010 11:53:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HoneybeeMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
31.7.2010 14:23:24   
KLARA 1
lil_, tudi sama imam težave s ščitnico, odkrili pa so mi jo v prvi nosečnosti in sicer, ko sm bla že 2 meseca noseča. Sem bila prestrašena tako kot ti. Tablete sem začela jemat v tretjem mesecu, rodila sem zdravega otročka. Tako da ni nujno, da bo kaj narobe, važno, da zdaj začneš čimprej z zdravili. Prosi pa ginekologa, za UZ, da boš bolj pomirjena. To nosečnost sem enkrat že kontrolirala ščitnične hormone in bili so OK. Danes pa se počutim spet takoo utrujena, da se mi spet zdi, da je s ščitnico kaj narobe. Vedno krivim ščitnico za utrujenost, pa ni nujno. A tebi ščitnica preveč ali premalo deluje? 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
31.7.2010 15:52:01   
Anonimen
Pozdravček iz moje strani in čestitke za NS. Komaj čakam, da jo bom imela tudi jaz in da bom vse bp pa še da spol zvemo.

Na pregledu vse ok, nič ni šlo gor kilc, pritisk idealen, železo tudi edino imamo prbleme s prekomerno niskim sladkorjem. Tako, da me je poslala na 50 g test glukoze in napotina za vsak slučaj na pregled v porodnišnico. Plodek se lepo razvija za 11 teden, velik je 3,2cm. Genikologinja je prišla zopet na idejo o shuševalni v času nosečnosti. No jaz mislim, če bom že težo držala je hujšanje, kaj šele, da bi še hujšala. No samo, da je moje detete v meni zdravo, zato se z nekimi shujševalnimi, katere je prišla na idejo G ne bom odločila, če ji je prav ali ne. Sem se že sprijaznila, da jo bom poslušala na vsakem pregledu user posted image
Prišlo je tudi spremembe PDP: 22. 2. 2011, slikca je tudi že v albumu ;)

Drugače smo super, sicer me daje utrujenost in vrtoglavica (kriv sladkorček), slabost pa tudi počasi popušča.

Držite pesti za NS, tiste, ki ste jo že imele pa še enkrat čestitke!user posted image

Prosila bi, da tista, ki popravlja seznamček, da popravi PDP: 22.2.2011, naslednji pregled pa je 30. 8. 2010

(odgovor članu KLARA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
31.7.2010 21:21:43   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Jutro!
Mišyka hvala za podporo! Rjav izcedek se mi je včeraj popoldan umiril in danes ga zaenkrat ni bilo nazaj, tako da upam, da je s tem res konec. Še vreme je tako depresivno, da prav nič ne pomaga pri pozitivnem razmišlanju. No vsaj delat ne moreš nič druga, kot počivat.
Drugače imam tudi jaz občasno krče okoli maternice, pa je ginekologinja rekla, da je to normalno.

Ne skrbi preveč. Tudi jst imam skoz kr en izcedek. Najprej sem ga mela rumeno-rjave barve, potem pa se je okrepil in postal rjav. Šla sem k svoji G. na pregled in je blo hvalabogu vse O:k:user posted image  Pa tudi bolečine v spodnjem delu mi niso nič tujega. Predpisan mam počitek, za bolečine pa mi je predpisala Boscupan, ki pa ga vzamem po potrebi.

