|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
17.10.2010 18:49:22   
DIANE
Čer, brrrrr res je mraz na Voglu je že 23 cm hehehe.
Tut jaz dones bl poležavam. Kg se mi zdi da tut pr mn zej kr drvijo nekam nevem tak občutek mam.
Mikšyka dej kako sliko v album da vidmo kej si nabavla sm firbčna hehehe. Jez zej kr en termoflis guram pa pomoje bi mogla si neko jakno kupit. Čevle za zimo ma včeraj kupla take tople in udobne, kr na zadrgo da bom čim lažje obuvala k bo bušek še večji.
valek pa dej moj tut zadne čase tok smrči zej nevem kaj je to z našimi deci in pol ga kr budim ker ne morem spat in same čudne sanje mam.

Nina33 a nisva prjatli k ne vidim tm tist zaviheh pr tebi dodaj med prjatle! Nvem kaj je narobi upam, da boš videla naše prve cunjice.
Sm pa videla in mi je žal da nisem včeraj v Baby centru kupila maxi cosi lupinico ker je znižana iz 150€ na 120€ pa če bi zej vzela bi dubla bon za 20€ ampak sej kaj čm ta akcija je baje do nevembra no če katera kupuje se splača vsej 30€ se prišpara.

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
17.10.2010 19:33:16   
valek
Joj punce js sm se pa danes tako najedla da imam kar slabo vest...neki smo imeli obisk in sm kr navalila na sladkarije...
in imam občutek da se bom razpočila---
tak da jutri zjutraj pa me čaka telovadba in sprehod:)morm
v torek imam 3d,...komaj čakam...

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
17.10.2010 19:53:03   
DIANE
A mogoče katera ve kje se lahko kupijo pisala za tekstil?
Sm se odločila da si bom majčko kar sama porisala ker sm gledala prek popka in pikapolonce in se mi zdijo ful drage majčke. Za navadno bombažno majčko da daš 30 € se mi zdi kr vlk. Tk bi pa lohk si na več majčk kej narisala al popisala.

Lep večer,
fajn pančkajte pa čimanj smrčanja user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
17.10.2010 20:16:44   
Anonimen
V katerem tednu, se dela test za cukrček? 26. tednu?

(odgovor članu DIANE)
  Neposredna povezava do sporočila: 4504
17.10.2010 20:31:02   
hayabusa
Tiste, ki ste na facebooku, vtipkajte Ajatutaja in pod slike imajo cel kup majic, ne vem sicer kakšna je cena ampak pod eno sem zasledila ceno 15,90 ojrov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
17.10.2010 21:42:41   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

V katerem tednu, se dela test za cukrček? 26. tednu?

Jaz ga imam jutri pa bo prvi dan 25.tedna.

d'ori kolk si me nasmejala s kg. Če sem lahk mal zlobna: če je vsakič več, ko se tehtaš, potem se pa ne tehtaj toliko. user posted image user posted image   Sori, mal heca mora bit. Tudi pri meni je vsakič več. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
17.10.2010 22:23:09   
Nina33
Mal za dobro (boljšo?) voljo:
Nekega dne, ko je uboga šivilja šivala na bregu reke, ji je padel naprstnik v vodo. Zjokala se je nad izgubo tako na glas, da se je Bog pojavil in jo vprašal:
"Otrok moj, zakaj jočeš?"
Šivilja mu je razložila, da ji je naprstnik padel v reko in da ga nujno potrebuje, saj s svojim delom pomaga možu vzdrževati družino.
Bog je potopil roko v vodo in potegnil iz nje zlat naprstnik z vdelanimi turkizi.
"Ali je to tvoj naprstnik?" je vprašal.
"Ne."
Bog je ponovno potopil roko v vodo in ujel zlat naprstnik, okrasen z rubini.
"Ali je to tvoj naprstnik?" je vprašal Bog šiviljo.
Šivilja je spet odgovorila: "Ne."
Bog je ponovno potopil roko v vodo in potegnil ven usnjen naprstnik.
"Ali je to tvoj naprstnik?" je vprašal Bog.
"Da, to je moj naprstnik."

Bog je bil tako navdušen nad pošteno šiviljo, da ji je poklonil vse tri naprstnike.

