|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
15.10.2010 10:26:26   
hel32
Mogoče pridem na srečanje, bolj pozno, z obema otrokoma!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
15.10.2010 10:30:51   
Teyla
Super, se bom lahko še kaj naučila. user posted image  

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
15.10.2010 10:44:38   
sara1986
lil_ in d3lfinka, vse bo ok, počivajta lepo , jaz bi tudi, pa moram delat user posted image  

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
15.10.2010 11:06:16   
cukica
teyla jaz sem mela po morfologiji sam pregled,zmerla mi je dolžino od sramne kosti do vrha maternice in pa poslušali sva srček.potem pa je moja g tu v mojem kraju pogledala še otročka,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
15.10.2010 12:42:53   
valek
Hej punce...sem že nazaj iz mb-ja...sem v centru v h&m-u kupila tri kompletke
bolj v nežnih barvah:eden je v šampanjec-krem barvi(taki plišasti srčkan),eden je belo rjavi...in tretji prav tako v takih drap barvah v konbinaciji z belo....nekako mi modra ne sede:)
sem pa kupila same take kompletke, kjer dobiš dosti zraven-eden je celo 5 delni...in je bil le kakih 12 €....v glavnem ful zadovoljna z nakupom....malo sem morala:))user posted image take smo ženske....
drugače pa sem kupila tudi prvo spominsko knjigo za našega ta malega....to bo kot darilo ob rojstvu-bo imel spomin za vedno....noter so vse možne zadeve, za lepiti slikice, laske,...v glavnem en kup zanimivih informacij bo notri....naslov pa je Pozdravljen,dojenček!....kupila sem jo v mladinski knjigi....priporočam....najlepša spom. knjiga kar sem jih videla do sedaj....
tak sedaj pa dosti nakupov .....
v glavnem za  bolnico imam cotike....tudi nekaj za kasneje....bom pa še neke zadeve dobila...samo tako pač je,da vsaka ima rada vsaj nekaj po svojem okusu.user posted image
pridne bodite....se javim spet v torek,ko imam 3d....z svojimi informacijamiuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
15.10.2010 12:45:43   
ninchi9
Dan punce

Jaz sem si izračunala težo in višino mojega pikeca ,na podlagi tistega linka, ki ga je ena dodala. No, v 21. tedno je bil moj pikec težek 500 gramov in velik 40 cm. Se mi zdi kar velik user posted image user posted image Kaj šele bo, ko pridem do konca... UF..

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 12:53:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 4407
15.10.2010 13:52:01   
mija24
jutrouser posted image
joj, mene že neki časa nespečnost daje..včeri do 3h zjutraj nism mogla zaspat pol pa zjutri vstat ne- sm danes kr do 13h potegnlauser posted image (HB da ne delam, pa da sm se slabe vesti glede tak dolgega spanja rešla-kdaj pa bom še lahko tolk dolg spala?najbrž nikol večuser posted image )
hvala vsem za čestitke za našo pupo..
Nina33- moja soPDP-jevkauser posted image : vidim, da tut ti po večini v takih poznih urah na forumu visiš, zdej boš mela družbo, kr sm tut jst bol nočni ptičuser posted image ..

zdej pa šibam kosilo skuhat..danes bom naredila zelenjavni narastek-bomo vidl to čudo, ga nism še nikol delala..če mate kake predloge z veseljen na dan z njimiuser posted image

za seznamček: naslednji pregled mam 23.11

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
15.10.2010 13:55:42   
Teyla
valek super za oblekice ina shopping. Si pa kupila isto knjigico kot jaz, tudi meni se zdi zelo lepa.user posted image

ninchi meni se tudi zdi, da si nekaj narobe vtipkala, ker 40 cm bo imel okoli 30 tedna. user posted image