NE OBUPAJuser posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
31.7.2010 23:48:08   
lil_
Klara sej se tolazm, da ne bo nc narobe, ker se zdravim za scitnico. Drugace mi deluje prevec. Zdravim se ze dlje kot eno leto in so mi hormone uravnali, ko sem zanosila pa sem mogla zopet na kontrolo. Izvidi so bili dobri in so mi zdravila ukinili, saj naj bi se nekaterim stanje v nosecnosti popravilo. Vseeno pa so mi dali kontrole na en mesec, da bi zadevo natancno spremljali, no in po enem mesecu obupen izvid. Upam da se v tem mesecu hormoni niso toliko spremenili, da bi bilo kej narobe z otrocki, vseen pa ni fajn k te tkole prestrasijo. Se tolazm, da mam sreco, da mi vsak mesec kontrolirajo hormone, kako bi sele bilo, ce sploh nebi vedl, da mam probleme s scitnico in bi se to pokazal sele kasneje v nosecnosti.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
1.8.2010 10:49:06   
Teyla
Pozdrav vsem nosečkam.

Včeraj sva bila z dragijem v hribih, je bilo zelo lepo. Vem da mi je G prepovedala športanje, ampak samo doma ležat pa tud ne morem, ane. user posted image

Tudi jaz sem danes sanjala, da sem imela fantka, in to kar dva, hehe. Sanje so bile kar žive, tak da me dober občutek še vedno spremlja.

KLARA 1 jaz sem šla samo na nuhalno, ostalih testov nisem delala. Verjetno je večina tudi tako naredila.

lil_ a težave s ščitnico lahko ful vplivajo na otroka? Moja prijateljica ima težave s ščitnico, pa se trudi zanosit že pol leta. Je lahko tudi to vzrok?
Upam, da bo vse v redu s pikico. Če bi bilo kaj anrobe, bi verjetno že na pregledu pri ginekologinji, ko daš kri, odkrili. Držim pesti, da je vse ok. Javi, ko izveš kaj novega. Pošiljam ti veliko pozitivnih misli.user posted image

HoneybeeMaja joj, ne o cotkah. Zadnjič sem v emrcaotrju videla en tak luštkan kompletek iz pajacka, majčke, bodija in hlačk (iz organskega bombaža), prav za zimskega otročka in sem začela kar cvilit. Bom verjetno tudi kupila zadevco, ampak kasneje.

Sem pa razmišljala kako bi povedala moji mami in očetu,d a bosta dedi pa babi. Pa sem v petek dobila idejo, da bi jima kupila majice z napisom "Februarja bom dedi/babi", vsakemu zavila in dala. Pol pa naj sama ugotovita, kaj je to. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
1.8.2010 11:21:36   
cukica
Midva sva tud že povedala dedkom in babicam in so bli vsi full veseli,da nama je končno ratal,no potem je pa še brat povedal,da pri njemu bodo mel tud 3 otročka in na vrh je še sestrična sporočila,da ona bo mela tud.Tko,da drugo leto bo kar trojno veselje,...

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
1.8.2010 11:21:57   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Jutro!
Mišyka hvala za podporo! Rjav izcedek se mi je včeraj popoldan umiril in danes ga zaenkrat ni bilo nazaj, tako da upam, da je s tem res konec. Še vreme je tako depresivno, da prav nič ne pomaga pri pozitivnem razmišlanju. No vsaj delat ne moreš nič druga, kot počivat.
Drugače imam tudi jaz občasno krče okoli maternice, pa je ginekologinja rekla, da je to normalno.

Ne skrbi preveč. Tudi jst imam skoz kr en izcedek. Najprej sem ga mela rumeno-rjave barve, potem pa se je okrepil in postal rjav. Šla sem k svoji G. na pregled in je blo hvalabogu vse O:k:user posted image  Pa tudi bolečine v spodnjem delu mi niso nič tujega. Predpisan mam počitek, za bolečine pa mi je predpisala Boscupan, ki pa ga vzamem po potrebi. Jemljem pa tudi šumeče tablete Magnesol, za raztegovanje maternice.

NE OBUPAJuser posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
1.8.2010 11:26:50   
suzy29
Živjo user posted image .

Spet se malo po dolgem času oglašam. Vidim, da se je kar nekaj tem načelo v tem času ko me ni bilo. Super!!!
Čestitam vsem novim user posted image  in user posted image ki so že naredile NS in je vse O.k. user posted image .