Čez kako leto se je šivilja sprehajala ob reki z možem, ko je mož zdrsnil z brega v vodo in potonil. Šivilja se je na glas zjokala in spet se je pojavil Bog in jo vprašal, zakaj joka.
"O Bog, moj mož je ravno padel v vodo," je odgovorila šivilja.
Bog je zlezel v vodo in potegnil ven Georgea Clooneya.
"Ali je to tvoj mož" je hotel vedeti.
"Ja," je odgovorila šivilja.
Bog se je razjezil in zavpil:

"Lažeš, to ni tvoj mož!"
Šivilja je odgovorila:

"Odpusti mi, Bog, to je nesporazum. Vidiš, če bi pri Georgeu Clooneyu rekla ne, bi mi privlekel ven se Brada Pitta. In če bi pri Bradu Pittu rekla ne, bi mi pripeljal mojega moža, in če bi pri njem rekla da, bi mi poklonil vse tri.
Bog, nisem več najmlajša in najboljšega zdravja in se ne morem ukvarjati z vsemi tremi!
Samo ZATO sem pri Georgeu Clooneyu rekla, da je moj mož."
Bog je bil ganjen in šivilja je smela obdržati Georgea Clooneya.

Morala zgodbe:
Kadarkoli ženska laže, se to zgodi iz dobrih in poštenih namenov in v interesu vseh. 

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
17.10.2010 23:13:01   
Nina33
D3lfink4 (in ostale dvojneuser posted image ): eno vprašanje in odgovor o dolžini MV iz MONa, če je še "aktualno" user posted image :

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6513446

Pr ta najbolš vol ne znam kej lepš linka prpopat (nimam pojma, kje Teyla najde uno zemljico?).

Upam, da mal pomiri.
Diane - poslala sem ti ZS.

Lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
18.10.2010 6:33:26   
d3lfink4
Jutro jutro!
Danes sem se pa že zbudla lačnaaa, joj, kam to pelje ... user posted image

Ooo, hvala Nina, najprej za jutranjo merco dobre volje, sem se nasmejala, lol user posted image user posted image Pa hvala za link--to je pa res skor tko kokr pr men user posted image Ampak če še Pušenjak pravi, da ni tko grozn ... pol že mnda ni user posted image
DIANE, flomastre za tekstil lahko kupiš v Prometeju al pa v Artu. Sam se mnda kr hitro brišejo dol (s pranjem) Baje, nimam izkušenj. ... Maš pa tudi kr barve za tekstil, ki jih nanašaš s čopičem - s temi sem jst risala in pride ok, tud po pranju ostane čist isto ... ne vem sicer kak bojo obstojne dolgoročno, ampak zaenkrat so super. Sicer sem pa sama izbrala take majčke, ki jih imam že fuuul dolg in sem se jih že mal naveličala. Pa še zlo dolg ne bojo aktualne, tko da ta čas bojo že še zdržale user posted image Je pa definitivno dooosti ceneje user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
18.10.2010 6:34:14   
vipercat
dobro jutro vsem

od 2:30 sem budna user posted image . najprej je mali moral lulat, potem je dobil nek napad kašlja in potem nisem več mogla zaspat. zdele sem jih spokala v vrtec in službo... jaz pa za računalnik

danes grem v lj. upam da si bo direktor vzel čas za sestanek tako kot je obljubil, potem pa bom do jutri v lj pri mami. bom za pomoč in moralno podporo, ker ima jutri spet neke preglede in posege.

torej danes dr
žite pesti zame, da se vse lepo zmenim v službi, jutri pa za mojo mami, da bo vse šlo čim bolj gladko iin uspešno.

zdej grem pa prebrat kaj ste kaj napisale čez vikend

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
18.10.2010 7:25:32   
vipercat
patrisha - jest sem se vedno bol bala tistega po porodu, kot samega poroda. nikoli nisem imela izkušenj z otročki (nobenih sestric, bratcev, nečakov,malih sestričen...) zato me je bilo veliko bolj strah kaj in kako z otročkom, kot sam porod. no na koncu se je izkazalo, da enostavno refleksno delaš in skrbiš za svojega malčka kot ceč in znaš, ter upaš da je tako najboljše. bolečine pri porodu, pa tako ali tako pozabiš v nekaj trenutkih (no ene daljših ene krajših user posted image ).

biljana1 - imam dr. zajc v trebnjem - edina g, ki jo trebnje premore user posted image

teyla - mene so večinoma spraševali kaj rabim in ponavadi sem rekla kar plenice haha. ostalo sem raje kupila kar sama, ker sem vedela kaj rabim in kaj mi je všeč - plenice se pa vedno rabi haha. ostalim, ki ne vprašajo, pa tako ali tako ne moreš nič rečt. ker lahko izpade da rečeš pa raje prinesi kakšen bon namesto oblekic, oni pa niso imeli namena prinesti nič ali pa že imajo kaj kupljeno user posted image .