Imam še eno vprašanje za tiste, ki že nakupujete oblekice. Imate kakšen namen družinskim članom prepovedat kupovat oblekice oz jim "naročit" naj raje kupijo bon ali kaj drugega? Jaz bi to naredila, pa mi je tak malo čudno drugim "ukazovat" kaj naj kupujejo. Mislim svoji mami že lahko rečem, česa ne potrebujem in kaj mi manjka. Za ostale pa nimam "jajc", če veste kaj mislim. Iz istega razloga tudi še nisem kupila nobene cotke za malega/malo, ker imam občutek, da se bom prvi mesec utopila v njih od daril, ki jih bo dobil, pa čeprav bo vskao stvar oblekel le enkrat preden jo bo prerastel.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
15.10.2010 13:58:03   
lil_
trsica ja men so tut rekl da je treba zdrzat vsaj do 24tedna, ker kar je pred 24tednom se smatra kot splav.
jst tut komi cakam da teli tedni minejo. sm kr mal fous delfinki ker je ze v 24t. no pa sej gremo tut ostale pocas za njo. pocas in vztrajnouser posted image

kok ste vse grozne, k omenjate cokolado in toblerone in podobne zadeve, jst pa cist mahnjena na sladkouser posted image

delfinka ja pa sej tut sedet dolg ni fajn. drugac pa verjamem, da je blo fajn za dusouser posted image ja v bolnico te pa zato vzamejo, ker tm si primoran lezat. nikol ne bos tok doma lezov kokr tm. te na nek nacin prsiljo. tko da bols da pridno pocivas in si vsaj doma.
ja sej mam v ponedeljek pregled v porodnisnici in ce mi nebojo zmerl maternicnega vratu jih bom kr prasala kdaj mislijo in zakaj ze niso. sam sej pravm, da se mi je vse zmesal, k sm mela na dvah razlicnih koncih preglede...nakonc je se slabs, kokr pa ce bi hodila samo nekam. no sej bo zdej bols.
kar se slikc tice, je mene fant potolazu, da vedno jo pa tut nemorm dobituser posted image

vipercat joj tale tvoja G je pa res tam samo zarad sebe. sej ce bi blo kej narobe bi najbrz povedala, sam zgleda lih tko, da ji je skoda beseduser posted image

cuker test so men rekl da bom mela tm nekje v 28 tednu. zgleda dajo vse na ta test. saj pr nas.

valek to si dobila pa ugodno, jst sm dala za enga pajacka v pikapolonici 15 evrov. pa ni nc kompletka, samo pajacek.

ninchi uf tehle 40cm se tut men zdi mal velikuser posted image

a kera kej ve, kaj rabm za spremembo stalnega prebivalisca? in katere dokumente morm pol vse zamenjat?

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
15.10.2010 13:59:33   
Nina33
Hoj!
Jaz sem pa dons nekam sitna, še sama seb grem na jetra user posted image . Se mi mali kr mal smili, ma svoje fore, jaz pa skor nč potrpljenja user posted image . Sva šla pa mal u Kranj, v knjižnico pa tko... tam je blo pa prav luštno user posted image . Očitno rabim/rabiva sam mal spremembe.
Glede razmišljanja o vsem skupaj: sem ravnokar v že ne vem kero prebrala knjigo "Devet stopnic" in puščala zraven user posted image , pa včeri sem ene male bodije na preklop prala (in spet puščala)...pa ko sem sitna, se mi smilijo vsi moji ("ta velik", "trebušni" in tud vsi bodoči) otroci - ker kakšna de sem (pa se kmalu potolažim, de sem pač normalna in ne popolna user posted image ), glede poroda pa ne razmišljam, tudi v 1. nisem kaj dosti, sem tut jaz za "go with the flow" - je pa fajn prebrat si kej (čeprav niti izkušnje ne pomagajo, grem glavo stavit, de dva poroda nista glih): me je bila zelo všeč knjiga Ine May Gaskin "Modrost rojevanja". O vzgoji mi je pa najbolj všeč naslednji stavek: " Imel/a sem 10 teorij o vzgoji otrok pa nobenga otroka, zdej imam dva otroka pa nobene teorije več user posted image ". Mene vse skup zelo spominja na "vzgojo živali" - pa ne se zgražat user posted image , mislim najbolj na doslednost in pravilno "uporabo" pozornosti pri vzgoji, pr nas kar pali, je pa pač dvoletnik - mora probat kaj gre in kaj ne, mogoče je pa dons kej drugač user posted image . Mal je zoprno, ko sem sitna, ampak sej bo user posted image .
Za kosilo nimam nobene ideje spet user posted image . Bom verjetno kar eno kao karbonaro omakco zgulfala (pač nimam nč slanine ipd. doma user posted image ) pa makarone - vsaj hitr bo, če ne druzga.
Hvala za link za zračunanje teže in dolžine. naš pobč je imel pri 20t in 2d 415g in 25 cm user posted image . Zdej pa pač za dobra dva tedna več, kukr že je to. Aja, pa za na seznam: NP imam 28.10  (in ne 25.)
Vipercat: bpd je premer glavice
Glede položaja se pa baje še lahko (in tut se user posted image ) obračajo, tako de ni še nič dorečenega (in tudi na nič ne namiguje). Se pa lohk obrnejo tut skoraj tik pred porodom. Pa ajz tud to pot nisem zihr, de vem kako je bitje obrnjeno - v 1. user posted image sem bila celo nekaj kao prepričana, pa po UZ nisem bila več user posted image (je ritka glava postala in noge roke user posted image ), tko de sem zdej rajš "tiho" user posted image .
Eko, zdej grem pa svoj "to do list" obkljukat  user posted image

