|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
8.6.2010 7:29:59   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 876
8.6.2010 7:31:21   
matcar
Mi smo gor že od pol 6-h spet.Ne vem,kaj je Saš-u zadne cajte,da se tak zgodaj zbuja.user posted image Mogoče pa ga bo minlo,upam vsaj.Jaz pa sem se že pridno PLU-je učila,pa kafe polek pijem,zaj pa grem malo pospravit,ker je že pravi kaos v bajti.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 877
8.6.2010 7:54:32   
sami0804
Jutro!
Mi smo spali do sedmih,samo kaj,ko je bla pa cela noč user posted image
Sta se izmenično  zbujala,mati seveda sama doma,kot se za tako noč tudi spodobi(ata  službi),pa še sama nisem mogla spat,tak da...user posted image user posted image user posted image prihajaaam...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 878
8.6.2010 8:21:47   
botrca
Dobro jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 879
8.6.2010 8:23:59   
botrca
Mi pa smo danes stari leto in pol...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...kako čas hitro beži.

Sem skuhala kavo user posted image za mene in moža in ker je tako lepo vreme grem nest ven in uživat.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 880
8.6.2010 8:32:17   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Mi pa smo danes stari leto in pol...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...kako čas hitro beži.

Ja,čestitam...samo koliko otrok pa imaš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 881
8.6.2010 9:57:10   
matcar
Tak,malo smo pospravli,pa otrokom omare poramali.Počasi pa bom šla kuhat.Saš spi,moj je šou dol k mojim nekaj pomagat,jaz pa na RR.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 882
8.6.2010 9:57:26   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Ja,čestitam...samo koliko otrok pa imaš?user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 883
8.6.2010 10:04:31   
arabela*
dan...

malo da vas na brzino pozdravim,ker vas bom zdaj dva tedna malo zanemarjala.Sem si plan naredila,katere snovi moram dnevno predelat,ker je absolutno preveč,pa še volje niuser posted image ....

Najprej da izrečem dobrodošlico novim čvekicam.......zakaj ste te novo temo odpirale,ko pa je pri nas tak fajnuser posted image

Pri nas nič presenetljivo novega.Včeraj smo bili z A pri zdravniku, zarad izpuščajev in je bila neka butasta zdravnica,pa je kar naredila paniko, da misli da ima škrlatinko...seveda je A nima,so ji teste naredili in je potem šla k svoji P in ima samo alergijo na sonce..oz na vročino....user posted image  Jaz pa sem tud danes okol dohterov hodila,ker me mehur nekaj zeza...al kaj vem kaj....sem dobila antibiotike za vnetje...user posted image

Aja tiste ki ste na zavodu,naj me ena razjasni,kako je z dodatnim zdr.zavarovanjem.Jaz sem si ga vedno plačevala,ko sem k svoji svetovalki na soc.prišla pa mi je rekla da naj dam v mirovanje,da mi ni treeba plačevat,dokler sem pri njih.Danes pa sem morala doplačat pregled in tablete,ker kao nimam dodatnegauser posted image

NIč pičim sedaj si en orng zajtrk naredit,pa malo učit,popoldne pa ima tak A nastop v vrtcu in jo gremo gledat...

lep sonček in se tipkamouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.6.2010 10:05:40 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
8.6.2010 10:15:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saš spi,moj je šou dol k mojim nekaj pomagat,jaz pa na RR.user posted image

tako je trebauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 885
8.6.2010 10:17:17   
arabela*

hm..o kom ti touser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 886
8.6.2010 12:16:46   
tasa_m
Da se še jaz na hitro javim.
Lija panča, je doma ker je bolana. Zdravnica rekla, da je samo prehlad, če pa vročina do jutri ne zgine pa imava v čet. kontrolo da vidimo kak pa kaj dalje. Upam vseeno na najboljše, čeprav dvomim. Ponoči ga tak žge, da je meni vroče, ko sem samo zraven nje, kaj šele njej?! Revica mala. Je š...e vedno nič, samo tekočino pije :S ampak kaj naj silit je ne morem, ker drugače se ji bo še to zamerlo. Tak da edino kaj je je juhica. Tak da druga sploh ne kuhamo več.. ;)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
8.6.2010 12:17:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hm..o kom ti touser posted image
user posted image user posted image malo se je zmotla. Razen, če ima še enega pa nič ne poveuser posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.6.2010 12:19:43 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
8.6.2010 12:18:35   
tasa_m

dan...

malo da vas na brzino pozdravim,ker vas bom zdaj dva tedna malo zanemarjala.Sem si plan naredila,katere snovi moram dnevno predelat,ker je absolutno preveč,pa še volje niuser posted image ....

