|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
16.10.2010 14:42:49   
tamy82
hel32 čestitke tvojemu korenjaku za prve korake! user posted image Zdej bo res še bolj veselo user posted image

Teyla glede hrane je pa pri nas podobno, s tem da se je to začelo že ko sva z bratom pakirala ob nedeljah v Lj ... še dobro, da se je mami potem počasi navadila, da ničesar nočeva user posted image zdej pa je tudi vedno tako, ko grem k njim na obisk ... predno grem domov vedno vpraša, joj, a še kej rabite, ti še kej dam? user posted image Če se le da potem vse zavrnem (razen če je to kakšen štrudel, sadje ali pa kej, kar mi je všeč user posted image ), tako da počasi se kar normalizira. Moraš pa bit kar vztrajen user posted image
Aja, pa vseeno ne pretiravaj s kostanji, da ne boš preveč napihnjena naslednji dan user posted image

Mi smo pa šli zdej na en lušen sprehod vsi skupaj (ja, to štejem s psom user posted image ) in sem prav vesela, ker sva se z mojim dosti stvari pogovorila user posted image med tednom kar nekako ni časa za to. Pa še kosila nama na blo treba kuhat, ker je tašča en ogromen lonec ričeta skuhala, tako da sva še tu profitirala user posted image
Vreme je pa prav lepo, zjutraj je pa tle pri nas bolj slabo kazalo. Bo pa nedelja bolj deževna baje.
Aja še to, danes sem dopolnila že 24 tednov ... kako hitro gre vse skupaj! Še malo, pa bomo v zadnjem trimesečju ... user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
16.10.2010 15:03:29   
Patrisha
teyla ja obvezno vzami meter zraven!! pa kr reci jim da hoces sprobat vozicke v avto dat!! v BC sicer niso navduseni nad tem ( sem opazla ), ampak vseeno!

tamy82 pri nas je podobna zadeva! ko da sma najvecja reveza, vse treba popakirat in odnest zraven :) sicer se nikoli ne branim mrmelad domacih, sadja, zelenjave ( posebej spinacka )  in kakega kosila, da mi ni treba v pondelk kuhat user posted image . Sicer pa so vse mame, tasce iste... ce si dalec od doma doma, majo tak filing da morjo dat cim vec zraven! Meni se sicer ne da kregat, povem pa jasno in glasno kaj ja in kaj ne.

mnja cas hitro bezi :) se malo pa se bomo srecale v porodnih! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
16.10.2010 15:15:45   
trsica
Pozdravljene čveke. user posted image

Danes je naš pru-čru imel delovno soboto in sva z možem imela prost dan. Sva šla mal za avtomobile pogledat. Zdaj, ko nas bo toliko, bo treba zamenjat. Prideva v salon in jaz pravim, naj nama pokažejo avto, ki ima zadaj tri normalne sedeže. Tipično žensko. user posted image Po vseh ogledih sva se soglasno odločila, da bova najbrž vzela Berlingota. No, ne še zdaj, ampak ko rodim. Menda, če imaš tri otroke in več, dobiš nazaj še davek. Moram se še bolj natančno pozanimat. Pa v Berlingota gre voziček tudi nezložen. user posted image
Zdaj morava samo še prodat obadva avtočka- Cliota in Mazdo 6. Kupi kdo? user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
16.10.2010 15:20:43   
Teyla
tamy82,  zdaj si v 24.tednu ali si ga "dokončala" torej si v 25.tednu?

Drugače glede te hrane je pa zmeraj težko. ona nič ne vpraša, ona kar gre na vrt in vse potrga pol pa a bosta to, a bosta ono, pa če rečeš da vzameš eno ali dve, dobiš 4 ali 5. user posted image Tašča to tak spretno pregovori, da sploh ne opaziš, da je vrečaže polna hrane in da ne bo šlo tega pojest v enem tednu. najbolj smešno pa je, ker vedno tam jeva kosilo (hrane je vedno za 7 ljudi) in se najeva do sitega, potem dobiva še ostalo za domov (kao večerja), pa kak zrezek ali kaj, ki ga je seveda treba kmalu pojest. Mah, dolga zgodba, v glavnem hrane je preveč, njegova mami tudi pretirava v kuhanju in sta zato oba malo bolj okrogla. Sicer ne kuha vska dan, ampak količinsko je takooo veliko da bi komot prišli 4je zelo lačni osebki nenapovedano na obisk, pa bi bilo vsega dovolj. Jaz pa nisem taka, da bi lahko kar rekla tašči, da je kaj preveč. imam tak občutek, da bi mi kar zamerila.
Drugače so vse mame in očiji isti, ampak mojim se da vsaj dopovedat, ko rečem enkrat ne, je dovolj. Njegovim pa je treba rečt 5x ne pa še pojasnjevat zakaj ne. Jih bova že prevzgojila, ker enkrat se mi bo strgalo. mene kar boli, ko moram vržt kakšno skuto ali plesniv sir stran. najbolj mi gre pa na živce, ker si enostavno prisiljen jest neko jed, ki ni nujno da ti paše, ampak samo zato da se ne bi pokvarila. user posted image