user posted image

Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
15.10.2010 14:05:37   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P: 9.11.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 12.11.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 5.11.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10., 3D: 18.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.10. in 3.11., 3D: 22.10.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image  user posted image , P: 26.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , 3D: 4.11.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10, 3D: 19.10.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 25.10.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11.

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted imageuser posted image  user posted image , P: 20.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 15.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image  user posted image , user posted imageuser posted image , P: 3.11.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P: 28.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , M: 2.11.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10., 3D: 19.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 8.11.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 18.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.11.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , M: 19.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image inia,30,__, 2.user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , M:18.10.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.11.

Skupaj nosečk: 74 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 19
user posted image : 19
user posted image : 41

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
15.10.2010 14:10:06   
Nina33
Pa še to user posted image :
Mija, super, mi ne bo dolgčas user posted image . Mogoče mi bo pa zdej na zaspano udarl, ko mam zrihtano družbo za čez noč user posted image . jaz bi tut spala (do večerje in še malo user posted image ) pa mi ne pustijo user posted image user posted image .
Teyla, jaz mam vse tko zdresirane, de me vedno vprašajo, kaj rabim. Pa bi mi včas kr pasal, če bi kakšno presenečenje bilo user posted image . Tko, de... ne znam svetvat.
Lil_, za spremembo rabiš (poleg svojega dokumenta) tudi en listek z "dovoljenjem" lastnika "novega prebivališča" de ti dovoli tam se prijavit user posted image . Ta obrazec dobiš na občini, druzga se pa ne spomnim. Zamenjaš a poj vse dokumente, ki imajo naslov gor (jaz imam samo pasport).
Moja G tut ni glih pr zgovornih (bila) - v 1. sem mogla kar mal bezat vanjo, zdej sva pa že bol domači. Pr naslednjem greva že na kufe user posted image . jaz sem si tut rekla, de bi zihr rekla, če kej ne bi bilo uredu. Za tisto, kar sem pa vedela, de mora bit ( toxo, Rh), sem pa kr mal težila, de je šlo "po mojih datumih" - sploh za toxo se mi zdi bedasto trtji pregled delat par tednov pred PDPjem (nekaj cajta jim sam test vzame, pa še rodiš lohk a prej, kaj ti poj to pomaga user posted image ). Mogoče je pa zarad tega zdej moja G bl "pridna", jaz pa tut user posted image .
Letim gledat, kaj vse mi še manjka za karbonaro omakco user posted image .
Čau!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
15.10.2010 14:14:50   
Nina33
Hel32, kaj pa je kej za rihtat na zavodu? De nam kej zabluzila, jaz hodim sam na une "sestanke", pa še to zdej kt sem blagoslovljena niso kej pogosti (zadnji bil julija, naslednji bo decembra).

