Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:21:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer vsem skupaj. Nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:23:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sokeca pa bi midva tudi probala. Ni problema,če se bo le kaj scmarilo iz tega. Me veseli.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:24:22
|
|
|
|
LILA100
|
Dober večer! Kako ste kaj? Mi smo super, uživamo še zadne proste dneve. Danes sem že mislila da ne bo nič z našim mini dopustom, je Nik dobil full drobnih pikic po prsnem košu in hrbtu, pa sma se šla pokazat zdravnici, pa me je že na hodniku prestrašla da je verjetno škrlatinka in da morema nujno počakat da pridema na vrsto! Hvala bogu je vse ok in je zdrav!!! Pikice pa so verjetno nastale od kreme za sončenje Nivea v kombinacijo z soncem, ker se je včeraj kopal v bazenčku. Finta pa je v tem da sma lani uporabljala to isto kremo celo poletje in ni bilo problema! Drugače pa je Nik full priden, že tri noči je ponoči brez plenice in se ni še nič polulal! Spi tudi zadnje čase lepo in do jutra v svoji sobi , ker še kaka dva meseca nazaj je prilezel k nama že v prvi polovici noči!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:24:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mmmmmm si mi naredila lušte s sokom. Držim pesti za službo. Za kakšno delo se pa gre, če ni skrivnost? Ja,kot zgleda bom jaz tudi zajadrala v trgovske vode.V Tušu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:26:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer marta. Kako kaj? V redu. Hvala. Dopoldnevi so delavni. Popoldan preživljam z mojima najljubšima pubecoma. In se občasno (ravno danes sem se) ukvarjam s Tinejevo ipiko in preiskušanjem mej. Pa ti? Kako?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:26:32
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mmmmmm si mi naredila lušte s sokom. Držim pesti za službo. Za kakšno delo se pa gre, če ni skrivnost? Ja,kot zgleda bom jaz tudi zajadrala v trgovske vode.V Tušu. V kateri Tuš pa greš na razgovor?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:27:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Spi tudi zadnje čase lepo in do jutra v svoji sobi , ker še kaka dva meseca nazaj je prilezel k nama že v prvi polovici noči! Iiiiiiii,jaz bi tudi.Imam občutek,da se bo naša zbujala ponoči do šole
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:27:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mmmmmm si mi naredila lušte s sokom. Držim pesti za službo. Za kakšno delo se pa gre, če ni skrivnost? Ja,kot zgleda bom jaz tudi zajadrala v trgovske vode.V Tušu. O fajn. Držim pesti.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:27:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mmmmmm si mi naredila lušte s sokom. Držim pesti za službo. Za kakšno delo se pa gre, če ni skrivnost? Ja,kot zgleda bom jaz tudi zajadrala v trgovske vode.V Tušu. V kateri Tuš pa greš na razgovor? Cash& Carry
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:29:12
|
|
|
|
ly117
|
Lila tvoj Nik je pa res priden. Bravo Nik. Pa maximalno uživajte na mini počitnicah in še za nas se načofotajte. Ker nam letoš žal odpadejo počitnice. Bo pa drugo leto.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:30:36
|
|
|
|
marta82
|
Lila uživajte na mini počitnicah.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:30:41
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mmmmmm si mi naredila lušte s sokom. Držim pesti za službo. Za kakšno delo se pa gre, če ni skrivnost? Ja,kot zgleda bom jaz tudi zajadrala v trgovske vode.V Tušu. V kateri Tuš pa greš na razgovor? Cash& Carry Na Tržaški? Veliko jih poznam, ki delajo tam, tudi moja najboljša prijatlca! Kaj veš kdo te bo mel na razgovoru?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:31:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa ti? Kako? Po starem. Ta teden sicer bolj samska , ampak bomo preživeli. Še dobro da ni dosti takih tednov.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:33:08
|
|
|
|
ly117
|
Punce imam dve vprašanji. a) Katere kreme za sončenje uporabljate za vaše otroke? b) Kdaj so vašo otroci pokazali interes da bi sami jedli?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:33:51