U madonca kakšen roman. user posted image Vidim, da bo treba te zadeve zglihat z mojim, pa jaz bom mogla bit tudi bolj trdna.

patrisha ja meter imam pa zadnje čase kar s sabo (tistega paprinatega iz lesnine), ker vedno naletiva na kak kos pohištva, pa potem lahko na hitro izmerim, če zadeva paše. Dvomim pa, da bom v avstriji lahko pojasnila, da bi šla voziček samo v avto stalčit preden ga kupim. Glede na mojo nemščino bi mislili, da ga hočem ukrast. user posted image

trsica a v cliota pa ne gredo trije otročki?

< Sporočilo je popravil Teyla -- 16.10.2010 15:23:46 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
16.10.2010 15:30:34   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

user posted image V Cliota že jaz skoraj ne grem več. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
16.10.2010 15:41:42   
trsica
Meni osebno gre ful na živce tole posiljevanje s hrano. Sploh pri njegovih. Tast je zaradi "over-eating" sedaj nepokreten po možganski kapi, ima skorajda vse bolezni, ki obstajajo, ampak hrana je še vedno na prvem mestu. user posted image Če mi že kdo kaj da "za domov", gre vse, kar lahko gre, v zmrzovalnik. Pri kosilu in tako, sem se pa pripravljena tudi skregat, če mi kdo naloži še, pa čeprav sem rekla ne. Res. Predolgo sem se zadrževala nazaj, iz vljudnosti pojedla vse (kot so nas učili), zdaj imam pa težave s težo. user posted image
No, zdaj v nosečnosti imam izgovor, da mi je slabo. user posted image Še vedno pa poslušam o tem, da moram jest za dva/tri....user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
16.10.2010 15:44:52   
Patrisha
teyla sploh nema veze kako nemscino mas! vazno da reces kaj bi rada in da te vsaj malo razumejo! sicer pa se pozanimaj ce bos drugje kupovala kako je z garancijo... A so znani po tem, da stvari nena radi menjavajo kaj sele denar nazaj devajo za nas slovence :/

trsica
fajna izbira avtica... mi2 tudi morma v roku enga leta nekaj kupit, ker so pocasi stroski ze previsoki... sicer nimam pojma kaj bo, ampak tut sem ze ucke napela za berlingota :D ker jaz sem rekla 1 otrok ziher samo nebo! jaz bi mela 3. Ker mam sama 4 starejse brate in mi je kul v veliki familiji bit :D ni nikoli dolg cas :)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
16.10.2010 15:52:16   
DIANE
trsica u berlingo je kul avtoček. Mn so pa tut všeč recimo C max je tut kr vlki avtoček.

A se morem mal pohvalit sm dones par cotk nakupla jpi je vesela čist hihi pa tt voziček je naročen. Sam v BTC-ju je dones res norišnica fuuull folka je. Tk da je bil dones dan za šoping.

Lep dan vam želim so user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
16.10.2010 16:02:37   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

user posted image V Cliota že jaz skoraj ne grem več. user posted image

user posted image

Potem pa kar v nabavo. user posted image

patrisha, bova pazila glede garancije, hvala. Se nama ga splača tam vzet, ker je 150€ cenejši. user posted image

DIANE ful lepo za cotke. Pa dajte punce kaj poslikat, jaz bi prav rada videla, kaj kupujete.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
16.10.2010 16:29:49   
DIANE
Ekole Teyla mal poslikala cotke tok da jih mam v mojmu albumu.
Am nvem jaz včasih od katere pogledam v album in nč ne vidim pa tut če sm dodala med prjatleuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
16.10.2010 17:50:32   
cukica
Sej tud jaz uporabljam zase samo rjav trsni sladkor in to že kr dolgo,...Sem si obljubila,če ne bo cukra grem v ponedeljek po vseh pregledih na en velik kos čokoladne torte.Kar se tiče kg imamo pa +7 in sem prov vesela,da je tko kot je.Komaj čakam,da vidim našega fantka kako raste in pridobiva na g.Sva pa danes z mojim mal spisek pisla kaj še morva nardit pa se je tast ponudil,da nama bo pomagal pri določenih delih,kot so opremljenje sobice,beljenja in porisanja sobe.Komaj čakam sam,da bomo frej teh drv,ker nam gredo že vsem prav na jetra. Čakam na večerjo bomo mel pasulj in sem kr LAČNA.