nina33 - hvala ti za informacijo! tudi jaz sem velikokrat tako razpoložena kot ti danes - sploh sedaj med nosečnostjo. ponavadi pomaga kakšna tortica, ali pa lepo prespana noč, naslednji dan je pa že bolše. ja otročki se stalno obračajo. naša se tok kobaca, da me počasi že mineva upanje, da bo kaj bolj mirna od tevža.

teyla - po kostanj pridi k nam, okoli nas je sam kostanjev gozd. kar hodiš po njemu... no res niso veliki kot maroni, pa vseeno važno da so dobri. jaz ga imam za letos kar dovolj. ga naberemo, pa kar zunaj v kaminu spečemo in lepo popapcamo - sedaj je pa počasi že premrzlo in jaz sem čisti zmrzljivček, tako da mi ni več zunaj za pečt - raje notri kaj sladkega spečem. včeraj sva z malim delala čokoladno torto. drugače nisem ne vem kakšen ljubitelj čokoladnega biskvita, tale torta pa je podobna masi iz katere delajo ježke - zelo zelo dobra ampak tudi zelo, zelo sladka... danes je na tehtnici kilca več user posted image

diane čestitke za dobre rezultate in za plave črtice user posted image

hel32 - čestitke za korake. lepo korakajte še naprej user posted image

trsica mi smo tudi zaradi prihajajočega novega člana kupili drug avto ( a ste opazile da nisem napisala nov? user posted image ) wv touran. dobila sva ga po kar dobri ceni, pa še stara dva sva dala v račun. zadaj ima 3 sedeže, prtlažnik pa tako velik da vozička sploh ni treba zložit user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
18.10.2010 7:30:02   
vipercat
nina 33 vsaka čast - vedno me nasmeješ

no ljubljančanke če bo katera za kakšen kofi danes ali jutri bi se dalo kaj uredit - jaz mislim da me mami tudi ne bo rabila vsako minuto zraven sebe ne?

sedaj grem počasi nekaj pojest, pa spakirat se in vija ljubljana

se javim še kaj iz meglenega mesta :)

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
18.10.2010 7:48:45   
IsabellaLana
Evo mene, z zamudo na raport. V četrtek smo imeli morfologijo. Mere so: BPD= 48,5 mm, OFD= 6,09 cm, HC= 178,9 mm, AC=160,00 mm, FL=35,2 mm. Glavico je mala skrivala, zato ni mogla dobro opraviti meritev in pogledat možganov, to bomo ponovile 4.11. ko imam tudi test za sladkor. Tehta 400 g, izmerila mi je še MV, dolg je 42 mm, retroponiran, lijaka ni.
Kako ste ostale?
Ampak, ko sem mal gledala teže vaših pikcev, se mi zdi, da so vsi težji od naše princeske, imela sem morfologijo noseča 21 t in 1 dan.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
18.10.2010 7:51:16   
IsabellaLana
Aja še to, potrdila je, da bomo imeli punčko, zredila sem se 7 kg, pa mi je g sam rekla, da je to normalno in da ni nič hudega.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
18.10.2010 8:06:12   
Tisia
dobro jutrouser posted image
vidim da ste imele naval na hrano, jaz tudiuser posted image ...zredila sem se za 6 kg ginek. me je opozorila da sem ta mesec dobila 3 kg.. največ naj bi 2, ampak kaj čem če je kar šlo goruser posted image  malo več gibanja bi bilo treba...zmanjšala sem hojo ker me tako tišči navzdol ampak bo kar treba v akcijo
včeraj sem spekla še torto ledeni veter,njami..kar nisem mogla nehat jest..zdaj mi še sladko paše tako da bo treba pazituser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
18.10.2010 8:14:18   
IsabellaLana
Biljana, tebe je g opozorila glede kg? Katero že imaš?

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
18.10.2010 8:15:08   
IsabellaLana
Aja, punce, a kateri že kej teče iz prsi? Meni že en teden teče kolostrum, bradavice me pečejo, a katera ve kaj lahko nardim, da me ne bo peklo?

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 8:22:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu IsabellaLana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
18.10.2010 8:36:45   
tamy82
Jutro punce!

