cukica
|
Dobro jutro,... Nina 33 hvala za pohvalo nisva vedela katero ime bi in sva oklevala med Nejcem in Matevžem in je zmagal Nejc,.... Drgač pa že od 7 migamo in nagajamo,da nemormo spat,...imam pa vsaj čez dan mal mira,...ampak sem tok vesela,da me tud to ne moti sam ,da so,... Odločila sva se,da vzameva na socialni denar in kupiva voziček v kompletu,ker je na socialni očitno voziček z malimi kolesi,katerega pa nočem,ker imam za hišo sam makedam,...Včeraj mi je sestrična od mojega rekla,da mi bo naredila knjigico v katero bom pisla vse o otročku(tako kot je moj prvi album),bo unikat in komaj čakam Miklavža,ker ga bo takrat podarila,...Počasi me že zaslišujejo kaj rabiva,pa je moj zadnjič v šali rekel mojim,denar,opremo za kopalnico(nimava namreč še omaric in umivalnika),prizidek,...Sem se začela smejat sem mu pol rekla ja ti pa si skromen,...Pa sta se moja mami in očim sam smejala,... d`ori sem te pogrešala na predavanju,..Dobre barve za otroško sobco mi se odločamo med zeleno in rumeno,...bomo videli še kaj bo,ker jaz sem hotela,da mi potem nariše gozd in nekaj živalic on pa hoče nekaj junakov iz ledene dobe,... Tko,da mislim,da bova sam prebelila in naj si otrok potem sam poriše sobo sej to bo pa itak hiter,takoj,ko dobi prvič barvico v roke,... . Drgač smo pa dobil vloge za na socialno od vloge za paket,porodniške,očetovskega dopusta,pa se nisem spomnila,da bi vzela še zate,... Sej se slišive kaj,... Zdaj pa grem mejte se,...še ml pa bomo na 200 strani (do konc tedna mogoče že,...).