Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 7:29:59
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 7:31:21
|
|
|
|
matcar
|
Mi smo gor že od pol 6-h spet.Ne vem,kaj je Saš-u zadne cajte,da se tak zgodaj zbuja. Mogoče pa ga bo minlo,upam vsaj.Jaz pa sem se že pridno PLU-je učila,pa kafe polek pijem,zaj pa grem malo pospravit,ker je že pravi kaos v bajti.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 7:54:32
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Mi smo spali do sedmih,samo kaj,ko je bla pa cela noč Sta se izmenično zbujala,mati seveda sama doma,kot se za tako noč tudi spodobi(ata službi),pa še sama nisem mogla spat,tak da... prihajaaam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 8:21:47
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 8:23:59
|
|
|
|
botrca
|
Mi pa smo danes stari leto in pol... ...kako čas hitro beži. Sem skuhala kavo za mene in moža in ker je tako lepo vreme grem nest ven in uživat.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 8:32:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes stari leto in pol... ...kako čas hitro beži. Ja,čestitam...samo koliko otrok pa imaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 9:57:10
|
|
|
|
matcar
|
Tak,malo smo pospravli,pa otrokom omare poramali.Počasi pa bom šla kuhat.Saš spi,moj je šou dol k mojim nekaj pomagat,jaz pa na RR.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 9:57:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes stari leto in pol... ...kako čas hitro beži. Ja,čestitam...samo koliko otrok pa imaš?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 10:04:31
|
|
|
|
arabela*
|
dan... malo da vas na brzino pozdravim,ker vas bom zdaj dva tedna malo zanemarjala.Sem si plan naredila,katere snovi moram dnevno predelat,ker je absolutno preveč,pa še volje ni .... Najprej da izrečem dobrodošlico novim čvekicam.......zakaj ste te novo temo odpirale,ko pa je pri nas tak fajn Pri nas nič presenetljivo novega.Včeraj smo bili z A pri zdravniku, zarad izpuščajev in je bila neka butasta zdravnica,pa je kar naredila paniko, da misli da ima škrlatinko...seveda je A nima,so ji teste naredili in je potem šla k svoji P in ima samo alergijo na sonce..oz na vročino.... Jaz pa sem tud danes okol dohterov hodila,ker me mehur nekaj zeza...al kaj vem kaj....sem dobila antibiotike za vnetje... Aja tiste ki ste na zavodu,naj me ena razjasni,kako je z dodatnim zdr.zavarovanjem.Jaz sem si ga vedno plačevala,ko sem k svoji svetovalki na soc.prišla pa mi je rekla da naj dam v mirovanje,da mi ni treeba plačevat,dokler sem pri njih.Danes pa sem morala doplačat pregled in tablete,ker kao nimam dodatnega NIč pičim sedaj si en orng zajtrk naredit,pa malo učit,popoldne pa ima tak A nastop v vrtcu in jo gremo gledat... lep sonček in se tipkamo
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.6.2010 10:05:40 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 10:15:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš spi,moj je šou dol k mojim nekaj pomagat,jaz pa na RR. tako je treba
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 10:17:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes stari leto in pol... ...kako čas hitro beži. hm..o kom ti to
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 12:16:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Da se še jaz na hitro javim. Lija panča, je doma ker je bolana. Zdravnica rekla, da je samo prehlad, če pa vročina do jutri ne zgine pa imava v čet. kontrolo da vidimo kak pa kaj dalje. Upam vseeno na najboljše, čeprav dvomim. Ponoči ga tak žge, da je meni vroče, ko sem samo zraven nje, kaj šele njej?! Revica mala. Je š...e vedno nič, samo tekočino pije :S ampak kaj naj silit je ne morem, ker drugače se ji bo še to zamerlo. Tak da edino kaj je je juhica. Tak da druga sploh ne kuhamo več.. ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 12:17:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes stari leto in pol... ...kako čas hitro beži. hm..o kom ti to malo se je zmotla. Razen, če ima še enega pa nič ne pove
