|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
13.10.2010 21:42:16   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Drugorodke al kako se že reče, boste hodile ponovno v MŠ? Jaz se še nisem nič pozanimala/prijavila. user posted image

Mam namen ampak krajšo varianto. Prvič sva bila v porodnišnici Lj na skoraj vseh predavanjih, zdaj bom šla pa v naš zdravstveni dom na "šnel kurs", da malo osvežim. Me je strah, da mu bom kar žemljo pa jogurt v roke porinla, ker sem tak fajn razvajena pri Lovruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
13.10.2010 22:13:13   
Nina33
Čer čveke user posted image !
Bom najprej "mal" prebrala user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
13.10.2010 23:16:53   
ninchi9
Hojla

Jaz bi rada sporočila, da me ne bo 23. v LJubljano... Pridem pa 22. v Maribor :)))))

Aja, pa če se bo dalo kateri dodati v seznam - naslednji pregled imam 26.10.

Lahko noč punceuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
13.10.2010 23:21:49   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Malček(Nejc) neki protestira danes

Lušno ime user posted image .

3D - tut pr nas smo mnjena, de bomo čez 4 mesece (ali kej manj user posted image ) imeli res idealen 3D, pardon kr 4D user posted image oziroma še boljš. Pa še ne zdi se mi "fer" do starejšega bratca, ki še UZ slikic nima kej prida. Aja, pa drago je user posted image .

D3lfink4 user posted image za sobico. Pa za potrdilo, de je res "ta pravi" očka user posted image . Za slikce pa kr reč, jaz jih to pot pridno zbiram user posted image , v prvo pa nisem skor nobene imela user posted image . Britje - zaenkrat "razgled" ne dela še težav, se pa spomnim iz 1.user posted image - sem opravila bolj po "posluhu" user posted image

HoneybeeMaja, naj te filmčki o porodu ne prestrašijo, so smo "filmčki". Moj user posted image je bil kr mal razočaran ker ni bilo prav nič podobno "strašenju" - pa tko se je na kri ipd. pripravljal user posted image . Sej ne rečem, lahk je vse sorte, samo običajno pa ni.

Maurica user posted image , za pobča in vse user posted image .
Tanjuši tudi tebi čestitke za lepo M, pa za punco user posted image , naj še ta izvid čimprej pride, pa de poj še D dobiš (res kera fora user posted image ).
Samsara, mene lohk proba kdo pobožat po trebuhu, sam ne odgovarjam za posledice user posted image ( moja dva fanta sta seveda dobrodošla pri tem opravilu, sploh mlajšega se (mi) ne da "otrest" user posted image ). Sem mnenja, de nej kr sebe božajo, če hočejo user posted image , res ne maram tega - prek vseh mer prevsiljivo za moje pojme. Drgač pa - Biljana dober predlog, zdej bom pa še upala, de to pot še kdo upa tvegat user posted image .
Glede MŠ pa midva pomoje ne bova šla - sej še ni tko dolgo od tega, upam de nisem vsega pozabla user posted image . Mam tut jaz podobne "strahove" kot Meta, sam de mene bolj previjanje skrbi - je že na pol v stilu "kr sam se zrihtaj". Čeprav zna bit tut hrana "problem" - sem se glih navadla u miru jest, mali mož že dobr obvlada user posted image .
Jaz sem bla pa včeri na koncertu, in sem še dons mal... taka...user posted image
Pridne bodte, no - ostanite.
Lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
14.10.2010 6:04:03   
d3lfink4
Jutroooo
user posted image
Jah ... mene so pa danes ob 3-eh zbudile brcike (brce!) user posted image in zgaga, grrr ... sem se potem matrala še tam do 4.45, ko ma dragi budilko in sem bla cela srečna, ko sem končno lahk vstala ... ker tisto muvanje iz L na D bok vsakih 10min pa res nikamor ne pelje ... Kavico sem tud že spila ... zdej mi je pa dolgčas, ane ... user posted image

Maurica, super za tako fino opravljeno M! user posted image In pjeba user posted image

No, sporočam, da se mi je včeraj uspelo obrit, uspešno ja ...sicer je trajal skor 1 urco, ampak sm fino zrihtala! Mal na pamet, mal z ogledalcem ... pol sm pa še mojga prosla, da preveri - mu ni blo težk in je z veselkem še mal popravu user posted image