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
15.10.2010 14:26:34   
Teyla
Nina33 mi je všeč tvoj "to do list". user posted image Jaz pa nisem nič sitna, ampak imam občutek, da bo moj fasal danes eno dozo, ker se mi že cel dan lušta čipsa. To bom tečna, ko pridem domov.user posted image

lil_ za stalno prebivališče ti tule vse piše. Kolikor sme na hitro prebrala, moraš seveda zamenjat osebno in potni list (čeprav mislim, da za slendjega obstaja tudi varianta, da ti novo bivališče smao dopišejo, ampak nisem ziher) pa tudi prometno in vozniško. Najbolje da kar na upravni enoti vprašaš, ko bom zamenjala osebno, tam ti bodo vse povedali.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
15.10.2010 14:41:14   
lil_
hvala obema za odgovor. zakaj pa morm menjat voznisko? a zato k pise kraj prebivalisca ljubljana...pa sej ni naslova gor...joj sam dnar user posted image a pa bom mogla placat prov za novo voznisko? ker so zdej kartice? al mi bojo se na tega rozastega samo zadej napisal?
s prometno je najbols da pocakam da mi zavarovanje in registracija potece...pa mi pol nardijo vse ob enem.

bom sla na obcino vprasat kako je s tem obrazcem, k mi ga mora lastnik podpisat, a to je prov obrazec, al se to samo napise v parih stavkih. mah bom ze zrihtala. bols da zdej spremenim zase, kokr pa d abi pol mogla spreminjat za triuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
15.10.2010 14:44:19   
Nina33
Ja, v pasportu ti "samo" zamenjajo naslov, vendar ti ga za kar nekaj dni "vzamejo" - kar traja, de prelimajo!!! naslov user posted image .
Tale "to do list" mmi je že mal pomagal - nisem več tolk sitna. al pa ma to kej veze, de je kosilo že skor na mizi user posted image  user posted image
kako zrihtaš, de ti namesto linka samo "tule" piše?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
15.10.2010 14:58:43   
Teyla
lil_ Nimam pojma zakaj je treba menjat, lahko da sem narobe prebrala, saj pravim da je blo na hitro. Preberi na linku kaj je treba, pa če to velja zate. Durgače boš pa definitivno dobila kartico, ker tistih roza ni več. Jaz mam kartico že skoraj leto dni. V kratkem jo bodo pa tkao ali tako morali vsi zamenjati. Je pa ful lepa, pa vsaj v denarnico gre, tisto roza sem mela čisto zvito.

Nina33  jaz besedo označim z miško in potem kliknem tisto ikonco na kateri je Zemlja, potem pa v okence kopiram link.

Sem šla malo pofirbcat v temo marčevk, pa so mi totalno lušte naredile, ker se o McDonladsu pogovarjajo, tako da bo probala danes svojega za rokav pocukat, da se oglasiva tam. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
15.10.2010 15:27:08   
Mišyka
Če se jst še kej dobr spomnim vozniške ni treba, če ostajaš v isti občini.
V potni list ti prpopajo čez stari naslov samo en list, kjer je gor novi naslov, pa mislim da clo ne računajo za to.

Osebno je pa zihr treba menjat.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
15.10.2010 15:32:04   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
lil_ za stalno prebivališče ti tule vse piše. Kolikor sme na hitro prebrala, moraš seveda zamenjat osebno in potni list (čeprav mislim, da za slendjega obstaja tudi varianta, da ti novo bivališče smao dopišejo, ampak nisem ziher) pa tudi prometno in vozniško. Najbolje da kar na upravni enoti vprašaš, ko bom zamenjala osebno, tam ti bodo vse povedali.

ziher je, samo dopišejo ti spremenjen naslov. jaz sem bla z mojim ko se je šel prijavljat, ker sem lastnik tako da ne vem kako to drugače poteka;)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
15.10.2010 15:38:11   
tamy82
Živijo punce!

nina33 se ti pridružujem, jaz sem tudi neki sitna in tečna danes ... še dobro, da sem zdej sama doma, da se nimam na koga jezit razen nase user posted image

valek kako lepo, da si že neki kupila za user posted image Je res še ful bolj fajn take stvari kupovat kot pa zase user posted image čeprav jaz tudi ob tem še vedno neznansko uživam user posted image Pa spomninsko knjigo mam jaz tudi to, pa še eno drugo user posted image za vsak slučaj, da ja vse napišem user posted image

mija kako fajn, da si lahko potegnila s spanjem do 13h! No, sej jaz bi tudi lahko, ampak sem bolj jutranji človek, tako da mora bit res hudo, da po 8.30 vstanem user posted image

Teyla glede tega kaj bodo drugi kupili za user posted image pa tudi jaz ne vem ... gotovo bo kej, ma se mi ne zdi, da bo pa spet toliko tega, da bo že preveč. Sicer do zdej nisem še veliko kupila, tako da bom videla kaj bo. Pa upam, da me še kdo kej vpraša ... ker zdej še nismo nič debatirali o tem.

