Teyla
|
tamy82, zdaj si v 24.tednu ali si ga "dokončala" torej si v 25.tednu? Drugače glede te hrane je pa zmeraj težko. ona nič ne vpraša, ona kar gre na vrt in vse potrga pol pa a bosta to, a bosta ono, pa če rečeš da vzameš eno ali dve, dobiš 4 ali 5. Tašča to tak spretno pregovori, da sploh ne opaziš, da je vrečaže polna hrane in da ne bo šlo tega pojest v enem tednu. najbolj smešno pa je, ker vedno tam jeva kosilo (hrane je vedno za 7 ljudi) in se najeva do sitega, potem dobiva še ostalo za domov (kao večerja), pa kak zrezek ali kaj, ki ga je seveda treba kmalu pojest. Mah, dolga zgodba, v glavnem hrane je preveč, njegova mami tudi pretirava v kuhanju in sta zato oba malo bolj okrogla. Sicer ne kuha vska dan, ampak količinsko je takooo veliko da bi komot prišli 4je zelo lačni osebki nenapovedano na obisk, pa bi bilo vsega dovolj. Jaz pa nisem taka, da bi lahko kar rekla tašči, da je kaj preveč. imam tak občutek, da bi mi kar zamerila. Drugače so vse mame in očiji isti, ampak mojim se da vsaj dopovedat, ko rečem enkrat ne, je dovolj. Njegovim pa je treba rečt 5x ne pa še pojasnjevat zakaj ne. Jih bova že prevzgojila, ker enkrat se mi bo strgalo. mene kar boli, ko moram vržt kakšno skuto ali plesniv sir stran. najbolj mi gre pa na živce, ker si enostavno prisiljen jest neko jed, ki ni nujno da ti paše, ampak samo zato da se ne bi pokvarila. U madonca kakšen roman. Vidim, da bo treba te zadeve zglihat z mojim, pa jaz bom mogla bit tudi bolj trdna. patrisha ja meter imam pa zadnje čase kar s sabo (tistega paprinatega iz lesnine), ker vedno naletiva na kak kos pohištva, pa potem lahko na hitro izmerim, če zadeva paše. Dvomim pa, da bom v avstriji lahko pojasnila, da bi šla voziček samo v avto stalčit preden ga kupim. Glede na mojo nemščino bi mislili, da ga hočem ukrast. trsica a v cliota pa ne gredo trije otročki?
< Sporočilo je popravil Teyla -- 16.10.2010 15:23:46 >
|