Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:24:07
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 NIMAM RADA RIB!! jaz tudi ne, razen svinjske jaz pa jih obožujem...sploh pa soma mhm, vitki som v koruzni moki tega pa še nisem papcala. Je dobro?? Mam pa rada ribice... mmm.. morske, rečne.. vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:26:11
|
|
|
|
Lenči_
|
Aha, dež gre. Se bova morale s tamalo not pospravit..Pa tak fajn je tukaj na terasi. Mala ajča v vozeku, jaz pa na netu. ;)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:30:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 NIMAM RADA RIB!! jaz tudi ne, razen svinjske jaz pa jih obožujem...sploh pa soma mhm, vitki som v koruzni moki tega pa še nisem papcala. Je dobro?? Mam pa rada ribice... mmm.. morske, rečne.. vse probaj...res svetovno. jaz nisem neka privrženka rib, ampak tole...mhmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:31:03
|
|
|
|
katy83
|
Lenči_ ste bli na otoku zadnjič? Kak je blo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:36:25
|
|
|
|
Lenči_
|
Ej super je bilo. Malecka je ajčala v vozičku. Midva sva se pa izmenično hodla kopat. Ko se je zbudla, smo se pa skupaj na brisački cartali. Je blo tak vroče, da sem jo kar celo slekla, samo pleničko je imela. Je pa bla ful gužva, ker je blo zastonj. Sploh nismo vedli. Menda je blo 80 let od odprtja. Ja, vrjetno bomo še šli kaj. Smo pa bli čisto na začetku, pri vhodu v senčki, da smo bli malo ločeni od največje gužve. Nekaj malega so tudi obnovili (pobarvali tobogan z drugo barvo )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:39:13
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 NIMAM RADA RIB!! jaz tudi ne, razen svinjske jaz pa jih obožujem...sploh pa soma mhm, vitki som v koruzni moki tega pa še nisem papcala. Je dobro?? Mam pa rada ribice... mmm.. morske, rečne.. vse probaj...res svetovno. jaz nisem neka privrženka rib, ampak tole...mhmmmmmmmm Bom probala.. kaj pa recept?? :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:41:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ej super je bilo. Malecka je ajčala v vozičku. Midva sva se pa izmenično hodla kopat. Ko se je zbudla, smo se pa skupaj na brisački cartali. Je blo tak vroče, da sem jo kar celo slekla, samo pleničko je imela. Je pa bla ful gužva, ker je blo zastonj. Sploh nismo vedli. Menda je blo 80 let od odprtja. Ja, vrjetno bomo še šli kaj. Smo pa bli čisto na začetku, pri vhodu v senčki, da smo bli malo ločeni od največje gužve. Nekaj malega so tudi obnovili (pobarvali tobogan z drugo barvo ) sprašujem, ker mi tud nameravamo it. pa si kaj nogice od malecke namočla v bazenčku? pa super da ste uživali prav tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:46:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 NIMAM RADA RIB!! jaz tudi ne, razen svinjske jaz pa jih obožujem...sploh pa soma mhm, vitki som v koruzni moki tega pa še nisem papcala. Je dobro?? Mam pa rada ribice... mmm.. morske, rečne.. vse probaj...res svetovno. jaz nisem neka privrženka rib, ampak tole...mhmmmmmmmm Bom probala.. kaj pa recept?? :) soma najprej malo posoliš. pol pa ga spaniraš v koruzni moki, daš v olje in počakaš da je zlato rumeno zapečen še bolj simpl ko pasulj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:48:21
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Ej super je bilo. Malecka je ajčala v vozičku. Midva sva se pa izmenično hodla kopat. Ko se je zbudla, smo se pa skupaj na brisački cartali. Je blo tak vroče, da sem jo kar celo slekla, samo pleničko je imela. Je pa bla ful gužva, ker je blo zastonj. Sploh nismo vedli. Menda je blo 80 let od odprtja. Ja, vrjetno bomo še šli kaj. Smo pa bli čisto na začetku, pri vhodu v senčki, da smo bli malo ločeni od največje gužve. Nekaj malega so tudi obnovili (pobarvali tobogan z drugo barvo ) sprašujem, ker mi tud nameravamo it. pa si kaj nogice od malecke namočla v bazenčku? pa super da ste uživali prav tak nogice bi ji namočla sigurno, samo je bila takšna gužva, da je nisem sploh nosla nič na bazen. Drugače sva pa namakali že v morje pred kakšnimi 3 tedni in je full uživala. Bomo probali zdaj avgusta kar not v morje it z njo. Če bo le toplo dovolj! In pa odvisno, kak se bo odzivala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:50:43