Grem likat zdej, da se malo "sprostim" user posted image ... Uživajte!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
15.10.2010 15:53:03   
Teyla
No glede teh dokumentov ne vem, saj zato sem pa prilepila link. user posted image

A katera ve, če imajo kje poceni kostanj na voljo? Danes se mi ga tako lušta, pa ga bi šla kar kupit. V mercatorju je bil zadnjič kg skoraj 8€. user posted image

No jaz imam občutek, da me bodo zasuli z oblekicami. In po možnosti bodo premajhne, ker pralne plenice imajo malce večjo ritko.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
15.10.2010 17:03:52   
zasi
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
meta21, 30, Grosuplje, 2. , , ,  , P: 26.10.
d3lfink4, 24, Celje, 1. , dvojajčna, , P: 9.11.
maurica, 26, Ljubljana, 1. , ,  , P: 12.11.
suzy29, 29, Laško, 4. , ,  , P: 5.11.
ciccina, 30, Piran, 1. , , , P: 15.10.

2.2.
bella, __, ______, 1. , , , P: ___
Oxer, 28, Velenje, 2. , , , , P: ___
tanita, 20, Ljutomer, 1. , , , P: ___
d´ori, 38, Rakek, 1. , , , P: 20.10.

3.2.
sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. , , , P: ___
ninchi9, 25, Maribor, 1. , , , P: 26.10.
rebeka84, 26, ______, 2. , ,  , P: ___
urshy*, 26, Domžale, 1. , ,  , P: ___
annai, __, _______, , , , P: ___

4.2.
klara1, __, Novo mesto, 2. , , , , P: ___
sassy22, 28, Ljubljana, 2. , , ,
, P: ___
antoninap, 29, Kranj, 1. , ,  , P: ___
nova_tukaj,
__, _______, 2. , , , P: ___
alyiah, 25, Prlekija, 1. , , , P: ___
Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. , , ,  , P: 22.10.
MoSoNi, 29, Velenje, 1. , , , P: 27.10., 3D: 18.10.
j6, 36, Ljubljana, 5. , , , , P: ___
FoxyLady , 31, Polzela, 2. , , ,  , P: 2.11.

5.2.
tamina, 29, Ljubljana, 1. , , , P: ___
jekica, 32, Miklavž, 3. , , , P: ___
sara1986, 24, Ljubljana, 1. , , , P: 29.10.
Cukica, 27, Cerknica, 4. , , , P: 18.10. in 3.11., 3D: 22.10.
Rea35, 35, ______, 1. , , , P: ___

6.2.
vrtnica21,
33, Ljubljana, 2. , , , , P: ___
HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. , ,   , P: 26.10.
Anonimna, __, _______, 2. , , , , P: ___
Teyla, 26, Ljubljana, 1. , , , P: 21.10.

7.2.
Juxy, 35, Domžale, 3. , , , , P: ___
tincha21, 21, Maribor, 1. , , , P: ___
hayabusa, 30, _______, 2. , , , , P: 26.10.

8.2.
Grozdek, 28, Maribor, 2. , , , , P: ___
tamy82, 23, Ajdovščina, 1. , ,  , P: 27.10.
mamasita, __, _______, 1. , , , 3D: 4.11.

9.2.

10.2.
Lola_J, 23, Brežice, 2. , , , P: 2.11.
marjetka, 28, ________, 2. , , , , P: ___
berti2, 34, ________, 2. , , , , P: ___
petrap, 26, Dolenjska, 2. , , , , P: 3.11.

11.2.
little*miss, 19, Ptuj, 2. , , , , P: 26.10, 3D: 19.10.
Patrisha, 25, Domžale, 1. , ,  , P: 4.11.

