|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
15.10.2010 18:12:58   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P: 9.11.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 12.11.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 5.11.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10., 3D: 18.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.10. in 3.11., 3D: 22.10.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image  user posted image , P: 26.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , 3D: 4.11.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10, 3D: 19.10.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 28.10.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11.

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted imageuser posted image  user posted image , P: 20.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , 3D: 20.10., P: 12.11.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image  user posted image , user posted imageuser posted image , P: 3.11.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P: 28.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , M: 2.11.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10., 3D: 19.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 8.11.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 18.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.11.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , M: 19.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image inia,30,__, 2.user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , M:18.10.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.11.

Skupaj nosečk: 74 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 20
user posted image : 19
user posted image : 40

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
15.10.2010 18:14:21   
tamy82
zasi sem malo popravila seznamček, da so tudi smiliji gor user posted image sicer pa čestitke za M in za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res user posted image vodijo user posted image me res zanima kakšen bo dejanski rezultat na koncu user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
15.10.2010 18:19:59   
DIANE
Čer, se enčas nism javla sm imela dopust juhuhu. Dones sva zutri mela morfologijo vse je vredu tk k je treba je rekla sm nism dubla slikce smrk smrk. Drgč je pa teško ga gledala ker ima takšno lego bo pa fantič. Jutri greva pa vozi naročiti bova mutsy-ja 4 rider in seveda grem prvič v šoping komi čakam da tut jaz kej nabavim.
Drgč pa je jutri če katero zanima v baby centrih kao akcija za vsakih 50€ dobiš bon za 10€ upam k bova naročila vozi kej profitirala hehehe.
http://www.baby-center.si/AnnouncementsAdvanced.aspx?ModuleID=183&TabIndex=0&TabID=62&ItemID=286
Lep vikend

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
15.10.2010 19:03:48   
samsara04
En lep pozdrav!

zasi čestitam za user posted image , pa le-te sedaj vodijo.

Jaz pa še nisem ničesar kupila za pikico oz. pikeca, razen vozička. upam, da v torek izvem spol, po tem pa bom verjetno res kaj nabavila.

Drugače pa sem cel dan bolj kot ne pridna, ma jutri moj rojstni dan, pa bo žurka in sem naredila francosko solato (z in brez majoneze), pa še malo peciva sem spekla.

Lep večer vam želim...

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
15.10.2010 19:14:16   
tamy82
Diane super za dopust in za voziček! Pa seveda za dobro opravljen pregled in za user posted image  user posted image user posted image user posted image

samsara ti pa pridna danes! user posted image Počivaj tudi kej user posted image pa fajn praznujte RD

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
15.10.2010 19:19:59   
ninchi9
Ojoj, verjetno je res narobe... Ampak potem mi je na tisti strani narobe tudi izračunalo.. Hm, mogoče pa sem narobe prepisala...
Eh, saj ni važno...

Čestitke vsem, ki ste bile zdaj na morfo.... user posted image user posted image

Jaz pa imam nove dvojne hlače ..... sem si kupila v H&M.. Ene so imeli znižane na 15 evrov, druge so stale 40.. Ne zdi se mi tak pretirano dat 55 evrov za dvojne hlače.. Je pa res, da imajo neke velike številke, ker sem si morala vzet 44, drugače pa imam 42 konfekcijo zdaj. Pred nosečnostjo sem imela 40. Res pa je, da so mi še zdaj malo malo velike, ker morajo zdržat do konca.. Pa računam, da se bom še malo zredila valjda. user posted image user posted image

Kak ste kaj punce drgač? A malčki že pridno brcajo?? Moj vedno začne, ko sliši muziko.. user posted image Ja, mogoče bo glasbenik po meni.. hihi

Eno vprašanje še imam. A še kateri otrdeva trebuh??? Meni se to dogaja že cel teden, in mi otrdi parkrat na dan. Včasih imam še krče zraven, take kot pri menstruaciji. Mislite, da bi me moralo skrbet, ali je to normalno?