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 NIMAM RADA RIB!! jaz tudi ne, razen svinjske jaz pa jih obožujem...sploh pa soma mhm, vitki som v koruzni moki tega pa še nisem papcala. Je dobro?? Mam pa rada ribice... mmm.. morske, rečne.. vse probaj...res svetovno. jaz nisem neka privrženka rib, ampak tole...mhmmmmmmmm Bom probala.. kaj pa recept?? :) soma najprej malo posoliš. pol pa ga spaniraš v koruzni moki, daš v olje in počakaš da je zlato rumeno zapečen še bolj simpl ko pasulj super , hvala. Bo pa sigurno lažje kot pasulj ja! Kje pa kupiš ribico? Mislim, v kateri trgovini, ribarnici so najboljše??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 11:52:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ super , hvala. Bo pa sigurno lažje kot pasulj ja! Kje pa kupiš ribico? Mislim, v kateri trgovini, ribarnici so najboljše?? midva sva vedno najprej zmržene kupovala, potem pa svasveže probala, pa je zakon. Kupim pa kr v Tušu v "ribarnici"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:01:49
|
|
|
|
Lenči_
|
mmm.. komaj čakam, da spečem soma. Zadnjič sem postrv v navadni moki. Mi je tašča prinesla, sveže. Njim kar poštar prodaja še usput zraven ribe Frajer :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:06:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mmm.. komaj čakam, da spečem soma. Zadnjič sem postrv v navadni moki. Mi je tašča prinesla, sveže. Njim kar poštar prodaja še usput zraven ribe Frajer :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:21:33
|
|
|
|
rina22
|
jaz bom pa živčnegaaaaaaaaaaa fasala!!!!! pa to je ko zakleto! ko bi se mogla učit, sploh noče in noče spati! ko pa si nimam kaj začeti, pa spi 2x na dan, vsakič po uro pa pol do dve uri sploh ne vem, kaj sem - jezna ali žalostna.... preklet fax!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:24:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz bom pa živčnegaaaaaaaaaaa fasala!!!!! pa to je ko zakleto! ko bi se mogla učit, sploh noče in noče spati! ko pa si nimam kaj začeti, pa spi 2x na dan, vsakič po uro pa pol do dve uri sploh ne vem, kaj sem - jezna ali žalostna.... preklet fax! Saj bo! Kaj pa če pokličeš koga, da ti jo pride čuvat? Naša pa spi danes že ves dop. Pridna. Včasih pa tud samo 1h čez dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:26:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz bom pa živčnegaaaaaaaaaaa fasala!!!!! pa to je ko zakleto! ko bi se mogla učit, sploh noče in noče spati! ko pa si nimam kaj začeti, pa spi 2x na dan, vsakič po uro pa pol do dve uri sploh ne vem, kaj sem - jezna ali žalostna.... preklet fax! Saj bo! Kaj pa če pokličeš koga, da ti jo pride čuvat? Naša pa spi danes že ves dop. Pridna. Včasih pa tud samo 1h čez dan veš, kak je to pri nama - mi2 sva še oba študenta in je najbližja babica 60 km stran posledično tudi strici in tete
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:28:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Naša pa spi danes že ves dop. Pridna. Včasih pa tud samo 1h čez dan Eh, to majo taka obdobja Saj bodo časi, ko bo spala več - verjemi Danes je pa res pridna Bom še jaz mojo dala zram, da bosta obe ajali, če bi pomagalo Moja pa raje dirka po stanovanju, kot da bi spala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:28:46
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz bom pa živčnegaaaaaaaaaaa fasala!!!!! pa to je ko zakleto! ko bi se mogla učit, sploh noče in noče spati! ko pa si nimam kaj začeti, pa spi 2x na dan, vsakič po uro pa pol do dve uri sploh ne vem, kaj sem - jezna ali žalostna.... preklet fax! Saj bo! Kaj pa če pokličeš koga, da ti jo pride čuvat? Naša pa spi danes že ves dop. Pridna. Včasih pa tud samo 1h čez dan aja :(.. Pa kakšna varuška, ki bi ti jo vzela za urco dve?? Zdaj boš jo tako v vrtec dala z sep?? veš, kak je to pri nama - mi2 sva še oba študenta in je najbližja babica 60 km stran posledično tudi strici in tete
