|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
8.6.2010 14:18:18   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!!
in je bila suha postelja??

ja je bila!!!user posted image user posted image user posted image  Nik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.6.2010 14:19:40   
LILA100

Skoraj bi vam pozabla povedat, da gremo na mini dopust v Terme Čatež ta vikend!!user posted image user posted image  Grem malo pe dat možgane na off preden začnem delat!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image uživajteeee user posted image user posted image user posted image

Hvala!! Veš da bomo!! Potem pa pridem spočita v Lidlauser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.6.2010 14:22:46   
LILA100

Da se še jaz na hitro javim.
Lija panča, je doma ker je bolana. Zdravnica rekla, da je samo prehlad, če pa vročina do jutri ne zgine pa imava v čet. kontrolo da vidimo kak pa kaj dalje. Upam vseeno na najboljše, čeprav dvomim. Ponoči ga tak žge, da je meni vroče, ko sem samo zraven nje, kaj šele njej?! Revica mala. Je š...e vedno nič, samo tekočino pije :S ampak kaj naj silit je ne morem, ker drugače se ji bo še to zamerlo. Tak da edino kaj je je juhica. Tak da druga sploh ne kuhamo več.. ;)

Tudi od nas user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravi!! Danes si fraj?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 903
8.6.2010 14:40:18   
ly117

Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!!

ja je bila!!!user posted image user posted image user posted image  Nik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 904
8.6.2010 16:00:15   
botrca
Zmotla sem se user posted image  user posted image  user posted image ...govorila sem o Janu in ni star leto in pol ampak dve leti in pol...čas ful hitro mineva pa se večkrat zmotim v starosti....zdaj mi pa lahko ploskate...user posted image  user posted image  user posted image . Tudi aptamil sem že napačnega kupila namesto 2-ke sem kupila 1-ko...tak, da user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 905
8.6.2010 16:01:04   
botrca
Lija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik zate bravo, da je bila suha postelja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 906
8.6.2010 16:01:58   
botrca
Aja tasa_m nimam še enega otroka bi ga pa imelauser posted image ...za zdaj je samo Jan.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.6.2010 21:41:39   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.6.2010 21:43:27   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zmotla sem se user posted image  user posted image  user posted image ...govorila sem o Janu in ni star leto in pol ampak dve leti in pol...čas ful hitro mineva pa se večkrat zmotim v starosti....zdaj mi pa lahko ploskate...user posted image  user posted image  user posted image . Tudi aptamil sem že napačnega kupila namesto 2-ke sem kupila 1-ko...tak, da user posted image .

Ja botrca, sprijaznit se je treba da te leta hebejo. user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 909
8.6.2010 22:40:38   
katy83
dober večer

napisala cel roman (spetuser posted image ), pa mi je vse skup zmrznilo. user posted image user posted image
zdaj ne bom še 1x.
Hvala vsem za dobrodošlico. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 910
8.6.2010 22:41:19   
katy83

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 911
8.6.2010 22:42:57   
katy83

katy83  user posted image

a si ti tudi Tweety fanica?
 user posted image  user posted image  

ja, pa medvedek Pu tudi. user posted image  pa Hello Kittyuser posted image , pa še kaj bi se našlouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 912
8.6.2010 22:52:52   
ly117
Nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.6.2010 7:24:01   
matcar
Jutro,babike!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.6.2010 7:27:32   
matcar
Jah,kaj naj rečem,spet smo gor od pol 6-h.user posted image user posted image user posted image Sem že pisker kave spila,zaj si pa še enega skuham,malo PLU-je ponovim,pa šibam papire rihtat,ki mi še manjkajo.
Joj,mi je kuj muka,ker ful ne maram te papirologije.

Aja,da ne pozabim: sem srečala NEBO z Rokom.user posted image user posted image user posted image Sta šibala mimo mene oz.tam ko delam.Ful je shujšala ženska.user posted image user posted image user posted image Rok pa je pravi mali velikan.Pa tak je lepo ajal v vozičju.Je rekla,da si je podalšala porodniško do 2.8.bo še koristla dopust.Vglavnem,vse pozdravlja lepo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.6.2010 7:38:48   
matcar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Nik!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.6.2010 7:39:24   
matcar
Lila100,pa glej,da boš uživala maksimalno!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.6.2010 7:39:53   
matcar
Elevitka,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.6.2010 8:48:35   
botrca
Jutro in to dobro, lepo, sončno...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.6.2010 8:52:25   
botrca
Mi smo spali tak-tak...ampak ok sem že navajena. Posebej zdaj ko je tudi ponoči vroče. Pijem kavo in to velikoooooooo dozo, potem pa se moram spravit likat user posted image user posted image user posted image ...pa prat moram dat...danes sem sama....do prihoda Jana iz vrtca...kuhala še ne vem kaj bom.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.6.2010 8:57:05   
elevitka
morgen!

mi smo žeod 5 auf ob 8.10 sma že bla iz terena- sem šla za otroške novo vlogo oddat.

na podlagi česa si je nebo porodniško podaljšala ? je mel R. kake težave... jaz bi tudi user posted image (bi mi prav prišlo ker nimam varstva za malega)?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.6.2010 8:57:08   
botrca
Že vem kaj bom kuhala...user posted image ...spekla bom krompir in krilca, paradižnikovo solato in to je to. Hitro, dobro in enostavno...user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.6.2010 10:13:46   
Nattasha
Dan:)

Pa ste res ene čveke;))) Sem samo zadnjih 10 strani prebrala, zdaj ko moja pupika malo drema. Baje se bo to počasi nehalo. Zapolniva 4 mesece v nedeljo in zdaj full uživava, ko so se končno krči nehali in je tud mala začela uživat, smejat, odgovarjat in igrat. Pa celo sama se zaposli za kake pol urce. Čisto dovolj, da kaj naredim al pa napol kosilo pripravim.

tasa_m: ne proti škraltinki niso cepljeni. Škrlatinka je v bistvu angina z izpuščajem, nič tragičnega, samo full se ponavljat ne sme.

Čestitke za suho noč Lila100 user posted image

Danes mava še UZ srčka. Je ena pediatrinja slišala aritmijo, ko se je mala rodila. Pa potem nikoli več, pa vsi EKGji so bli ok, pa vsi monitoringi pa prvi UZ srčka tudi. Samo meni je ta P vzela ene 2 leti življenja, ko sem se sekirala polna hormonov;)))

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.6.2010 11:45:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

katy83  user posted image

a si ti tudi Tweety fanica?
 user posted image  user posted image  

ja, pa medvedek Pu tudi. user posted image  pa Hello Kittyuser posted image , pa še kaj bi se našlouser posted image
te  imama nekega skupnega.. TWEETYA user posted image user posted image , KH jaz nimam rada, čerpav moja tamala pa o jo vidi se sam začne dret Ija, Ija (to pomeni Lija :) ), PU mi je tud lep tak da user posted image user posted image dobra odločitev user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.6.2010 11:47:08   
tasa_m

SUPER!!! Bravo Nik  user posted image user posted image  user posted image Le tako naprej...

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

imena
luncaa

katero ime za fantka???

Žak (17%)

Tadej (20%)

Nejc (35%)

Anej (29%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!