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
15.10.2010 20:08:56   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Aja pa še to glede zaprtja in slabe prebave: ravno tisti dan, ko smo debatirale o tem in sem se "pohvalila", da je z mano pa vse ok ... so se začeli problemi user posted image tako da zdej že veselo pijem Donat (bljak ...) in je HB malo boljše ...
Od zdej naprej se ne bom več nič hvalila, samo še jamrala user posted image

Pod tole se pa podpišem! Sem se zadnjič tud jst nekej hvalila, zdej pa sem tko včasih napihnjena da je joj.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
15.10.2010 21:55:02   
Teyla
Moj user posted image me je peljal v McDonalds in sem jedla junk food!!! Še zdaj mi trebušček zadovoljno prede po pomfriju. Seveda pa je tudi on papcal, tak da je bila tudi njegova lakota verjetno vzrok. user posted image  user posted image

V glavenm bolj srečna ne bi mogla it spat. Sploh nisem verjela, da me lahko par komadov pomfrija tako osreči. user posted image

Čestitke vsem za opravljene preglede, dobrih novic nam manjka.

Mišyka smo zrihtali zastonj kostanj, pa nič ga ne bo treba nabirat. Tast in tašča sta ga baje šla danes in ga bo moj jutri šel iskat (ker glede na količino ostale hrane, ga imata ziher preveč).  user posted image

Jaz bom tako sladko spala danes, da me prav malo briga, če se zjutraj zbudim s pol kile več. Lakho noč vsem skupaj. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
16.10.2010 0:03:25   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

A katera ve, če imajo kje poceni kostanj na voljo? Danes se mi ga tako lušta, pa ga bi šla kar kupit. V mercatorju je bil zadnjič kg skoraj 8€. user posted image

V GOZDU user posted image user posted image user posted image

Si me prehtela user posted image . Al smo Gorenci user posted image . Sam kar je res - je res.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
16.10.2010 0:10:32   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Eno vprašanje še imam. A še kateri otrdeva trebuh??? Meni se to dogaja že cel teden, in mi otrdi parkrat na dan. Včasih imam še krče zraven, take kot pri menstruaciji. Mislite, da bi me moralo skrbet, ali je to normalno?

Za krče ne vem, Mg naj bi pomagal, samo otrdevanje ni pa nič hudega, se maternica širi baje tako, za user posted image naj bi bilo clo kot ena masaža. Je pa mene dons tut trebuh neki "tiščal" - ni bilo tipat maternice (ko se mi zakrči, je res ko kamen, a tega že kar neki cajta ni bilo, mogoče Mg res kej zaleže) ampak ceu bauh tko...ma ne vem user posted image , dons sem bla pr ta prstjenih pa lohk de zato, zdej je že skor čist uredu vse - in trebuh in razpoloženje (sem pa res bol nočni tip - čuk user posted image ). Brca pa naš pridno, pridno user posted image , pr muziki nč bl kt drgač, se mi zdi, de je bil zanč na koncertu še bolj miren kot ponavadi (je poj, prav ponoči, nadoknadil) - je pa res, de ni bil nek "glasen" koncert. Pa kri tut ni voda, mogoče bo pa res kej glasbenika tvoj user posted image .

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
16.10.2010 0:11:38   
Nina33
Spet sem sama kle gor - Mija kje si?!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
16.10.2010 1:32:26   
mija24
nina33- evo meuser posted image
sm glih en film gledala zdej sm pa mal počekirala na forumuser posted image sej počasa morm it tut jst aja tutaja, ker naju z mojim jutri čaka kr naporen dan- hišo gradima pa morma it jutr drenažo nardit, pa vse okne pa vrata izmert pa..še pa jošuser posted image ampak se tega dela vedno veselim, kr vem, da je najina hiškauser posted image
moja pupa bo očitno glih tko nočna ptička ko mami pa ati- čez dan lepo pančka, zvečer pa gremo naši..brca, brca, brca..hehe, sam da jeuser posted image
aja, drugač sm bla pa danes tut jst neki sitna cel dan..očitno je neki v zraku, nč se sekirat punce- zdej mamo super izgovor da smo lahko kdaj tut tečne (se mi zdi, da ostali ljudje od nosečk kr pričakujejo, da bojo skos vesele pa zadovoljne pa tko naprej, kr če mamo slučajno kdaj slab dan ti pol začnejo pamet soli, da nosečnost ni bolezen in invalidnost...grrr..me včasih kr razkuruser posted image )hehe, bo že...

lepe sanje želim vsem pa lahko nočuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
16.10.2010 8:31:45   
tamy82
Jutro!

