Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 D3lfink4 (in ostale dvojne ): eno vprašanje in odgovor o dolžini MV iz MONa, če je še "aktualno" : http://med.over.net/forum5/read.php?19,6513446 Pr ta najbolš vol ne znam kej lepš linka prpopat (nimam pojma, kje Teyla najde uno zemljico?). Lepe sanje vsem! Sem mogla 3x prebrat tvoj stavek, da sem razumela, da ne govoriš o žemljici (kot kruhu). Ko pišeš post, je to predzadnja ikona, se pravi druga z desne in če položiš kurzor miške gor, ti pokaže ime "Dodaj povezavo". Upam, da je zdaj razumljivo. vipercat upam, da bo s tvojo mamo vse ok, pa da se vse zmeniš v službi. Držim pesti. Kot sva rekla, sva z mojim imela včeraj kostanjev piknik. Moram rečt, da sem ga res lepo spekla in sva ga kar pol kg pojedla po moje. No ponoči sem jaz nevede zato proizvajala določene zvoke. IsabellaLana super za morflogijo ina za "potrjeno" punčko. Meni se tvoja ne zdi nič (pre)lahka, moj/a je tehtal/a 360g, pa sem tudi bila v 21.tednu tako kot ti. Nič ne skrbi. Imaš pa ok G, da ti ne teži zarad kg. Danes zjutraj sem imela pregled za sladkor, pa je potekalo kar ok. Nič mi ni bilo slabo, voda je res malce sladka, ampak sem pričakovala hujšo. Verjetno je tudi malce več vode dala, ker tisto ni bilo samo 2dcl. No, pravi pregled imam pa v četrtek, komaj čakam. Upam, da bom videla svojo bebico, če pa ne, pa tudi ok, saj ga čutim vsak dan. Včeraj je pa tudi moja mami čutila brcike. Sem bila ravno na obisku in je amli začel brcat, pa sem kar zagrabila njeno roko, in je ravno brcnil. Mami je bila čist paf, se ji je kar smejalo, pa sploh ni vedela kaj naj reče. Zdaj pa čakam, kdaj bo čas za kosilo, ker zajtrk mi ne paše več, je že preveč sladkega bilo danes na jedilniku.
|