Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 14:18:18
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!! in je bila suha postelja?? ja je bila!!! Nik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 14:19:40
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Skoraj bi vam pozabla povedat, da gremo na mini dopust v Terme Čatež ta vikend!! Grem malo pe dat možgane na off preden začnem delat! uživajteeee Hvala!! Veš da bomo!! Potem pa pridem spočita v Lidla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 14:22:46
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Da se še jaz na hitro javim. Lija panča, je doma ker je bolana. Zdravnica rekla, da je samo prehlad, če pa vročina do jutri ne zgine pa imava v čet. kontrolo da vidimo kak pa kaj dalje. Upam vseeno na najboljše, čeprav dvomim. Ponoči ga tak žge, da je meni vroče, ko sem samo zraven nje, kaj šele njej?! Revica mala. Je š...e vedno nič, samo tekočino pije :S ampak kaj naj silit je ne morem, ker drugače se ji bo še to zamerlo. Tak da edino kaj je je juhica. Tak da druga sploh ne kuhamo več.. ;) Tudi od nas da se čim prej pozdravi!! Danes si fraj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 14:40:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!! in je bila suha postelja?? ja je bila!!! Nik Nik bravo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 16:00:15
|
|
|
|
botrca
|
Zmotla sem se ...govorila sem o Janu in ni star leto in pol ampak dve leti in pol...čas ful hitro mineva pa se večkrat zmotim v starosti....zdaj mi pa lahko ploskate... . Tudi aptamil sem že napačnega kupila namesto 2-ke sem kupila 1-ko...tak, da .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 16:01:04
|
|
|
|
botrca
|
Lija Nik zate bravo, da je bila suha postelja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 16:01:58
|
|
|
|
botrca
|
Aja tasa_m nimam še enega otroka bi ga pa imela ...za zdaj je samo Jan.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 21:41:39
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 21:43:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zmotla sem se ...govorila sem o Janu in ni star leto in pol ampak dve leti in pol...čas ful hitro mineva pa se večkrat zmotim v starosti....zdaj mi pa lahko ploskate... . Tudi aptamil sem že napačnega kupila namesto 2-ke sem kupila 1-ko...tak, da . Ja botrca, sprijaznit se je treba da te leta hebejo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 22:40:38
|
|
|
|
katy83
|
dober večer napisala cel roman (spet ), pa mi je vse skup zmrznilo. zdaj ne bom še 1x. Hvala vsem za dobrodošlico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 22:41:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!! in je bila suha postelja?? ja je bila!!! Nik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 22:42:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy83 a si ti tudi Tweety fanica? ja, pa medvedek Pu tudi. pa Hello Kitty , pa še kaj bi se našlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 22:52:52
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 7:24:01
|
|
|
|
matcar
|
Jutro,babike!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 7:27:32
|
|
|
|
matcar
|
Jah,kaj naj rečem,spet smo gor od pol 6-h. Sem že pisker kave spila,zaj si pa še enega skuham,malo PLU-je ponovim,pa šibam papire rihtat,ki mi še manjkajo. Joj,mi je kuj muka,ker ful ne maram te papirologije. Aja,da ne pozabim: sem srečala NEBO z Rokom. Sta šibala mimo mene oz.tam ko delam.Ful je shujšala ženska. Rok pa je pravi mali velikan.Pa tak je lepo ajal v vozičju.Je rekla,da si je podalšala porodniško do 2.8.bo še koristla dopust.Vglavnem,vse pozdravlja lepo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 7:38:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!! in je bila suha postelja?? ja je bila!!! Nik Bravo Nik!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 7:39:24
|
|
|
|
matcar
|
Lila100,pa glej,da boš uživala maksimalno!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 7:39:53
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka, !
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 8:48:35
|
|
|
|
botrca
|
Jutro in to dobro, lepo, sončno...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 8:52:25
|
|
|
|
botrca
|
Mi smo spali tak-tak...ampak ok sem že navajena. Posebej zdaj ko je tudi ponoči vroče. Pijem kavo in to velikoooooooo dozo, potem pa se moram spravit likat ...pa prat moram dat...danes sem sama....do prihoda Jana iz vrtca...kuhala še ne vem kaj bom.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 8:57:05
|
|
|
|
elevitka
|
morgen! mi smo žeod 5 auf ob 8.10 sma že bla iz terena- sem šla za otroške novo vlogo oddat. na podlagi česa si je nebo porodniško podaljšala ? je mel R. kake težave... jaz bi tudi (bi mi prav prišlo ker nimam varstva za malega)?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 8:57:08
|
|
|
|
botrca
|
Že vem kaj bom kuhala... ...spekla bom krompir in krilca, paradižnikovo solato in to je to. Hitro, dobro in enostavno... .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 10:13:46
|
|
|
|
Nattasha
|
Dan:) Pa ste res ene čveke;))) Sem samo zadnjih 10 strani prebrala, zdaj ko moja pupika malo drema. Baje se bo to počasi nehalo. Zapolniva 4 mesece v nedeljo in zdaj full uživava, ko so se končno krči nehali in je tud mala začela uživat, smejat, odgovarjat in igrat. Pa celo sama se zaposli za kake pol urce. Čisto dovolj, da kaj naredim al pa napol kosilo pripravim. tasa_m: ne proti škraltinki niso cepljeni. Škrlatinka je v bistvu angina z izpuščajem, nič tragičnega, samo full se ponavljat ne sme. Čestitke za suho noč Lila100 Danes mava še UZ srčka. Je ena pediatrinja slišala aritmijo, ko se je mala rodila. Pa potem nikoli več, pa vsi EKGji so bli ok, pa vsi monitoringi pa prvi UZ srčka tudi. Samo meni je ta P vzela ene 2 leti življenja, ko sem se sekirala polna hormonov;)))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 11:45:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m katy83 a si ti tudi Tweety fanica? ja, pa medvedek Pu tudi. pa Hello Kitty , pa še kaj bi se našlo te imama nekega skupnega.. TWEETYA , KH jaz nimam rada, čerpav moja tamala pa o jo vidi se sam začne dret Ija, Ija (to pomeni Lija :) ), PU mi je tud lep tak da dobra odločitev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.6.2010 11:47:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 ja je bila!!! Nik SUPER!!! Bravo Nik Le tako naprej...
|
|
|
Varčevanje za otrokajenkicaAli imate odprt varčevalni račun za otroka?da (
49%)
ne, vendar ga nameravamo odpreti (
22%)
ne (
29%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!