Danes sem očitno jaz prva user posted image

ninchi kul za hlače! user posted image Pa zanimivo, da se tvoj user posted image bolj intenzivno obrača ob glasbi ... mogoče je res kaj na tem in mu je všeč user posted image

Teyla lepo, da si se potolažila z McDonaldsom, čeprav mene bi po tisti hrano samo vse bolelo user posted image mah sej itak ne maram Mc-a (sem ga mela cel čas študija direkt pred blokom, pa ne vem če sem 2x šla tja jest user posted image ).

mija kako lepo, da rihtata hiško! Jaz bi tudi! user posted image Je pa verjetno kar dosti skrbi, časa in denarja ... ampak važno, da se na koncu splača user posted image

Uživajte danes, vreme je bolj kislo user posted image bo pa več časa za crtanje in počivanje user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
16.10.2010 10:11:40   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Za krče ne vem, Mg naj bi pomagal, samo otrdevanje ni pa nič hudega, se maternica širi baje tako, za user posted image naj bi bilo clo kot ena masaža. Je pa mene dons tut trebuh neki "tiščal" - ni bilo tipat maternice (ko se mi zakrči, je res ko kamen, a tega že kar neki cajta ni bilo, mogoče Mg res kej zaleže) ampak ceu bauh tko...ma ne vem user posted image , dons sem bla pr ta prstjenih pa lohk de zato, zdej je že skor čist uredu vse - in trebuh in razpoloženje (sem pa res bol nočni tip - čuk user posted image ). Brca pa naš pridno, pridno user posted image , pr muziki nč bl kt drgač, se mi zdi, de je bil zanč na koncertu še bolj miren kot ponavadi (je poj, prav ponoči, nadoknadil) - je pa res, de ni bil nek "glasen" koncert. Pa kri tut ni voda, mogoče bo pa res kej glasbenika tvoj user posted image .

To so 0,krči, ki pripravljajo maternico na porod, in niso nevarni, če trajajo par minut, pomaga magnesol, jaz ga pijem 3x na dan zaradi malega, ko ga skozi neki dvigujem, pa mišice v nogah me bolijo.
Tudi meni so se zaćeli ti nepravi krči, al kak se pravilno reče Hellenbeatrcksovi , naj me katera popravi, če sem narobe napisala, sem namreč noseča, vesteuser posted image user posted image  in zelo pozabljivauser posted image user posted image

Drugače se pa moram pohvalit, da naš miš hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image , sicer ne tako stabilno, ampak, začetek pa le je.
Ja, pa dobila sem po pošti sem naročila iz trgovine popek podporni pas za trebuh, in je super, me manj bolijonoge in tudi žile več ne tako trpijo, ker mislim, da bo trebuh še kr fajn rastu, je po moje dobra naložbauser posted image
Na pohorju se nekaj kaže sonček, mogoče pa le bo, jao, jutri pa sneg!!!!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
16.10.2010 10:30:21   
ninchi9
Bravo za malega hel32. Juhej... user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
16.10.2010 10:48:43   
cukica
hel32 čestitke za prve korake,...
Mi smo danes kr mal se cartal,pa je mali tok brcal,da se je moj prov smejal.Mi je tok fajn,ker vem,da je vse v redu z njim.Drgač pa kuhamo kosilo,bomo mel žrebičkovo meso v smetanovi omaki in pa pire krompir,ter skledo zelnate solate.Tašča pa štrudel peče,...Njami,...Sam pr men odpade,pa še nečak ma danes 5 let,...Jaz pa nič cukra,... Nič mejte se pa se tipkamo kaj,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
16.10.2010 11:50:07   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

hel32 čestitke za prve korake,...
Mi smo danes kr mal se cartal,pa je mali tok brcal,da se je moj prov smejal.Mi je tok fajn,ker vem,da je vse v redu z njim.Drgač pa kuhamo kosilo,bomo mel žrebičkovo meso v smetanovi omaki in pa pire krompir,ter skledo zelnate solate.Tašča pa štrudel peče,...Njami,...Sam pr men odpade,pa še nečak ma danes 5 let,...Jaz pa nič cukra,... Nič mejte se pa se tipkamo kaj,...

