|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
5.7.2010 12:47:52   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Oj.

Midva sma bila že tudi veni. prvo malo v mesto pol pa v park. Naju je dežek pregnal. No saj ni bilo sile. Zdaj pa Luka spi jaz pa imam malo časa zase. user posted image user posted image user posted image

Blagor tebi user posted image user posted image

user posted image Malo pa si ja lahko spočijem. Pa vprašenje kak dolgo bo spal. Saj vem Rina, da je težko ko noče zaspat. Sem bila velikokrat v tvoji koži.

Seveda! Ti si kar spočij - si zaslužiš user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
5.7.2010 12:55:17   
ly117
Rina saj bo tvoja prinseska slej ko prej zaspala.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
5.7.2010 13:04:40   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Saj vedno bolj razmišljam v tej smeri, da bi poiskala kako varuško.. Mah, o vrtcu pa je tak - sva jo namenila najprej dat, pa sva si pol premislila. Slaba odločitevuser posted image Samo po drugi strani pa si mislim - če bom še itak absolventka, pa bom doma, da bi šla že v vrtec.. Tak je to.. user posted image

Jaz ga bom pa rabla s feb 2011, pa ni bila sprejeta. Bom šla v en drug vrtec vprašat, ko sem slišala, da so bili sprejti vsi otroci. Mogoče pa še imajo kaj fraj za mojo tamalo.

Ja, vidva, ko študirata, sta res več doma, samo moti vajin študij. Pa tudi vredu je, da se začnejo čim prej s sovrstniki družit- vrjetno no.. Spet, pa so druge prednosti, da je čim dlje doma pri starših... Eh, sej ne veš nikoli kaj je boljše.

NIč, zdaj pa grem. Mala se prebuja in baterija na prenosniku je nevarno prazna!

V kateri vrtec boš šla to vprašat?

Moj dela preko študenta, pa ga skor4aj nič ni doma, tak da sva sami večino časa. Aja, glede druženja - baje je psihološko dokazano, da otrok do 3. leta starosti ne čuti potrebe po socializaciji. Sem se tudi pozanimala, pa vzgojiteljice pravijo, da je 2 leti idealna starost za vpis otroka v vrtec. Ne vem.... sicer je pa sigurno od otroka do otroka različno..

Uživajta s pikico user posted image

s tem se strinjam, ampak zagotovo pa je večji napredek pri otroku (govor, družabnost, samostojnost, ...), če je z vrstniki.
pač jaz sem zagovornik vrtca čimprej, pač če gre seveda.user posted image ampak to je moje mnenje. Res pa je, da nekateri sploh niso v vrtcu pa so isto "razviti" kot oni v vrtcu. Pač tudi od otroka je odvisno. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
5.7.2010 13:28:00   
arabela*
jjeeeeeee....maturo sem naredila)))))user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
5.7.2010 13:44:28   
katy83
user posted image user posted image user posted image

čestitam!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
5.7.2010 13:50:47   
arabela*
user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.7.2010 13:51:11 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
5.7.2010 14:04:26   
arabela*
juppii....pa sem rezervirala morje...tak da sedaj še samo čakam...da bo avgustuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
5.7.2010 14:07:52   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

juppii....pa sem rezervirala morje...tak da sedaj še samo čakam...da bo avgustuser posted image

super!!!user posted image
pa pol obvezno, ko prideš domov poročaj, kak je blo. Itak pa, da bo zakon. user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
5.7.2010 15:14:54   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Saj vedno bolj razmišljam v tej smeri, da bi poiskala kako varuško.. Mah, o vrtcu pa je tak - sva jo namenila najprej dat, pa sva si pol premislila. Slaba odločitevuser posted image Samo po drugi strani pa si mislim - če bom še itak absolventka, pa bom doma, da bi šla že v vrtec.. Tak je to.. user posted image

Jaz ga bom pa rabla s feb 2011, pa ni bila sprejeta. Bom šla v en drug vrtec vprašat, ko sem slišala, da so bili sprejti vsi otroci. Mogoče pa še imajo kaj fraj za mojo tamalo.

Ja, vidva, ko študirata, sta res več doma, samo moti vajin študij. Pa tudi vredu je, da se začnejo čim prej s sovrstniki družit- vrjetno no.. Spet, pa so druge prednosti, da je čim dlje doma pri starših... Eh, sej ne veš nikoli kaj je boljše.

NIč, zdaj pa grem. Mala se prebuja in baterija na prenosniku je nevarno prazna!

V kateri vrtec boš šla to vprašat?