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.6.2010 12:19:43 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 12:18:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan... malo da vas na brzino pozdravim,ker vas bom zdaj dva tedna malo zanemarjala.Sem si plan naredila,katere snovi moram dnevno predelat,ker je absolutno preveč,pa še volje ni .... Najprej da izrečem dobrodošlico novim čvekicam.......zakaj ste te novo temo odpirale,ko pa je pri nas tak fajn Pri nas nič presenetljivo novega.Včeraj smo bili z A pri zdravniku, zarad izpuščajev in je bila neka butasta zdravnica,pa je kar naredila paniko, da misli da ima škrlatinko...seveda je A nima,so ji teste naredili in je potem šla k svoji P in ima samo alergijo na sonce..oz na vročino.... Jaz pa sem tud danes okol dohterov hodila,ker me mehur nekaj zeza...al kaj vem kaj....sem dobila antibiotike za vnetje... Aja tiste ki ste na zavodu,naj me ena razjasni,kako je z dodatnim zdr.zavarovanjem.Jaz sem si ga vedno plačevala,ko sem k svoji svetovalki na soc.prišla pa mi je rekla da naj dam v mirovanje,da mi ni treeba plačevat,dokler sem pri njih.Danes pa sem morala doplačat pregled in tablete,ker kao nimam dodatnega NIč pičim sedaj si en orng zajtrk naredit,pa malo učit,popoldne pa ima tak A nastop v vrtcu in jo gremo gledat... lep sonček in se tipkamo za mehur glede zavoda pa..jaz ko sem bla mi ni nič rekla da si ne rabim dodatnega plačevat. Še vprašala me je če imam dodatnega porihtanega?! Tak da ti žal ne znam pomagat. Saraya te pa niso otroci proti škrlatinki cepljeni? Ne vem, vprašam samo, ne da se mi pogledat v cepilno knjižico
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.6.2010 12:19:24 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 12:20:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!! in je bila suha postelja??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 12:25:35
|
|
|
|
tasa_m
|
katy83 a si ti tudi Tweety fanica?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 12:28:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Skoraj bi vam pozabla povedat, da gremo na mini dopust v Terme Čatež ta vikend!! Grem malo pe dat možgane na off preden začnem delat! uživajteeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 12:28:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, nekaj sem pokomentirala, zdaj pa šibam do konca pospravit pa skuhat. Lep dan vam želim, izkoristite ga maximalno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 13:10:17
|
|
|
|
matcar
|
Pa da se še jaz javim,preden šibam delat. Skuhala sem,najedla tudi,Saš je že zaspal,jaz pa grem zaj počasi na šiht.Upam,da mi bo hitro minlo,ker mi nekam ni najbolj,ko je tako lepo vreme. Lepo bodite danes,izkoristite dan,kar se da najbolje,pa se ju3 tipkamo. Čaubau!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 13:30:35
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa za Lijo upam da se čimprej pozdravi Lila in matcar za podpisano pogodbo Ly za lukecovo hojo Saraya ... držim pesti da ti plan učenja rata... katy dobrodošla ! sem še koga pozabila ? tak malo sem se oglasila... zdaj pa šibam.. ker je tak lepo vreme in morem izkoristit še teh nekaj dni z mojim sončkom ker moje porodniške, bo kaj kmalu treba it delat
< Sporočilo je popravil elevitka -- 8.6.2010 13:31:19 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 13:52:54
|
|
|
|
ly117
|
Dan. Midva pa sma danes spala do devetih pol sem pa imela spet letanje po mestu. Luka se je že tudi najedo in že spi, jaz pa grem nered v kuhinji pospravit in kosilo za naju naredit. Popoldan pa verjetno na izi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 13:54:42
|
|
|
|
ly117
|
Elevitka izkoristita še te dneve sončne dneve preden ti poteče porodniška. Pa nekaj da nebo tak hudo ko boš mogla it delat.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 14:13:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa za Lijo upam da se čimprej pozdravi hvala elevitka, tudi jaz upam,da nam še pred vikendom uspe vročino odgnat. IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak malo sem se oglasila... zdaj pa šibam.. ker je tak lepo vreme in morem izkoristit še teh nekaj dni z mojim sončkom ker moje porodniške, bo kaj kmalu treba it delat mačkica, poznam ta občutek. Izkoristita maksimalno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 14:16:09
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja tiste ki ste na zavodu,naj me ena razjasni,kako je z dodatnim zdr.zavarovanjem.Jaz sem si ga vedno plačevala,ko sem k svoji svetovalki na soc.prišla pa mi je rekla da naj dam v mirovanje,da mi ni treeba plačevat,dokler sem pri njih.Danes pa sem morala doplačat pregled in tablete,ker kao nimam dodatnega Z odločbo od socialne greš na Vzajemno ( al ki pač maš dodatno zavarovanje ) in ti ga plačuje država! Za osnovno pa verjetno tak maš preko občine?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 8.6.2010 14:16:47
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi smo gor že od pol 6-h spet.Ne vem,kaj je Saš-u zadne cajte,da se tak zgodaj zbuja. Mogoče pa ga bo minlo,upam vsaj.Jaz pa sem se že pridno PLU-je učila,pa kafe polek pijem,zaj pa grem malo pospravit,ker je že pravi kaos v bajti. Madoniš si pridna, jaz jih še pogledala nisem!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?