Cukica, eh, malo se lahko pregrešiš, sem se jaz lani tudi, kak dan na teden, jaz sem imela nedeljo, pa ni bilo kaj narobe.

Lep dan!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
16.10.2010 12:01:33   
Teyla

Jutro vsem skupaj. Jaz sem sicer v službi, ampak je zelo mirno (trkam po mizi), tako da malo visim na netu.
hel32 čestitke za prve korake

tamy82  včeraj sem pojedla "samo" en pomfri pa cheeseburger, z mojim sva si pa razdelila še cool pito. Tako da nisem pretiravala in sem tudi bila tudi sita po obroku (kar se pri tej hrani redko zgodi). Meni samo včasih rahlo zapaše, drugače imam tudi jaz rada bolj zdravo prehrano. Zadnje čase pa pojem tudi več sadja, ker mi ful paše. še posebno banane izginjajo kot po tekočem traku. Upam, da mi ne primanjkuje kalija ali česa podobnega.

mija  jaz lahko pridem pomagat hiško rihtat, taka dela so meni prav v veselje. najraje od vsega pa imam sestavljanje pohištva. Mami mi je enkrat kupila ak.vrtalnik, ker sem ravno dobila novo sobo (da se ne bi matrala z izvijačem). Sem se počutila kot da je božič in sem celo sobo sestavila sama (sicer v treh dneh, ampak čisto sama). Take stvari so mi zmerom fajn.

cukica  kaj pa če ne bi dala notri sladkorja oz bi sladkala samo z medom ali rjavim sladkorjem. To tudi ne pride v poštev? Si sploh ne morem predstavljat, da ne bi mogla jest nečesa, kar mi paše. Res si dobra, da ti tako lepo uspeva držat dieto in kg. mene bo danes verjetno (spet) kap ko obm stopila na tehtnico.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
16.10.2010 12:08:57   
Patrisha
zasi jaz sem se odlocala za römerja in ga nisem na koncu izbrala. Sicer je ok vozicek, ampak problem je ker mi ne pase v avto ok ( Fiat Punto ). Concord Neo pa pase komot z tem, da niti kolic ne rabim dat dol in se tak ozek je, da ga lahko komot spravim za sedez. Sicer sem bila skepticna, ker concord nima adapterja za lupinico, medtem ko römer ima, in so me potolazli, da, ker nimam isofixa, ampak bi bil mogoc le isobeld je skoraj vseeno. Zdaj bomo pac lupinico pripasavali v avto. Minuta vec dela je bolse, kot pa celotno zlaganje voza in natikanje kolic.. tako, da ce ima katera problem z malim avtom, stopite v pikapolonico na ogled! Sicer dizajn je funnky :) ampak je resnicno micekn vozicek in se na minimalko zlozi!

drugace pa vidim da puncare vodijo :) user posted image user posted image a, pa smo na zacetku misle, da bo februar fanticev mesec :).

