hel32
|
En hladen pozdrav še od nas. Imamo tako mrzlo, da moramo, zaradi tamalega-kurit Je fasal 6. otroško, in je posledično-tečen,.... Honeybeemaja, jaz tudi nimam pojma, kje dobit nosečniške hlače drugje, kot V MB kot pa v C&A in H&M, tam kupujem tudi za tamaladva, grem pa jaz naslednji teden v šoping, ker res nobenih hlač več ne spravim čez rebuh, me vse tišči odspodaj , nekaj zg.delov imam še od lani, nekaj bom pa kupila normalne sam večjo številko, kolk sem na on-line shop-u gledala že imajo zimske, ali pa si ti bila prehitra Skratka počasi bom obupala, ker ne vem, kaj naj oblečem , groza, pa mali nima tudi ništa več za mrzlo vreme Ženske zmoremo marsikaj, jaz delam vse, sicer bolj počasi ampak bom zmogla, sploh ne razmišljam, da ne bom zmogla! Glede špikanja, pikanja, bolečin, kot je Mišyka pisala, je čist normalno, jaz pač pozabim omenit, ker je pač del Delfinka za dve punčki, super, jaz pa imam vseskozi občutek, da bomo dobili še enega lulčija Strije, imam res cel razpotegnjen trebuh v 2 so me spraševali, če dobimo2, mazala sem se kr z navadno-Dove kremo, pa nimam niti ene same strije- očitno je odvisno, kako prožno kožo imaš. Čestitke vsem za dobre rezultate NS, jaz jo imam v četrtek Čavči, pa pazite na svoje bušije