Nina33
|
Hoj! Mene pa hormoni zaj , al pa je vreme , najbrž oboje - zdej vsaj vem kaj pomeni, de smo nosečnice jokave . Kar za brez veze... Eh, sej bo . Teyla, mascavo je nerafiniran trsni sladkor, mač beter od "navadnega", vsaj zame. Po okusu seveda, z drugimi stvarmi se ne obremenjujem preveč, čeprav se mi kaj res kr zagravža - sploh ko prebereš/vidiš kako pridejo do končnega izdelka . Pa dobr zrihtajta na banki . Pa pridne vse, ki delate - naj čimhitreje mine in naj se na računu fajn pozna . Br27 ti kar prid klepetat še k nam kej ! Diane, midve pa še nisva prjatli pa ne morem slikc videt . Pa tak firbec sem. D3lfink4 res lep bauhi . Pa mamica tut seveda . Tršica, bravo za avto. Midva sva pa karavane gledala (passata ali pa kakšnga volvota) pa se nama obeta en volvo na posodo, tko de zaenkrat še nč ne kupujemo, smo čist zadovoljni s ponujenim . Cunje: ma so res drage, jaz imam pa srečo, de sem pred leti kupila en tak lušten rdeče-oranžen plašč na "A", pa kapuco ima, pa topel je in bo zihr dost širok za moj vzhajajoč bauh pokrit in sem prav zadovoljna . Od hlač nosim samo še nosečniške (imam že od prej kavbojke, ene temne bolj fine in ene žametne z naramnicami), pa svakinja mi je še ene kavbojke dala in ene žametke sem si kupila - imam čez glavo . Doma pa trenirke iz HMja laufajo - imajo prav fino nizek pas in bodo (preverjeno v 1. ) "zdržale". Majčke sem pa tut še od prej imela, z dolgimi rokavi jih sicer nimam ne vem koliko, sem si pa zanč v Takko kupila eno lušno za ene 6€ tko de tut kle ni glih suše . Ma, sem res ene piš.me.u.ritične volje . Pa še s kosilom ne bo kej velik del (jetrca s polento ), bom "mogla" kej spečt de se mal raztresem. Lep deževen dan vsem!