|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
5.7.2010 11:24:07   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

NIMAM RADA RIB!!

jaz tudi ne, razen svinjskeuser posted image

jaz pa jih obožujem...sploh pa somauser posted image

mhm, vitki som v koruzni moki user posted image

tega pa še nisem papcala. Je dobro?? Mam pa rada ribice... mmm.. morske, rečne.. vse user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
5.7.2010 11:26:11   
Lenči_
Aha, dež gre. Se bova morale s tamalo not pospravit..Pa tak fajn je tukaj na terasi. Mala ajča v vozeku, jaz pa na netu. ;)

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
5.7.2010 11:30:18   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

NIMAM RADA RIB!!

tega pa še nisem papcala. Je dobro?? Mam pa rada ribice... mmm.. morske, rečne.. vse user posted image

probaj...res svetovno. user posted image user posted image user posted image
jaz nisem neka privrženka rib, ampak tole...mhmmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
5.7.2010 11:31:03   
katy83
Lenči_ ste bli na otoku zadnjič?  Kak je blo?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
5.7.2010 11:36:25   
Lenči_
Ej super je bilo. Malecka je ajčala v vozičku. Midva sva se pa izmenično hodla kopat. Ko se je zbudla, smo se pa skupaj na brisački cartali. Je blo tak vroče, da sem jo kar celo slekla, samo pleničko je imela. Je pa bla ful gužva, ker je blo zastonj. Sploh nismo vedli. Menda je blo 80 let od odprtja. Ja, vrjetno bomo še šli kaj. Smo pa bli čisto na začetku, pri vhodu v senčki, da smo bli malo ločeni od največje gužve. Nekaj malega so tudi obnovili (pobarvali tobogan z drugo barvo user posted image )

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
5.7.2010 11:39:13   
Lenči_

NIMAM RADA RIB!!

Bom probala.. kaj pa recept?? :)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
5.7.2010 11:41:44   
katy83

Ej super je bilo. Malecka je ajčala v vozičku. Midva sva se pa izmenično hodla kopat. Ko se je zbudla, smo se pa skupaj na brisački cartali. Je blo tak vroče, da sem jo kar celo slekla, samo pleničko je imela. Je pa bla ful gužva, ker je blo zastonj. Sploh nismo vedli. Menda je blo 80 let od odprtja. Ja, vrjetno bomo še šli kaj. Smo pa bli čisto na začetku, pri vhodu v senčki, da smo bli malo ločeni od največje gužve. Nekaj malega so tudi obnovili (pobarvali tobogan z drugo barvo user posted image )

sprašujem, ker mi tud nameravamo it. user posted image  pa si kaj nogice od malecke namočla v bazenčku?
pa super da ste uživali user posted image  prav takuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
5.7.2010 11:46:48   
katy83

NIMAM RADA RIB!!

soma najprej malo posoliš. pol pa ga spaniraš v koruzni moki, daš v olje in počakaš da je zlato rumeno zapečen
še bolj simpl ko pasuljuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
5.7.2010 11:48:21   
Lenči_

sprašujem, ker mi tud nameravamo it. user posted image  pa si kaj nogice od malecke namočla v bazenčku?
pa super da ste uživali user posted image  prav takuser posted image

nogice bi ji namočla sigurno, samo je bila takšna gužva, da je nisem sploh nosla nič na bazen. Drugače sva pa namakali že v morje pred kakšnimi 3 tedni in je full uživala. Bomo probali zdaj avgusta kar not v morje it z njo. Če bo le toplo dovolj! In pa odvisno, kak se bo odzivala user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.7.2010 11:50:43   
Lenči_

NIMAM RADA RIB!!

soma najprej malo posoliš. pol pa ga spaniraš v koruzni moki, daš v olje in počakaš da je zlato rumeno zapečen
še bolj simpl ko pasuljuser posted image

super user posted image , hvala. Bo pa sigurno lažje kot pasulj ja! Kje pa kupiš ribico? Mislim, v kateri trgovini, ribarnici so najboljše??

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
5.7.2010 11:52:57   
katy83

super user posted image , hvala. Bo pa sigurno lažje kot pasulj ja! Kje pa kupiš ribico? Mislim, v kateri trgovini, ribarnici so najboljše??

midva sva vedno najprej zmržene kupovala, potem pa svasveže probala, pa je zakon. Kupim pa kr v Tušu v "ribarnici"user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.7.2010 12:01:49   
Lenči_
mmm.. komaj čakam, da spečem soma. Zadnjič sem postrv v navadni moki. Mi je tašča prinesla, sveže. Njim kar poštar prodaja še usput zraven ribe user posted image Frajer :)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.7.2010 12:06:32   
katy83

mmm.. komaj čakam, da spečem soma. Zadnjič sem postrv v navadni moki. Mi je tašča prinesla, sveže. Njim kar poštar prodaja še usput zraven ribe user posted image Frajer :)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
5.7.2010 12:21:33   
rina22
jaz bom pa živčnegaaaaaaaaaaa fasala!!!!! pa to je ko zakleto! ko bi se mogla učit, sploh noče in noče spati! ko pa si nimam kaj začeti, pa spi 2x na dan, vsakič po uro pa pol do dve uri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh ne vem, kaj sem - jezna ali žalostna.... preklet fax! user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.7.2010 12:24:52   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jaz bom pa živčnegaaaaaaaaaaa fasala!!!!! pa to je ko zakleto! ko bi se mogla učit, sploh noče in noče spati! ko pa si nimam kaj začeti, pa spi 2x na dan, vsakič po uro pa pol do dve uri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh ne vem, kaj sem - jezna ali žalostna.... preklet fax! user posted image user posted image