Glede božanja bušija ...me boža moj, mami tu pa tam ... pa kakšna prjatlca še - to mi je ok user posted image   sicer pa sumim še taščo, da se mi bo 1x kr zakadila v trebušček, tko je vedno pocukrana in ga z veseljem gleda ... ampak ne vem, če se bo dobr končal user posted image

Zdej grem pa še mal skockat stanovanje, se zrihtat in na pregleeed! Komi čakam, male dve pa izgleda da tud, ker še vedno na polno brcata user posted image
Poročam potem, papauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
14.10.2010 6:53:35   
samsara04
Dobro jutro,

d3lfink4 tebe zbudile brcike, mene pa moj s smrčanjem user posted image Lepo opravi na pregledu.

Dobra ideja, sedaj bom vsakega oz. vsako, ki me vsiljivo poboža, pobožala nazaj...pa bomo videli, kakšna bo reakcija user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 7:41:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu samsara04)
  Neposredna povezava do sporočila: 4332
14.10.2010 8:03:19   
Patrisha
dobro jutro user posted image user posted image

Registrirama mmmmmmmmmmmmmmmm BOZANSKO IZGLEDA!!!

samsara04 mnja sicer kr fino nabija, ampak morem rect da tole "nabijajnje" v mehur mi nekak ne pase prevec :) morem se pocasi spravit po vseh stirih hodit, da se malo obrne :) sicer pa bolecine... mnja jih poznam, ker kolesarim sobni pecikl vsak dan vsaj za 30 min in ce slucajno kaj obcutim, da bi me zacelo bolet dam mir tisti dan in lepo pridno mirujem. Tako da mislim, ce mas bolecine kr lepo umirjeno!!

glede dotikanja in bozanja trebuha! no sicer moj se ni nvem kak veeelik, ampak se pozna in ja, razen moji mami in mojim doma, pa eni kolegici ko je cist navdusena :),  pa seveda user posted image , ne pustim!! kaj sele tasci! user posted image  nvem... meni se zdi ful intimni del... mogoce pretiravam, amapk mi ni vsec, da zdaj me vsak nekaj "slata".

vozicek  GROZA NO! vceraj sma bila 3 h v pikapolonici na Rudniku!! Jaz sem misla, da se mi bo pocasi strgalo!! IN KUPLA TUT NISMA NIC!!! samo voze zjala! Sedaj sem se celo zreducirala :D na CELA 2 KOMADA!!  napredek ni kaj :) römer in Concord neo... pa se za ta nisem 100 % vsak ima nekaj dobrega kaj drugi ne.

Lupinica punce povejte mi, kako je z tistimi "bazami" ko se pritrdijo v avto z pasovi in ko das lupinico samo z klikom gor in dol. Sedaj ena nagledana lupinica sploh nima baze in bi se mogla samo vezat z pasom! Zanima me kok je tista baza v naprej pritrjena bolsa od pasova?? pri tem se nekak ne morem odlocit :S

brcke prisli smo ocitno v obdobje ko zjutraj ne bom vec potrebovala budilke!! sam skoda, da je ne morem iz pol 5 prestavit na 6o :S

Neposredna povezava do sporočila: 4333
14.10.2010 8:18:06   
cukica
Dobro jutro,...

Nina 33 hvala za pohvalo nisva vedela katero ime bi in sva oklevala med Nejcem in Matevžem in je zmagal Nejc,....
Drgač pa že od 7 migamo in nagajamo,da nemormo spat,...imam pa vsaj čez dan mal mira,...ampak sem tok vesela,da me tud to ne moti sam ,da so,... Odločila sva se,da vzameva na socialni denar in kupiva voziček v kompletu,ker je na socialni očitno voziček z malimi kolesi,katerega pa nočem,ker imam za hišo sam makedam,...Včeraj mi je sestrična od mojega rekla,da mi bo naredila knjigico v katero bom pisla vse o otročku(tako kot je moj prvi album),bo unikat in komaj čakam Miklavža,ker ga bo takrat podarila,...Počasi me že zaslišujejo kaj rabiva,pa je moj zadnjič v šali rekel mojim,denar,opremo za kopalnico(nimava namreč še omaric in umivalnika),prizidek,...Sem se začela smejat sem mu pol rekla ja ti pa si skromen,...Pa sta se moja mami in očim sam smejala,...