Glede kostanjev! Teyla mislim, da je bolse ce si jih gres sama nabrat. V M so ziher celi napiti z vodo in crvivi po vrhu! Ce pa kupis na stantih ze pecene, pa jih tudi po vecini ni brez beljakovinskih podnajemnikov! ;)

nic, lep vikend!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
16.10.2010 12:21:47   
Teyla
Patrsiha smo kostanje že zrihtal. Tast in tašča sta jih včeraj nabirala in moj jih danes prinese, ker je ravno domov šel.user posted image Sem rekla, da bova zvečer mela kostanjev piknik.
Glede vozička me zanima a v prtljažnik pa ne gre? Saj punto ni tako majhen, je podoben najinemu golfu 4 glede velikosti.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
16.10.2010 12:43:03   
Patrisha
Teyla juhuhu samo da bos "kostanjevo" potesena ;))

vozicek gre komot noter! V tem je tut fora... ker römerju mores dat kolice dol, da ga noter dobi, pa tudi obcutno visji je. Med tem co concord je micken ko sus in se lahko das kaj gor na njega v prtlazniku. Zatoi pravim, da je tak mali da ga lahko za sedeze stisnes, ko ne mores vsak oz tja stisnit ne :) mene je navdusil no, priznam :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
16.10.2010 12:50:37   
Patrisha
teyla oja golf 4 pa punto je strasanksa razlika v prtlazniku!! globina je huda! ga ma nasa tasca in povem, da je kuferang ogromni proi najinemu! Punto ma visji prtlaznik, med tem go golf globlji. In je take zadeve lazje noter dajat.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
16.10.2010 13:13:09   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: hel32Drugače se pa moram pohvalit, da naš miš hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image , sicer ne tako stabilno, ampak, začetek pa le je.

user posted image jej! čestitke! naša žaba tud že veselo hodi, se ji je kar odprlo in smo pečeni, zato pa je cela v buškah!user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
16.10.2010 13:23:18   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: hel32
Hellenbeatrcksovi , naj me katera popravi, če sem narobe napisala, sem namreč noseča, vesteuser posted image user posted image  in zelo pozabljivauser posted image user posted image

Braxton-Hicksovi user posted image user posted image . Neki tacga. Pa čestitke Lukasu, zdej bo mami šele letala okol user posted image . Aja, pa to sem pozabila pripisat: Ninchi, če bi te fest matrali krči (dol tiščali pa tko) se pejt pa rajš pokazat - če druzga ne, boš malega vidla user posted image .

Mija, poj sva se pa glih zgrešili user posted image , sem mal pred pol drugo čist zares dol z neta šla user posted image . Bom mogla še jaz začet TV gledat user posted image .
Cukica, pomoje kakšen košček tut nau škodil, čeprav bel cuker je verjetno res najslabši možn cukr user posted image , men na srečo že tko ni neki všeč, mava doma samo mascavo.
Prtljažniki: mi mamo Bravota in raj ne bom komentirala...mi bo slab ratal user posted image
Sem pa lačna ratala od "vsega" govorjenja, grem mal juhice kr v naprej pojest user posted image .

Lep nedeževn dan vsem!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
16.10.2010 13:51:06   
Teyla
Patrisha Aja, se en spoznam tok na avtomobile, tak da ne bi vedla o globini. Od zadaj mi pač podobno zgledata. user posted image
Sem pa zdaj dobila pametno idejo, da bom izmerila želeni voziček v zloženem stanju in preverila če gre v prtljažnik brez problema. Sicer se mu snamejo kolesa s svetlobno hitrostjo, ampak manj je dela, boljše je, ane.
Kostanjevo bom pa fajn potešena, pa še njoke mi bo dostavil. Njegova mama zmeraj da nekaj za domov. običajno nama potem cel tedne ni treba v trgovino, ko dobiva tolko hrane. user posted image je pa res, da mi gre to počasi na živce, ker se jim res ne da dopovedat, da ne moreva tolko pojesti in da je preveč vsega. Njihov najbolj pametni izgovor je "saj to počaka". Ja ma tri paprike že zmelješ, ampak kaj ko ti dodajo še celo glavo brokolija, jajčevce, paradajz, celo kosilo, juho za naslendji dan, cel pladenj štrudla... Kam naj dava vse to? user posted image potem pa hrano mečeva stran, kar doma nismo skoraj nikoli.
Sem malo zašla s teme, pardon. Izgleda, da mi je ležalo v želodcu. user posted image  

Sporočim seznam vsega, kar bo moj prinesel, ko pride nazaj. user posted image

Nina33 kaj je to mascava? Kakšen nadomestek sladkorja?user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?