|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
9.6.2010 11:48:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha
tasa_m: ne proti škraltinki niso cepljeni. Škrlatinka je v bistvu angina z izpuščajem, nič tragičnega, samo full se ponavljat ne sme.

Nattasha hvala user posted image

Upam,da na UZ vse ok in da ni več nič težavic s srčkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 926
9.6.2010 14:09:42   
arabela*
Danuser posted image

eto malo raportauser posted image

Smo cel dopoldan laufali naokoli po opravkih,midve z M seveda zravn mojega,pa še malo po štacunah in sedaj smo doma,kuham testenine z mletim-govojim mesekom...bljakuser posted image user posted image ...
učenje...poteka tako.......da sem včeraj zraven zapspala popoldanuser posted image ..ni mi druga za delat,samo zunaj bi bila ko je lepo vreme,ko mali otrok semuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 927
9.6.2010 14:10:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pijem kavo in to velikoooooooo dozo, potem pa se moram spravit likat user posted image user posted image user posted image ...pa prat moram dat...danes sem sama....do prihoda Jana iz vrtca...kuhala še ne vem kaj bom.

kak ti je lepo...brezskrbno lahko uživaš....user posted image

ma pusti peglanje, zguba cajtauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 928
9.6.2010 14:14:35   
arabela*
M pa je tak politik...samo sama hodi venomer po mestu,bognedaj da bi roko dala,pa stopnic nima rada ampak jih ljubiuser posted image .....ampak sama po njih in dol...boženedaj rokeuser posted image ....danes sem ji hotela roko dat,ker je počasi hodila in se nam je že mudilo,pa se je šefica razkurila,se sred Gosposke vsedla,prst v usta in čakala...Pa v Mano si je moj neke hlače šel probat,mala pa se zaprla v eno garderobo in se drla,lulika mala,lulika mlauser posted image ,pa da gre v kino ona sedajuser posted image user posted image crkneš no....................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 929
9.6.2010 15:04:25   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

morgen!

mi smo žeod 5 auf ob 8.10 sma že bla iz terena- sem šla za otroške novo vlogo oddat.

na podlagi česa si je nebo porodniško podaljšala ? je mel R. kake težave... jaz bi tudi user posted image (bi mi prav prišlo ker nimam varstva za malega)?
20 dni dopusta bo kr koristla naprej.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 930
9.6.2010 16:03:04   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pijem kavo in to velikoooooooo dozo, potem pa se moram spravit likat user posted image user posted image user posted image ...pa prat moram dat...danes sem sama....do prihoda Jana iz vrtca...kuhala še ne vem kaj bom.

ja saj sem uživala, kolk sem lahko...zlikala sem vse, oprala 2 perila...malo dremala, bila na borzi...to je to...zdaj pa imam že Jana doma in je zopet pestro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 931
9.6.2010 16:05:52   
botrca
Sem pozabla...kathy83 in Nattasha dobrodošle na čveku najboljših mariborčank.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 932
9.6.2010 16:06:26   
botrca
Kathy83 vidim, da ste vseeno nadaljevale oni forum user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 933
9.6.2010 17:24:48   
botrca
Ki ste? Se martinčkate? Midva greva ven in na sladoled...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 9.6.2010 17:25:00 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 934
9.6.2010 17:49:45   
katy83
ojla.
Da se še jaz malo javim. Sem šla prej v Baby center, pa v Leclerk, pa obvezno v mc donalds user posted image , pa sem tak vesela, da je bila moja mama zraven, ker je bil mali tako tečko, da aleluja. user posted image  Bogec, verjetno mu je blo vroče tak fejst. pa ni hotel dude, pa ne flaške... zdaj pa sva domov prišla pa navali narod na zizo. user posted image

sem si pa zjutraj neke poletne hlače ven vlačla z omare, pa so mi pravuser posted image , tak da ne bo treba kaj novega kupovat. user posted image

Botrca - ja ona tema na forumu se še nadaljuje, so se punce nekaj javljale. ah,. bom pač več na forumu. user posted image  kot da nisem že čista odvisnica od RRuser posted image

nič, uživajte, se pišemo kaj zvečer

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 935
9.6.2010 17:50:56   
katy83

user posted image user posted image user posted image
ah, te pa jaz danes ne bom likalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
9.6.2010 20:45:16   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 937
9.6.2010 20:47:41   
ly117
Končno je moja tečka zaspala. Zaspan pa že tak da ga niti noge več niso držale, ampak ne on stoji pa se dere v pojstli. Je pa odreni že dva dni. Pa še mojega ni nič doma. Eh, bo že bolje enega lepega sončnega dne.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 938
9.6.2010 21:01:49   
arabela*
čeruser posted image
deca zaspale,stari nekja rama v zg.stanovanji....jaz tu visim,namest da bi se učila ekspresionizem in ostala obdobja...da se mi že bledeuser posted image user posted image user posted image

Grem malo na temo če spite v dužinski posteljiuser posted image ......

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 939
9.6.2010 21:02:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ah, te pa jaz danes ne bom likalauser posted image

danes......jaz nikoliuser posted image ...in ja...ravno sedaj grem A oblekco za jutri polikat.....upam da še znamuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.6.2010 21:03:29 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 940
9.6.2010 21:03:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Končno je moja tečka zaspala. Zaspan pa že tak da ga niti noge več niso držale, ampak ne on stoji pa se dere v pojstli. Je pa odreni že dva dni. Pa še mojega ni nič doma. Eh, bo že bolje enega lepega sončnega dne.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 941
9.6.2010 21:12:15   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Saraya.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 942
9.6.2010 21:20:41   
botrca
Čer user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 943
9.6.2010 21:21:18   
botrca
Končno mir pri hiši, prav paše. Posebej ker sem sama. Grem se tuširat...pridem še kaj pogledat če migate user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 944
9.6.2010 21:21:30   
ly117

Čer user posted image

Nazaj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 945
9.6.2010 21:21:52   
botrca

ki maš to?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 946
9.6.2010 21:25:38   
arabela*

ki maš to?

ma na spolnosti...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 947
9.6.2010 21:26:02   
arabela*

Končno mir pri hiši, prav paše. Posebej ker sem sama. Grem se tuširat...pridem še kaj pogledat če migate user posted image .

kje pa je Jan?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 948
9.6.2010 21:51:31   
botrca

kje pa je Jan?

spi že eno uro user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 949
9.6.2010 22:00:12   
arabela*

kje pa je Jan?

spi že eno uro user posted image

aja...si napisala da is sama in sem mislila,da je kje na počitnicahuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?