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:30:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz bom pa živčnegaaaaaaaaaaa fasala!!!!! pa to je ko zakleto! ko bi se mogla učit, sploh noče in noče spati! ko pa si nimam kaj začeti, pa spi 2x na dan, vsakič po uro pa pol do dve uri sploh ne vem, kaj sem - jezna ali žalostna.... preklet fax! Saj bo! Kaj pa če pokličeš koga, da ti jo pride čuvat? Naša pa spi danes že ves dop. Pridna. Včasih pa tud samo 1h čez dan veš, kak je to pri nama - mi2 sva še oba študenta in je najbližja babica 60 km stran posledično tudi strici in tete aja :(.. Pa kakšna varuška, ki bi ti jo vzela za urco dve?? Zdaj boš jo tako v vrtec dala s sep??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:30:52
|
|
|
|
rina22
|
Saj vedno bolj razmišljam v tej smeri, da bi poiskala kako varuško.. Mah, o vrtcu pa je tak - sva jo namenila najprej dat, pa sva si pol premislila. Slaba odločitev Samo po drugi strani pa si mislim - če bom še itak absolventka, pa bom doma, da bi šla že v vrtec.. Tak je to..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:35:23
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Saj vedno bolj razmišljam v tej smeri, da bi poiskala kako varuško.. Mah, o vrtcu pa je tak - sva jo namenila najprej dat, pa sva si pol premislila. Slaba odločitev Samo po drugi strani pa si mislim - če bom še itak absolventka, pa bom doma, da bi šla že v vrtec.. Tak je to.. Jaz ga bom pa rabla s feb 2011, pa ni bila sprejeta. Bom šla v en drug vrtec vprašat, ko sem slišala, da so bili sprejti vsi otroci. Mogoče pa še imajo kaj fraj za mojo tamalo. Ja, vidva, ko študirata, sta res več doma, samo moti vajin študij. Pa tudi vredu je, da se začnejo čim prej s sovrstniki družit- vrjetno no.. Spet, pa so druge prednosti, da je čim dlje doma pri starših... Eh, sej ne veš nikoli kaj je boljše. NIč, zdaj pa grem. Mala se prebuja in baterija na prenosniku je nevarno prazna!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:38:28
|
|
|
|
ly117
|
Oj. Midva sma bila že tudi veni. prvo malo v mesto pol pa v park. Naju je dežek pregnal. No saj ni bilo sile. Zdaj pa Luka spi jaz pa imam malo časa zase.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:39:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Saj vedno bolj razmišljam v tej smeri, da bi poiskala kako varuško.. Mah, o vrtcu pa je tak - sva jo namenila najprej dat, pa sva si pol premislila. Slaba odločitev Samo po drugi strani pa si mislim - če bom še itak absolventka, pa bom doma, da bi šla že v vrtec.. Tak je to.. Jaz ga bom pa rabla s feb 2011, pa ni bila sprejeta. Bom šla v en drug vrtec vprašat, ko sem slišala, da so bili sprejti vsi otroci. Mogoče pa še imajo kaj fraj za mojo tamalo. Ja, vidva, ko študirata, sta res več doma, samo moti vajin študij. Pa tudi vredu je, da se začnejo čim prej s sovrstniki družit- vrjetno no.. Spet, pa so druge prednosti, da je čim dlje doma pri starših... Eh, sej ne veš nikoli kaj je boljše. NIč, zdaj pa grem. Mala se prebuja in baterija na prenosniku je nevarno prazna! V kateri vrtec boš šla to vprašat? Moj dela preko študenta, pa ga skor4aj nič ni doma, tak da sva sami večino časa. Aja, glede druženja - baje je psihološko dokazano, da otrok do 3. leta starosti ne čuti potrebe po socializaciji. Sem se tudi pozanimala, pa vzgojiteljice pravijo, da je 2 leti idealna starost za vpis otroka v vrtec. Ne vem.... sicer je pa sigurno od otroka do otroka različno.. Uživajta s pikico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:39:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Oj. Midva sma bila že tudi veni. prvo malo v mesto pol pa v park. Naju je dežek pregnal. No saj ni bilo sile. Zdaj pa Luka spi jaz pa imam malo časa zase. Blagor tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 5.7.2010 12:46:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Oj. Midva sma bila že tudi veni. prvo malo v mesto pol pa v park. Naju je dežek pregnal. No saj ni bilo sile. Zdaj pa Luka spi jaz pa imam malo časa zase. Blagor tebi Malo pa si ja lahko spočijem. Pa vprašenje kak dolgo bo spal. Saj vem Rina, da je težko ko noče zaspat. Sem bila velikokrat v tvoji koži.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?