d`ori sem te pogrešala na predavanju,..Dobre barve za otroško sobco mi se odločamo med zeleno in rumeno,...bomo videli še kaj bo,ker jaz sem hotela,da mi potem nariše gozd in nekaj živalic on pa hoče nekaj junakov iz ledene dobe,... Tko,da mislim,da bova sam prebelila in naj si otrok potem sam poriše sobo sej to bo pa itak hiter,takoj,ko dobi prvič barvico v roke,...user posted image . Drgač smo pa dobil vloge za na socialno od vloge za paket,porodniške,očetovskega dopusta,pa se nisem spomnila,da bi vzela še zate,...
Sej se slišive kaj,...

Zdaj pa grem mejte se,...še ml pa bomo na 200 strani (do konc tedna mogoče že,...).

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
14.10.2010 8:29:01   
vipercat
dobro jutro punce.
no končno sva ss šefok - kao dogovorjena za ponedeljek. jest upam da bo to kaj držalo in da se lepo pogovoriva vse zadeve.

danes imamo morfologijo. kar malo me stiska ko se spomnim. če mi naša "zelo zgovorna" g danes ne misle kaj več povedat, jo bom kar nakurla. sedaj imam pa dovolj da je trebva vseiz nje vlečt user posted image

joj včeraj sem šla na geodetskko popravit tiste njihove izračune. še hvala bogu da so tukaj vse pomembne službe samo sosednja vrata, tako da čisto vse lahko urediš spotoma. bila sem notri pol ure in gledala kaj imajo to napisano. rečem lahko samo ŠALABAJZERJI

ah... grem raje prebrat o čem čvekate

ooo registrirana hvala da skrbiš za naše izobraževanje. škoda da so moji možgančki tok na of od faksa naprej, da se sploh ne spomnik več s kom sem se včerajj pogovarjala in kaj sem jedla, kaj šele kako se kaj reče v kakšnem jeziku user posted image . še malo pa bo mali znal več angleško kot jaz. star je tri leta pa zna pozdravit, vprašat kako si, ve kako se reče slonček, veliki brat user posted image

d3fink4 - super user posted image  čestitke za sobico. sej tkole na radiju se kar da kaj dobit. mi smo tudi že bili med zmagovallci

britje - jest kar vzamem mačinsko za lase, dam nastavek  in pobrijem. ni treba nič pazit, ker se na tisto ne morem porezat, tako ga gre kolikor gre user posted image . proti koncu ko pa res ne gre več niti obuvat, niti strišt nohtov in niti brit, pa vse te naloge prevzame moj dragi... no saj prvič jih je user posted image user posted image . tamy82 - kaj pa me vse delamo, pa niso romantična opravila- kar naj še oni malo dela prevzamejo user posted image

registrirana - jaz bom šla prvič, da vidim kaj je novega, kakšna in kdaj bo katero predavnje, potem bova pa izbrala tistko, za katero se  nama bo zdelo da bi se ga splačalo spet videti - predvsem nega novorojančka, ker prvič smobili skoncentrirani na fantka, sedaj moram pa še kaj zvedeti o punčkah

d3fink4 - jaz sem pri tevžu imela tole blazino. sicer moram priznati, da dojiti nisem mogla z njo, mi je pa zelo prav prišla ko je mali ležal, sem jo zvila skupaj, pa pleničko čes in je najraje bil notri.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
14.10.2010 8:48:46   
vipercat
nas v porodnišnici nm ni za potrdilo nihče vprašal nič. tudi plačali nismo nič

maurica čestitke za plave črtice in  za dobre rezultate. držite pesti tudi za nas danes. imava ob cca 15ih

jest sem tega šlatanja po trebuhu navajena že od prve nosečnosti. sem se kar sprijaznila s tem in ni kaj. bolje kot da se skos sekiram, ker mi je šlo res na živce, sedaj pa se le nasmejem pa gre mimoo
haha vidiš to je pa dobra idejaa, da jih pobožaš nazaj. grem stavit da se roka ne bo več približala tvojemu trebuhu user posted image

joj registrirana, ti pa vsakdan skuhaš bolšo (lepšo) kavo. sedaj je pa dobol. si me že čist zrajcala. grem jest pa pit. se beremo