Lep dan želim vsemuser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
1.8.2010 11:27:42   
suzy29
Ker mam v ponedeljek tudi jst pregled NS me zanima, ali ste ve pri tem pregledu imele opravljeno tudi zgodnjo morfologijo? 

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 1.8.2010 11:30:18 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
1.8.2010 11:31:58   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Midva sva tud že povedala dedkom in babicam in so bli vsi full veseli,da nama je končno ratal,no potem je pa še brat povedal,da pri njemu bodo mel tud 3 otročka in na vrh je še sestrična sporočila,da ona bo mela tud.Tko,da drugo leto bo kar trojno veselje,...

Super, čestitam!!!user posted image
To bo veselja pr hišiuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
1.8.2010 12:00:18   
cukica
Suzy 29 Ne jaz nisem mela še nič samo Ns,se moram pa naročit na morfologijo v 20 tednu,se pravi,da bom klicala v septembru,...
Ja res bo prav komaj čakam,...

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
1.8.2010 12:07:08   
little*miss
midva pa sva tako povedala, samo ne vsem, ker sma bila neučakana in nisma mogla majčke počakat user posted image

user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
1.8.2010 13:02:15   
Anonimen
Jaz sem pa še vedno skrivnostna :) Moja dva starša sta pa sama pogruntala, da se nekaj z mano dogaja :)

Drugače pa tudi jaz pogrešam redne treninge, tako, da a zdaj imam rizično in imam prepoved. Upam, da bodo v porodnišnici ugotovili isto, da me samo prekomerno nizek cukrček daje. Me kar skrbi :(

Naj vam povem, da tudi jaz, ko sem šla po toskani na skiciranje, sem imela tako žive sanje :) Še sedaj sem tko malo šokirana, ker so žive. So mi v roko dali dete pa sem rekla, da to ni moje :) Pa je rekla zdravnica je je vaše je :) Sicer za spol nevem no, bom raje tiho, me prav zanima, če sem pravega sanjala user posted image

Komaj čakam NS, v petek. Sicer se za mano začenja tudi obremenjejajoči mesec, učenja, izdelovanja maket in renderjev, bo kar živahno. Naj vam povem, da tudi KONČNO slabosti pojenjajo čez dan ufff. Imam pa težave z nespečnostjo. Zanima me, če se še katera s tem matra? Temu primerno, sem tečna in neprespana ;)

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 1.8.2010 13:04:29 >

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
1.8.2010 13:12:46   
cukica
little*miss zelo dobra ideja,pa tko fletkana punčka,...
pilotgirl7 ja tud mene daja nespečnost sem danes že ob 4 zjutraj sedela za mizo jedla musli,potem sem pa še omaro z knjigami šla zlagat,ja no bo že bolje,moj pravi,da bom že v trebuhu otročka navadla kdaj bomo vstajal,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
1.8.2010 13:35:31   
Anonimen
A veš, da se tudi meni to dogaja :) Jaz tudi pravam, da me že sedaj otročiček navaja na nočno bujenje, ker se vedo zbudim med 3-4h :)
Nekje na bibaleze sem zasledila, da tudi, če nas ne daje nespečnost, da bi mogle posiljeno ležati v postelji, sej veš, da otročičke odvadimo nočnga bujenja :) Tako imenovano zavajanje. :)

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
1.8.2010 13:58:04   
šebela
Suzy, hvala za spodbudo, bom držala pesti za obe....user posted image
Kaj pa je tvoja ginekologinja rekla, zakaj se to dogaja in od kod ti izcedki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
1.8.2010 14:29:42   
Anonimen
Suzy, kaj pa bris ti je vzela? Mogoče kakčno vnetje. Sicer ugibam, meni je po brisu ugotovila, da sem imela vnetje, pa sploh vedela nisem. Tudi jaz držim pesti zate.

(odgovor članu šebela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?