Nič vam še kaj pišem,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
16.10.2010 17:55:56   
trsica
Kolikor je meni znano, je rjavi sladkor isti shit, kot beli. Jaz že dolgo uporabljam fruktozo. Je slajša, zato jo porabiš manj, pa še počasneje ti dvigne sladkor v krvi, zato si kasneje spet lačen. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
16.10.2010 17:58:51   
trsica
Jaz imam zdaj nekje +4,5 kg, če štejem od začetka nosečnosti. Če pa gledam na vpis v MK, pa +6,5 kg (ker so me stehtali že malce shujšano). user posted image Ta teden imam spet pregled. Me prav zanima stanje. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
16.10.2010 18:03:44   
tamy82
Mater, kakšen mraz je zunaj!!! Sem zdej mojmu neki pomagala, pa sem kmalu zmrznila user posted image zdej je že boljše na topli pečki in s čajčkom v roki user posted image

trsica super za nov avto (no, ko pride user posted image )! Midva tudi nameravava kupit drug avto, ker zdej mam jaz cliota, moj pa twingota, tako da en manjši kot drugi user posted image Sicer pa jaz navijam za VW Touran, moj bi pa nekega BMW mel ... v glavnem, to je njegova naloga, ker se spozna na te zadeve user posted image

Teyla ja pri taščah je malo večji problem, ker jim ne moraš kar vsega reči kot svoji mami ... pa malo na tvojega pritisni, da ji on kaj reče user posted image Sicer sem pa zdej dopolnila 24 tednov, kar pomeni, da sem vstopila v 25. teden ... al kaj? Najbrž bo neki takega user posted image

Diane super za šoping! Verjamem, da je danes gneča v BTC, ker majo tisti festival pa neke popuste ... jaz ob takem raje doma ostanem, ker res ne maram gneče po trgovinah user posted image

cukica ti pa itak pridna kot vedno! Glede kg pa samo bravo! user posted image Po cukr testu si pa kar eno fajn tortico privošči, jaz sem si jo tudi danes user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
16.10.2010 18:16:23   
cukica
trsica super za avto,midva sva tud 2 leti nazaj kupila novga.Mava pa opel vectro karavan,super avto pa tud placa ma ogromno,...Ksr se tiče sladkorja so mi v diabetični ambulanti predlagali trsni sladkor.Bo že,...Sam,da ni hujšega,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
16.10.2010 18:23:19   
lil_
midva mava berlingota in je res fajn. mava sicer se en avto, in morva jit drugic z njim vozicke gledat, ker morva sprobat, ce sploh lahko spravva vozicek za dva v avto user posted image za berlingota pa me sploh ne skrbi. sm lih vceri pomisnla kako bomo sli npr. na morje...pa glede na to da mamo tut berlingota, mislm da nm bo pol prihranjengauser posted image tut za vozt je zlo fajn avto. midva sva ga ubistvu kupila bolj kot delovni avto, ampak se je izkazov za velik vec kot samo to. tut opreme ma nakonc vec kot drug bolj sporten avto.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
16.10.2010 18:30:53   
d3lfink4
Hej hej! user posted image

Vidim da pridno čvekate ...
Jst sm v album dodala slikco še ene majčke in okrogle mene ... Aha, kile .., jaz sem mela predn sem zanosla že kakih 8let 52kg, zdaj sem na 63.8kg. user posted image Ampak gin. pravi da je ok, tko da pol je že ...

Avto sva pa mi2 menjala aprila, kot da bi vedla,da ga bova rabla ... sva mela pa Suzuki Alto (mini mini čmrl user posted image ), zdej mava pa Senica in je supeeeer! Ful prostorn, fajn za vozit, udobnost na višku, poraba min., super res! user posted image

Jaaa, tiste, ki imate že kej cotk pa jih poslikajte in dodajte v albume, da vidmo mal ... user posted image

By

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
16.10.2010 19:06:33   
tamy82
Pa ne začenjajte spet s temi kg user posted image
d3lfink4 ti nosiš 2, tako da imaš "pravico in dolžnost", da se malo več zrediš user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
16.10.2010 19:27:58   
Teyla
DIANE lepe cotke si kupila. Drugače pa ne vem kako to, da ne vidiš slikic. jaz kliknem na nick, potem pa na jeziček"albumi" in se vse pokaže.user posted image

trsica aha, sem mislila, da sem edina, ki so jo stehtali shujšano. Imam pa 6kg plusa, če štejem neshujšano, drugače je več kot 7kg. user posted image

tamy82 saj vem, da je tako. Bom že rekla naslednjič, se bom kar psihično prirpavila. Drugače moj tudi ni tiho, ampak če ful ponujajo jih ima dost in potem reče "ok, daj eno"...