Najprej da izrečem dobrodošlico novim čvekicam.......zakaj ste te novo temo odpirale,ko pa je pri nas tak fajnuser posted image

Pri nas nič presenetljivo novega.Včeraj smo bili z A pri zdravniku, zarad izpuščajev in je bila neka butasta zdravnica,pa je kar naredila paniko, da misli da ima škrlatinko...seveda je A nima,so ji teste naredili in je potem šla k svoji P in ima samo alergijo na sonce..oz na vročino....user posted image  Jaz pa sem tud danes okol dohterov hodila,ker me mehur nekaj zeza...al kaj vem kaj....sem dobila antibiotike za vnetje...user posted image

Aja tiste ki ste na zavodu,naj me ena razjasni,kako je z dodatnim zdr.zavarovanjem.Jaz sem si ga vedno plačevala,ko sem k svoji svetovalki na soc.prišla pa mi je rekla da naj dam v mirovanje,da mi ni treeba plačevat,dokler sem pri njih.Danes pa sem morala doplačat pregled in tablete,ker kao nimam dodatnegauser posted image

NIč pičim sedaj si en orng zajtrk naredit,pa malo učit,popoldne pa ima tak A nastop v vrtcu in jo gremo gledat...

lep sonček in se tipkamouser posted image

za mehur user posted image user posted image user posted image user posted image
glede zavoda pa..jaz ko sem bla mi ni nič rekla da si ne rabim dodatnega plačevat. Še vprašala me je če imam dodatnega porihtanega?! Tak da ti žal ne znam pomagat.
Saraya te pa niso otroci proti škrlatinki cepljeni? user posted image Ne vem, vprašam samo, ne da se mi pogledat v cepilno knjižico user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.6.2010 12:19:24 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
8.6.2010 12:20:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!!
in je bila suha postelja??

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 890
8.6.2010 12:25:35   
tasa_m
katy83  user posted image

a si ti tudi Tweety fanica?
 user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 891
8.6.2010 12:28:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

Skoraj bi vam pozabla povedat, da gremo na mini dopust v Terme Čatež ta vikend!!user posted image user posted image  Grem malo pe dat možgane na off preden začnem delat!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image uživajteeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 892
8.6.2010 12:28:44   
tasa_m
Tak, nekaj sem pokomentirala, zdaj pa šibam do konca pospravit pa skuhat.

Lep dan vam želim, izkoristite ga maximalno!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.6.2010 13:10:17   
matcar
Pa da se še jaz javim,preden šibam delat.
Skuhala sem,najedla tudi,Saš je že zaspal,jaz pa grem zaj počasi na šiht.Upam,da mi bo hitro minlo,ker mi nekam ni najbolj,ko je tako lepo vreme.user posted image
Lepo bodite danes,izkoristite dan,kar se da najbolje,pa se ju3 tipkamo.

Čaubau!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 894
8.6.2010 13:30:35   
elevitka
Tasauser posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo upam da se čimprej pozdravi

Lila in matcar user posted image user posted image za podpisano pogodbo
Ly za lukecovo hojouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saraya ... držim pesti da ti plan učenja rata...

katy dobrodošla !

sem še koga pozabila ?

tak malo sem se oglasila... zdaj pa šibam.. ker je tak lepo vreme in morem izkoristit še teh nekaj dni z mojim sončkom ker moje porodniške, bo kaj kmalu treba it delat user posted image

< Sporočilo je popravil elevitka -- 8.6.2010 13:31:19 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 895
8.6.2010 13:52:54   
ly117
Dan.

Midva pa sma danes spala do devetih pol sem pa imela spet letanje po mestu. Luka se je že tudi najedo in že spi, jaz pa grem nered v kuhinji pospravit in kosilo za naju naredit. Popoldan pa verjetno na izi.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
8.6.2010 13:54:42   
ly117
Elevitka izkoristita še te dneve sončne dneve preden ti poteče porodniška. Pa nekaj user posted image user posted image user posted image da nebo tak hudo ko boš mogla it delat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.6.2010 14:13:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Tasauser posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo upam da se čimprej pozdravi
hvala elevitka, tudi jaz upam,da nam še pred vikendom uspe vročino odgnat.

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
tak malo sem se oglasila... zdaj pa šibam.. ker je tak lepo vreme in morem izkoristit še teh nekaj dni z mojim sončkom ker moje porodniške, bo kaj kmalu treba it delat user posted image
mačkica, poznam ta občutek.
Izkoristita maksimalno!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 898
8.6.2010 14:16:09   
LILA100

Z odločbo od socialne greš na Vzajemno ( al ki pač maš dodatno zavarovanje ) in ti ga plačuje država! Za osnovno pa verjetno tak maš preko občine?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
8.6.2010 14:16:47   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi smo gor že od pol 6-h spet.Ne vem,kaj je Saš-u zadne cajte,da se tak zgodaj zbuja.user posted image Mogoče pa ga bo minlo,upam vsaj.Jaz pa sem se že pridno PLU-je učila,pa kafe polek pijem,zaj pa grem malo pospravit,ker je že pravi kaos v bajti.user posted image

Madoniš si pridna, jaz jih še pogledala nisem!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?