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
14.10.2010 9:02:17   
tamy82
Tanjusi čestitke za M! user posted image In držimo pesti, da bo tudi z izvidi AC vse ok user posted image Sicer pa pridi kej tudi k nam na klepet user posted image

d'ori pridna, da tako rihtata stanovanje za prihod user posted image ! Za pregled bomo pa držale pesti user posted image

ninchi škoda, da te ne bo na srečanja v Lj ... čeprav tudi jaz nisem več 100 %, da pridem ... no, še sporočim user posted image

Patrisha to glede lupinic ali se pripnejo s pasom ali preko isofixa pa najboljše, da pobrskaš malo po forumu,  ker je veliko o tem napisanega. Sicer pa je odločitev stvar posameznika. Meni se zdi isofix veliko bolj praktičen, naj bi bil tudi bolj varen, čeprav meni se ne zdi, da je v varnosti neka velika razlika.

Pa držimo pesti za vse, ki imate danes in jutri preglede! user posted image user posted image user posted image

Grem tudi jaz skuhat kavico, da ne bom sam te virtualne pila user posted image Sicer pa hvala Registrirana user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
14.10.2010 9:51:26   
maurica
tanjuši, tudi jaz držim pesti za AC!!

delfinka in vipercat, držim pesti za danes. Pol pa čakamo poročilo user posted image

patrisha; ja, pri vozičkih je pač tako, da idealnega ni, pri vsakem bi kaj spremenili. upam, da se bosta dobro odločila (sta pa oba, kolikor poznam, zelo dobra). glede isofixsa sem že jaz zadnjič razglabljala kaj narediti. trgovci trdijo, da je isofix bolj varen, vendar jaz nisem več prepričana v to (moj kolega ga je celo ven iz avta dal, ker se mu je s pasom zdelo bolj varno). je pa isofix gotovo bolj praktičen. midva bova zaenkrat kupila lupinico maxi-cosi concord, ki se lahko kombinira tudi z isofixom, pol bova pa vidla, al bova nabavla isofix al ne.

glede božanja; mene zaenkrat poboža samo kdo od bližnjih (družina, prijateljica), z drugimi niti nimam "težav". ampak morem reči, da me to nič ne moti. tašča me zaenkrat nič ne boža, ampak me ni bi motilo

danes bom pa jaz malo ustvarjala. brat praznuje jutri roj. dan, pa bom torto in kroglice (rumove, rafaelo, bananine) delala

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
14.10.2010 10:01:49   
Patrisha
Mnja jaz sem tudi bol prepricana da tisto ko s pasom pritrdis zna bit bolj varno. Ker je konc koncev se lupinica obdana z pasom vsaj meni se malo bolj varna, pr izofixu pa sicer zafiksirana samo spodaj. Pri meni je odlocitev padla! Concord Neo!! ze zaradi zlaganja :) drugega jajca sploh v avto ne dobima! mela bi komot maxi cosi pa quinny sam ni varjante da ga spavim v prtlaznik! Presiroko je to :S. Tako, da se moja kalvarija z vozicki srecno koncuje! :) zdaj pa postlca :) juhej. tako da hvala vsem za info... sicer so mnenja na netu mesana... ampak ce smo se mi vozli v navadnih kosarah na zadnih sedezih, potem v navadnih lupincah! nas tut nebo pobralo!

aja vsem ki mate preglede dobro zrihtajte!