12.2.
prvicmami, __, ________, 1. , , , P: ____
ina5505, 40, Šentjur, 1. , ,  , P: 27.10.
iluzija, 27, Kranj, 2. , , , P: ___

13.2.
Nina33,
33, Kranj, 2. , , ,  , P: 25.10.
mija24, 24, Krško, 1. , , , P: 23.11.

14.2.
trsica, 33, Kranj, 2. , , ,    , P: 20.10.
Tretjedete, 35, ______, 2. , , , , P: ___
Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. , ,
, 3D: 20.10., Cuker test: 20. 10., P: 12.11.

15.2.
hel32, 34, Lovrenc, 3. ,    , ,  , P: 3.11.
šebela, 28, Ljubljana, 1. , ,  , P: 28.10.

16.2.
Jane77,
32, Krško, 1. , , , P: ___

17.2.
Barva,
33, Kamnik, 1. , , , P: ___

18.2.
mateyci
, 28, Novo mesto, 1. , ,  , M: 2.11.
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. , , , , P: 26.10.

user posted image

19.2.

Registirana
, 31, Štajerska, 2. , , , P: 3.11.

20.2.
mica13, 29, Posavje, 1. , , , P: ___

21.2.
DIANE, 29, Ljubljana, 3. , , , M: 15.10.
valek, 29, Ptuj, 1. , ,  , M: 27.10., 3D: 19.10.

22.2.
PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1. , , , P: 21.10.
IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. , ,  , P: ___
Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. , , , , P: 8.11.

23.2.
lil_, 23, Ljubljana, 1. , , , P: 18.10.
vipercat, 32, Trebnje, 2. , , , , P: 11.11.

24.2.
samsara04 , 27, Piran, 1. , , , M: 19.10.

25.2.

pinwheel
, __, ___, 2. , , , P: ___

26.2.

27.2.
babynitka, 25, __, 1. , , , P: ___
inia,30,__, 2. ,  , , , M:18.10.

28.2.
tarikata, 23, Ljubljana, 1. , , , P: ___
tanjusi,__ ,______ , 3. , ,  , P: ___
arca, 32, _______, 1. , , , P: ___
biljana l, 32, Novo mesto, 4. , , , , P: 12.11.

Skupaj nosečk: 74
Srečke z : 5

: 20
: 19
: 40

Z nami so bile:
N.M
srečica17
huda83
abv1

PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
15.10.2010 17:09:23   
zasi
Zdravo!

Tako pa sem še jaz malo poravila moj del seznama. Danes sem bla na pregledu. Ponovno mi je meril maternični vrat, ker sem čutila hud pritisk zadnje čase, pa tudi otrdevanje in krči so bili zelo pogosti. Pa se mi je maternični vrat iz zadnjega pregleda (pred enim mesecem) skrajšal za 0,5 cm. Torej iz 4,5 na 4 cm. Tak da ni krize. Je bil lažen preplah.
Sicer pa je naredil še kratek ultrazvok, in preveril, če je vse vredu. In tokrat sva prvič vprašala za spol. Je rekel, pa se mu zdi da bi naj bla pupa. Tak se vesela, ker sem si ful želela deklico. Bova pa vsekakor najverjetneje dobila potrditev v sredo, ko imava 3D na Ptuju. Pred tem pa grem še na cuker test. Sem mislila da je na tem testu trena bit zjkutraj na tešče, pa očitno ne, glede na njihova navodila.

Sem videla, da se še ena odloča o vozičku Romer Britax. Midva sva ga tudi kupila, in sva vesela, da sva ga. Dodatno opremo (adapterje, zimsko vrečo) pa sva naročila kar direkt iz Nemčije in dobila v kakem rtednu že na dom. Je pa tam ful ceneje, kot če ti naročijo tu pri nas v Baby centru. Poštnina pa te stane od 15 do 19 eur. Se res bolj splača kupit tam.

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
15.10.2010 17:39:11   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

A katera ve, če imajo kje poceni kostanj na voljo? Danes se mi ga tako lušta, pa ga bi šla kar kupit. V mercatorju je bil zadnjič kg skoraj 8€. user posted image

V GOZDU user posted image user posted image user posted image

zasi čestitke za dobro opravljeno M in user posted image  . Kdo pa zdej vodi? user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

DUDA
nataly33

Ali ima vaš dojenček rad dudo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 109

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!