hel32
|
Dan Da še se jaz na hitro javim, smo dobro tako mami, kot pupika v trebuščku Se kr fajn obrača, in sploh ne vem, gdaj spi , ker kr naprej neki rogovili . Smo pa zadnje dni imeli kr letanje, malemu kupujem kombinezon pa zimske hlače, pa škorenjčke, pa zase urejam neke stvari, ker sem na zavodu za zap. Pa, saj, bo, se je veliko otrok rodilo, me bojo že rabli v kakem vrtcu Vipercat, za pregled, in pupiko, tako tudi vsem ostalim, za dobro opravljene M in preglede! Delfinka, ti se kr drži, in več počivaj, sicer je pa tako, da sem tudi jaz imela lani, kao, previsok pritis(sindrom bele halje) in NS in sem posledično mogla fulll počivat, pa zatečene gležnje, beri poletje-vročina, in so mi tudi rekli, da je lahk kaj narobe-prehiter porod, ....pa se je rodil 6 dni čez rok, in čist normalno velik, tako, da morajo da zavarujejo svojo rit, drži se, saj bo. Zprtje, pri 1 in 2 bila ful zaprta, sem skozi bila na donatu , v tej pa še kr, grem zjutraj, in popoldan, se nimam kaj pritoževat. Nakup oblačil, pri 1 se niti ne spomnim, tolk let je nazaj(12), pri 2. sem pa tudi mogla vse na novo kupit, ker sem se vmes ločila in posledično, seveda vse prodala, oddala,...začela sem kr tisti dan, ko sem zvedela, da dobimo , ostalo, pa potem, počasi, do 37 tedna sem v glavnem imela že vse pripravljeno, ker pri 1. sem morala takrat v bolnico, zaradi previsokega pritiska, in sem tudi rodila prej, z umetnimi popadki, me je potem avtomatsko panika, no, zdaj pa niti ne bomo nič na veliko, ker imamo več ali manj vse doma, edino oblačila bom oprala, pa ko se mali preseli, decembra, januarja, bom postlico pripravila, jo dala na visok položaj, predevala oblačila, v previjalni, kjer so zdaj od malega velikega bratca, voziček smo oprali, in spravili, in, to je to, kozmetiko imam, nekaj itak dobiš v porodnišnici, to, je to. SREČANJE: žal ne bom mogla, peljemo taveliko k očetu, drugič. Toliko za danes, pa lep dan vsem