No sicer bom 22 oktobra jaz v MBju ampak v tem casu glih na AC! mi je prekmalu.. ampak ok.

maurica mmmmmmmmm rumove :)! ima da malo poslikas in nam pokazes! pa se kak recept zraven prpoas :)

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
14.10.2010 10:04:05   
Patrisha
vipercat!!! hvala za dobro idejo! tocno to bom nardila :) no sej mogoce mi bo pri drugi, tretji, cetrti, peti... nosecnosti res vseeno... vrjetno se pr prvi nisem "vajena" in mi nekak ne odgovarja :)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
14.10.2010 10:21:53   
Tisia
ojla,
spet sem kot vampirček ponoči ne spimuser posted image  sem pa gledala grozljivko ko sem se zbudila ob 2 in sem še pikico zbudila ...pa so začele brcikeuser posted image  ob pol šestih pa zaspala.....hudooo
potem sem kot popipsana cel danuser posted image
danes imamo  M pregled..jeaaaa komaj čakam upam da bo vse ok,moj bo šel z menoj ker ni uspel biti pri NS zaradi službe in bo videl našega pikca kako brca
delfinka in vipercat srečno upam da bodo same vesele noviceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
14.10.2010 10:58:14   
valek
SREČANJE FEBRUARK V MARIBORU

Ob 17:00, v petek 22.10.2010

Udeleženke:
- valek,
- zasi,
- ninchi9
-
-
-
-

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
14.10.2010 11:14:16   
trsica
Kje daleč zadaj pa je seznam udeleženk LJ srečanja? user posted image

Punce, nič odpovedovat! Saj ni treba, da visimo tam kot smrklji po več ur. Tudi, če pridete za samo 5 minut bo dovolj. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
14.10.2010 11:19:26   
mamasita
Ojla

Vidim, da je februark mamic na tem forumu res veliko.
No, z veseljem se vam pridružujem tudi jaz, z PDP 8.2.2011.user posted image 30.9.2010 sem imela morfologijo, kjer je bilo vse ok. Čisto navdušen je bil tudi bodoči tati, saj je prvič videl svojega bebejauser posted image . Njegov srečen obraz me je čisto prevzel.

Zvedela sva tudi spol, saj se je res lepo vidlo.

4.11.2010 imava 3D, ki se ga že veselimo.user posted image Res me zanima, kako ste druge mamice doživele ta 3D ultrazvok?

Vesela bom vsakega odgovora,saj nekih izkušenj še nimam, saj je najin prvorojenček.

Lep dan vsem skupajuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
14.10.2010 11:23:23   
Patrisha
mamasita dobrodosla med nami user posted image  :) uh 3d se se sploh nsem narocila tako, da cakam na nalsednji pregled in ce se nebo vidlo, grem na 3d, ce pa se bo, pa dvomim da bom sla :)

(odgovor članu mamasita)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 11:29:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
14.10.2010 11:33:24   
Patrisha
uhuhuhuhu tole pa je nekaj za men :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Registrirana tenkju veri meni :)

Neposredna povezava do sporočila: 4347
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 11:38:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
14.10.2010 11:43:55   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: mamasita
DOBRODOŠLA!
4.11.2010 imava 3D, ki se ga že veselimo.user posted image Res me zanima, kako ste druge mamice doživele ta 3D ultrazvok?

midva sva bila navdušena! na 172 str. je naša slikica s prejšnje nosečnosti, za predstavo. ne bi zamenjala, meni je bla pupa taaaaaakooooooooo zelo lepa ko sem jo videla, še posebej nisem mogla pozabit ust kako so bila lepauser posted image bomo letos ponovili vajo!

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
joj včeraj sem šla na geodetskko popravit tiste njihove izračune. še hvala bogu da so tukaj vse pomembne službe samo sosednja vrata, tako da čisto vse lahko urediš spotoma. bila sem notri pol ure in gledala kaj imajo to napisano. rečem lahko samo ŠALABAJZERJI

joj mene joj!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image sem že enkrat hotela tu gor omenit nekaj o tem pa nisem, bom pa zdaj. a to si bila zaradi poskusnega izračuna vrednosti nepremičnin? ker na papirjih ki sem jih dobila jaz je katastrofa. še najbolj me moti da mi ni nič jasno in da sem dobila domov izračun ki je naslovljen na mamo ki je že 3, 5 leta ni večuser posted image sem že razmišljala če se naj spravim na geodetko raziskovat kako in kaj s tem!

(odgovor članu mamasita)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
14.10.2010 11:59:09   
cukica
mamasita dobrodošla med nami,....

SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d''ori
teyla
Nina33
tamy82
sara1986

ninchi9
vipercat (?)
FoxyLady (?)
Jo@n
maurica

evo dodajam seznamček za srečanje v Ljubljani,če se nam še katera pridruži naj sporoči,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?