Ko smo že ravno pri sladkem ... tudi jaz sem se včeraj malo pregrešila, pa še zvečer smo šli s kolegi jest ... tako da je tudi pri meni danes en kg več user posted image Upam, da ga izgubim do naslednjega tedna, ko mam spet pregled user posted image

Nina33 zanimiva zgodbica, predvsem pa poučen zaključek user posted image

vipercat zate pa držimo pesti, da se vse dobro zmeniš, pa da bo tudi z mami vse ok user posted image Kako pa se Touran obnese kot družinski avto? Ker jaz sem tudi zaljubila vanj user posted image sej midva tudi gotovo ne bova kupila novega, se res ne splača, ker je tako velika razlika v ceni med novim in par let rabljenim ... user posted image

IsabellaLana čestitke za dobro opravljeno M! user posted image Meni se tvoja user posted image ne zdi kej prelahka, sej bo že še dobila na teži user posted image

Pa je spet ta ponedeljek ... čeprav sem doma, mi je to najbolj zoprn dan v tednu user posted image ne vem, očitno iz navade user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
18.10.2010 9:12:48   
trsica
Jaz pa včeraj nisem nič pekla. user posted image Nam pečica ne dela že kar nekaj časa. user posted image Smo pa včeraj intenzivno počivali in jedli, kot se za ta drekast vreme spodobi. user posted image Tudi jaz imam 1kg več.user posted image V sredo pa pregled. Ajajaj...

Še to moram napisat. Od kar jemljem Elevit Pronatal, imam prebavo bolj urejeno. Hihi. v stranskih učinkih piše, da lahko dobiš drisko. Ker pa sem bila do sedaj ful zaprta, je sedaj ravno pravšnja doza. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 9:16:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4521
18.10.2010 9:32:29   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

D3lfink4 (in ostale dvojneuser posted image ): eno vprašanje in odgovor o dolžini MV iz MONa, če je še "aktualno" user posted image :

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6513446

Pr ta najbolš vol ne znam kej lepš linka prpopat (nimam pojma, kje Teyla najde uno zemljico?).

Lepe sanje vsem!

Sem mogla 3x prebrat tvoj stavek, da sem razumela, da ne govoriš o žemljici (kot kruhu).  user posted image   Ko pišeš post, je to predzadnja ikona, se pravi druga z desne in če položiš kurzor miške gor, ti pokaže ime "Dodaj povezavo". Upam, da je zdaj razumljivo. user posted image

vipercat upam, da bo s tvojo mamo vse ok, pa da se vse zmeniš v službi. Držim pesti. user posted image

Kot sva rekla, sva z mojim imela včeraj kostanjev piknik. Moram rečt, da sem ga res lepo spekla in sva ga kar pol kg pojedla po moje. No ponoči sem jaz nevede zato proizvajala določene zvoke. user posted image

IsabellaLana  super za morflogijo ina za "potrjeno" punčko. user posted image   Meni se tvoja ne zdi nič (pre)lahka, moj/a je tehtal/a 360g, pa sem tudi bila v 21.tednu tako kot ti. Nič ne skrbi. Imaš pa ok G, da ti ne teži zarad kg.

Danes zjutraj sem imela pregled za sladkor, pa je potekalo kar ok. Nič mi ni bilo slabo, voda je res malce sladka, ampak sem pričakovala hujšo. Verjetno je tudi malce več vode dala, ker tisto ni bilo samo 2dcl. No, pravi pregled imam pa v četrtek, komaj čakam. Upam, da bom videla svojo bebico, če pa ne, pa tudi ok, saj ga čutim vsak dan. Včeraj je pa tudi moja mami čutila brcike. Sem bila ravno na obisku in je amli začel brcat, pa sem kar zagrabila njeno roko, in je ravno brcnil. Mami je bila čist paf, se ji je kar smejalo, pa sploh ni vedela kaj naj reče. user posted image

Zdaj pa čakam, kdaj bo čas za kosilo, ker zajtrk mi ne paše več, je že preveč sladkega bilo danes na jedilniku.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
18.10.2010 9:52:47   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Aja, punce, a kateri že kej teče iz prsi? Meni že en teden teče kolostrum, bradavice me pečejo, a katera ve kaj lahko nardim, da me ne bo peklo?