Moj dela preko študenta, pa ga skor4aj nič ni doma, tak da sva sami večino časa. Aja, glede druženja - baje je psihološko dokazano, da otrok do 3. leta starosti ne čuti potrebe po socializaciji. Sem se tudi pozanimala, pa vzgojiteljice pravijo, da je 2 leti idealna starost za vpis otroka v vrtec. Ne vem.... sicer je pa sigurno od otroka do otroka različno..

Uživajta s pikico user posted image

s tem se strinjam, ampak zagotovo pa je večji napredek pri otroku (govor, družabnost, samostojnost, ...), če je z vrstniki.
pač jaz sem zagovornik vrtca čimprej, pač če gre seveda.user posted image ampak to je moje mnenje. Res pa je, da nekateri sploh niso v vrtcu pa so isto "razviti" kot oni v vrtcu. Pač tudi od otroka je odvisno. user posted image

Takega mnenja sem tudi jaz, samo ko sem se mogla odločit za mojega otroka, sem se odločila drugačeuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
5.7.2010 15:15:40   
rina22

bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
5.7.2010 15:57:47   
botrca

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
5.7.2010 15:59:25   
botrca
Jaz sem tudi rezervirala Mali Lošinj user posted image  user posted image  user posted image ...komaj čakam konec avgusta.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
5.7.2010 16:02:13   
botrca
Bila sem v Slovenj Gradcu pri omi v bolnici. Hvala bogu, da je boljši user posted image . Sem kar boljše volje, ko sem jo videla da že hodi in se malo heca, ker ni nič mogla tak boga je bila.

Zdaj pa Jan je nektarino, jaz pa malo na netu. Pol bova jedla, pa šla malo ven če ne bo tako soparno, ker prej me je speklo v avtu ko sem se vračala. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
5.7.2010 16:02:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem tudi rezervirala Mali Lošinj user posted image  user posted image  user posted image ...komaj čakam konec avgusta.

user posted image

se bova načakaleuser posted image ...upam samo da vreme zdrži do takratuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
5.7.2010 16:05:32   
arabela*
Mi pa smo bili po opravkih...sem šla obe babiki slikat, za osebno izkaznico...pa zavarovanje sem šla porihtat,pa moj je še nekaj urejal.......
a ve kera kolk stane v fototaboru slikanje? Smo šli v Vitrinjsko k nekemu fotografu,pa ima grozne ceneuser posted image ....ker se mojmu preljubemu gospodu ne da hodit in kar k prvemu zavijeuser posted image

Zdaj smo se najedli...male se igrata.....jaz pa utrujenauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
5.7.2010 16:06:01   
arabela*

Bila sem v Slovenj Gradcu pri omi v bolnici. Hvala bogu, da je boljši user posted image . Sem kar boljše volje, ko sem jo videla da že hodi in se malo heca, ker ni nič mogla tak boga je bila.

user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
5.7.2010 16:08:21   
ly117

user posted image

Sicer pa sploh ni bilo dvoma da nebo naredla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
5.7.2010 16:09:00   
arabela*
hvala vsem.....bi se ga kar nacukala malo zdaj od srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
5.7.2010 16:09:50   
rina22

user posted image user posted image

se podpišemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
5.7.2010 16:11:02   
rina22

hvala vsem.....bi se ga kar nacukala malo zdaj od srečeuser posted image user posted image

ti se ga kar daj!!!! user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi rekla, da se ga bom tak napila, ko bom diplomirala, da adijo user posted image user posted image samo ne vem, kdaj bo to user posted image user posted image sem čist obupala - nem šla v sredo na izpituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
5.7.2010 16:11:56   
rina22
mimogrede (vem, da sem nekaj časa bila "odsotna", zato me zanima..), nebo in vitabella se ne javljata več?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
5.7.2010 16:12:37   
arabela*

ti se ga kar daj!!!! user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi rekla, da se ga bom tak napila, ko bom diplomirala, da adijo user posted image user posted image samo ne vem, kdaj bo to user posted image user posted image sem čist obupala - nem šla v sredo na izpituser posted image

ma ne obupaj.......vse se bo dobro izteklo))user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
5.7.2010 16:13:04   
arabela*
rina...kak izpit pa imaš v sredo?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
5.7.2010 16:14:49   
rina22

rina...kak izpit pa imaš v sredo?

vokalizem (spada v zgodovino slovenskega knjižnega jezika)

< Sporočilo je popravil rina22 -- 5.7.2010 16:15:18 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
5.7.2010 16:16:00   
ly117

mimogrede (vem, da sem nekaj časa bila "odsotna", zato me zanima..), nebo in vitabella se ne javljata več?

Nebo je na morju. Sicer je res da je bila zdaj neaktivna nekaj časa, bo pa vse nadoknadla ko bo v službi. Vitabella pa se je poskrila. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?