d3lfink4  Moj je videl tvojo zadnjo sliko, pa je rekel "V katerem tednu je pa tale?" Pa rečem, da v istem kot jaz. Potem tišina, nato pa ves zaskrbljen "Zakaj imaš pa ti tako majhen buši?" Sem rekla, da ti nosiš dvojčke, pa je rekel "aja, ok". user posted image  
Se pa strinjam s tamy82 ve ko nosite dvojčke imate res pravico in dolžnost se zredit. še posebej suhice. user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
16.10.2010 19:28:16   
lil_
bi tut jst napisala svoje kile, pa se mi ne da jit stehtatuser posted image drugac pa mislm da jih nimam velik vec kot pred zacetkom nosecnosti. mislm da +1 al pa +2 user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
16.10.2010 19:31:05   
mija24
hej punce,
da se še jaz malo javim. Sva ravnokar pršla domov, sva bla danes pridna ko čebelice. Sva okrog hiše vso drenažo zabetonirala (no, moj je betoniral, jst sm bla bol za okrasek pa za moralno podporo zraven- me pri teh bolj fizičnih delih kr ahtauser posted image ). Jutri pa dokončava drenažo in neki zid morma zazidat, kaj pa jst vem..moj ma plan hiše čez...sma bla danes samo na sendvičih, tko da mava zdej bolj pozno kosilo/večerjo- sm našla čufte v zmrzovalniku pa bojo čist vredu za zdeleuser posted image

Tamy82- glede hiše in skrbi,ja je kr dost stvari na kere morš mislit ampak ni problema ko se ti sanje uresničujejouser posted image .Glede denarja in pa časa- zaenkrat naju ni nič stalo, se je tast ponudu in nama časti do tretje podaljšane fazeuser posted image -bravo tast!! ta vikend se streha konča, potem nama časti še fasado, omete, izravnalne podne,okna in vrata pa centralno...pol sma pa midva na vrsti-juhuhu..bom sporočala kako je s stroški, ker nimam blage veze kolk naj bi to stalouser posted image
Teyla- ja jst tut rada sestavljan pohištvo, mi je tak poseben občutek ko pod mojimi rokami neki nastaja, čeprov midva še nisva z hišo tolk daleč, da bi že pohištvo sestavljalauser posted image
Hel32- čestitke za prve korakeuser posted image user posted image
glede kil-tut jst sm jih pridelala že enih 7 al pa 8kg, ampak mi gin. nikol nč ne teži glede kil..pol bo že vredu al ne?
nč, grem čufte pogledatuser posted image

papa

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
16.10.2010 19:32:26   
lil_
teyla moj je isto reku k je vidu sliko od delfinke...sam da je ta razlika da mam jst tut dva...pa mam cist mejhn trebuscek. tko da se je moj tut zasekiru. ksna k se mal spozna na trebuscke me kr vprasa kje ju mam. sva bla zanc v pikapolonici k sva kupvala pajacka...in naju prodajalka gleda, ce to rabva "zase" pa midva da ja...pa naju vprasa...ja a pa za dva...pa midva ...ja ja...in me una kr pogleda pa rece, ja kje ju pa mate user posted image pa sm rekla da v trebuscku user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
16.10.2010 19:48:14   
br27
Dober večer nosečke user posted image .
Se opravičujem, k takle vdiram na vašo stran, ampak vsake toliko časa pogledam malo tudi k vam, rok imam sicer konec Januarja in če bo držalo tazadnje, bo verjetno naš korenjak prijokal ravno februarjauser posted image . No sem sicer pr januarkah2011, ampak bom malo kukala tudi pri vas, če mi seveda dovolite.
No samo toliko malo, da boste vedele, da obstaja še ena potencialna user posted image user posted image  februarka.
Lep večer vam želim

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
16.10.2010 20:17:03   
Teyla
lil_  ja naši fantje so prav zaskrbljeni včasih, ane. user posted image   Ti pa res nisi veliko pridelala, če imaš samo 1-2kg plusa.

br27 dobrodošla tu. Saj če se ne motim, si se že javila, ali se mi pa samo zdi. user posted image Seveda, da te sprejmemo. user posted image   Drugače pa tudi jaz berem teme od drugih (marčevke, arpilčice...), ker sem ful firbec.

mija24 mende bo že prav, če ti nič ne reče. user posted image

Sem dodala dve novi slikici bušija v album. Pa majčkeno umetniški sta, ker se je moj delal nekega profesionalnega fotografa, bog mu odpusti. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
16.10.2010 21:42:02   
lil_
ja sej sm jih s slabostmi kr neki zgubila...tko da sm jih ubistvu nazaj pridelala kr neki user posted image sam na tisto tezo k sm jo mela pa prej pa res ni velik, no pa sej mam se kr neki casauser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Teža
kepa*

Koliko tehtate?

50 - 60 kg (30%)

60 - 70 kg (29%)

70 - 90 kg (34%)

nad 100 kg (6%)

nad 150 kg (1%)

Število vseh glasov: 876

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!