|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 15:14:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Saj vedno bolj razmišljam v tej smeri, da bi poiskala kako varuško.. Mah, o vrtcu pa je tak - sva jo namenila najprej dat, pa sva si pol premislila. Slaba odločitev Samo po drugi strani pa si mislim - če bom še itak absolventka, pa bom doma, da bi šla že v vrtec.. Tak je to.. Jaz ga bom pa rabla s feb 2011, pa ni bila sprejeta. Bom šla v en drug vrtec vprašat, ko sem slišala, da so bili sprejti vsi otroci. Mogoče pa še imajo kaj fraj za mojo tamalo. Ja, vidva, ko študirata, sta res več doma, samo moti vajin študij. Pa tudi vredu je, da se začnejo čim prej s sovrstniki družit- vrjetno no.. Spet, pa so druge prednosti, da je čim dlje doma pri starših... Eh, sej ne veš nikoli kaj je boljše. NIč, zdaj pa grem. Mala se prebuja in baterija na prenosniku je nevarno prazna! V kateri vrtec boš šla to vprašat? Moj dela preko študenta, pa ga skor4aj nič ni doma, tak da sva sami večino časa. Aja, glede druženja - baje je psihološko dokazano, da otrok do 3. leta starosti ne čuti potrebe po socializaciji. Sem se tudi pozanimala, pa vzgojiteljice pravijo, da je 2 leti idealna starost za vpis otroka v vrtec. Ne vem.... sicer je pa sigurno od otroka do otroka različno.. Uživajta s pikico s tem se strinjam, ampak zagotovo pa je večji napredek pri otroku (govor, družabnost, samostojnost, ...), če je z vrstniki. pač jaz sem zagovornik vrtca čimprej, pač če gre seveda. ampak to je moje mnenje. Res pa je, da nekateri sploh niso v vrtcu pa so isto "razviti" kot oni v vrtcu. Pač tudi od otroka je odvisno. Takega mnenja sem tudi jaz, samo ko sem se mogla odločit za mojega otroka, sem se odločila drugače
|
|
|