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lila tvoj Nik je pa res priden. Bravo Nik. Pa maximalno uživajte na mini počitnicah in še za nas se načofotajte. Ker nam letoš žal odpadejo počitnice. Bo pa drugo leto. Ja kar naenkrat je postal tak priden, prej pa smo tudi mi meli kar probleme ponoči. Za odvajanje od plenic pa je tak neverjeten, še mene je full predeneto!! Hvala! Veš da bomo uživali. Saj mi tudi nismo meli it namena na dopust, ampak ker sem dobila službo, pa si lahko privoščimo te tri dni!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:34:20
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Lila uživajte na mini počitnicah. Hvala ! Bomo bomo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:34:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Na Tržaški? Veliko jih poznam, ki delajo tam, tudi moja najboljša prijatlca! Kaj veš kdo te bo mel na razgovoru? Žal ne,za delo me je priporočla nečakinja,tak da se z njo jutri najprej dobim tam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:36:24
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Spi tudi zadnje čase lepo in do jutra v svoji sobi , ker še kaka dva meseca nazaj je prilezel k nama že v prvi polovici noči! Iiiiiiii,jaz bi tudi.Imam občutek,da se bo naša zbujala ponoči do šole Ja to sem jaz tudi mislila pol pa kar naenkrat preobrat in spi celo noč! Saj bo tudi pri tvoji tak, boš vidla. Pusti se presenetit!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:37:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 je Nik dobil full drobnih pikic po prsnem košu in hrbtu, pa sma se šla pokazat zdravnici, pa me je že na hodniku prestrašla da je verjetno škrlatinka in da morema nujno počakat da pridema na vrsto! Hvala bogu je vse ok in je zdrav!!! čist isto je bilo pri nas....najprej panika da je kao škrlatinka.....rezultat pa je bil,da so pikice od vročine oz.sonca .je dobila sirup,ker je kao neka alergija in je sedaj okej
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:38:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pozdrav! Babike,jutri pa jaz rabim vaše pozitivne misli... bom držala pesti
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:39:40
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce imam dve vprašanji. a) Katere kreme za sončenje uporabljate za vaše otroke? b) Kdaj so vašo otroci pokazali interes da bi sami jedli? Meni je danes naša pediatrinja priporočala Eucerin kremo! Nika še jaz zdaj večinoma hranim, ker se drugače samo igra z hrano! Saj ma Luka še čas za to!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:39:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mu je spodnja desna dvojka ven pokukala. bravo za zobek ...A pa je ravno danes spet en mlečni izpadel...morem še eureka nastavit,pa bonbončke pod odejico
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:40:37
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 je Nik dobil full drobnih pikic po prsnem košu in hrbtu, pa sma se šla pokazat zdravnici, pa me je že na hodniku prestrašla da je verjetno škrlatinka in da morema nujno počakat da pridema na vrsto! Hvala bogu je vse ok in je zdrav!!! čist isto je bilo pri nas....najprej panika da je kao škrlatinka.....rezultat pa je bil,da so pikice od vročine oz.sonca .je dobila sirup,ker je kao neka alergija in je sedaj okej Ja mi smo tudi dobili sirup in eno kremico!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:41:36
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Na Tržaški? Veliko jih poznam, ki delajo tam, tudi moja najboljša prijatlca! Kaj veš kdo te bo mel na razgovoru? Žal ne,za delo me je priporočla nečakinja,tak da se z njo jutri najprej dobim tam Kaj dela tam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.6.2010 22:42:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce imam dve vprašanji. a) Katere kreme za sončenje uporabljate za vaše otroke? b) Kdaj so vašo otroci pokazali interes da bi sami jedli? mi imamo mullerjevo najcenejšo,so baje bolj kvalitetne kot te znamke......faktor 30 in zaenkrat se super obnese M zelo zgodaj,tak da sem ji dala žlico in je jedla....dost bolj z veseljem,kot če smo jo hranili
|
TaščaJanjikaaaaSte v rednem kontaktu in dobrih odnosih z partnerjevo mamo?Da, sva v zelo dobrih odnosih (
37%)
Da, sva v dobrih odnosih (le občasno se slišiva/vidiva) (
30%)
Pogovarjava se le o najnujnejših stvareh (
14%)
Nisva v dobrih odnosih, a se pogosto videvamo (
9%)
Nisva v dobrih odnosih in tudi v rednem kontaktu ne (
8%)
Z partnerjem sva skregana z njegovo mamo/starši (
2%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!