hvala bogu ne, probaj namazat z Bepantenom ;)
meni se tud ne zdi lahka, odvisno je tudi v katerem tednu smo bile druge in cel kup drugih dejavnikov, bi ti pri G. že povedali če bi blo premalo!user posted image

mi smo pa včeraj imeli obisk in smo cel dasn samo jedli, naredila sem kremšnite ki so vizualno bile tako pohabljene kot že dolgo ne, ampak smo jih vseeno mazali kot za stavo.
Jaz mam pregled naslednji teden - sploh ne morem verjet da se mesec tako hitro obrne, v prejšnji nosečnosti se nikamor ni premaknil, no hotela sem povedat da me bodo verjetno kregali da sem se preveč zredilauser posted image ampak me ne gane (doma se sploh nočem tehtat ampak čakam na pregled, da me ne bi preveč ganilouser posted image )

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
18.10.2010 10:06:03   
maurica
jutro punce!

tršica; glede sladkorja beli in rjavi ni isto, samo moraš pazit kaj kupuješ. Ja, Mercatorjev rjav je samo pobarvan beli, moraš paziti, da kupiš res rjavega (pri nas ga uvažamo v glavnem z Mauritiusa). Sva bla z mojim tam na poročnem potovanju in sva bla tudi v tovarni sladkorja :)

delfinka; pri kg je pri meni podobno kot pri tebi, mogoče zaostajam za kakšno kilo. Tudi meni zaenkrat niso še nič težili, ampak se pa kar dvigujejo tej kguser posted image . Jaz si mislim, da je pri meni tako, ker mi ni bilo nič slabo, apetit pa neomejen user posted image

lil_; super za kg user posted image

pilotegirl; pazi nase user posted image

nina33; haha, dobra zgodbica user posted image

vipercat; držim pesti za tvojo mami, da bo čim prej vse OK! Pa javi, kako je bilo na sestanku s šefom

teyla; nama bi sicer tudi najbolj prav dinarčki prišli (ker bova dala shranit celice, oblekic pa imeva za vsaj 2 otroka, ne enega), tako da jaz bom to omenila tistim, ki me bodo vprašali, ostalim pa ne. Se mi zdi že to lepo, da se spomnejo in mi kaj prinesejo, ne bi jim pa rada govorila kaj naj mi prinesejo. Jaz ponavadi tudi ne sprašujem, je pa res, da največkrat podarim bon od BC

isabellalana; mislim, da bi pri bradavicah pomagal Bepanthen. Jaz si včasih namažem, če me srbijo. Teče mi pa še ne. Glede teže; po moje je normalna, moj je precej težji, ker sem bila relativno pozno na M. tako da nič se ne sekiraj

Drugače pa sva midva izkoristila akcijo v BC in sva nabavla lupinco maxi-cosi, angelcare, termometer (za merjenje v ušesu) in podlogo za previjanje. Sva dobila še 60 eur bonusa user posted image Danes pa pride še paket s posteljico, jogijem in posteljnino user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
18.10.2010 10:46:35   
šebela
Hoj pupe! Komaj vam sledim, sem vas že včeraj uspela prebrat do konca, pa sem potem skoraj zaspala na tipkovnici! Res pridno čvekate! na žalost se ne bom mogla udeležit nobenega srečanja, ker imam ta vikend eno izobraževanje....user posted image Upam, da bo še kdaj ponovitev.
Sladkarije: sem jaz tudi čist upaljena zadnje čase, sem pekla prejšnji teden in skoraj vse sama pohrustala, še dobro da nimamo vage doma....user posted image
Isabela Lana, moja pupa je bla še malo manjša v 21t 3d 390g, saj za punčke je značilno da so bolj drobne in to je že malo individualno, ni pa nujno, da ne bo kasneje še ful zrasla. Jaz sem kr srečna, če ne bo prevelika, bom vsaj lažje rodila.

Midva sva tudi včeraj izkoristila akcijo v BC in kupila maxi cosi lupinico in voziček mura 4, oboje v akciji, pa še za 100eurov bonov sva zrave dobila. Jaz sem sicer hotela imet mura 3, ampak pol je moj odloču, da je bolje imet 4 kolesnika, ker so bolj stabilni. Pa hotu je pač nekaj kupit, ker skoz težim, da nimamo še nič pripravljeno. No sem zdaj res zadovoljna in vesela, pol sva zračunala, da sva prišparala ravno toliko, da bo za košaro za novorojenčka. user posted image user posted image user posted image
Se še kaj tipkamo!!! Lep dan!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

otroška trgovina na internetu
nada56

Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?

DA, idealno (21%)

DA, če je dostava brezplačna (33%)

NE, raje obiščem trgovino (46%)

Število vseh glasov: 165

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!