Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 11:48:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha tasa_m: ne proti škraltinki niso cepljeni. Škrlatinka je v bistvu angina z izpuščajem, nič tragičnega, samo full se ponavljat ne sme. Nattasha hvala Upam,da na UZ vse ok in da ni več nič težavic s srčkom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 14:09:42
|
|
|
|
arabela*
|
Dan eto malo raporta Smo cel dopoldan laufali naokoli po opravkih,midve z M seveda zravn mojega,pa še malo po štacunah in sedaj smo doma,kuham testenine z mletim-govojim mesekom...bljak ... učenje...poteka tako.......da sem včeraj zraven zapspala popoldan ..ni mi druga za delat,samo zunaj bi bila ko je lepo vreme,ko mali otrok sem
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 14:10:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pijem kavo in to velikoooooooo dozo, potem pa se moram spravit likat ...pa prat moram dat...danes sem sama....do prihoda Jana iz vrtca...kuhala še ne vem kaj bom. kak ti je lepo...brezskrbno lahko uživaš.... ma pusti peglanje, zguba cajta
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 14:14:35
|
|
|
|
arabela*
|
M pa je tak politik...samo sama hodi venomer po mestu,bognedaj da bi roko dala,pa stopnic nima rada ampak jih ljubi .....ampak sama po njih in dol...boženedaj roke ....danes sem ji hotela roko dat,ker je počasi hodila in se nam je že mudilo,pa se je šefica razkurila,se sred Gosposke vsedla,prst v usta in čakala...Pa v Mano si je moj neke hlače šel probat,mala pa se zaprla v eno garderobo in se drla,lulika mala,lulika mla ,pa da gre v kino ona sedaj crkneš no....................
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 15:04:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka morgen! mi smo žeod 5 auf ob 8.10 sma že bla iz terena- sem šla za otroške novo vlogo oddat. na podlagi česa si je nebo porodniško podaljšala ? je mel R. kake težave... jaz bi tudi (bi mi prav prišlo ker nimam varstva za malega)? 20 dni dopusta bo kr koristla naprej.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 16:03:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pijem kavo in to velikoooooooo dozo, potem pa se moram spravit likat ...pa prat moram dat...danes sem sama....do prihoda Jana iz vrtca...kuhala še ne vem kaj bom. kak ti je lepo...brezskrbno lahko uživaš.... ma pusti peglanje, zguba cajta ja saj sem uživala, kolk sem lahko...zlikala sem vse, oprala 2 perila...malo dremala, bila na borzi...to je to...zdaj pa imam že Jana doma in je zopet pestro
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 16:05:52
|
|
|
|
botrca
|
Sem pozabla...kathy83 in Nattasha dobrodošle na čveku najboljših mariborčank.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 16:06:26
|
|
|
|
botrca
|
Kathy83 vidim, da ste vseeno nadaljevale oni forum .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 17:24:48
|
|
|
|
botrca
|
Ki ste? Se martinčkate? Midva greva ven in na sladoled...
< Sporočilo je popravil botrca -- 9.6.2010 17:25:00 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 17:49:45
|
|
|
|
katy83
|
ojla. Da se še jaz malo javim. Sem šla prej v Baby center, pa v Leclerk, pa obvezno v mc donalds , pa sem tak vesela, da je bila moja mama zraven, ker je bil mali tako tečko, da aleluja. Bogec, verjetno mu je blo vroče tak fejst. pa ni hotel dude, pa ne flaške... zdaj pa sva domov prišla pa navali narod na zizo. sem si pa zjutraj neke poletne hlače ven vlačla z omare, pa so mi prav , tak da ne bo treba kaj novega kupovat. Botrca - ja ona tema na forumu se še nadaljuje, so se punce nekaj javljale. ah,. bom pač več na forumu. kot da nisem že čista odvisnica od RR nič, uživajte, se pišemo kaj zvečer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 17:50:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pijem kavo in to velikoooooooo dozo, potem pa se moram spravit likat ...pa prat moram dat...danes sem sama....do prihoda Jana iz vrtca...kuhala še ne vem kaj bom. kak ti je lepo...brezskrbno lahko uživaš.... ma pusti peglanje, zguba cajta ah, te pa jaz danes ne bom likala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 20:45:16
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 20:47:41
|
|
|
|
ly117
|
Končno je moja tečka zaspala. Zaspan pa že tak da ga niti noge več niso držale, ampak ne on stoji pa se dere v pojstli. Je pa odreni že dva dni. Pa še mojega ni nič doma. Eh, bo že bolje enega lepega sončnega dne.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:01:49
|
|
|
|
arabela*
|
čer deca zaspale,stari nekja rama v zg.stanovanji....jaz tu visim,namest da bi se učila ekspresionizem in ostala obdobja...da se mi že blede Grem malo na temo če spite v dužinski postelji ......
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:02:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ah, te pa jaz danes ne bom likala danes......jaz nikoli ...in ja...ravno sedaj grem A oblekco za jutri polikat.....upam da še znam
< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.6.2010 21:03:29 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:03:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Končno je moja tečka zaspala. Zaspan pa že tak da ga niti noge več niso držale, ampak ne on stoji pa se dere v pojstli. Je pa odreni že dva dni. Pa še mojega ni nič doma. Eh, bo že bolje enega lepega sončnega dne.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:12:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Končno je moja tečka zaspala. Zaspan pa že tak da ga niti noge več niso držale, ampak ne on stoji pa se dere v pojstli. Je pa odreni že dva dni. Pa še mojega ni nič doma. Eh, bo že bolje enega lepega sončnega dne. Hvala Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:20:41
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:21:18
|
|
|
|
botrca
|
Končno mir pri hiši, prav paše. Posebej ker sem sama. Grem se tuširat...pridem še kaj pogledat če migate .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:21:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:21:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem malo na temo če spite v dužinski postelji ...... ki maš to?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:25:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem malo na temo če spite v dužinski postelji ...... ki maš to? ma na spolnosti...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:26:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Končno mir pri hiši, prav paše. Posebej ker sem sama. Grem se tuširat...pridem še kaj pogledat če migate . kje pa je Jan?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 21:51:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Končno mir pri hiši, prav paše. Posebej ker sem sama. Grem se tuširat...pridem še kaj pogledat če migate . kje pa je Jan? spi že eno uro
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 22:00:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Končno mir pri hiši, prav paše. Posebej ker sem sama. Grem se tuširat...pridem še kaj pogledat če migate . kje pa je Jan? spi že eno uro aja...si napisala da is sama in sem mislila,da je kje na počitnicah
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?