user posted image Saj bo! Kaj pa če pokličeš koga, da ti jo pride čuvat? Naša pa spi danes že ves dop. Pridna. Včasih pa tud samo 1h čez dan user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
5.7.2010 12:26:27   
rina22

user posted image Saj bo! Kaj pa če pokličeš koga, da ti jo pride čuvat? Naša pa spi danes že ves dop. Pridna. Včasih pa tud samo 1h čez dan user posted image

veš, kak je to pri nama - mi2 sva še oba študenta in je najbližja babica 60 km stranuser posted image posledično tudi strici in tete

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
5.7.2010 12:28:14   
rina22

Naša pa spi danes že ves dop. Pridna. Včasih pa tud samo 1h čez dan user posted image

Eh, to majo taka obdobjauser posted image Saj bodo časi, ko bo spala več - verjemiuser posted image Danes je pa res pridnauser posted image user posted image user posted image Bom še jaz mojo dala zram, da bosta obe ajali, če bi pomagalouser posted image user posted image user posted image Moja pa raje dirka po stanovanju, kot da bi spalauser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
5.7.2010 12:28:46   
Lenči_

aja :(.. Pa kakšna varuška, ki bi ti jo vzela za urco dve?? Zdaj boš jo tako v vrtec dala z sep??

veš, kak je to pri nama - mi2 sva še oba študenta in je najbližja babica 60 km stranuser posted image posledično tudi strici in tete

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
5.7.2010 12:30:52   
Lenči_

aja :(.. Pa kakšna varuška, ki bi ti jo vzela za urco dve?? Zdaj boš jo tako v vrtec dala s sep??

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
5.7.2010 12:30:52   
rina22
Saj vedno bolj razmišljam v tej smeri, da bi poiskala kako varuško.. Mah, o vrtcu pa je tak - sva jo namenila najprej dat, pa sva si pol premislila. Slaba odločitevuser posted image Samo po drugi strani pa si mislim - če bom še itak absolventka, pa bom doma, da bi šla že v vrtec.. Tak je to.. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
5.7.2010 12:35:23   
Lenči_

Saj vedno bolj razmišljam v tej smeri, da bi poiskala kako varuško.. Mah, o vrtcu pa je tak - sva jo namenila najprej dat, pa sva si pol premislila. Slaba odločitevuser posted image Samo po drugi strani pa si mislim - če bom še itak absolventka, pa bom doma, da bi šla že v vrtec.. Tak je to.. user posted image

Jaz ga bom pa rabla s feb 2011, pa ni bila sprejeta. Bom šla v en drug vrtec vprašat, ko sem slišala, da so bili sprejti vsi otroci. Mogoče pa še imajo kaj fraj za mojo tamalo.

Ja, vidva, ko študirata, sta res več doma, samo moti vajin študij. Pa tudi vredu je, da se začnejo čim prej s sovrstniki družit- vrjetno no.. Spet, pa so druge prednosti, da je čim dlje doma pri starših... Eh, sej ne veš nikoli kaj je boljše.

NIč, zdaj pa grem. Mala se prebuja in baterija na prenosniku je nevarno prazna!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
5.7.2010 12:38:28   
ly117
Oj.

Midva sma bila že tudi veni. prvo malo v mesto pol pa v park. Naju je dežek pregnal. No saj ni bilo sile. Zdaj pa Luka spi jaz pa imam malo časa zase. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
5.7.2010 12:39:09   
rina22

Jaz ga bom pa rabla s feb 2011, pa ni bila sprejeta. Bom šla v en drug vrtec vprašat, ko sem slišala, da so bili sprejti vsi otroci. Mogoče pa še imajo kaj fraj za mojo tamalo.

Ja, vidva, ko študirata, sta res več doma, samo moti vajin študij. Pa tudi vredu je, da se začnejo čim prej s sovrstniki družit- vrjetno no.. Spet, pa so druge prednosti, da je čim dlje doma pri starših... Eh, sej ne veš nikoli kaj je boljše.

NIč, zdaj pa grem. Mala se prebuja in baterija na prenosniku je nevarno prazna!

V kateri vrtec boš šla to vprašat?

Moj dela preko študenta, pa ga skor4aj nič ni doma, tak da sva sami večino časa. Aja, glede druženja - baje je psihološko dokazano, da otrok do 3. leta starosti ne čuti potrebe po socializaciji. Sem se tudi pozanimala, pa vzgojiteljice pravijo, da je 2 leti idealna starost za vpis otroka v vrtec. Ne vem.... sicer je pa sigurno od otroka do otroka različno..

Uživajta s pikico user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
5.7.2010 12:39:43   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Oj.

Midva sma bila že tudi veni. prvo malo v mesto pol pa v park. Naju je dežek pregnal. No saj ni bilo sile. Zdaj pa Luka spi jaz pa imam malo časa zase. user posted image user posted image user posted image

Blagor tebi user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
5.7.2010 12:46:42   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Oj.

Blagor tebi user posted image user posted image

user posted image Malo pa si ja lahko spočijem. Pa vprašenje kak dolgo bo spal. Saj vem Rina, da je težko ko noče zaspat. Sem bila velikokrat v tvoji koži.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?